Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    1. Tuđman nije utemeljio višestranačje, to je potpuna laž. Ne pada mi na pamet više gubiti vrijeme na diskusiju jer se osjećam kao da debatiram na dnevno/bitno/g.vno i inim opskurnim portalima, pa tko želi, neka se malo educira o događanjima u Hr od 1989. Niti je HDZ prva osnovana stranka, niti je Tuđman prvi predsjednik HDZ-a.

2. Tuđman se odrekao totalitarističkog naslijeđa tako što je doprinio etničkom čišćenju Hrvatske, čišćenju sudstva od nepoćudnih od čega se sudstvo nikad nije oporavilo, čišćenju HRT-a na način da su se tamo proizvodie vijesti i program koje su odgovrale samo jednoj stranci, zna se kojoj, tako što je sve one koji nisu bili na njegovoj liniji (mediji, stranke, udruge, sindikate) dao prisluškivati itd. Izbori su bili, onako, kako mu se učinilo...a rezultate je priznavao kad su mu odgovarali (šifra: zg kriza).
    Višestranačje u kojem su nacionalni mediji bili pod čizmom vladajuće stranke, politički suparnici pod prismotrom, a izbori ukras, stvarno je bilo dobar taj Tuđman.
    Je, ali svom unuku kojem je poklonio banku.
    Rat je dobro poslužio za pokriće privatizacijske pljačke i bogaćenja 200 obitelji.

Moja je memorija vrlo detaljna, zato Dijana, ne pričaj nebuloze i činjenično netočne informacije. Da imam vremena, svaku tvoju rečenicu napisanu ovdje u kojoj tvrdiš nešto rastrančirala bih do detalja, ali na žalost nemam. Nevjerovatno mi je da netko može biti toliko indoktriniran i neinformiran.

Zuska, tuđman jest prvi predsjednik hdz-a, samu najavu osnivanja stranke 1989. g. opstruirale su i zabranjivale tadašnje vlasti.

Za ovo što pišeš o medijima i tuđmanu, sve slobodno preslikaj na današnju situaciju, s tim da su u tuđmanovo vrijeme slobodno pisali i vjerojatno tvoji uzori dežulović i ekipa koji su redovito verbalno defecirali po tadašnjem predsjedniku, dlaka s glave im nije zafalila.

2015. za vrijeme ove jako liberalne i demokratske vlasti mladi ljudi u Splitu su samo zalijepili plakat sa slikom ive josipovića s benignom porukom, pa su završili na obavijesnom razgovoru. Djeca od kojih 20- ak godina.

Danas nema niti jednog važnijeg medija koji nije pod čizmom partije, uvijek je u pitanju lova i utjecaj. Radman je na javnoj televiziji napravio kompletnu čistku kadrova,a u PRVOJ godini Milanovića SVI su mehanizmi kontrole nad javnom i nacionalnom televizijom maknuti. Trebam li reći da su upravo sdp i hns, i zar ste sumnjali i "nevladine" udruge prethodno silno tražile upravo te mehanizme. Odjednom ti isti mehanizmi više nisu bili potrebni.

Danas je javna i nacionalna televizija za koju između ostalog umirovljenici izdvajaju njima nemali iznos, obično glasilo partije. Kao i prije demokracije, ništa se nije promijenilo. Čisto ispiranje mozga. Po tebi je to naravno jedna objektivna ustanova. I ja bih za tebe mogla reći da si definitivno indoktrinirana, neinformirana definitivno ne, (makar te kvalifikacije ničemu ne vode), ali eto ja bih tebe zapravo pitala:

Je li tebi uopće drago da je hrvatska danas samostalna država?

Mnogi su za to izginuli, i bio je to san mnogih generacija. Mnogi smatraju i da nitko nije trebao poginuti za ono što u ovom trenutku imamo,. I ja sam često bila među njima, jer narod koji može toliko pljuvati npr. po ljudima koji su dali svoje dijelove tijela, da bi oni živjeli u slobodi, ne zaslužuje da itko pogine za njega.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 27.12.2015. at 21:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •