zabavne činjenice![]()
Joj ja ne vjerujem da ce se meni desiti da moj jajovod usisa js. To bi bas bilo cudo.
Ne znam. Skepticna sam.
Samo me ledja bole i mogla bi spavat po cijele dane, ali spavanje pripisujem jeseni.
Neka me jos dan dva. Pa ako ne dodje, nesto cemo poduzeti.
Svaka cast da mozes izdrzati Kitty, divim ti se. Inace ja od ovog tjedna vjerujem u cuda![]()
Ma nemogu izdrzati, ali svaki put do sad je bilo razocarenje... Pa zelim da se sto kasnije razocaram, a sto duze nadam...
HK-s obzirom da i ja imam samo jedan jajovod takoder sam skepticna kaj se tice tog dal jedan jajovod moze
usisat js od drugog jajnika i bas bi voljela da me ti uvjeris u to i zato drzim
Least-tebi saljem hrpu ~~~~~~~~~~~za uzv
Least za uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ !
Na uzv se opet vidi mala tockica umaternici, na koju samo sumnja. 50:50 maternicna ili vanmaternicna je zakljucak, dok god se na uzv on ne uvjeri u suprotno.
U pon dolazim opet, vaditi treba i betu, ako ona bude jako visoka, a on i dalje ne vidi, tada idem put Petrove ;(
Isto tako ako dode do jakih nolova ili novog krvarenja odmah moram u Petrovu...
Ocito sam odbrojavanje otovrila dobro prerano ;(
Ma Least ne se brinuti i nisi ništa rano otvorila, naravno da ništa ne vidi kad je turbo prerano, nemoj se brinuti. I znaš šta baš nije ok od njega da ti tako kaže, umjesto da te umiri jer je stvarno prerano, on baca najcrnji scenarij.
Draga , glavu gore i sve će biti ok.
Least, cemu takvo crnilo?!
Beta ti je ok.
Po tjednima trudnoce mislim da je ranooooo da se vidi nesto u materici.
Mislim da se trebas opustiti i poceti uzivati, jer s tim stalnim oprezom ces sebi stvarno nesto izazvati.
Ja te razumijem u potpunosti, ali mislim da nemas razloga za sekiraciju, jer beta je potvrdila da je stanje ok. Sacekaj ponedeljak, pa ponovi betu. Ja nebi dala da me stalno cackaju dole.
A do ponedeljka se opusti i ne citaj gluposti po internetu.
Kod vanmatericne trudnoće beta divlja ne duplo se pravilno i to je jedan od najsigurnijih znaka kod rane trudnoće da je vanmatericna. npr moja beta je bila 680 a nakon dva dana 810 i dr je odmah rekao da je vanmatericna trudnoća
Kika moja je s 304 za dva dana skocila na 871...vise nego duplo.
I mene je strah da toliko cacka, iako je dosta rano, ali svejedno
Least jako sam ljuta na tvog doktora! Plasi te potpuno bez razloga. GV se vidi tek na betu 1000-1500, tvoja ce tek sutra bit 1500 i moguce da se jednostavno ne vidi zbog losijeg uzv aparata. Ovo sto ti radi nema nikakvog smisla...
Bubekica upravo to,baš je grozan i neetičan, ono dođi opet na uzv da još malo zaradim na tvojoj muci, koma, nemam riječi.
Mami nisu mi htjeli ni naplatit, zaista fer, jer dolazim opet u pon..
Ne znam vise ni sama, i sto ako se u pon ne vidi...a beta visoka idem pravac bolnica ;(
Ne kuzim kako dijagnosticiraju VM?
Ja sam kao 5tj trudna, ali 5 tj nece biti ni u pon gledano na ovulaciju... Ovulacije je bila 30.9-1.10 tu negdje
Mislim da tek kad je beta preko 1000 se može vidjeti na uzv, a tvoja će biti pa će moći vidjeti ima li nešto u maternici a sigurna sam da ima, i biti će sve ok !
Moj spoting krenuo, mamicu mu njegovu, i baš sam jadna.
Baš sad pričam sa bubi...
Uglavnom dr je rekao da u tom dijelu jajovoda koliko vidi nema ničega, a da vidi u maternici nešto, a što je na na papirima napisao u jednoj zoni u predjelu desnog roga bi mogla biti GM?!
Least nemoj se brinuti bez razloga, doktori moraju imati sve scenarije kao opcije pred sobom, al ne i ti, ti moraš imati samo najbolje
Stvarno je prerano da se jasno vidi, a uostalom rekao je da vidi točkicu u maternici, zar ne?
Da je vanmaternična mislim da bi bolilo u jajovodu i kao što cure kažu beta ne bi bila tako pravilna.
Zato cheer up!
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~za čudo!
Mami2![]()
Mami ;( za spoting
least moje bete su ti bile 12 dan 362,70. 14 dan 817,51,16 dan 1674,03 i 21 dan 5624,25 tak da nemas razloga za paniku sad smo vec na 18+5 tj mislili su da su dvije i na kraju je jedna, zato samo smireno!
least gdje ides na pregled? Probaj se malo opustiti
Ljubilice u Viliinace sam dosada bila jako zadovoljna, ali sto sad ove sumnje me bacaju malo...
Lezimo, opustamo se, stalno se nadamo busi koja raste)
Ma rasti ce busa, bez brige
Sve smo previse opterecene i brinemo se ponekad i previse![]()
ljubilice, jako smo opterećene, barem ja, čim mi doktor neku bubu baci u uho. ma joj da bar nisam vidjela to smečkarenje, sad bi uživala u trudnoći i čekala prvi pregled krajem 10mj. ali opet s druge strane treba otići kad čovjek tako nešto primjeti jer nikad ne znaš
kika, kako si se osjećala na početku vanmaternične? simptomi i sl.
Jutrooo!
Kava je skuhana,poslužite se !
jutro...
least-nisam imala nikakvih posebnih simptoma,niti me ista boljelo niti sam krvarila
tek kad dr nije nista vidio na uzv narucio me za tjedan dana i tada se ljepo vidjelo da je plod u jajovodu
kika a u kojem ti je tjednu to bilo? možda si već napisala prije, sori ako se ponavljaš![]()
6tt sam negdje bila kod dr 6+5 sam bila na operaciji
ali kao sto sam ti vec napisala beta ti se dupla i to je najvaznije
ja sam sigurna da je kod tebe sve ok cim ti je tako ljepa beta
hvala na pozitivi. osim toga zbunjuje me i to što je napisao da se ta točkica odnosno GM nalazi u jednoj zoni u predjelu desnog roga...pitala sam ga jel to loše, on je rekao da se najčešće hvata niže u šupljini, ali da ako tu ostane da je ok. valjda onda nije skor u rogu..
lista za 19.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro drage moje,evo nekaj kratkoga i žestokoga za početak vikenda,shvatite to kao aperitiv pred doručak!
Za kavopije afkors de ima i kavice
Least,a te zbilja splašil doktor..al rekla bi da sve kaj su ti cure rekle-stoji.Još da si bila na uzv u ponedj.,vjerojatno bi s tom točkicom dr bio zadovoljniji..ali ako je i jučer vidio nešto,ne vjerujem da se to nešto može preseliti u jajovod sam tak
Tako da,trudna si i nema negative!
anka,tempetura raste!A vidi,ja se furam na tebe pa gradim autoput,hahaha!
vucica,nadam se da uživaš na odmoru bez uloški!
Sandra,11dpo,kak si ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
cure, moram malo raspetljati zavrzlamu. trudnoca u rogu maternice je jedan od tipova ektopicne trudnoce, vrlo rijedak. pretpostavljam da doktor zeli u ponedjeljak biti siguran u polozaj embrija - u tako ranoj trudnoci je tesko uopce naci embrij, a kamoli precizirati njegov polozaj. milimetar gore dolje ukoliko je embrij smjesten blizu ili u rogu moze puno znaciti.
Juce mi je potvrdio mailom da ga zadovoljava polozaj te tockice, ali da mora utvrditi da je to zaista plod, a u to jos nije siguran. Sto se sad tu dogada, nemam pojma, ali pise da je to podrucje u kojem se nade rijede, ali je maternica...
mila, ne preostaje ti nista drugo nego cekati ponedjeljak, koji je brzo. makni se s foruma i interneta, uzivaj u ideji da si trudna i ponavljaj pozitivne misli. nasa psiha je cudesna stvar i puno toga za svoje zive mozemo uciniti sami. vrijeme je prekrasno, odi s muzem na kavicu, ispruzi noge na susjedni stolac u kaficu i uzivaj. promijeniti ne mozes nista.. kisss....
Istina pllaniram to cim se mm vrati![]()
HK pa dobro kad ce taj test?![]()
HK-sjetila sam te se danas sto puta i svako malo dodem virnut jel ima sta novog kod tebe
evo saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za plus
Ja sam na nekoj proslavi, bas gledam sto ima..
HK pa daj pisni to
Bubi vidim daniti imas uzv u ponedjeljak
Svima,a najviše našim ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~ Žužy, sve 5, nista posebno do sada, ali od jucer imam osjećaj da cu svaki tren procuriti![]()
Ja ujutro u 7 vadim betu i idem odmah u vili. Ako ne vidi na uzv e onda vjerojatno i put Petrove ako beta premasi vrijednosti po kojima bi plod teebao biti vidljiv. A ako je u cetv bila 871 onda bi i treba biti. Ti gledas samo cistu?
Da, nemam kak drugo gledat, na kontracepciji sam ovaj ciklus.
U ponedeljak cu pisnuti ako do tada ne dodje vjestica.
Ledja me rasturaju. Uzas.
Inace imam te krstobolje, ali ovo sad je uzas.
A Least, prije nego potrcis pred rudu ja bi svakako potrazila misljenje jos jednog ljekara![]()
Draga Least,vjerujem da si uplašena,jer znam koji je to osjećaj...Pošto sam imala VM i nakon nepunih 6mj ostala trudna isto sam paničila zbog bete i ovdje su me cure tješile i evo imam predivnu curicu,napunila je 3mjeseca 16.10.
Tvoja beta je sasvim ok i lijepo se dupla,kad sam imala VM moja se nije pravilno duplala i ginićka mi je vidjela "nešto" u lijevom jajovodu,bila je VM.A kad sam ostala trudna nakon 6mj vadila sam betu prvi dan bila je mislim 509,a slijedeča je bila 921 ili 971 ne sjećam se više,uglavnom da nije bilo ovih cura završila bi u lunici...paničila sam jer nije bila dupla i um irala od straha,kad sam za 2 dana otišla na UZV lijepo se vidjela trudnoća u maternici,znači beta treba biti preko tisuću da se vidi bar vrećica, potvrda da je u maternici trudnoća.Ja iskreno vjerujem da je sve ok,imam baš takav filing,ali znam da nećeš biti mirna dok ne baviš uzv ponovo.Od srca sam uz tebe...šaljem vam svima puse,a naviše mojim "sekama" kikici i HK...veselim se svakom odbrojavanju,ali kad vas dvije otvorite svoje e tad ću vrištati,jer znam točno što prolazite,pa evo ovom prilikom da vas podsjetim da ima trudnoća nakon VM,pusa velika.
Posljednje uređivanje od sarazg33 : 20.10.2013. at 00:54
Sara divna si hvala na rijecima i trudu
Kada ti je gin vidio na prvom uzv, s kolko dana od ovulacije otprilike?