Grudnjak od bambusa?
Je l netko probao?
Ima Topshop, ali bilo mi skupo dati 200kn za probu...
Printable View
Grudnjak od bambusa?
Je l netko probao?
Ima Topshop, ali bilo mi skupo dati 200kn za probu...
joj Tanči ti nisi svjesna kako bi ti bila odličan materijal za one transformacije s reklama jer očito genetski imaš dosta mišićnog tkiva 8-)
baš si sretnica!
i ja probala, mene ništa.
pa kako? jel ova moja nešto krivo radila ili ti imaš osjetljiviju kožu? čula sam da u načelu ne bole i da su puno ugodnije od ručnih masaža. :/
U Ririnim godinama sam itekako bila u toplesu na plazi. I tangama. :mrgreen:
Oklagije ne bole ako nema puno celulita.
Joooj Jelena, Jelena..
Lili, vjerojatno nismo imale isti tip celulita. Meni nije bilo uopće ugodno, ali htjela sam ga se riješiti. Ili sam ga ja možda imala više od tebe, što je lako moguće s obzirom na to da si ti skroz fit. :)
Haha Sirius, neka. Ja ne volim. U tangama jesam, njih volim. Ali ne znam što bi me na toples natjeralo. Vrhunac mi je što odvežem kupaći da mi i ramena pocrne, pa onda stalno pazim i gledam jesu ispale. :lool:
Jelena.O, vjerojatno je ovako kako i Rosa kaže, što je više celulita više i boli. Ja sam ga stvarno imala. Ali djeluje, pa se isplati istrpiti bol da ga više nema. :)
Molim korisnice da koriste visestruko citiranje a ne pisati post za postom.
naravno masaže se preporučaju za cirkulaciju, a i nemam više probleme s venama to sam riješila. Sad imam zdrave noge :-)
Riri hvala, al i meni se nakupi preko zime jer više sjedim u uredu, čim dođu praznici i nema sjedenja, vidno se popravi. Ručne masaže su mi zanle bit neugodne, al ova oklagija čista uživancija, ja bi zaspala :-)
E ovo je i meni degutantno, a ne volim ni kad muški nose one hlače skrooooz nisko da im skoro vire dlake iznad one stvari, a ono bljaki fakat mi se ne gledaju tuđe stidne dlake
kakve su vam to oklagije?
Sto vama svasta smeta...
Te sise, te guzice, te dlake, te ovo ono...
Cula sam za oklagije, pozitivna iskustva
Nusam probala a nenam nu zelju
Meni je za celulit plivanje zakon, svako ljeto noge se preporode i budu prihvatljive, vjv morska voda ima nesto u sebi sto djeluje..
A i tamnija koza uspjesnije prikriva nedostatke
Cathy potpisujem za muske cucece guzice!
Ja više ne znam na kojoj sam temi ovih dana sve neki kupusi :lool:
Gdje ima za kupiti običnih, pamučnih grudnjaka, bez zice, nepotfutranih? Zadnje sam kupila u Triumphu, Sloggi, doslovno se raspadaju, a ja nigdje ne mogu naći ništa. il tražim na krivom mjestu, sve je moguće. Još mi treba ili B ili C, ovisno o modelu, pa mi i to komplicira traženje.
Skinny?
U Nami? Tamo je bilo i Triumph i Sloggi i Skiny i hrpe drugih brendova.
Ali ja nisam u Zg, niti ću dolaziti zbog grudnjaka. Zapravo mi trebaju konkretne ingo koji grudnjak koje firme, da mogu gugliti i tražiti gdje ga u blizini mogu probati.
ja imam nekakav ovakav
https://www.skiny.com/triangel-gepad...40-080500.html
Marta, ja sam nedavno kupila jedan takav u Palmersu. Nisam ga puno nosila pa ne znam koliko je izdržljiv. Probat ću ga naći na netu.
Ili ovakav
https://www.skiny.com/schalen-bh-ohn...05-080500.html
nemam pojma. Ja sam tražila pamučni i bez žica. I kupila. Baš bih mogla pogledati imaju li kaj sada
Ovaj Palmers je oblikom sličan ovome. Pogledat ću doma koji je točno jer ga sad nemam na sebi :mrgreen:.
https://www.amazon.co.uk/dp/B079SR1J...tag=e2TDp&th=1
Lisca ima sve modele.
Znam, al oni mi budu preskupi, a ne odgovaraju mi ono baš baš. Ove Sloggi sam kupila dosta davno, imala sam ih hrpu al su se fakat potrošili i tada sam probala i Liscu. S obzirom da je prošlo dosta vremena, a pretpostavljam i modela, provjerit ću ponovo.
Meni su super Victoria Secret bralettes za D+ kosarice a obima S. Sad ima i toga :)
Marta, krepajem od smeha :D
Potvrđujem za Interspar. Pamučni, crni i bijeli, bez žice, peri deri. Mislim da je bio oko 120 kn kada sam kupovala.
Nema u mom selu ni Interspar. Samo Spar.
Dok ne dodjem do suvislijeg sela koje ima i Interspar, a mozda i Palmers, kupila one sa zicom a bogami i potfutrane u c&a jerbo su mi se ovi fakat poraspadali, imaju rupe po sebi. :škartoc:
Isprobaj od Yamamay Space bra. Meni je materijal dobar, podnošljiv koliko i moji uobičajeni nepodstavljeni pamučni. Sad, koliko je to podrške većim grudima, ne znam. Meni se čini da je dovoljno struktiriran, ali u biti nemam pojma.
:lol: vertex, nema sanse.
našla sam u lisci, ok su, 120 kn komad. zadovoljna.hr
marta, to se smiješ mom diletantizmu? :D