oprosti na bockanju...
stara...
šalim se...
nije osobno...
Printable View
oprosti na bockanju...
stara...
šalim se...
nije osobno...
postalo je napooornooooo :roll:
gosparka...
kaj se to tebe dotikavle?
Pa valjda mogu i ja malo prdoklačit :lol:
ma daaaj mammas... :mrgreen: :mrgreen: tak se vise ni djeca u vrticu ne razgovaraju, a ne osobe koje bi kao htjele vodit neku argumentiranu raspravu... :roll:
ma daj što ste se vi organizirano na mene okomile....
ja se šalim sa kolegicom iz dubrovnika...
i ona mi nije uzela za zlo...
ne kužim...
što vas muči...
to što sam nekonvencionalna?
ovo je sad osobno...prema meni
uvrijedila sam neke veličine? usudila se biti kritična suprostaviti se...
cure ... budite objektivne...
joj, stvarno smo veličine... da nas skupiš na gomilu, i TitanicII bismo potopile!
Nije to mala snaga... A znamo se i nositi s njome...
Mammas,
ja sam ti pisala par pp i vidim da se jos nisi skulirala, temperamentna jesi ali i neiskusna. Kako ti ne kuzis, sama sa svojim istupom sebi skaces u usta. Rekla sam ti da se skuliras i pustis nadleznim sudovima da odrade svoje, a ti svoju energiju preusmjerni na djecu. Jer ovako (ovo je bez uvrede) se ponasas kao neko deriste i samim tim dovodis u pitanje cinjenice koje si iznijela. Kuzis? Ako je vlasnica takva kakava je ok, to je njena stvar, ali ne moras to 1000 puta reci da bi netko shvatio?!!
ne znam meni se čini da je žena samo bila iskrena, a to što je emotivna-
ima nas svakakvih.
istina ono iz novina je previše i nema se tu što reći i dodati. svaka daljnja diskusija je bespredmetna jer je sve jasno ko' dan.
tako da mammas nitko nije protiv tebe ali ovo nije mjesto za tvoju životnu priču. možeš pričati na pp ali na forumu postoji odgovornost za javnu riječ.
nitko te ne osuđuje jer stvarno mora da ti se nešto desilo, čim tako burno reagiraš.
a da nam je država u komi jest istina je i svaki dan tome svjedočimo.
mislim da je problem i unašem mentalitetu svi smo mi krivi na neki način.
može biti da ti sada kad iskačeš iz prosjeka nama ideš na živce upravo zato jer nas podsječaš koliko smo inertne.
ali svejedno skuliraj se.
ako trebaš bilo kakvu pomoć javi se na pp
lijepi pozdrav
svecano objavljuje da je vrtic zirafa napokon zatvoren!!!!!!!!
Baš sam danas prošla uz njega i vidjela da su spuštene rolete i piše da je sada tamo urbanistički institut hrvatske !!! :D
Napokon!
Vrtic je zatvoren tamo negdje od pocetka 7. mj 8)
cure koje ste imale klince tamo kaj ste napravile s klincima?
kako je to njima palo?
Ba sam i ja htjela pitati isto pitanje kao pinocio
nika je trbala krenut u zirafu na adaptaciju od pocetka 8 mj!!
kad smo saznali sto se sve zbiva sa tim vrticem nasli smo se u frci sa nikinim cuvanjem,trazenjem tete cuvalice ili eventualno nekog drugog vrtica,ali ispalo je na kraju srecom sve ok!!
jedino smo ostali bez 5ookn rezervacije za mjesto u vrticu zirafa!! :/
Ispričavam se unaprijed ako izvlačenje teme iz naftalina nije dobrodošlo, obrišite / maknite u novi post ako treba.
Dakle, pokušavam naći ikakve informacije o "privatnim jaslicama" Žirafa u Rijeci, jer ASAP moram naći nekoga tko će mi mjesec dana čuvati dijete i s dvije strane sam dobila info da pokušam tamo. Krenula sam provjeriti gdje puštam dijete, bez obzira na početno oduševljenje, pa sam počela kopati po internetu i tako naišla na ovu temu. I tako je zapravo počela sumnja u meni, pa da iznesem, možda sam prenapuhala:
- tražim jaslice, što je drugačiji pojam od dječjeg vrtića. Do sada sam našla o žirafi sljedeće: Igraonica, dječji vrtić, Udruga, ali nigdje jaslice. Pretpostavljam da se ne može tek tako registrirati jaslice
- Papire koje sam dobila glase na Udruga za djecu i maldež, centar za djecu i mladež, Pulska adresa, dakle sklapam ugovor s udrugom, ne ustanovom.
