drzim fige za testiranje :)
Printable View
drzim fige za testiranje :)
Betiiii, jupi!!!
Znaci, ovo ljeto nista od one traktorske gume :D
Jesam li ja ikome falila?
Ja sam se vrijedno "odmarala" u 7. i 8. mj, vratila one 2 kg manjka ;)
Sad sam na normalnih 50.
Prije koji tjedan sam pocela trcati. Ujutro bi mi bilo vruce i sparno i jedva bi 3-4 km otrcala. Ali malo po malo i evo veceras napokon imam za prijaviti napredak. 8 km s prosjecnim pejsom 6.36. Prvi put da sam trcala sa slusalicama i mjuzom i vrijeme letilo ko ludo. Jedino me slusalice smetaju. Tvrde. Posudila sam u frenda privremeno ono oko ruke za mobitel, ali na moju ruku je preveliko i kad najvise stegnem pa sam zavezala kao fjok :ups:
Kako vi s mobitelima? Ne mogu uvijek u dugim hlacama koje imaju dzep. Koristi li ijedna flipbelt (flipbelt.com)? To mi se cini zgodno.
Dvije su mi otezavajuce okolnosti: u mom gradu se nema puno izbora za trcanje, di ima teren je neosvjetljeno i idem kad ide netko od frendova jer me strah same kroz sumicu. Ne bi po cesti, malene ulice, svako malo pjesacki...
Drugo, mm je krenuo sa svojim novim hobijem (ribanjem) i sad je ziva koma kad ce tko (nemamo nikog da uskoci pricuvat djecu). Sad je tu vec lagani "fajt" kad je tko isao na "slobodu" :lol:
I jos nesto, kad sam se vec raspisala. U cetvrtak idemo u Zg (valjda ce se malac do tad oporaviti od laringitisa). Ako je koja za kakvo trcanje... nooot! Ako je koja za kakvu pivicu nek se javi u subotu/nedjelju/ponedjeljak :)
Citam vas redovito al ne stignem bas pisati. Sto reci, vrijedne ste sve!
Danas ovo:
http://www.fitnessblender.com/v/work...gh-Workout/j2/
http://www.fitnessblender.com/v/work...ge-Workout/jb/
otpast će mi dupe... 10 kg u svakoj ruci, joj.
ja sva sretna mlatim po kuci
jos mi se i sin zagrijao kad me je vidio pa smo skupa prosli basics video da nauci osnovne udarce i kickove :)
zadnji combat 45, odlicno, bas mi je vrijeme proletjelo
nakon sta sam sva znojna vec bila, bacim pogled na sat i skuzim da bi sad focus tek poceo!
ali kad sam zaboravila na to, brzo je bilo gotovo
bas uzivam u promjeni
danas je HIIT: Plyo
i osjetim da rade drugi misici, zateze dupe na cudnim mjestima zbog kickova i ramena i ledja od udaraca rukama
magriz :naklon:
chris dobro izgledaj ovaj WO (oba) :klap: budem isprobala kad zavrsim ovo sta sad radim.
danas legs&caridio week2. sutra pocinje insanity pa cu kombinirati s ovim :)
Magriz, bravo za 15-icu :klap: Još jedna dužina i spremna si za zagrebački!
Maleni je dobro, ja sam tek danas malo došla k sebi, temperatura i grlo prošli, ali sad jako kašljem.
S2000, vidimo se :) Što se mobitela tiče, nosim ga u ruci ili u džepu od tajica, nisam probala ove stvarčice oko ruke. Sad će ionako zima pa uvijek imam neki šuškavac sa džepom. I bravo za kilometražu!
Summer, les mills bodycombat je super stvar! Ja probala svojedobno, i zabavno je, ali me nije baš išla koreografija :mrgreen:
Betty nam se vratila :-D
Ja mobitel nosim u ruci.
S muzikom je super trcati, jedino mi slusalice stalno ispadaju :D
Misici, tj. unutrasnji dio bedara me jos dosta zateze i, slobodno mogu reci- boli :D
Danas nisam imala vremena za vise od jednog 10 min AMRAP-a od burpeeja, swingova i sklekova. Naopakih :D
Imam dijagnozu i tablete, napokon.:) Autoimuna boleština, hipotireoza. Od poroda je izgleda vučem. Zato sam usporena, debljiva i izgledam ko č. ribica.
Sve sam zanemarila i sada čekam da terapija počne djelovati i vratim se među žive i nadoknadim izgubljeno. Mašem vas i idem čitati što ste radile.
Palci, hug! Tako puno ljudi ima dijagnozu vezano uz stitnjacu.
Bit ce to dobro kad se "izniveliras" :)
Baš. Dobro je da je otkrivena. na kraju ni postporođajna nije bila ni išta drugo.
Jučer je prije mene kao zombi izašla iz ordinacije djevojčica od 12 god. Strašno koliko žena je pogođeno štitnjačom, pogotovo koje ne znaju, godinama.
palci :love:
Palči, drži se!
Danas ovo, još ne mogu doći sebi - nije za strašljive LOL.
http://www.fitnessblender.com/v/work...rkout-Yet-/jt/
Ajme, chris, pa to traje sat vremena! Svaka cast!
Ja danas nisam mogla ni pomisliti na vjezbanje s girjom i cucnjeve jer jos imam upalu. Onda sam isla s curama van, one na bicikl, ja trcala. Na spravama sam radila opet knee raises :D
I moram prijaviti jednu croatian tragedy: bila sam na frizuri jucer i danas sam primala pohvale kako mi je lijepa kosa (boze, kakva je inace?! :lool:) i danas poslije trcanja ulazim u stan i kad sam se vidjela rascupanu, skoro sam zaplakala!
Muz ne razumije sto mi smeta, njemu je lijepa moja prirodna kosa :roll: a meni muka. Ne mogu popraviti sama. Smrc.
I prije sam znala vjezbati drugo dan. I trcati. I nikad se nisam tako ufrckala.
Palči - i ja ti imam tu dijagnozi par godina već.
Vidjet ćeš promjenu nakon par dana kad kreneš pit hormone..preporod ;-)
Sad izdrži..teško je to stanje.
Palčice, dobro da konačno znaš uzrok, s terapijom će ti sigurno biti puno bolje.
Anci, ja te razumijem. Inače, ošišala sam se skroz kratko iza, a naprijed sam ostavila šiške do pola uha tako da ih mogu pustiti, a mogu i staviti iza uha - i opet nisam zadovoljna. Koliko god skratim kosu, imam gljivu na glavi, pogotovo kad je ovako vlažno vrijeme. Krenula sam biciklom jutros u grad ravne, zalizane kose, vratila se nakovrčana, užas. Mislim da slijedi ponovno šišanje, no ne znam kako više, meni ništa ne stoji :no:
MB, zaboravih reći, zavidim ti na plivanju, kako je more toplo, ove godine ćeš se do Božića kupati :mrgreen: Mi kontinentalci samo u ovim monsunskim kišama, inače sam depresivna, ovo mi vrijeme nimalo ne pomaže :-(
Ontopic: 12 km bicikla danas (kašljem još, dobro mi je došlo da se malo ispušem).
Vikki, prije svega, hvala na utjesnim rijecima :mrgreen:
I vlazno je, bas je. Koma.
A cijeli dan sjetim u uredu, sat vremena u autu i jako mi fali biti vani :/
Isto tako vjerujem da treba i djeci. Danas me mala samo maltretirala s tv-om, zableji se bezveze. Onda je radije sprasim van na bicikl ili role.
ja se vratila na BR, jer kako sam vec pisala da mi T25 koljena nagriza, sad se osjecam kao da sam u usporenom filmu :lol:
i ja upravo procitah na onom super dijetalnom topicu za cvijetu, pa super.
magriz 15 km :naklon:
palci, ajd sa dijagnozom ces se vec nekako snaci.
Koji je to super dijetalni topic?
Znam samo onaj o kupusu na paradajz :lool:
samo za tebe:
http://forum.roda.hr/threads/85965-Bolnicka-dijeta
LOL, bolnička dijeta - užas!
Danas ovo kao zagrijavanje: http://www.fitnessblender.com/v/work...and-Toning/kb/
Zatim ovo: http://www.fitnessblender.com/v/work...-Equipment/jm/
I malo pilatesa za kraj: http://www.fitnessblender.com/v/work...one-Thighs/jo/
Volim FB :)
Chris, opasna si!
Spajka, hvala za link :)
Dijeta mi je katastrofa. Bas je.
A ja cu danas opet na zdravi rucak u fast & healthy, bas su mi dobri! Kad smo kod hrane :D
chris :klap:
jucer insanity, danas ne stignem nista
S2000 welcome back
palci, nek si ti dobila dijagnozu, tj lijek - sad ce biti lakse
ja sam u zadnjoj trudnoci pila euthyrox i samo nekoliko dana nakon sto sam pocela piti osjecala sam se puuuno bolje
magriz bravo!!!
chris - ti si zvijer
spajka - meni BR bas pase, ja sam presmotana za koreografije, a i koljena sam si vec sredila na 30DS
Anci kaj je to i di je to? Klopa, mislim...
I za kraj prijavak - dosla mi majka pa ja vrijedno svako jutro vjezbam :-)
Konacno sam se pomakla s mjesta i trenutno me sve boli od jutrosnjeg wo4
Upoce ne znam kak cu sutra cardio odraditi...
E, a cinjenica da mi je dosla majka ne znaci samo da redovno vjezbam, nego i da redovno mlatim po pitama :lool:
Ginger :lool:
Ova hrana je u green goldu.
Uspjela sam jutros cijeli cardio :yes:
Sutra pauza, treba mi malo odmora
pa dasta da si cijeli cardio napravili sad si s nama vec neko vrijeme.
danas vjv opet necu stic nista jer se cimavica mora cijepit. sutra zato insanity :)
Držim fige za cijepljenje!
Danas upper body:
http://www.fitnessblender.com/v/work...h-Training/k0/
i ovo kao dodatak, ali sam uzela utege, bogme je peklo: http://www.fitnessblender.com/v/work...-Beginners/d3/
palčica nadam se da će ti terapija pomoći :love2:
kod mene nažalost ima dana i tjedana kad ne pomaže puno
imaš podosta tekstova u kojima je objašnjeno kako prehrana može znatno poboljšati stanje kod autoimunih poremećaja štitnjače...
Chris, odlicno :)
Ja sam danas bila slobodna sat i pol pa sam 38 minuta iskoristila za trcanje. Ostatak vremena sam cistila grincajg za juhu i tusirala se :D
Racunam to kao dobro utroseno vrijeme :mrgreen:
Evo i mene! Vježbuckam svoj PiYo + moooja stara rekra za kicmu (10tak godina idem na nju x 2 tjedno) i osjecam se haj! Iako, ekipica mi je bolesna pa nisam baš, baš redovita...ali na pocetku sam. Inace, vidim da spominjete štitnjacu...ja je nemam pola
Hvala od srca svakoj na podršci. :*
prvo sam dva dana bila od 5-19 na terenu a onda sam zakurila i procurio nos. htjela sam trcat ali se nisam mohla pomaknuti. nadam se da cu u subotu uspjeti na trening
Magriz :hug:
Ovaj vikend je terry fox run.
Magriz, suosjećam :( nadam se da će brzo proći.
Ja ću danas, nakon 10 dana pauze, malo otrčati. Još kašljem, nadam se da neće smetati laganom treningu, tj. da ću malo izventilirati pluća u šumi :D.
Anci, ideš na TF? Planiram s kolicima lagano otrčati/prošetati taj krug ako se ide po asfaltu (kolica jesu, među ostalim, za trčanje, ali se još nisam usudila, malom bi sad moglo biti zabavno).
Muz ide, ja jos ne znam. Svakako ako bih isla, idem s djecom. Ne znam jel bude velika guzva, one bi isle biciklima. Stat cemo na kraj :D