Cure, danas krenula s gonalima 225, u petak uzv, pa vidimo šta dalje.
Printable View
Cure, danas krenula s gonalima 225, u petak uzv, pa vidimo šta dalje.
Kilimanju sretno od srca, nek bude finih folikula... Obvezno nam javi kak napreduješ. Da nas idući mjesec razveseliš visokom betom :-D
Hvala perlice. ;-)
Cure, danas 6.dc 12-13 folikula vel. 10 mm,punkcija u sri-čet, dr. rekao da je bolje nego je očekivao s obzirom na amh 9.5
Ista terapija, od sutra uzimam još cetrotide. Vidit ćemo šta je u folikulima, ne nadam se previše.
Kilimanju pa super si reagirala na stimulaciju :-D
Držim fige za dalje, sretno i javi kak je prošla punkcija :-*
Hvala perlice, javim sve.
Kilimanju, hajde javljaj detalje :-D
Nadam se da je sve dobro prošlo, čekamo novosti!!!!
Sutra je dan D-punkcija, dajem sebi 2% šanse za uspjeh jer mi ništa u životu nije lako došlo, pa ne virujem ni da će ovo. Javim sutra sve, ako bude ijedan folikul do ujutro. ;-)
Toliko o optimizmu heh :-P <3
Kilimanju budeš zbilja dobila po turu :-x!
Naravno da će biti folikula,jajnih stanica, brzih plivača i finih embrija :heart:...
Držim fige da aspiracija prođe u redu, čekamo detalje :-D
Perlice,angie,sara :-* 8 stanica izvučeno iz onih folikula, sad vidimo koliko će opstat.
Vidiš kak si fino reagirala na terapiju
:-*
Dal je zadovoljan dr. P???
Kad ćeš imati volje/vremena, hajde napiši kolko si kojih pikalica primila...
Vibram i dalje :-D
Odlično kilimanju3! Bit će tu sigurno i smrzlića! Držimo :fige: za dalje.
Jel ti ovo prvi pokušaj u Cita i koji ti je sveukupno pokušaj?
Ima li tko kakve informacije vezano za humanu KBC SPLIT?
Veliko bravo za nasu kilimanju,bas je prsva koka nosilica ;-)
Sara danas sam pitala svog gin zna li kada bi moga humana u ST poceti sa radom kaze vjerojatno nista do jeseni.... :-(
Hvala cure,al iskreno-ne nadam se, već sam rekla da mislim da ću se namučit do bebe. 1.pokušaj ivf-a mi je ovo općenito. Iza mene 1 IUI, par tempiranih odnosa, mužev spermiogram nadnaravno dobar,moji nalazi osim amh od 9 uredni, tako da smo idiopati. Svaka čast osoblju,a pogotovo dr. P. koji je za mene ljudina. I, on je dosta zadovoljan. Javim za dalje. Primala sam gonale 225 od 2-10dc, 7-10dc cetrotide, 10.dc ovitrele i decapeptyl.
angie 17 koji ti je dr. reka to za humanu u Kbc St ?
Tal moj gin.koji je u kontaktu s timom iz hunane u ST...zbog toga sam ja na postupku u ZG....rekao je da nema svrhe cekati jer bi mi propali nalazi....
Jesu, u utorak 5. dan je transfer, neznam zasto tako kasno,rekli su da je bio ivf i da su sve oplodjene í da je sve OK. Pa sad.. sta bude..bit će...
Kilimanju, pa to je super vijest :-D
Budu ti vratili blastice... Samo nek se sve nastavi kak treba... Vibram i dalje :-)
Hvala perlice :-*
Pozdrav cure! Evo i mene tu. Situacija je ovakva. Imamo jedno dijete dobiveno prirodnim putem i sad nikako dobiti drugo već 1,5 godinu. Muž je radio spermiogram i dijagnosticirana je oligoathenozoospermia. Zanima me je li na rezultate moglo utjecati to što je uzorak dobiven na kraju spolnog odnosa, a ne masturbacijom!?
Evo spermiograma!
Što vi mislite, bi li bilo moguće prirodna oplodnja?
Evo muževog spermiograma pa mi recite je li moguća prirodna trudnoća!
Izgled: normal
likvefakcija: normal
viskoznost: normal
volumen:2.2
ph: 7.8
apstinencija:3 dana
broj spermija: 6,5*10 na 5
aglutinacija: ne
brzo usmjereno poretnih 5%
sporo usmjereno pokretnih 31%
neusmjereno pokretnih 3%
nepokretnih 61%
opće ocjena pokretljivosti 2-3
normalni oblici:24
dijagnoza: oligoasthenozoospermia
Kina, dobrodosla!
Obzirom na nacin uzimanja uzorka, pretpostavljam da ste uzorak nosili sami u kliniku pa je moguce da je vrijeme proteklo od ejakulacije do zaprimanja uzorka moglo utjecati na pokretljivost, ali ne i na brojnost spermija.
Prije donosenja dijagnoze potrebno je uciniti jos barem jedan nalaz, savjetujem da uzorak iduci put date u klinici.
Spontana trudnoca je moguca, ali je vjerojatnost mala, obzirom na broj spermija i njihovu pokretljivost. Ali kazem - svakako ponovite nalaz. Sretno! :-)
Kina dobro došla, potpisujem bubekicu, ponovite nalaz s-grama na klinici pa budete znali pravo stanje... Gdje ste radili nalaz?
Kilimanju kak si? Uzbuđena? Sretnooo :-)
Nalaz rađen u novom rodilištu! Kbc Split
Kina, čitala sam po forumu, kak su nalazi s-grama iz KBC-a St u najmanju ruku diskutabilni..
evo link: http://forum.roda.hr/threads/60067-Spermiogram-u-Splitu
Navodno su pojedini muževi, par dana od lošeg KBC nalaza, ponavljali u
poliklinici Cito i razlika je bila velika...
Pa eto, osobno iskustvo nemam, al provjeri... Sretnooo :-)
Perlice, hvala ti, nisam unaprijed ništa javljala jer nisam znala šta me čeka. Došla sam do zen faze, nakon sve muke i stresa. ;-) danas mi vraćene 2 blastociste, 4 zamrznute, za 2 tjedna vidimo. Javim vam sve. Perlice :-*
super rezultat!
figam na 100tu!
Hvala bubekice :-*
Pa to je odlicno
vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ako ti nije problem da se upises ovdje u statistiku
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica
ima li što novoga u Splitu? kad počinju opet postupci u bolnici? Koliko dugo oni već ne rade? 4 mjeseca, više??
Kilimanju superrrrr :-D
Mi smo idući mjesec u Citu na konačnim konzultacijama. Javim detalje :-*
kilimanju3 pa to je odlično! Sveukupno 6 blastica, a bila si baš pesimist :facepalm:
Kadauna, netko je ovdje spomenuo da ima inform. da vjerovatno ništa neće biti prije jeseni u kbc Split.
Moje osobno mišljenje je da će biti dobro ako i tada započnu sa postupcima.
Sara10, još sam ja pesimist. ;-) čujemo se kroz 10ak dana. :-* sara79, hvala! ;-)