- Tražeći po netu o udruzi žirafa, našla sam da postoji takva udruga u Puli, ista adresa kao što ja imam, ali pod osobe ne piše ime koje je meni navedno kao ime predsjednika udruge. U bazi udruga u HR za ovu udrugu piše ime koje se spominje u ovoj temi. Na papirima piše ime, koje pretragom na netu daje ime sa samo jednom referencom (vodi na stranice Igraonice žirafa, ali ne kao voditelj/vlasnik).
Meni tu nešto ne štima, kolegica kaže da pretjerujem, da skoro niti jedna teta čuvalica nema papire, pa da su svejedno OK, da trebam gledati prostor i osoblje.
Ukoliko vlasnik/ca nije ok, bez obzira koliko tete /osoblje bilo dobro, teško to mogu nadoknaditi jer su i sami frustrirani koliko god se trudili biti ok. Govorim iz osobnog iskustva - tete su bile fenomenalne, al šta je to vrijedilo kad je sve otišlo u kupus zbog lošeg poslovanja (ili kako to već nazvati a ostati pristojan).
Evo i ja se pokušavam informirati o toj Žirafi jer su mi poznanici rekli da su čuli sve najbolje o igraonici a da postoje i jaslice tamo (nismo primljeni u gradske, pa tražimo privatne)... nabasala sam na neku stranicu u izradi, očito, http://zirafa-vrtic.com/o_nama/ , a poslije sam našla i stranicu od igraonice istog naziva http://www.zirafa-party.com/Radionic...Radionica.html. Ne mogu osim toga iskopati ništa. Moram reći da mi se ne sviđa što nigdje ne nalazim podatke o pravnom subjektu, a u duhu tvog prenapuhivanja.... likovnu radionicu vodi Marija Šimunović, akademska slikarica. Ako se radi o slučajnosti, netko je vrlo nesretno odabrao ime tom vrtiću/igraonici/jaslicama/udruzi ili što već jest....
Broj mobitela naveden u kontaktu na zirafa-vrtic.com doveo me do još jednog linka
http://www.poslovni-prostor.org/trazim_lokal.aspx?s=4
"15.01.2010 22:39
trazim poslovni prostor u sirem sredistu Rijeke od 50 do 60 m2.,jedna prostorija plus wc.namjena nevazna,najamnina do 2500.00 kuna.
marija; 098 9544 504; maradsimic@gmail.com"
mislim da se ne radi o slučajnosti, nego o istoj osobi.
preporučujem da tražite diplomu na uvid i sve papire potrebne za rad jaslica-udruge-vrtića
Najbolje je nazvati Ured državne uprave u Rijeci - Odsjek za prosvjetu jer oni izdaju Rješenje o radu ustanove. Oni će znati jesu li uopće predali zahtjev za rad, a bez toga ne smiju raditi.
Neka vas naziv "Dječji vrtić" ne buni. U sklopu dječjeg vrtića može biti vrtićka i/ili jaslička skupina neovisno o nazivu "dječji vrtić". Iz nekog razloga, u novije vrijeme, u Ministarstvu ne prihaćaju naziv "Dječji vrtić i jaslice".
Imam iskustva s tim vrtićem no kako poznajemo muža vlasnice nisam puno brinula da nam dijete nije u dobrim rukama. Danas kopam po netu pa sam našla link na stranicu "Udruge" o kojoj piše MissMolly i ispada da je vlasnica ona ista kao u Zagrebu.
Osobno, najbolje iskustvo s tim vrtićem sam imala kad je vlasnica tamo radila (sad je na porodiljnom), tako da ne mogu vjerovati da se radi o osobi koja bi se lažno predstavljala!!!
Drage mame, vidim da je zadnji post bio prije nekoliko godina. Da li se što u međuvremenu promijenilo?
Nije, garantiram. Evo slucajno sam naisla na ovaj forum a buduci sam i sama majka dvoje (sada vec punoljetne dijece, a Mariju Šimić Ex Divkovic poznajem jos iz skole ................... Davnih dana sam zaboravila na nju ali eto od nekuda je njeno ime igrom slucaja izronilo pa sam odlucila upozoriti, iako vidim da su komentari sa foruma na ovu temu bili davnih dana. Znaci ovo pisem sa namjerom da upozorim a ne da ocrnim.
sanja.m molim procitati pravila foruma. s obzirom da iznosite neke osobne stvari o osobi koju ste kako sami kazete i zaboravili u svom zivotu post vam je editiran.
pravila foruma
Ma sve je u redu. Kako sam i napisala namjera je bila upozoriti sto je i odrađeno.
:bye: