Nivesa, jej!:-D
Da, kao da je mudrost napraviti dijete! Pa mislim stvarno!!!
Tayla, ah.... grrr....
Printable View
Nivesa, jej!:-D
Da, kao da je mudrost napraviti dijete! Pa mislim stvarno!!!
Tayla, ah.... grrr....
Jutro curke! :mama:
MAMI,a bome ti dugo trajala menga ako tek sad staje... navali sad!
nivesa,bravo za dobar nalaz!
Srećo,ma pusti sluz..a i ne spada onli EW u plodne sluzi,neke žene ne vide tak često tu strukturu bjelanjka pa ipak su plodne.
I zakaj misliš da je marulja zakazala,zbog sluzi? Marulja je korisna zbog raznih stvari,ako ju možeš gutati 8-)
Moja evo stoji doma,i nikak ju nemrem narivati niz grlo :lol:
Kaj se tiče lh,nemoj još paničariti kaj nisi imala poz. Možda ti O bude malo kasnije,a možda je ovaj jedan od anovulativnog ciklusa,ne zaobilazi ni jednu ženu...i nije ništa strašno da je tak,moraju se i naši reproduktivni organi malo otpočinuti. Ti samo lagano čilaj i day by day!
Evo,ja ovaj put ne pišam po ničemu..valjda bum preživjela :lol:
Tayla,žao mi je draga..a bome je uranila. :love:
Žužy, sve to stoji što si napisala.... Marulja je zakazala zbog sluzi, da... Inače, meni je fina.... Čak ukusnija nego vrkuta. Vrkuta je tamnija, prlja mi šalice, a marulja lagana, no gorka, ali gorčina brzo prođe. Jedino što mi otvara apetit. 8-)
Ako ovaj mj. nema O, najradije bih odmah procurila, odradila M. i da krene novi plodni period. :lol: Ubija me ovo...
Smiješno je kako sam jedan ciklus jaka, snažna i samo hrabro krenem naprijed usprkos vještici. A onda nekad... evo cmizdrim na poslu....
Ja cmizdrim u zadnje vrijeme svaka tri dana.... :škartoc:
curke bokić, nisam se stigla javljati, ovaj vikend ludnica...svadba, rođendan,...a ja sam ko prebita...danas počela mučnina....uh slatka mučnina!
Pozdrav zene! Eto, ja sam malo pretrazila na internetu o NaPro tehnologiji i odustala. Nekako me odbilo da se obicna konzultacija placa 200 eura, i to je samo konzultacija, a za ostalo da ne pricamo. S obzirom da zivim u zemlji sa valjda najboljim zdravstvenim sustavom u svijetu, prepustam se svemu sto nudi zdravstveno osiguranje, a ako stvarno ne bum uspijela zatrudniti, za 200 eura bum curki kupila psa umjesto brata :lol:
Malo cu zamijeniti srecu u prepricavanju djecjih bisera: dosla je moja curka prije neki dan tati i rekla da si ona zeli pustiti da joj rastu dlake po trbuhu, pa da bude kao tata :lol::lol:
Dan cure moje...
ako kome treba vitamina D..slobodno ga poklanjam...napunila sam se njime za cijelo ljeto...a tek za 2 tj.na godišnji:)
...zagrljaj onima kojima je stigla:alexis:...
YM:lol:
Ma super su nam klinke!:naklon:
A ja pak sad osjetila mokrinjavu u gaćama,kad ono malko ew al se dalo razvuči i do 10cm..kud več..hmm,sezona plodnosti otvorena. :kokice:
ala sam smiješna više sama sebi..jer sam sezonu otvorila pred 5,5 god. :lol:
Žužy, al ima nešto u tome - kad vidiš plodnu sluz ne možeš ne pomisliti na trud, bebu, druženje s MM i opet si kao na početku...:lol: Poludiš uvijek nanovo!
Ne znam, ja budem radosna kao dijete koje dobije slatkiš!:lol:
Nesto ste utihnule....mene je ubila ova vrucina..sad tek dolazim do zraka..
Nivesa, drago mi je zbog nalaza!
Tayla, ja sam snazna samo kad se blizim plodnim danima u ciklusu, uvijek me puca pozitivna vibra. Kad dode vjestica, raspadnem se dan dva tri, pet, sedam dana, al onda opet glavu gore. tako i ti par dana isplaci, obrisi suze, popravi sminku, osmijeh na lice i pozitiva. Nema nam druge!:love2:
Tigric, jooj slatke mucnine :zaljubljen: drz se, uvijek stapice i vodu imaj sa sobom.
Malena mi se razbolila tak da smo imali veseo kraj proslog tjedna i vikend pa evo do danas :-(, aldobro u tome je sto nisam razmisljala o novom bebacu, sluiz, koji je dpo..tak da sam ostala u cudu kad sam vidjela da sam na srecinoj listi vec na 9 dpo Njami, ovaj tjedan intenzivno druzenje s MM :roll:
Pliz vasa iskustva, razmisljanja. Ak je muzu slabiji spermiogram asthenozospermia, trebali bi mozda "stedit" spermije i cekat plodni dan pa onda u akciju, dan dva ranije suzdrzat se? Znam da smo tako radili kad smo slagali paketic (dobitini ciklus nismo, al smo taj ciklus odradili sve drugacije jer izgubili vjeru u prirodno i cekali termin za mpo), a vidim da vi svi krecete u akcije oko plodnih dana :-)
Dobro jutro, drage moje!!!
Srećo :heart:
Žužy draga moja, ne brini. Već jutros sam malo bolje. Ovdje na forumu otvaram dušu i iskreno pišem o osjećajima, jer me jedino vi, uz MM, razumijete. Naravno da sada već jedva čekam plodne dane i u akciju :dancingfever:
Bubice tako sam i ja zabranila suze prošli mjesec i uspjela. Ali, ovaj mjesec teku kao da žele nadoknaditi sve za prošli....
Mami držim ti fige!! Sretnooo!!
Aliana točno tako to ide. Najoptimističnija sam u plodne dane. Valjda jer je jedino hopa- cupa ono na što možemo utjecati.
Nivesa drago mi je zbog nalaza.
Jučer sam nakon dugo vremena malo radila jogu i meditirala na kraju, stvarno sam se osjećala bolje, opuštenije. Ne znam zašto sam uopće prestala to prakticirati...
Jutro!
Jučer pishnuh LH, testna crtica ipak je jača... Bit će nešto, duboko se nadam (ne mogu reći da 100 posto vjerujem). Jej!:-D Kad smo već kod akcija, kod nas ona pada danas, garant! Inače, MM nema problema s pokrivanjem ovulacije. Sretan je i on kad O nastupi, želi je pokriti bez obzira na sve! 8-)
Puse svima!:heart:
lista za 10.06.2014. :sing::sing::sing:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::klap:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice: :storma:
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Skuhah si kavu na poslu... s KISELIM mlijekom. Ništa, ne treba plakati za kiselim (umjesto prolivenim) mlijekom.:lol: Na pauzi slijedi kupovanje friškog mlijeka i kafenisanje...
Srećo, nasmijala si me jutros :-)
Šteta za kavu, al glavno da je tu vedar duh.
BTW, prošli mjesec mi je menstruacija trajala samo 3 dana. Inače mi traje 5. Možda je i zbog toga ciklus bio kraći.... Hm... Ima li ikakvih misli o tome?
I ja sebi ovo brojim kao drugi dan ciklusa, iako mi je tehnički 3. dan jer sam dobila u nedjelju, ali kasno navečer. Baš kasno.
Tayla, dobro brojiš. Ma negdje je netko napisao da, ako procuriš nakon 17 h, tek sutradan je 1. dan M.?!? Bo... Ma ne znam što reći o tvom ciklusu jer ne znam ništa više ni o svom. Skratio se na 28 dana (zadnja dva ciklusa) iz tko zna kojeg razloga. No, tko sam ja da se bunim, kad je tako školski?:lol: Bolje i tako, nego da se produžio na 40 dana...
Idem raditi. :*
jutro drage dame! :*
tayla :love: kako došla tako će i proći. super da si krenula opet s jogom, pametnije je raditi na sebi nego se prepustiti očaju...
prije ili kasnije SVE ćemo doživjeti i taj dan!
srećice samo strpljivo, potamniti će ona. Moja je u pretprošlom ciklusu bila pozitivna 11DC, u prošlom 16DC i u ovom 13DC svaki ciklus je drugačiji, a i ni ti ni ja nemamo dugi staž testiranja da bi već primjetile neko veliko odstupanje...
Kadulja, točno tako. Doći će ona, mamicu joj...:lol:
:-x k vrapcu i suze...
jučer slobodno mogu objesit mačku o rep što sam rekla ....
uhhhhhhhhhh.........valjda mi je tako sinoć došlo...sve se nakupilo...danas sam ko buhtla:)
p.s. drago mi je da si ponovo počela prakticirat ono što voliš i što te opušta....i samo tako naprijed!!!!!!
Bubica, po jutru se dan poznaje. Već kad smo kod toga, znate ono kad se veli "ustala sam na lijevu nogu"? E pa ja sam DOSLOVNO ustala na lijevu nogu. Baš sam s te strane kreveta... i svako jutro pazim da prvo stanem na desnu nogu, ali je lijeva jutros bila brža!:lol:
10 zanimljivih činjenica
1. Nemoguće je oprati oči sapunom.
2. Nemoguće je prebojati kosu.
3. Nemoguće je disati kroz nos isplaženog jezika.
4. Upravo isprobavate broj 3.
6. Kad isprobate broj 3, vidjet ćete da je moguće, samo što izgledati kao pas.
7. Sad se onako, baš smijete, jer ste se dali zeznuti.
8. Preskočili ste broj 5.
9. Upravo provjeravate postoji li broj 5.
10. Podijelite ovo s vašim prijateljima, neka se i oni nasmiju.
:lol:
Bokic...ja mislim da nastupa moj onaj jedan u godini zivcani PMS!
Tak da.....:-/
joj cure moje što se meni sada dogodilo.sjedim na klupi u parku, mičem torbu iza guzice da ju stavim u krilo i pričam tak kad osjetim da mi nešto curi među nogama (imam kratku suknju).pogledam a ono kao krv,protrnula sam.prokrvarila sam. Užas.al mi i dalje nije jasno,gledam ruke i onne crvene,pogledam torbu sva zamusana,pa što je to! SJELA SAM NA TREŠNJU!!!!! aaaaaaayaaaaa
sad takva moram do doma!!!al sa srcem na mjestu!