Sretno cure. Lako noge zelim
Printable View
Sretno cure. Lako noge zelim
sretno cure :kiss:
jucer 5 km @5:39 ali mislim da je ukra 200m u moju korist :unsure: sve vise razmisljam o garminu :oops:
danas CF :klap:
Mb sve ti je to relatovno. Meni je danas garmin ukrao isto neku idaljnost. Ne u moju korist.
mb ako se odlucis za garmin budi spremna da ni njegov gps nije savrsen. suunto ima bolji, ivana s jesi zadovoljna s njim?
kod mene nis od trcanja, jucer nisam imala kad, a danas bazen, duzina, oko 4km
Ola curke brzinsko javljanje iz busa.
Ovdje kisa lije ko iz kabla cijeli dan,trcali smo po tom vremenu uz kisu.
Ja sam istrcala 1:45 sto mi nije pb, planirala sam 1:43, dobro sam trcala prvih 15km a onda mi se cinilo da nema sanse za pb (spustit s 4:56 na 4:53 ) jer je ostalo malo km za spustat i onda sam svjesno odlucila da mi se ne da stiskat ako ionako nije pb (1:44 moj zadnji pb) i usporila dosta.
Tako da ono, nije da sam nesto zadovoljna, al nisam ni u bedu. Bit ce valjda drugi put.
Za organizaciju imam primjedbi dosta, okrepe nikakve, vodu sam popila na 9-om a opet tek na 20om i svasta jos nesto, najlosije organiziran pm na kojem sam bila.
Ali drustvo nam je bilo odlicno, jako smo se lijepo zabavili.
I velika vijest: taaa daaaa
Kjb je istrcala pb ispod 2h -1:59 :klap:
Ostatak ostavljam njoj da isprica :-)
Lili , ne razumijem bas tvoj jezik, osim da je bila kisa, nije bilo klope i ekipa je bila dobra.:mrgreen:
Neka si se ti nama vratila ziva i zdrava. :trci:
Lili bravo :klap:
Kjb :nakon: :naklon: :klap:
Spajka i magriz odgovarate me :lool:
Posljedica ovog pejsa je da sam odmorna i svjeza :lool:
Laku noc ljepotice mi cemo veceras kasnije (oko 1h)
Bravo Lili i Kjb!
Čestitam trkačice.
Kod mene ništa novo, spojena dva luda tjedna s minimalno vježbanja i puno prežderavanja.
Lili kjb bravo na pb :klap::klap::klap::klap:
kjb, super!!! Odličan rezultat :naklon:
Jedva čekam da nam napišeš dojmove!
Lili, i tebi bravo! Ne može uvijek biti PB, a ti si već visoko postavila ljestvicu.
Meni suunto i endomondo na iphonu pokazuju gotovo identično, par sekundi razlike, ali niti ih ne palim/gasim u istom trenu. Do max 10 sekundi razlike, uglavno 1-2. Dok sam imala neke "lošije" mobitele i endo mi je svašta pokazivao, ali na ovom mobu radi odlično. Garmin mi se znao češće zbesirati i krivo pokazati, kod suunta se isto par puta dogodilo ali puno rijeđe. Baš je mm jutros komentirao kako fenix 3 nikako da mu nađe gps, a moj ulovio odmah.
aaaaaaaaaaaaa ja tek sad skuzila da kod lili nij eipak bio pb. al je bilo tik uz. ma daj lili super je rezultat.
a sto se tice odmora i svjezine pa vjerujemo da je frizura postojana, ipak si ti ko trovremenski taft
Evo me, znala sam da vam se Lili javila pa sam ja zaljubljeno gledala u svoju medalju. Danas na posao ju ipak nisam stavila umjesto ogrlice :-)
Bilo je super, vrijeme odurno ali kako bi rekao naš trener: "idealno za PBove jer što brže trčiš da što prije završiš", ali ludi talijani trkači pjevaju, viču, puno pričaju - ko da si na nekom ludom tulumu.
ne znam talijanski ali sam uživala u trkačkoj atmosferi.
Išle smo (moja partnerica za trku i ja) 5:40 prva tri kilometra, onda spustile na 5:35 do 15-og km, i onda je ona pojurila, a ja stala na okrijepi 15ak sekundi, popila u miru sokić i nastavila. Nisam imala baš snage za jaki finiš, došle i neke uzbrdice, ali znala sam da imam vrijeme ispod 2 sata pa sam opuštena došla do navijačkog punkta od kluba, tamo malo pojurila da me trenere vidi, pretekla par talijana da vidim da mogu i sa vremenom 1:59:40 uletila u cilj.
Brescia je lijepa , no vrijeme nas je baš posralo. Imaju krasani stari grad na brdu (rekao trener da čuvamo noge i ne idemo, ali pogodite tko ga nije slušao).
Lili je pravi drug i sjajna zabavljačica, i super je trčala s obzirom na okolnosti. A i ne može svaki put PB-ove. A klinci su joj priredili predivno iznenađenje:heart:
Hvalim vas poslije dok pročitam u miru šta ste napisala, sad se moram usmeno hvaliti po sobama....
bravo kjb :klap: bas mi je drago zbog tebe!! mogu zamislit kako si sretna!!! meni se tih 2h cini bas nedostizno... :unsure: velik je to uspjeh, hvali se!!
Curke puno hvala na čestitkama, najdraže mi je tu na vježbačicama napisati prijavak, super ste podrška:heart:
Ivana super za skijanje, ti baš uživaš u tome.
Magriz carica sa svojim plivačkim dužinama :klap:
A i trčalo se kod Spajke, MB, Ivane, bravooo
Kosjenka, bit će bolje, zasjalo je sunce, sad će se probudit vježbački geni.
Flopi, samo ti prijavi kako god tebi dosadno bilo; nama nije.
Nera, kako je bilo na ceneru?
Svaka čast kjb!!! Imaš se s čime hvaliti. Divno je čitati dojmove, čini mi se da si nekako s lakoćom to odradila. Bravo!
znam draga al sad se trebam naviknut da sam kod plafona i da sad više nema pb-ova ko dosad :mrgreen:
:lool: rikavam od smijeha da si samo vidjela friz, kosa sljepljena ispod šilterice što od znoja što od kiše, kuhala sam od šilterice, al nisam je mogla skinut da me netko ne daj Bože ne uslika ha ha zezam se nije mi se dalo nosat je.
:kiss: hvala ti. i meni je sa svima vama bilo supeer. Baš sam se ismijala. Gledam tvoj opis atmosfere :heart:
A malena mi je fakat za 10, kakav natpis na vratima me dočekao :rastop: i kakva originalna čestitka koju mi je izradila da mi čestita i "utješi" me zbog neostvarivanja pb-a, čudo moje.
Moram priznat nije mi baš svejedno jer sam vrlo teške i zahtjevne treninge odradila, al svaki se trkač treba naviknuti prije ili kasnije da ne može svaki put pb. Pa se sad trudim :- )
kjb vjerujem da već jesi a ako nisi, obiđi baš sve urede i razglasi im svoj uspjeh, bravooo !!!!
Lili ( ili mozda netko drugi) , jesi li ti prije nekog vremena spominjala da si citala neku knjigu o unutarnjoj motivaciji?
Sta ce ti knjiga. Ja se izvicem i odmah radis sve :lool:
A dobro i meni i tebi :lool:
sirius mislim da nisam. Trenutno mi ne pada na pamet nikakva takva knjiga.
Kjb čestitam na PB :-D!
Lili nemoj biti stroga prema sebi, naprosto nije bio tvoj teren i tvoje vrijeme :love2:
Ivana s, pa ti se s bojom već pripremaš za ljeto :-)
Kod mene je rest od četvrtka, nekako se posložilo tako.
Uobičajeno, loše sam spavala s nedjelje na ponedjeljak, tako da mi vježbanje danas ni ne bi bilo pametno.
