Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 143

Tema: Disney On Ice

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod apri se ne gleda televizija

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ok, ali, eto, ne treba se onda pitati gdje djeca vide reklame. Vide na televiziji.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    kod apri se ne gleda televizija
    ti, zločestoćo, lijepo je mima rekla gdje su vaša djeca vidjela
    eto meni uštede!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja se uvijek pitam odakle djeca znaju da se to nešto "izvodi", "predstavlja", "prikazuje"...
    gdje oni to vide

i sama sam vidjela samo na jednom jumbo plakatu
    a ne vjerujem da djeca baš u vožnji prate te plakate
    Pa, evo npr. moja je jedna od onih koja sve vidi i primjeti, pa tako je i te plakate vidjela iako ima samo 2,5g i stalno moli i kumi da idemo. TV gleda jako malo, skoro pa ništa, znači plakati i reklame u novinama. Mi još kalkuliramo iako je danas zadnja predstava.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 04.11.2012. at 12:06

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mitovski, premala je, bit će to opet za koju godinu, bolje da onda idete, za ovo ćete dati veliki novac, a ona se ničeg neće sjećati za koji mjesec

Datum pristupanja
    Jan 2004

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Je, ali ima još neki, s više likova. Jedan takav je na Trgu, ne možeš ga ne vidjeti, velik je kao cijela zgrada.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ona ne vodi ni djecu na trg

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, evo npr. moja je jedna od onih koja sve vidi i primjeti, pa tako je i te plakate vidjela iako ima samo 2,5g i stalno moli i kumi da idemo. TV gleda jako malo, skoro pa ništa, znači plakati i reklame u novinama. Mi još kalkuliramo iako je danas zadnja predstava.
    pa ne mora tako malo dijete znati da je to predstava

mi isto nemamo tv pa moj ne zna da to postoji. al nije tv jedini medij, moze se saznati za to i preko druge djece.

mi smo prosli puta uspjesno eskivirali iako su nas frendovi zvali. na kraju su dva najbolja frenda od D bila, al nisu mu nista govorili o tome, toliko im je to ocito znacilo u zivotu
    mislim da se curice inace vise pale na te stvari

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne mora tako malo dijete znati da je to predstava
    da, baš tako
    iako, možda mitovskina curica već čita?

meni se čini kako mi "prevođenjem" svih tih reklama i budalaština zapravo aktiviramo taj konzumerizam u djece. imali smo onaj neki topik koliko nam djeca poznaju brendove i slično.
    ja sam odabrala da moja djeca ne znaju ništa.
    ne primjećujem da ih to (za sada) izdvaja od ostalih, da ne pripadaju nekoj skupini.
    dapače.

ali mi je draže da, dok se vozimo gradom (a vozimo se svakodnevno barem 6 puta u jednom i drugom smjeru), promatraju nešto drugo, a ne jumbo plakate.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dok se vozimo gradom (a vozimo se svakodnevno barem 6 puta u jednom i drugom smjeru), promatraju nešto drugo, a ne jumbo plakate.
    Skroz OT - koiko trošite na benzin?

Moji, koji gledaju TV su danas pitali kaj je to Disney on ice - a u potpisu se vidi da i nisu tako mali. Meni je cijena ulaznice stvarno visoka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

2500 - 3000
    strašno

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajd ajd naviknes se :suosjecajnakojadajemuzudatnakapaglumidanevidikoli kotrosinato:

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

2500 - 3000
    strašno

moj niti ne zna kaj je Disney... ali je mali... on brije za sad na spotove djecjih zborova...
    a na ovo ga nisam vodila zato sto bi sjedio na mjestu mozda 10 min i onda bi me pilio da hoce k njima na led, pa bi mi landrao posvuda... preskup sport za 10 min gledanja...
    vodit cu ga na Zagrebacke malisane u Lisinski kad budu

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

da, baš tako
    iako, možda mitovskina curica već čita?
    Ja stvarno ponekad ne kužim taj tvoj cinizam ili šta već bilo... jel to ozbiljno provociraš, ali onak na fino ili se samo šališ...jer ponekad zna jako zaparati uši.

Moje dijete ne čita, hvala lijepo na pitanju i nisam rekla da razumije što je na tom plakatu. Vidi dijete plakat u gradu i pita me što je to i ja joj kažem da je to predstava na ledu i ona naravno kaže da želi ići, pa vidi opet plakat-reklamu pa kaže da hoće ići. Zar sam joj trebala lagati i reći nešto drugo? Nisam rekla da moramo ići jer ona to želi, ne funkcioniramo na taj način i ne kužim zašto ste to tako shvatili.
    A ja svome djetetu ne mogu niti želim odrediti što će gledati dok se vozimo ili šećemo gradom.
    Zanima me što je toliko loše u toj predstavi osim cijene, da je tako strašno željeti odvesti dijete na to?
    Posljednje uređivanje od mitovski : 04.11.2012. at 21:57

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno ponekad ne kužim taj tvoj cinizam ili šta već bilo... jel to ozbiljno provociraš, ali onak na fino ili se samo šališ...jer ponekad zna jako zaparati uši.

Moje dijete ne čita, hvala lijepo na pitanju i nisam rekla da razumije što je na tom plakatu. Vidi dijete plakat u gradu i pita me što je to i ja joj kažem da je to predstava na ledu i ona naravno kaže da želi ići, pa vidi opet plakat-reklamu pa kaže da hoće ići. Zar sam joj trebala lagati i reći nešto drugo? Nisam rekla da moramo ići jer ona to želi, ne funkcioniramo na taj način i ne kužim zašto ste to tako shvatili.
    A ja svome djetetu ne mogu niti želim odrediti što će gledati dok se vozimo ili šećemo gradom.
    Zanima me što je toliko loše u toj predstavi osim cijene, da je tako strašno željeti odvesti dijete na to?
    Meni se čini da je apri mislila baš ono što je napisala (možda se i varam...).

Da ne odem offt - draga, ovo ti je krivo, u ovoj dobi jako krivo postavljeno. Djetetu trebaš PRSTOM pokazati ono što misliš da treba vidjeti. Trebaš joj i te kako kontrolirati pažnju (koja joj inače skače poput divlje vjeverice) i usmjeravati onamo gdje ti misliš da treba biti. U ovoj dobi to je nužno. Pa tak odgajaš dijete. Još će dosta vode proteći ispod Savskog mosta prije nego ona bude u stanju formirati svoje mišljenje (a da to uspije, moraš joj pomoći i usmjeravati je sad dok se može).

A sad da kažem svoje mišljenje o predstavi - pita svekrva neki dan hoćemo li odvesti djecu pogledati Disney on Ice, a ja kažem - to je isto kao i da ih odvedem na McDonalds + Coca Colu, američki konzumerizam na djelu i to za takve novce da ne dolazi u obzir sve da nam netko i pokloni karte (na stranu to što su moja djeca velika).

Još malo o Disney-u kakav je u današnje vrijeme (ne odnosi se na starog izvornog Walta Disney-a za kojeg nisam sigurna da bi odobravao današnje korporacijsko zgrtanje love): mm čita negdje na internetu da je Disney korporacija kupila Lucas Films (ne da mi se sad tražiti linkove) i kaže - bit će novih nastavaka Star Wars serije... Da, kažem ja, ali to više nikad neće biti isto .

Inače, moja djeca nisu uopće primijetila ni jedan jumbo plakat niti reklamu na radiju za ovu ledenu predstavu - to se njih ne tiče. Na sreću.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.11.2012. at 22:07

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da je apri mislila baš ono što je napisala (možda se i varam...).

