-
Ispričavam se unaprijed ako izvlačenje teme iz naftalina nije dobrodošlo, obrišite / maknite u novi post ako treba.
Dakle, pokušavam naći ikakve informacije o "privatnim jaslicama" Žirafa u Rijeci, jer ASAP moram naći nekoga tko će mi mjesec dana čuvati dijete i s dvije strane sam dobila info da pokušam tamo. Krenula sam provjeriti gdje puštam dijete, bez obzira na početno oduševljenje, pa sam počela kopati po internetu i tako naišla na ovu temu. I tako je zapravo počela sumnja u meni, pa da iznesem, možda sam prenapuhala:
- tražim jaslice, što je drugačiji pojam od dječjeg vrtića. Do sada sam našla o žirafi sljedeće: Igraonica, dječji vrtić, Udruga, ali nigdje jaslice. Pretpostavljam da se ne može tek tako registrirati jaslice
- Papire koje sam dobila glase na Udruga za djecu i maldež, centar za djecu i mladež, Pulska adresa, dakle sklapam ugovor s udrugom, ne ustanovom.
- Tražeći po netu o udruzi žirafa, našla sam da postoji takva udruga u Puli, ista adresa kao što ja imam, ali pod osobe ne piše ime koje je meni navedno kao ime predsjednika udruge. U bazi udruga u HR za ovu udrugu piše ime koje se spominje u ovoj temi. Na papirima piše ime, koje pretragom na netu daje ime sa samo jednom referencom (vodi na stranice Igraonice žirafa, ali ne kao voditelj/vlasnik).
Meni tu nešto ne štima, kolegica kaže da pretjerujem, da skoro niti jedna teta čuvalica nema papire, pa da su svejedno OK, da trebam gledati prostor i osoblje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma