Zuska prvotno napisa
1. Tuđman nije utemeljio višestranačje, to je potpuna laž. Ne pada mi na pamet više gubiti vrijeme na diskusiju jer se osjećam kao da debatiram na dnevno/bitno/g.vno i inim opskurnim portalima, pa tko želi, neka se malo educira o događanjima u Hr od 1989. Niti je HDZ prva osnovana stranka, niti je Tuđman prvi predsjednik HDZ-a.
2. Tuđman se odrekao totalitarističkog naslijeđa tako što je doprinio etničkom čišćenju Hrvatske, čišćenju sudstva od nepoćudnih od čega se sudstvo nikad nije oporavilo, čišćenju HRT-a na način da su se tamo proizvodie vijesti i program koje su odgovrale samo jednoj stranci, zna se kojoj, tako što je sve one koji nisu bili na njegovoj liniji (mediji, stranke, udruge, sindikate) dao prisluškivati itd. Izbori su bili, onako, kako mu se učinilo...a rezultate je priznavao kad su mu odgovarali (šifra: zg kriza).
Višestranačje u kojem su nacionalni mediji bili pod čizmom vladajuće stranke, politički suparnici pod prismotrom, a izbori ukras, stvarno je bilo dobar taj Tuđman.
Je, ali svom unuku kojem je poklonio banku.
Rat je dobro poslužio za pokriće privatizacijske pljačke i bogaćenja 200 obitelji.
Moja je memorija vrlo detaljna, zato Dijana, ne pričaj nebuloze i činjenično netočne informacije. Da imam vremena, svaku tvoju rečenicu napisanu ovdje u kojoj tvrdiš nešto rastrančirala bih do detalja, ali na žalost nemam. Nevjerovatno mi je da netko može biti toliko indoktriniran i neinformiran.