Pokazuje rezultate 1 do 50 od 155

Tema: Ljetni (ne)grudnjak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tek sam nedavno shvatila da je minimalno naziranje postojanja bradavica pri nosenju grudnjaka nesto nedopusteno i dramaticno. Nije mi to nikad palo na pamet
    obzirom da su bradavice prirodno dio zenskog ( i muskog ) tijela pa ih svi imaju , ma istom mjestu. Osim ako im nisu uklonjene zbog bolesti. Mrzim podstavljene grudnjake. U mojoj velicini , uz obaveznu armiranu konstrukciju izgleda kao da sam dvije dinje stavila u oklop.
    Posljednje uređivanje od sirius : 19.08.2019. at 15:55

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sam nedavno shvatila da je minimalno naziranje postojanja bradavica pri nosenju grudnjaka nesto nedopusteno i dramaticno. Nije mi to nikad palo na pamet
    obzirom da su bradavice prirodno dio zenskog ( i muskog ) tijela pa ih svi imaju , ma istom mjestu. Osim ako im nisu uklonjene zbog bolesti. Mrzim podstavljene grudnjake. U mojoj velicini , uz obaveznu armiranu konstrukciju izgleda kao da sam dvije dinje stavila u oklop.
    Vidis, zgodna primjedba. I očekivala sam reakciju na ovom forumu vezano za zaštitu bradavica u svim oblicima i veličinama!

E sad, dopusti mi : MENI nije isto, kako ga ti zoveš, minimalno naziranje postojanja bradavica i vrlo očito izviranje šiljaka, koji, ako su grudi veće i/ili već u godinama, jelte, a grudnjak loše odabran i odjeća uža, jasno pokazuju djelovanje gravitacijske sile na iste.

Meni to izgleda vrlo neestetski. Ne mogu zamisliti zanimanje ili neko obiteljsko druženje u kojem bi bilo primjereno da ti šiljci izviruju ispod uske majice, sorry.

(Ne govorim o lamatanju cicama na godišnjem odmoru i u svoja 4 zida unutar svoje uže obitelji).

Ne znam zakaj, možda jer sam generacija odrasla na (kršitelj koda)u i rendanim keksima...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku

To ti sve dodje s modom
    Eno Jasna Zlokic nema grudnjak dok na trajektu pjeva Skitnicu.
    8O-ih je to bilo in

Cak mi i kolegica (60) veli kak je tad bilo super jer je hodala nesputana svijetom
    a ne sad
    vrag ti nosi modu s pojastucenim grudnjacima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •