Evo i mene iz Ljubljane. Imamo tri obećavajuća folikula na jednom jajniku. Na drugom su se prestali razvijati :(
Večeras štoperica u trbuh, punkcija u utorak...
Printable View
Evo i mene iz Ljubljane. Imamo tri obećavajuća folikula na jednom jajniku. Na drugom su se prestali razvijati :(
Večeras štoperica u trbuh, punkcija u utorak...
Strumpfica 3 je odlično, držim fige za utorak!
Strumpfica ~~~ sretno za utorak!!!! ~~~~~~ :D :D :D
Strumpfica ~~~~~~~~za utorak
Ameli, kako je bilo?
moji prvi uvz prošao ok, naziru se tek 2 folikula a endometrij je 6 mm, no to je još rano i nadam se da će idući put biti bolja situacija.
svima sretno i :*
cure žao mi je što se nismo upoznale, mi smo došli oko 5.50H :bye:
Mare41 u kojoj si fazi? Jesi bila danas?
Jesam, oba rastu pravilno, endo 8, štoperica sutra, punkcija u srijedu, kako si ti? jesi nestrpljiva :)Citiraj:
tigrical prvotno napisa
mare
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju
(mene je moja rasturila, a bila je sa inekcijama, mislim da bi u resa crkla, :x :x moja zavaljena maternica)
tigrice, kad vadis betu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strumpfice ~~~~~~~~~~~~~~ za utorak
strike, ti si meni vec nova mb trudnica,ali vibra nikad na odmet
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto lakse prezivljavanje bodanja
svim cekalicama odgovora iz maribora
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dodju sto prije
:heart:
Hvala ti Pinky, pikanju se konačno bliži kraj, sutra ponovo na UZV u Mb. Nadamo se dobrim vjestima i da će biti folikula.
Za Slo cure, i za sve ostale cure
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za punkcije, transfere i VELIKE bete!
[b]Mare41 2, pa to je super! Ja kao i uvijek, prvih par dana ushićena, a onda pada raspoloženje, na žalost, ali moram priznat sve manje vjerujem :( . Nadam se najboljem, ali...
Pinky betu vadim 16.12. dr. Reš kaže da se test napravi da ne moram vadim krv, ali nakon vanmaterične ja svaki put obavezno betu.
Cure, svima sretno :* !
Mene je isto uhvatila neka nervoza,sve više i više me strah,čak sam i počela negativno misliti.
Ma, ja tako svaki put, a pred betu totalno poludim, stalno provjeravam jesam li dobila, na svaki grč se rastužim, a kad dižem nalaz sam uvjerena da će bit dobro, pa onda opet tuga...ah, šta mi sve prolazimo, dobro smo i normalne :lol: !
Ajde Strike ne daj se, jaka si ti i bice to sve super. Vjerujem da je sve to tesko i da iscekivanje ubija lagano i pomalo ali idemo hrabro naprijed. I :* za tebe. Jedva cekam tvoju betu!Citiraj:
Strike prvotno napisa
Štopericu uopće nisam osjetila! (još sam pitala MM jel siguran da mi je to spičio)
A valjda bu u utorak sve OK, imam feeling da je jedan od ta tri folikula ona nesretna cista koju je doktor vidio prije neg smo ušli u postupak. I skroz me strah dizati ikakva očekivanja, ali opet....
Nego, a što se događa s ona 4 mala folikula na drugom jajniku koja se nisu nastavila razvijati? I njih će punktirati ili ih neće dirati? Jel imao itko takvih iskustava?
Cure iz ZG str putovale ujutro u Postojnu ili ste išle dan ranije i negdje prespavale? Ipak je do tamo 2,5 sata vožnje a treba se doći odmoran, naspavan i tak to (moš si misliti kak ću spavati tu noć pred punkciju..)
ja sam sad u startu imala 8 folikula, 2 su produzila, ostali poceli zaostajati, ali su mi svi ispunktirani. sretno! (zadnji put su mi odustali od punkcije 3 folikula na lijevom jajniku jer su bili previsoko)
hvala, znači ta punkcija ipak ne bu brza i kratka no nadam se da bu bezbolna. rekao je doktor da je to ko kod zubara (a kod zubara uvijek dobro prođem jer obično nemam problema i sestra me drži za ruku-ja idem k dječjem zubaru...)
i mi čekamo tvoju betu :)
Može mala pomoć?
Koji je "dress code" za punkcije u Postojni-kak se trebamo obući?
(zaboravila sam pitati doktora)
Strumpfica nije bitno kako ćeš se obući, ja obično samo pazim da mi hlače nisu preuske, da me baš ne stišće ako me boli poslije punkcije.
Jutros sam dobila protokol iz Maribora, za 1-2 dana startujem sa kontracepcijom.
:D :D :D :D :D :D :D :D
Cure, na kojoj veličini folikula dobijete štopericu kod dr Reša? Imam osjećaj (po probadanju) da moji neće dočekati punkciju.
Danas 11.dpt mi imamo + na kućnom testu! Beta u srijedu :D
:D čestitam ti i ovdje :D :D
Ja isto, ja isto :D :D :DCitiraj:
rozalija prvotno napisa
Strike, evo da ti i ovdje cestitam- BRAVO!!! :D :D :D
Strike cestitke do neba :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kika ti si sigurno slijedeca,
Rozalija, tikice :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
koliko lijepih darova donio Nikola
joj, a mene je u biti zanimalo da li treba ponijeti spavaćicu, čarapice i tako to :oops:Citiraj:
tigrical prvotno napisa
Ma kaj ju ne bi dočekala!Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Osim toga ak ju i ne dočekaš uvijek možete "naciljati" prirodnim putem.
Sve dok ne spičite štopericu štoviše preporuča se "šuškanje".... ;)
Strike s u p e r ~~~~ :D :D :D :D ~~~~~ :D :D :DCitiraj:
Strike prvotno napisa
:love: :heart: Čekamo veliku betu u srijedu! :D :D :D
Cure ja sam za kontracepciju za postupak u Mariboru izabrala LOGEST, ima li ko od vas iskustva s njima i je li imao kakve neželjne nus pojave?
I još jedno pitanje. Već mjesecima pijem omegu 3 (oko 7 mjeseci) a folacin oko 2 godine, ima li prepreke da nastavim s tim s obzirom na kontracepciju, kakva su vaša iskustva, jeste li pile išta od navedenog u vrijeme trošenja kontracepcijskih pilula?
Evo i mene iz Mb-a, pa da vam podnesem izvještaj.
Imamo 10 folikula, 5 lijevo, 5 desno, veličine su od 13-15mm, endometrij 9mm, punkcija prema prognozi doktora u petak.
Citiraj:
Strike prvotno napisa
Strike bravo, ja sam vještica! Vraćamo se večeras iz Mb-a a ja si mislim idem na Rode kad dođem kući možda je Strike napravila test!!!!!!
Presretna sam zbog tebe! :heart: :D :D :D :D :D :D :D :D
:heart:
:D :D :D :D :D :D :DCitiraj:
karla 1980 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za isti završni scenarij kao kod STRIKE. :* :* :*
Hvala rozalija na lijepim željama.
Vidim da si dobila protokol, baš sam happy! Brzo ćeš nam i ti u postupak. :*
Rado bih pomogla ali ne znam ništa o tvojim kontrac. tabletama.
Mislim da sve antibebi mogu imat neželjene nuspojave, neke su na stediril prijavljivale povraćanja i mučnine, obično je debljanje, ja sam pila yasmine i osim male napuhnutosti nisam imala neke nuspojave. A propos omege i folacina, mislim da to možeš slobodno, pitaj isto i dr., moje iskustvo je da sam ja to prestala piti nakon neke godine, ali mislim da ti ne može štetiti.Citiraj:
rozalija prvotno napisa
ina hvala ti.
:* :* :* :* :*
koliko lijepih vjesti, cure što ste dobile protokol bravo i samo hrabro naprijed
Strike čestitam na plusiću i sada čekamo veeeliku betu
mare41 ma kakve su to gluposti pa normalno je da te probada u jajnicima, sigurna sam da će sutra biti uspješna punkcija
Strumpfice i tebi želim uspješnu i bezbolnu punkciju
svima pozdrav i :*
Ameli, kad je opet UZV?
Strumpfice, jedva čekamo izvještaj
Pinky, puno vibramo :)
tigrical, kako je? ajme nestrpljenja :heart:
Za MB cure šaljem puno :*
Mare41 osim bolnih i većih (.)(.) :lol: drugih simptoma više nema, pritisak je prošao, jajnici su svoje odradili i smirili se. Drugi tjedan počinje nervoza!
A ti, sutra punkcija, bit će sve O.K. Javi kako je prošlo! :*
Strike :D odlično!
Ja sam prošli tjedan poslala papire u Maribor, baš me zanima kad će mi se javiti i da li uopće hoće... Planirala sam zvati za konzultacije početkom godine, šta mislite??
Strike, veselim se i ovdje! :D
Karla, odlično! Neka bude kao i kod Strike! ;)
rozalija, ja uz kontracepciju pijem pregnital i omegu 3 (to samo povremeno, kada se sjetim). Mislim da niš ne smeta. Povremeno mi bude užasno zlo, ali bum ja to izdržala. :)
Malo kasnim, ali znajte da se veselim s vama :D :D :DCitiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Vali pa ti si već krenula ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
držim fige!!!