moja je vidjela reklamu na tv.u, htjela je ici, ali mi je bilo preskupo
da je bilo love - odvela bih ju, sigurna sam da bi joj se svidjelo
Printable View
moja je vidjela reklamu na tv.u, htjela je ici, ali mi je bilo preskupo
da je bilo love - odvela bih ju, sigurna sam da bi joj se svidjelo
idemo svake godine na turnir zagrebackih pahuljica, dobijemo karte, ali i ako se kupuje cijena je stvarno pristupacna, prosle godine je bila 15 kuna
medjunarodno natjecanje "grupnog klizanja", jako lijepo, od samog klizanja, kostima, koreografije, glazbe....
i mi smo bili jer smo dobili besplatne karte i bilo je ok, djetetu se svidjelo klizanje i naravno minnie i miki najviše
juuu, i o ovome tema na rodi :mrgreen:
nisam čitala od početka topik, al ovako iz prve ruke. dobili karte i išli.
koncept jest revije na ledu.
al ima dijelova kao nekakvi skečevi koji su ubitačno bezvezni i dosadni.
dakle, moji dojmovi i dojmovi moje m (j je s gnušanjem odbio) - gledala je širom otvorenih očiju one dijelove kad su plesali uz poznate melodije iz disneyevih filmova. ne znam jel su plesači ranga olimpijskih pobjednika :mrgreen: ali bilo je lijepih figura, svi oni više-manje nakon sportskih karijera ionako plešu u takvim revijama. ostalo - vrtila se po stolici ko i mama joj.
no nije to nikakav spektakl, ima par scena koje se bliže nekakvom spektaklu, al moglo bi sve to puno puno bolje.
hoću reći, pustimo konzumerizam, utjecaj disneya i slične priče sa strane, ništa mene to ne smeta. no i djeca prepoznaju kvalitetu. a ne mikija, šilju i paju patka kako se glupiraju bezveze na ledu. dakle, cijena - puno puno previše za osrednju predstavu. što se mene tiče, i ovo osrednje je već kompliment.
E, to se zove prava kritika!
Čini mi se da je netko napisao da je bio na Snjeguljici na ledu koja će biti u prosincu, pa bi bilo zgodno da napiše dojmove.
Naime, razmišljam da idemo na to jer obično odemo na neki takav događaj u vrijeme Božića (a Lei je Ščelkunčik dosadan pa ne želi čuti da opet idemo na njega).
Dali ste mi na razmišljanje i pokušavam shvatiti još uvijek zašto je taj Disney na ledu toliko loš, neumjetnički ili konzumeristički. Ja to ne vidim, meni su ti likovi jako dragi i nekako probude ono malo dijete u meni, kao i mnogo drugih stvari.
Moja mama je jako voljela kazalište, koncerte...tako da sam ja kao dijete odgledala valjda sve moguće opere, operete i balete i u HNK i u ostalim kazalištima, Opatovini, koncerte u Lisinskom i to sam strašno voljela i uživala u tome (sjećam se da sam u 5. razredu bila jedino dijete koje je dignulo ruku da je bilo u HNK), ali isto tako me vodila i na te neke 'konzumerističke' događaje. Ništa mi ne fali zbog toga. Svoju J. isto mislim voditi u kazališta, uostalom već smo i bile na nekoliko predstava i ja stvarno ne vidim ništa loše u tom Disneyu....nije to nešto pretjerano umjetničko, niti kulturno, ali je zabavno.
Uglavnom, mi smo jučer ipak otišli, J. nije platila ulaznicu jer ima 2g, uzeli smo najjeftinije karte. Meni je bilo jako zabavno i kao što sam pretpostavljala J. se oduševila, nije trepnula 1,5h, poslije je baki satima pričala, nabarajala likove, klizala po kuhinji i pričala kako je prebrzo završilo, puna je dojmova. Oni koji me znaju, znaju što znači da moje dijete 1,5h mirno sjedi i gleda. Sve u svemu, tako sam nešto i očekivala i ispunilo je moja očekivanja i pretpostavila sam da bi njoj to bilo jako zanimljivo i zabavno. Isto tako ćemo otići i na Snjeguljicu na ledu, ako ćemo biti u mogućnosti.
mi idemo svake godine na to
kližu djeca iz kluba, prihod od simbolične cijene ulaznica ide njima
i uvijek nam je lijepo
mame najčešće plaču jer je stvarno dirljivo kako i ti maleni, od 3 - 4 godine skakuću i trude se
I da mislim da je baš najzabavnije toj manjoj djeci, starijima bi moglo biti dosadno.
katarina witt je prestara, sori
Moram priznati da me priredbe sa malom dječicom uopće ne privlače, vrtićke sam jedva preživljavala.
ne, nije ovo na tom nivou
stvarno je jako lijepo
Mi smo prvi put bili kad je N imala 2.5 godine. Trajalo je više od dva sata sa pauzom, a ona nije trepnula, oduševljeno je sve ispratila. I posle mesecima o tome pričala.
Od tada smo išli svake godine.
Ove godine sam mislila da preskočim, iz finansijskih razloga. Ali MM me ubedio da ipak idemo pa evo baš danas ću kupiti karte. Meni je to skroz ok, spektakl, predstava sa pevanjem i plesanjem. Ne kupujemo one preskupe džidže što se tamo prodaju.
Ja bih je radije vodila na ovo:
http://www.kombankarena.rs/sr/events...EAUTY%E2%80%9D
ali su mi ulaznice stvarno pre preskupe.
Ono sa ZG klincima je "Bajka na ledu" (ne nalazim na netu najave za ovu godinu).
A "Snjeguljica i 7 patuljaka" je ruska produkcija s profi klizačima i cijenom ulaznica 70 -250 kn:
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sn...802/event.html
moja je odusevljena. pati jer joj nisu nista kupili "a sva djeca su nesto imala", al ja sam strogo zabranila da joj se ista kupuje.
prosle godine smo gledali alisu u domu sportova i jednako je bila odusevljena. karta 25kn ako me pamcenje ne vara.
dobro da je to netko rekao prije mene:mrgreen:
meni je to klizanje u domu sportova bezveze
mislim da u tom uživaju jedino roditelji, dede i bake djece koja tamo plešu
bili smo prije 2-3 godine, ni ne sjećam se koja je predstava bila, znam da su bili skroz mali kikići u kositmićima na bubamare i cvjetiće što se nikako nije uklapalo u predstavu
i da sam jedva čekala da završi
a i dijete isto tako
bili.. i deckima bilo super...
cak im nije bio dosadan ples princeza na temu valentinova jer su se relativno brzo izmjenjivali parovi..
pa je pao i komentar "mama vidi kak princ drzi princezu na jednoj ruci, pa je vrti pa baci pa ulovi.."
produkcijski je mozda bilo malo vise efekata prije dvije god (ali ovaj put je za cca metar kraća pozornica) pa nije bilo velikih rekvizita..
ali metle koje su glow in dark su bile nama barem bile pun pogodak i npr japanke sa lepezama uz lampicama osvjetljeno drvo su se svidjele svima..
a sudim po onom raznjezenom uzdahu "aaaa" vecine odraslih kad su se lampice upalile..
i dvorana je bila skoro puna (skoro mislim na prazna mjesta skroz naprijed za najskuplje ulaznice)
mi smo sjedili tribine dolje 9 red - dakle sredina a kostale me ulaznice 2-3 izlaska u kino i procjena je da se isplatilo..
inace cijene jesu visoke, da.. ali za slicne predstave- i krace se u disneylandu placa vrlo slicna cijena iako je i sam ulazak skup ko sluho zlato.. kao i za popratne rekvizite..
zabranu kupovanja moji decki nisu imali vec dogovor kao i za slicne izlaske ( npr za one case u kinu) da ponesu svoju ustedjevinu pa odluce..
moj prvasic je od svog djeparca odlucio kupiti secernu vatu sa kapicom s usima mickey mousea za 55 kuna i to mu ostaje za uspomenu..
a donjeli smo svoju bocicu vode, vidjeli su me na ulazu da ulazim s istom i nitko me nije za istu nista pitao..
Ja sam mama jedne bubamare:)
Bili smo na Disney-u.Moja H od 6 g je bila oduševljena,meni je bilo dosadno,a dečki od 8 g i 4 g su jedva dočekali kraj..
Osobno mislim da je to zanimljivo djeci do 6-7 g.
Što se tiće usporedbe Disneya i Bajki na ledu u domaćoj produkciji,odnos cijena je realan.Kostimi i cijela produkcija su puno skuplje u odnosu na Bajku.Bajku organizira klizački klub Medo,kostimi se izrađuju od onog što se prikupi donacijama roditelja,sponzora...
Bubamare se nisu uklapale u predstavu ali su bile iz dva razloga:moralo se nešto ubaciti da bi sponzor bio zadovoljan a i uključiti najmanje iz kluba koji nisu vješti klizači.Svi imaju pravo sudjelovati.Pripreme su trajale mjesecima i vrlo je iscrpljuće,ipak je to amaterizam i ne može se uspoređivati Disneya i ovo.
:lol: ale
koliko inače paziš da ne povrijediš, ražalostiš, uvrijediš...pa kud baš tebe da strefi! :mrgreen:
mora da je stvarno bilo predosadno :lool:
Sada kada čitam ispada da sam se uvrijedila,ali nisam.Stvarno.:love2:
Samo sam vam htjela pojasniti da te dvije predstave nisu za usporedbu.
Disney je velika i skupa produkcija,a Bajka nešto što se radi iz ljubavi i dobre volje cijelog kluba.
Čitava predstava služi kao kruna klizačima nakon duge god. treniranja,radost roditelja a tek onda vid zarade kluba..
Kako to izgleda objektivno ne znam jer smo mi cijelo vrijeme iza i presvlačili bubamare u cvjetove:)
Meni je bio dovoljan ponos moje bubamare na njen nastup:)
hada, za bubamarice i svu onu djecu :heart:
imam pitanjce, vidim cijene karata za snjeguljicu i 7 patuljaka, obiteljeska ulaznica puno povoljnija opcija, pa me zanima da li mora biti
mama, tata i djeca, ili može biti mama mama i djeca?
Ha ha, zanimljivo pitanje - ali mislim da jasno piše dve odrasle osobe.
Inače u špilju Veternica ne puste obitelj od dvije mame na obiteljsku ulaznicu ;)
Pa ako budu radili probleme zaprijeti im se da te diskriminiraju po spolnoj orijentaciji...no, za ozbiljno, po meni zašto ne bi pod obitelj bili i bake/djedovi..uglavnom mislim da se to odnosi na broj ulaznica i da sigurno neće ulaziti u to tko je kome obitelj. Mislim, pa može ići jedna mama, tata iz druge obitelji...
Šta nema ove godine Disney on ice?!
znam da ima Hlapić na ledu :) isto je fora za malce
http://www.klinfo.hr/dogadjanja/glaz...apica-na-ledu/
Hehe, ovo je bilo u veljaci 2013... Steta, to bi nam bilo jos i zanimljivije.
ne, ne ima sad za par tjedana, sori onda, krivi link :d
http://www.kk-medo.hr/
Hvala!
Iam li šanse da negdje bude popusta na karte za ovogodišnji Disney on Ice?
ima netko tip za mjesta? gdje se vidi dobro a da nije premium parter ili vip loža?