J-la treba znat i kad odmorit :love:
Danas setnja uru +CF.
MB i feštala sam u petak navečer :lool:
Ali sam rano došla kući, prilično trijezna pa nije neki prijavak :lool:
Tako mi je drago što si kliknula sa CF :-D
Samo da pozdravim nase trkacice, bravo bravo bravo! Treba po pljusku trcati 21 km!
Lili ja bas mislim da je tebi dobro doslo da malo osjetis i "poraz", iako da je meni osjetiti takav poraz, slavila bi do prekosutra!
Opet fali glavni dio posta,ma ..
Apsolutno se slažem s tobom, to su sve životne lekcije iz kojih se uči, uostalom to mora doći prije ili kasnije.
A i tako sam se svjesno pitala i odlučila tijekom trka kako će mi bit podnijet rezultat, pa zaključila da to nije big deal i da ću ostatak odradit u zoni ugode. :-) a rezultat je zapravo dobar i trebam bit zadovoljna, pa 16. sam u kategoriji u toj gomiletini trkača od svukud. Ne grizem se ja, ne brinite curke nego volim onako iskreno s vama o svemu, pa tako i o tome. :-)
Vani je divnooo :heart:
MB baš mi je drago da si se našla u tom CF-u.
Sad kad zatopli očekujem sve više prijavaka curke :sing:
ja vas sam malo preletim.
Bravo za sve.
Kod mene klasika - pilates dva puta tjedno, i u subotu jedno lagano rolanje, nešto šetnje gradom i to je to
ajme ovde je kisa cilo jutro, ne mogu doc sebi nikako :drama:
i ovdje je bila kisa, pa stala, i sad opet
bas neko pospano vrijeme
a lose sam i spavala, sanjala neka tri sna, sve na granici nocne more, probudila bih se iza svakog sva uznemirena
mislim da mi je vruce bilo
sinoc sam bila na treningu
bilo je super, sad vise radimo koreografiju, uzivam
danas sam slobodna, planiram seriju i odmaranje
vikend mi je isto bio ispunjen
na balasevicu, genijalno, onda setnje, druzenja, shopping, selo, zabavljanje copora djece, pecenje brda palacinki i tako
bravo za uspjehe i sve odradjeno!!!
Ja se vratih iz suncanog Zagreba, u majici sam kavu pila - divota.
Ovdje - kisa i hladnoca
Idem se presvuci i par km otrcati, jerbo sam upravo stukla pola kantice finog sladoleda
Juče sam stigla full mobility s onim čudnim likovima, bio mi po rasporedu, a i ne bi mogla nešto jače.
Valjda sam noć prije jako zijevnula, ili sta, i zeznem zglob na vilici, boli me cijela lijeva strana lica.
Najteže mi pada sto ne mogu jesti :lool:
Mislim, jedem ja, ali polako i pažljivo. Patnja :mrgreen:
j-la kod mene ista situacija sa hranom :lool: mene napale afte, jedva govorim, ali isto jedem :lool:
jucer 6 km @5:42
Bravo MB, super pejs.
J-la, ja s temperaturom 40 i gripom, kad zakrulji trbuh prvo njega "namirim".
Ja restam od nedjelje po naredbi, danas lagani trening 45 minuta, jedva čekam.
Prijavak nakon dva tjedna odmora: ponedjeljak trckaranje, utorak Jillian, danas rest :)
Vidim vilice i afte poiskakale, a kod mene potkožni prišt (valjda se upalilila folikula) na nezgodnom mjestu :mrgreen: od 19-satnog sjedenja u busu (nikad to nisam u životu imala, mažem propolisom) + dobila mengu, divota :lool: pa ću lijepo tijelu priuštiti pauzu par dana.
Bravo Jadro!
Jadranka bravo :klap:
Kjb jesi trcala?
Kod mene CF po rasporedu. I vaganje :)
U 2,5 mj 2,7 kg manje, 0,5 misica vise i 1,6 manje masnoce. Puzevim korakom ali ide :mrgreen: