Evo me, znala sam da vam se Lili javila pa sam ja zaljubljeno gledala u svoju medalju. Danas na posao ju ipak nisam stavila umjesto ogrlice
Bilo je super, vrijeme odurno ali kako bi rekao naš trener: "idealno za PBove jer što brže trčiš da što prije završiš", ali ludi talijani trkači pjevaju, viču, puno pričaju - ko da si na nekom ludom tulumu.
ne znam talijanski ali sam uživala u trkačkoj atmosferi.
Išle smo (moja partnerica za trku i ja) 5:40 prva tri kilometra, onda spustile na 5:35 do 15-og km, i onda je ona pojurila, a ja stala na okrijepi 15ak sekundi, popila u miru sokić i nastavila. Nisam imala baš snage za jaki finiš, došle i neke uzbrdice, ali znala sam da imam vrijeme ispod 2 sata pa sam opuštena došla do navijačkog punkta od kluba, tamo malo pojurila da me trenere vidi, pretekla par talijana da vidim da mogu i sa vremenom 1:59:40 uletila u cilj.
Brescia je lijepa , no vrijeme nas je baš posralo. Imaju krasani stari grad na brdu (rekao trener da čuvamo noge i ne idemo, ali pogodite tko ga nije slušao).

Lili je pravi drug i sjajna zabavljačica, i super je trčala s obzirom na okolnosti. A i ne može svaki put PB-ove. A klinci su joj priredili predivno iznenađenje

Hvalim vas poslije dok pročitam u miru šta ste napisala, sad se moram usmeno hvaliti po sobama....