Da ne odem offt - draga, ovo ti je krivo, u ovoj dobi jako krivo postavljeno. Djetetu trebaš PRSTOM pokazati ono što misliš da treba vidjeti. Trebaš joj i te kako kontrolirati pažnju (koja joj inače skače poput divlje vjeverice) i usmjeravati onamo gdje ti misliš da treba biti. U ovoj dobi to je nužno. Pa tak odgajaš dijete. Još će dosta vode proteći ispod Savskog mosta prije nego ona bude u stanju formirati svoje mišljenje (a da to uspije, moraš joj pomoći i usmjeravati je sad dok se može).
    Ma, joj stvarno mi se neda na ovom forumu više pisati jer se sve zaplete oko jedne riječi ili rečenice i onda ispadne nešto deseto. Ček, zar si stvarno shvatila da ja svojem djetetu ne pokazujem ono što mislim da treba vidjeti i ne usmjeravam ga i ne odgajam ga, ali da to radim i da to mogu raditi svake sekunde, ne mogu. Odaj mi tajnu kako tebi to uspjeva? Ne znam, ja nisam wonderwoman ili wondermama.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se uvijek pitam odakle djeca znaju da se to nešto "izvodi", "predstavlja", "prikazuje"...
    gdje oni to vide

i sama sam vidjela samo na jednom jumbo plakatu
    a ne vjerujem da djeca baš u vožnji prate te plakate
    Moja D. je vidjela reklamu na tv-u prije nego ja, i počela moliti da ide.
    Bili smo danas i oduševljena je

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mitovski, jako mi je žao ako si me iščitala tako da ti je prisjelo.

ja jesam cinična na tu amerikanizaciju, diznizaciju (ili kako bi se već rekll.o), na te silne reklame...
    pogotovo kad napada one koji se ne mogu "obraniti", osim preko svojih roditelja.
    to je naša odgovornost.

kad je Zlatna pirueta, kad su dobri klizači na ledu, ali nisu tako zašušureni u kostime miša, mačka ili patka... u gledalištu nema nikoga.
    gotovo nijedne duše osim možda par smrznutih roditelja koji i sami zijevaju i čekaju da prođe nastup njihova djeteta. i to - zabadava.
    već godinama je besplatno.

ovi došli sa svojim šušurom i mi svi poletjeli.

ne može li se i uz plakat Zlatne piruete ispričati cijela priča?
    o nečijem trudu, radu, odabiru glazbe, kostima, koreografije...
    jer sam naslov zvuči i djeci privlačno, jel tako?
    Zla-tna pi-ru-e-ta!
    puna su ga usta
    a koliko naše djece nema pojma što bi to bilo.
    ne govorim čak ni o dvoipolgodišnjakinjama, nego i o svojoj desetgodišnjakinji.

nisu djeca kriva.
    mi smo.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi smo dobili karte od sponzora i danas smo išli
    i ne vrijedi dati toliku lovu za tu predstavu
    ok nama vrijedi,točno onoliko koliko nas je i koštalo...u Areni smo potrošili točno 0 kn
    za te novce koliko je koštala predstava mi odemo na cijelodnevni izlet i klinci budu sretni ko mali praščići
    klinci kažu da im je bilo ok ali nema oduševljenja ,a i u nekim trenucima im je bilo i dosadno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ali, da ne pomisliš da me piknula samo ova ledena predstava.
    jednako me piknula i severina, neko veče u plesu sa zvijezdama.
    emisija koja ima mogućnost promicati kulturu plesa, priliku plesačima dati mjesto koje im njihovim radom i trudom pripada, dovede pjesmu jako jako loše kvalitete.
    o pjevačici uopće ne govorim.
    njoj skidam kapu.

ali, odgovornost televizije je da nam servira nešto vrijedno.
    mi možemo samo ugasiti tv.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nisam vodila djecu na Disney on Ice - i zato što je preskupo, i nije mi se dalo gurati se u Areni za dva sata - predugo - gledanje predstave bez priče.

Onda sam odlučila da ću stariju kćer odvesti u kino - prvi put u životu - isto na Disneyev lik - Zvončicu i tajnu krila. To me je koštalo 50 Kn, meni je priča baš lijepa, a i njoj je bila, ali kad smo ušle u dvoranu, ona je bila prazna. mračna i prazna. Mi smo bile same u cijelom gledalištu i čini mi se da njoj nije bilo baš ugodno, iako sam joj govorila o tome koju čast imamo da se film prikazuje samo za nas. Zamislite, prvi put u kinu, mrak, ogroman ekran i usred praznog gledališta nas dvije.
    Kad je počeo film, došlo je još dvoje djece, pa se dvorana malo popunila...... malo sam skrenula s teme, ali morala sam ovo ispričati.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nekeko mi zvoni da prošle godine nije bilo zlatne piruete. Moja cura i ja smo bile prije dvije ili tri godine, i ona je bila, malo je reći, oduševljena. Naravno, bili smo na reviji koju je vodioMario Lipovšek Batifiacca, tako da uz dobro klizanje dobro smo se i nasmijale. Izlazak je bio više nego za 5.

Naši su sa vrtićem znali ići na naše predstave na ledu, i fakat, moja djeca gledaju i TV i plakate, ali ovo nisu živcali. Ali smo zato dva puta bili na izložbi mačaka isto u Areni

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma bila je
    pretprošle godine se govorilo o otkazivanju, bandić štedio pare
    pa onda nije bilo svečanog otvaranja i zatvaranja

(sad ispada da ja, kao, nešto znam... a na zadnjoj sam bila tamo nekih osamdesetih)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo 1x bili na Zlatnoj pirueti,prije cca. 2,3g...iskreno, svima je bilo dosadno..ne možeš to usporediti sa Disney on ice. I bili smo i na Ledenoj bajci u Domu sportova, pa to je bilo onak,ajde, pogledas...Tako da ako uspoređuješ Disney on ice s tim predstavama, onda i ne ispada tako skup, u principu i je 5x bolji doživljaj, pa onda i cijena karata ispada ok.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili, curki se svidjelo, meni je bilo u principu dosadno. Malo sam se zabavila tražeći tko su dvije princeze koje nisam znala

Ispred Arene su dijelili prospekte za predstave na ledu u domu sportova. 23.12. u 15h je Snjeguljica, a u 20h Romeo i Julija. Nama na tim ledenim bajkama bude dobro.
    Posljednje uređivanje od larmama : 05.11.2012. at 09:42

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih rekla da djeca, barem većina njih, vole takve spektakle (dok odraslima nisu ništa posebno). Dakle ne radi se tu o klizanju niti se može uspoređivati sa Zlatnom piruetom koja je sportsko natjecanje, nego o spektaklu. Mene su kao dijete, dakle prije 35+ godina vodili na nekakav ukrajinski balet na ledu i ja se dan danas sjećam te divote, kostima, svjetala, plesačica. Isto tako živo se sjećam kineskog cirkusa. Tako da bih ja rekla da su djeci ovakve predstave jako upečatljive, i ja bih rado odvela dijete na to (iako nije pokazala interes), ali mi je to stvarno skupo.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam... možda sam samo ja čudakinja kojoj to nije isto.
    i mi smo išli gledati Holiday on ice.
    i svake godine te ledene bajke, to stvarno jest bio spektakl.
    ali mi se čini kako je to ipak imalo neku umjetničku vrijednost.
    jedne godine je plesala Katarina Witt, to je bilo nešto!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa sad, ja nikad nisam bila na tom Dizniju na ledu ali pretpostavljam da je to slična koncepcija kao oni spektakli na ledu koje sam gledala, samo tetice nisu obučene u šljašteće kostime nego u Patu i Minnie. I pretpostavljam da su u pitanju isto vrhunski klizači/plesači na ledu - ne baš najbolji na svijetu, ali jedna je Katarina Witt.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je vidjela reklamu na tv.u, htjela je ici, ali mi je bilo preskupo
    da je bilo love - odvela bih ju, sigurna sam da bi joj se svidjelo

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

idemo svake godine na turnir zagrebackih pahuljica, dobijemo karte, ali i ako se kupuje cijena je stvarno pristupacna, prosle godine je bila 15 kuna
    medjunarodno natjecanje "grupnog klizanja", jako lijepo, od samog klizanja, kostima, koreografije, glazbe....

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    idemo svake godine na turnir zagrebackih pahuljica, dobijemo karte, ali i ako se kupuje cijena je stvarno pristupacna, prosle godine je bila 15 kuna
    medjunarodno natjecanje "grupnog klizanja", jako lijepo, od samog klizanja, kostima, koreografije, glazbe....
    daj molim te javi kad bude ove godine

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i mi smo bili jer smo dobili besplatne karte i bilo je ok, djetetu se svidjelo klizanje i naravno minnie i miki najviše

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ne znam... možda sam samo ja čudakinja kojoj to nije isto.
    i mi smo išli gledati Holiday on ice.
    i svake godine te ledene bajke, to stvarno jest bio spektakl.
    ali mi se čini kako je to ipak imalo neku umjetničku vrijednost.
    jedne godine je plesala Katarina Witt, to je bilo nešto!
    juuu, i o ovome tema na rodi
    nisam čitala od početka topik, al ovako iz prve ruke. dobili karte i išli.
    koncept jest revije na ledu.
    al ima dijelova kao nekakvi skečevi koji su ubitačno bezvezni i dosadni.
    dakle, moji dojmovi i dojmovi moje m (j je s gnušanjem odbio) - gledala je širom otvorenih očiju one dijelove kad su plesali uz poznate melodije iz disneyevih filmova. ne znam jel su plesači ranga olimpijskih pobjednika ali bilo je lijepih figura, svi oni više-manje nakon sportskih karijera ionako plešu u takvim revijama. ostalo - vrtila se po stolici ko i mama joj.

no nije to nikakav spektakl, ima par scena koje se bliže nekakvom spektaklu, al moglo bi sve to puno puno bolje.

hoću reći, pustimo konzumerizam, utjecaj disneya i slične priče sa strane, ništa mene to ne smeta. no i djeca prepoznaju kvalitetu. a ne mikija, šilju i paju patka kako se glupiraju bezveze na ledu. dakle, cijena - puno puno previše za osrednju predstavu. što se mene tiče, i ovo osrednje je već kompliment.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E, to se zove prava kritika!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čini mi se da je netko napisao da je bio na Snjeguljici na ledu koja će biti u prosincu, pa bi bilo zgodno da napiše dojmove.
    Naime, razmišljam da idemo na to jer obično odemo na neki takav događaj u vrijeme Božića (a Lei je Ščelkunčik dosadan pa ne želi čuti da opet idemo na njega).

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dali ste mi na razmišljanje i pokušavam shvatiti još uvijek zašto je taj Disney na ledu toliko loš, neumjetnički ili konzumeristički. Ja to ne vidim, meni su ti likovi jako dragi i nekako probude ono malo dijete u meni, kao i mnogo drugih stvari.
    Moja mama je jako voljela kazalište, koncerte...tako da sam ja kao dijete odgledala valjda sve moguće opere, operete i balete i u HNK i u ostalim kazalištima, Opatovini, koncerte u Lisinskom i to sam strašno voljela i uživala u tome (sjećam se da sam u 5. razredu bila jedino dijete koje je dignulo ruku da je bilo u HNK), ali isto tako me vodila i na te neke 'konzumerističke' događaje. Ništa mi ne fali zbog toga. Svoju J. isto mislim voditi u kazališta, uostalom već smo i bile na nekoliko predstava i ja stvarno ne vidim ništa loše u tom Disneyu....nije to nešto pretjerano umjetničko, niti kulturno, ali je zabavno.

