kika a u kojem ti je tjednu to bilo? možda si već napisala prije, sori ako se ponavljaš :)
Printable View
kika a u kojem ti je tjednu to bilo? možda si već napisala prije, sori ako se ponavljaš :)
6tt sam negdje bila kod dr 6+5 sam bila na operaciji
ali kao sto sam ti vec napisala beta ti se dupla i to je najvaznije
ja sam sigurna da je kod tebe sve ok cim ti je tako ljepa beta
hvala na pozitivi. osim toga zbunjuje me i to što je napisao da se ta točkica odnosno GM nalazi u jednoj zoni u predjelu desnog roga...pitala sam ga jel to loše, on je rekao da se najčešće hvata niže u šupljini, ali da ako tu ostane da je ok. valjda onda nije skor u rogu..
lista za 19.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro drage moje,evo nekaj kratkoga i žestokoga za početak vikenda :mama:,shvatite to kao aperitiv pred doručak!
Za kavopije afkors de ima i kavice :coffee:
Least,a te zbilja splašil doktor..al rekla bi da sve kaj su ti cure rekle-stoji.Još da si bila na uzv u ponedj.,vjerojatno bi s tom točkicom dr bio zadovoljniji..ali ako je i jučer vidio nešto,ne vjerujem da se to nešto može preseliti u jajovod sam tak :?:
Tako da,trudna si i nema negative!
anka,tempetura raste :rock:!A vidi,ja se furam na tebe pa gradim autoput,hahaha!
vucica,nadam se da uživaš na odmoru bez uloški!
Sandra,11dpo,kak si ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
cure, moram malo raspetljati zavrzlamu. trudnoca u rogu maternice je jedan od tipova ektopicne trudnoce, vrlo rijedak. pretpostavljam da doktor zeli u ponedjeljak biti siguran u polozaj embrija - u tako ranoj trudnoci je tesko uopce naci embrij, a kamoli precizirati njegov polozaj. milimetar gore dolje ukoliko je embrij smjesten blizu ili u rogu moze puno znaciti.
Juce mi je potvrdio mailom da ga zadovoljava polozaj te tockice, ali da mora utvrditi da je to zaista plod, a u to jos nije siguran. Sto se sad tu dogada, nemam pojma, ali pise da je to podrucje u kojem se nade rijede, ali je maternica...
mila, ne preostaje ti nista drugo nego cekati ponedjeljak, koji je brzo. makni se s foruma i interneta, uzivaj u ideji da si trudna i ponavljaj pozitivne misli. nasa psiha je cudesna stvar i puno toga za svoje zive mozemo uciniti sami. vrijeme je prekrasno, odi s muzem na kavicu, ispruzi noge na susjedni stolac u kaficu i uzivaj. promijeniti ne mozes nista.. kisss....
Istina pllaniram to cim se mm vrati ;)
Kod mene jos nista...
HK pa dobro kad ce taj test? :-)
HK-sjetila sam te se danas sto puta i svako malo dodem virnut jel ima sta novog kod tebe
evo saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za plus
Ja sam na nekoj proslavi, bas gledam sto ima..
HK pa daj pisni to ;)
Bubi vidim daniti imas uzv u ponedjeljak
Svima,a najviše našim ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~ Žužy, sve 5, nista posebno do sada, ali od jucer imam osjećaj da cu svaki tren procuriti :)
Ja ujutro u 7 vadim betu i idem odmah u vili. Ako ne vidi na uzv e onda vjerojatno i put Petrove ako beta premasi vrijednosti po kojima bi plod teebao biti vidljiv. A ako je u cetv bila 871 onda bi i treba biti. Ti gledas samo cistu?
Da, nemam kak drugo gledat, na kontracepciji sam ovaj ciklus.
U ponedeljak cu pisnuti ako do tada ne dodje vjestica.
Ledja me rasturaju. Uzas.
Inace imam te krstobolje, ali ovo sad je uzas.
A Least, prije nego potrcis pred rudu ja bi svakako potrazila misljenje jos jednog ljekara ;)
Draga Least,vjerujem da si uplašena,jer znam koji je to osjećaj...Pošto sam imala VM i nakon nepunih 6mj ostala trudna isto sam paničila zbog bete i ovdje su me cure tješile i evo imam predivnu curicu,napunila je 3mjeseca 16.10.
Tvoja beta je sasvim ok i lijepo se dupla,kad sam imala VM moja se nije pravilno duplala i ginićka mi je vidjela "nešto" u lijevom jajovodu,bila je VM.A kad sam ostala trudna nakon 6mj vadila sam betu prvi dan bila je mislim 509,a slijedeča je bila 921 ili 971 ne sjećam se više,uglavnom da nije bilo ovih cura završila bi u lunici...paničila sam jer nije bila dupla i um irala od straha,kad sam za 2 dana otišla na UZV lijepo se vidjela trudnoća u maternici,znači beta treba biti preko tisuću da se vidi bar vrećica, potvrda da je u maternici trudnoća.Ja iskreno vjerujem da je sve ok,imam baš takav filing,ali znam da nećeš biti mirna dok ne baviš uzv ponovo.Od srca sam uz tebe...šaljem vam svima puse,a naviše mojim "sekama" kikici i HK...veselim se svakom odbrojavanju,ali kad vas dvije otvorite svoje e tad ću vrištati,jer znam točno što prolazite,pa evo ovom prilikom da vas podsjetim da ima trudnoća nakon VM,pusa velika.
Sara divna si hvala na rijecima i trudu ;)
Kada ti je gin vidio na prvom uzv, s kolko dana od ovulacije otprilike?
Draga Least bez obzira na cijelu tvoju situaciju ja ču ti od srca čestitati na tvojoj dugo željenoj trudnoči i reči ti da uživaš u toj činjenici da si trudna,misli samo pozitivno vjeruj mi to ti puno znači,odmaraj,mozak na pašu i javi nam se sutra sa prekrasnim vijestima,ja zaista vjerujem da hočeš!!! puse!
svima ostalim veliki pozdrav i puse!
Mary123 nema nikak.drago mi je da ste u brizi.evo da vam javim novosti,m prošla tak da mi je danas 7dc.dobila sam briseve i uredni su,klamidija otišla iako si sve mislim da je nije ni bilo.dobila termin za konz.28.10.pa se nadam postupku uskoro.vidim ima dosta novosti,pa čestitke novopečenim trudnicama i mamama!od srca čestitke
6-ti dan nema nista...
Ovako, duboko sam uvjerena da nisam trudna, ali pisnut cu test za svaki slucaj :)
Danas mi je 15DPO, mogu li pisnuti test sa popodnevnim urinom?
Ako nisam trudna, jel moguce da mi kasni, jer mi je ovulacija bila 21DC?
Koji su potencijalni razlozi kasnjenja? Napomena da sam skoro radila papu i uzv, sve b.o.
Trebam li se sekirati?
Sto me ledja ovako bole? Donji dio? Krsta?!
Izludjena sam vise! Posebno, jer meni su ciklusi ko sat!
I da, u ovih 6 dana sam imala par kapi tog smedjkastog, ali jakooo malo. Danas ni to.
Ako ti je danas 15dpo onda ti zapravo i ne kasni, danas bi trebala dobiti. Slobodno pisnes test s popodnevnim urinom. Ako je smedjarenje proslo, mozda je bilo implantacijsko. Sretno mila! Cekam vijesti!
Bubi, moji ciklusi su uvijek 30 dana. Uvijek dobijem 30 ili 31 dan.
Nekad sam znala pisnuti ovulacijski stapic i bila bi mi ovulacija od 12-15 dc. Ovaj mjesec sam isla raditi papu i usput uzv. Na uzv sam se iznenadila, jer na 12dc nije bilo vodeceg folikula. Otisla ponovo 16 dc i doktorica kaze da na lijevom jajniku ima vodeci od 15 mm i da bi ovulacija trebala uslijediti tek kroz 4-5 dana. I tako ja racunam da mi je ovulacija najkasnije mogla biti 21 dc, a danas mi je 36 dc. E sad, da li i kod kasne ovulacije ja trebam dobiti na ustaljeni 30 ili 31 dc ili se i to pomjera skupa sa ovulacijom?! To me buni! Smedjeg ima od 30 dc. I vrlo malo. I neke je svijetlije smedje boje, a spotting mi je inace tamno smedj.
Izludi me ovo. A pisnut cu test.
Menstruacija nastupa 14 dana nakon ovulacije. Tih 14 dana je "fiksno", ono prije ovulacije može varirati.
HK da li si mjerila bazalnu? Po njoj bi znala nešto više već sad. Želim ti veliki plusić!
pogledat ću točno u papirima pa ti napišem...uglavnom test sam napravila 4dana prije datuma kad je menga trebala doći(NISAM IZDRŽALA),onda sam otišla svom giniću pa me špotao zašto sam test radila ranije,onda sam ga tražila uputnicu za betu napravila betu,pa ponovila betu, pa na uzv,ali ne sjećam se točnih datuma pa ću kopati po papirima i javiti ti sve...bit će sve super,pusa
Hk samo ti pisni test! Onda javi jer svi zeljno prizeljkujemo novi plus!! Ajde ajde
Beti3 ja sam živi dokaz da nakon O nije M točno za 14 dana i da taj drugi dio ciklusa nije kod svih zena isti., Tj.tocno 14 dana.Mjesecima mi je bila O 7-8 dan (dokazano na FM), a vještica stizala 28 DC :) Least123 ne brini se, trudna si i bit ce to skolska trudnoca :)
Tina i sandra hvala vam na podrsci. Nadajmo se da ce to biti iedno predivo jutro kao i prosli ponedjeljak kad sam ugledala plus ;)
Tina kako je tvoja bebica?
HK ~~~~~~~~~ za + :)
MM kupio test, a meni se pojavilo par crvenih kapi... Ali i dalje su to samo kapi.....
HK ne znam sto pametno rec, ja bi ga piskila i rijesila se nedoumica, ali ja sam malo previse nestrpljiva potom pitanju. Svakako javi sto ima!
Cure ako mi je beta bila u utorak 304, u cetvrtak 871, koliko se ocekuje sad u ponedjeljak da bude?
Least beta bi trebala biti oko 3300 barem ja tako mislim
menstruacija nastupa 15-i dan od ovulacije (i taj dan je prvi dan ciklusa), odnosno druga (lutealna) faza ciklusa traje 14 dana. duzina lutealne faze moze varirati od osobe do osobe, ali u principu je svaki mjesec ista, dok se dan ovulacije moze pomicati kod iste osobe.
HK nazalost, bojim se da ces danas dobiti m, kao sto sam i rekla da bi trebala prije par sati, s obzirom na to koliko je proslo od ovulacije. naravno, uvijek mogu biti u krivu
:-) ja da sam na tvom mjestu bih vec odavno pisnula!
least oko 3000 bi trebala biti.
sad sam se sjetila da je dr rekao da se mora povećavati barem za 66% minimalno. dakle tu negdje je i vaša računica.
nego što kad bi beta bila i viša od toga?
http://www.obfocus.com/calculators/betahCG.htm
Least, mozda ovo pomogne....
Mada sam citala sad na forumima da se nekima GV nije vidjela do 7 tj trudnoce...
least ~~~~~~~~~ za betu i uzv sutra! izvjestavaj nas :) s obzirom na tu ocekivanu visinu bete vjerujem da ce se sutra sve dobro vidjeti na uzv...
HK :fige: da ipak ne dode
sandra jesi ikad ispitala razlog za takvo trajanje lutealne faze?
ne vidim nikakav problem ako bi bila i preko 4000. ajmo ne raditi razanj dok je zec jos u sumi. UZV je sutra, beta je sutra, sutra ces sve znati.
Sushi hvala na vibrama i ja si vibriram i veselim se konacno vidjeti to malo cudo ;)
U biti Bubi ja samo pokusavam skuziti kakve su sanse da je i sutra prerano, ali po svemu sudeci treba vidjeti ako je ok.
Kako god ja se osjecam super, onako sa simptomcicima koji su prisutni i bas sam si super ;) malo se umaram, sto je dosad bila rijetkos