Uglavnom, mi smo jučer ipak otišli, J. nije platila ulaznicu jer ima 2g, uzeli smo najjeftinije karte. Meni je bilo jako zabavno i kao što sam pretpostavljala J. se oduševila, nije trepnula 1,5h, poslije je baki satima pričala, nabarajala likove, klizala po kuhinji i pričala kako je prebrzo završilo, puna je dojmova. Oni koji me znaju, znaju što znači da moje dijete 1,5h mirno sjedi i gleda. Sve u svemu, tako sam nešto i očekivala i ispunilo je moja očekivanja i pretpostavila sam da bi njoj to bilo jako zanimljivo i zabavno. Isto tako ćemo otići i na Snjeguljicu na ledu, ako ćemo biti u mogućnosti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi idemo svake godine na to
    kližu djeca iz kluba, prihod od simbolične cijene ulaznica ide njima
    i uvijek nam je lijepo
    mame najčešće plaču jer je stvarno dirljivo kako i ti maleni, od 3 - 4 godine skakuću i trude se

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I da mislim da je baš najzabavnije toj manjoj djeci, starijima bi moglo biti dosadno.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i uvijek nam je lijepo
    mame najčešće plaču jer je stvarno dirljivo kako i ti maleni, od 3 - 4 godine skakuću i trude se
    a apri, ti si gledala katarinu vit, a tvoja djeca nek gledaju malene kako skakuću po ledu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

katarina witt je prestara, sori

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moram priznati da me priredbe sa malom dječicom uopće ne privlače, vrtićke sam jedva preživljavala.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne, nije ovo na tom nivou
    stvarno je jako lijepo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi smo prvi put bili kad je N imala 2.5 godine. Trajalo je više od dva sata sa pauzom, a ona nije trepnula, oduševljeno je sve ispratila. I posle mesecima o tome pričala.
    Od tada smo išli svake godine.
    Ove godine sam mislila da preskočim, iz finansijskih razloga. Ali MM me ubedio da ipak idemo pa evo baš danas ću kupiti karte. Meni je to skroz ok, spektakl, predstava sa pevanjem i plesanjem. Ne kupujemo one preskupe džidže što se tamo prodaju.
    Ja bih je radije vodila na ovo:
    http://www.kombankarena.rs/sr/events...EAUTY%E2%80%9D
    ali su mi ulaznice stvarno pre preskupe.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ono sa ZG klincima je "Bajka na ledu" (ne nalazim na netu najave za ovu godinu).

A "Snjeguljica i 7 patuljaka" je ruska produkcija s profi klizačima i cijenom ulaznica 70 -250 kn:
    http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sn...802/event.html

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    A "Snjeguljica i 7 patuljaka" je ruska produkcija s profi klizačima i cijenom ulaznica 70 -250 kn:
    http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sn...802/event.html
    iskreno, ovo mi djeluje puno puno bolje od disney on ice

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i uvijek nam je lijepo
    meni je to isto prelijepo
    i mi isto idemo
    što se mene tiče, diznija je za ovaj život bilo dosta
    s obzirom da je DL 50ak eura za cijeli dan u parku, potpuno mi je koma dati više od pola za predstavu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja je odusevljena. pati jer joj nisu nista kupili "a sva djeca su nesto imala", al ja sam strogo zabranila da joj se ista kupuje.
    prosle godine smo gledali alisu u domu sportova i jednako je bila odusevljena. karta 25kn ako me pamcenje ne vara.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati da me priredbe sa malom dječicom uopće ne privlače, vrtićke sam jedva preživljavala.
    dobro da je to netko rekao prije mene
    meni je to klizanje u domu sportova bezveze
    mislim da u tom uživaju jedino roditelji, dede i bake djece koja tamo plešu
    bili smo prije 2-3 godine, ni ne sjećam se koja je predstava bila, znam da su bili skroz mali kikići u kositmićima na bubamare i cvjetiće što se nikako nije uklapalo u predstavu
    i da sam jedva čekala da završi
    a i dijete isto tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •