te sam i ja srela kad sam isla po BC u 21. tad su se susrela na sredini kod livade. ja sam bila ispred njih idem brzim hodom kao i one. i hrabre se. izdrazat cemo jos tri tejdna, koliko god hladno bilo. mozemo mi to. simpa su bas bile.
Printable View
Da, primijetila sam i ja, jedino mislim da je kjb nešto dužu rutu. Ja sam si malo povećala kilometraže, jer ako bi trčala samo 5 km, onda moram pojačat tempo, a ja voliiim svojuCitiraj:
Kjb, Dijana - trcale ste identicnim tempom :lol:
zonu ugode.:lool:.
Vidim da svi ciljate trčanje po danu, a ja to uopće ne volim. Onaj prvi mrak je meni mrak.:lool: A nije mi mrsko ni kad je magla, to je isto poseban doživljaj, jedino je poslije kosa skroz mokra.
Moja je proljetos provozila bicikl bez pomoćnih, i sad piči ko velika. Sjećam se da sam je ja držala za volan, ili kad se malo ustabilila, za jaknu. I ona je isto skroz ziherašica.
A sad, ode i vrati se biciklom sa treninga (gimnastika). Mi smo fakat obitelj koja se malo naplaća parkinga po zg-u.:lool:
Complex lower nisam radila. Sve puno cucnjeva i iskoraka pa sam umjesto toga pilates x. I lower vjezbe bez opterecivanja koljena.
Skroz dobro :-)
Ja svoje nisam ucila voziti bic. Naucili su se sami uz ekipu iz kvarta.
Zato ih ja ucim rolati.
Ma ja volim trcat po mraku al nije bas ugodno, nema nigdi niko a prva kuca 300 skala od setnice :/
Ljeti sam znala i u 22:30 h ic, kad ima ljudi pa je drugacije.
Bila sam napokon platit fitnes i bacila oko na teretanu (grupni treninzi su u drugom objektu). Bome je dobra, mozda je i iskoristim koji put kad vec imam pravo :)
Maza uopce nije naucio vozit bicikl. On se uzasno boji, drzim ja sic al brate ne mogu trcat tako brzo. Zapravo mu je bio problem sto nije moga sam krenit ni stat, mozda je vrime da pokusamo opet.
Sta je najgore, vozio je oni like-a-bike od 3 ipo god, picio je s njom non-stop.
A ono, nije bas ugodno trcat i ne srest ama bas nikoga sat vremena... MM mi stalno predlaze da nabavim suzavac :unsure: al toliko se ipak ne bojim :lool:
Taman dosla s fitnesa, odlican trening!! Bas sam zadovoljna! Super nam je trener!
Idem stavit juhu da mi se kuha i pod tus :)
Dijana, kakvo sad drzanje za volan?! Narusavas mi koncepciju. Ja sam se vec pripremila da odustanem od volana i predjem na sic ;)
Ja sam sto se tice setnji i trcanja po mraku puno hrabrija bila kad sam bila mladja... sad me sve vise strah.
Idem nesto provjezbat - ako manji mali nastavi spavat kad ga skinem sa sebe.
bravo za odvježbano i otrčano!
mene je strah trčati po maraku
mb nema šanse da bi se osmjelila trčati tako kao ti, do najbliže kuće 3 dana jahanja
prije sam bila neustrašiva, sad sam prava piiiiiiii :scared:
jednostavno sam postala nekako nepovjerljiva
gdje se može nabaviti sprej, zna li koja od vas?
danas trčanje planiram, nadam se da neće biti frižider vani, kao što trenutno jest
po mojoj procjeni oko -5
inače obožavam ove vedre zimske dane, sa sunašcem na nebu
mogla bih satima lunjati I guštati...
e da, od jučerašnjeg zuzinog kettlebella mi otpadaju ruke i ramena
uživam :mrgreen:
kjb :love2:
:mrgreen:Citiraj:
Dijana, kakvo sad drzanje za volan?! Narusavas mi koncepciju. Ja sam se vec pripremila da odustanem od volana i predjem na sic ;-)
Ma sjećam se da sam i ja proučavala neke filmiće s yt o "ispravnom" načinu učenja. Ono što mi je ostalo i što je i za nas vrijedilo, jest da dijete na biciklu mora uhvatiti određenu brzinu da bi održalo ravnotežu (ali tebi je to kao fizičarki kristalno jasno:lool:). Znači, kad se zalaufa, malo ga pustiti, malo držati, dok se ne ohrabri i ne vidi da može.
A držanje za volan je kod nas ferceralo; za sic je nekako teško držati a da se bic ne izvrne, + što se ona osjećala sigurnije ako sam držala za volan.
Mi smo to riješili doslovce u dva dana; treći dan je još naučila sama kretati, tako da mi kičma nije previše patila, a dobro mi je u svemu tome došla i kondicija od trčanja.
Par puta je i zveknula, ali ništa strašno.
Ali na kraju, ne pali kod svih sve, bitno da provozi, pa kako god.
Jutros ipak nije bio minus, ugodni +1 :-)
Hladnije mi je bilo kasnije kad sam išla na posao. Laganih 6.3km sa 5 kratkih sprinteva po 20 sek.
Nemam pojma kako ću trčati u subotu jer sam zadnja dva tjedna preskočila po jedan trening, a to ne volim nikako. Još gledam gdje bi ubacila jedan ali teško....
Sve me bolucka od coyota prekjučer!
Flopi, ne znam gdje se kupuje sprej, ali ni s njim se ne bih osjećala sigurno.
Bravo za zuzin ktb! Meni je draga ta njena serija.
Ivana s, ne ubacuj više ništa do subote. To što si fulala dva treninga nije velika šteta jer si već iskusna trkačica. Samo nisam upratila dužinu staze koju trčiš, 10 ili 21? Kako god, bolje odmori, i naravno udri po palačinkama do subote :mrgreen:.
Divim vam se kako možete trčati po ovoj zimi. Sinoć prošetala s malom, ne vjerujem da je bio minus, ali sam se osjećala kao da je -10.
Juče sam po rasporedu imala Core cardio :voodoo:. Puno sam zastajkivala. Moglo je bolje, ali me kočilo što ga ne volim i što sam bila umorna.
covjece, uopce nisam znala da je tolika filozofija oko voznje bicikla :unsure:
mi smo svojim curam skinuli pomocne kotace i obje su se samo odvezle :lool:
i to je bilo to
obje su imale 5,5 godina
bravo za vrijedne
al covjece, trcati po ovom vremenu, brrrr
to bi stvarno morala biti huda sila da me natjera na tako nesto :mrgreen:
ja stvarno volim ove stay at home treninge :-)
danas planiram onaj isti od neki dan, ako uspijem, jer mi najstarija bolesna...
:-* svima
Trčim 17 km.
Palčinke sam sinoć odradila, da ne zakažem bar na tom polju kad već nisam treninge odradila kako spada :lool:
I ja sam neka razmišljala kao i vi i čudila se kako netko može bit lud i trčati po hladnoći. Zapravo je logično da ti je manje hladno kad trčiš nego dok hodaš vani na istoj temperaturi. Mene hladnoća skoro uopće ne muči, problem mi je mrak...
Moj dječak je provozio s 4, samo je nastavio nakon onog bez pedala. Sa starijom smo nešto više trčali ali isto relativno brzo, ili mi se tako čini budući da je mm to odradio :-)
ivanas ja sam se nekad cudila svima koji bilo sto vjezbaju :lool:
ma ja opcenito nisam ljubitelj trcanja pa tim vise, stvarno su mi drazi treninzi doma
iako sam pocela trcati (pa u tom periodu i ostala trudna...cudo za cudom, lol)
cak sam i tenisice za trcanje kupila, jer su mi ove za vjezbanje premale za to
bas mi neki dan otpao nokat s palca kojeg sam gadno natukla u prva dva trcanja...
ja ovaj tjedan još ništa, ali zato radim, ne znam jesam li se u životu ovako zaželjela posla :lol:
Willow :lool:
ja odradila trening, sutra pauza, a u petak cardio od iste trenerice
ja sam sinoc restala, ali bila sam gotova sa svim obavezama tek u 22:45 a to se i meni cinilo kasno
onda moram vjezbati u dnevnom pa modificiram da susjedima ne skacem po glavi, a ne volim modificirati ako vec nije do mene :aparatic:
danas opet zujim do 19, ali poslije toga se nadam vjezbanju i peglanju
ceka me lijep i ispunjen vikend pa se time tjesim
moji su obozavali like-a-bike i nakon njega samo sjeli na bicikl i propedalali, jedino smo im morali pokazati kako pravilno krenuti
tako da nitko nije bas za njima trcao
vibram svima za nespavanja, ozljede, umore... drzite se :ghug:
Moja ziherašica neće like a bike. Čini mi se da je radi te svoje osobine prohodala sa 15 mjeseci. Eno od proljeća stoji biciklo, neće ni da ga pogleda, kaže teško joj. A godinu joj je trebalo da priđe triciklu.
Valjda nekad u životu popusti pa pristane na vožnju.
Za role nek se sama pobrine, ne znam rolat :lool:.
summer daj nemoj zezat da je tebi nesto prekasno :lool:
j-la, ma neka, kad bude spremna, ici ce to
ja nisam sportski tip
al ono, popi*dila pod stare dane :mrgreen:
proslu zimu dobila od mm-a za rodjendan klizaljke
pa su me moje cure ucile klizati, jer one super klizu
onda sam si negdje na proljece kupila role pa su me cure ucile rolati, jer one i super rolaju :mrgreen:
srecom, pokupile i tatine gene i sklonost sportu
da je do matere, jos bi jedno 30-tak godina lezale na kaucu, grickale kokice i gledale tv/citale :lool:
Bravo svim vrijednicama!
Mene rastura cijelo tijelo. Imam takvu upalu od vjezbanja u ponedjeljak da to nije normalno.
Danas yoga x. Fino me istegnula :-)
Napokon sam se natjerala brisati rucnikom za vrijeme vjezbanja. Dosad sam koristila znojnike ali oni su mi dodatno sredili ionako los ten.
Nebitno je sto ih svaki put uzimam ciste.
Cime vi njegujete lice?
Živjele upale mišića :-D!
Sani, zahvaljujući dobroj genetici, ničim posebno. Stvarno nemam problema, niti sam ih ikad imala. Ne sjećam se da sam u pubertetu imala više od par bubuljica. Svaki dan vježbam sa kompletnom šminkom na licu i nemam problema, a znojim se užasno!
Znojnice mi se ne čine najbolje rješenje. Neka si prešla na ručnike.
Kad već ne trčim, da prijavim jučerašnjih sat pilatesa i prehodanih 7 km u novim čizmama na petu. Bez žuljeva, bez bolova u nogama. Inače sam furt u tenisicama.
Kod Ginger je uz trčanje bilo i pivo, absnit, šampanjac, vino....Ostalo nisam zapamtila :lool:.
Summer, j-la blago vama.
Ja se i znojim puno a i lice mi je zadnjih godina lose.
Sani, ja se uzasno znojim a neman bas neki ten :/
Obavezno se brisem rucnikom, kad trcim onda rubom majice :škartoc:
Isprobala sam svasta za lice, trenutno isprobavam neku azijsku kozmetiku (ne pitajte, ja sam make-up junke a jos gora sam za preparativu :lool:)
Super za upale :mrgreen:
MB :lool: nemaš se sta stidit, i ja se brišem rubom majice :lool:.
Gdje si otkrila azijsku kozmetiku :lool:?
Mb, da azijsku, loool, di si to iskopala :lool:
Ja trenutno imam domaci hidrolat od eko smilja i time se trackam u ogomnim kolicinama. Cini mi se da dobro djeluje!
Pa bila je negdje tema cak gdje se spominjala veza trcanja i zatrudnjivanja :lol:
Trkacice, dobro se pazite!
Pa kazem vam, na forum.hr-u :lool:
Azijatkinje su lude za izbjeljivanjem koze a kako ja imam hiperpigmentaciju tako sam dosla do toga.
Upravo otrcala 7.4 km, pace 5:59
Nakon 1km sam se skinila u kratke rukave iako je samo 10c. Kad se sitim da sam na pocetku trkacke karijere znala trcat u 2 duga rukava :lool:
Trcala sam dok je maza na treningu. Upravo ga cekam u autu da zavrsi i smrzajem se, tribala sam i jaketu ponit!
Ginger, te sitne pristice po celu imam i ja.
Ma sad sam presla na poznati tip kozmetike pa cemo vidjeti. Zasad mi se svidja sto mi ne zateze kozu.
Ali frendica (farmaceut) mi kaze da se to zbilja razlikuje od osobe do osobe, ne sjedne svaka krema svima jednako.
Naravno mislim na osobe s istim tipom koze.
Mb i azijska kozmetika :lol:
j-la prvotno napisa
Sani, zahvaljujući dobroj genetici, ničim posebno. Stvarno nemam problema, niti sam ih ikad imala. Ne sjećam se da sam u pubertetu imala više od par bubuljica. Svaki dan vježbam sa kompletnom šminkom na licu i nemam problema, a znojim se užasno!
ovako i ja,samo se nimalo ne znojim....:) godinama sam vjerna Uriage-u, linija Roseliane...ali ne mažem se ničim pred spavanje,samo dobro očistim lice...
večeras mi se ne da ništa,jedem i gledam neka videa po you-tubeu...dobila sam par komentara danas da sam premršava tako da radim na debljanju...:njam:
jučer me 12min body dobro umorio,trebalo je preskakat visoku prepreku,ja stavila jastuk na kutiju ako zapnem da se ne ubijem...dobro da jesam,zadnji preskoci su bili uz očešavanje prepreke...:mrgreen:
moja je mala provozala sa 3 god i sad mene zafrkava što ja ne znam...valjda ću prije mlađeg naučit pa da možemo familijarno negdje na 2 kotača...
Komadi moji
Sve sam vas citala al bila na kratkom intenzivnom putu, internet me zezao. Htjela sam komentirati svasta al sad je toga previse.
rikavala sam na summerin pavlovljev i gingerino trcanje-zatrudnivanje.
bravo bravo za sve vjezbacice,trkacice, girjasice, boljeg il losijeg tena, koje se znoje i ne znoje :-) :klap:
Jako ste mi zanimljivo popunile vrijeme u pauzama. :kiss:
ola
evo odradila stronger soldier, 36 minuta znoja (prosjecnog :aparatic:)
da mi je bilo zaspati na stretchingu, spasila bih se, samo me odjednom takav umor obuzeo
opet je bio intenzivan dan, ali zadovoljna sam sta sam sve obavila
ja stvarno imam zahvalnu kozu, meni su sve kreme ikad probane bile dobre, nijedna nije bila losa, nijedna nije bila wow
ne kupujem najjeftinije, ne dajem bogatstvo, onako, visa srednja klasa u svemu
trenutno po preporuci s rode koristim nikelovu kremu sa smiljem - i da, dobra je :aparatic:
navecer se isto rijetko mazem, samo dobro ocistim lice, nisam nikad zaspala sa sminkom
ujutro stavim hidratantnu kremu
kad se sjetim napravim piling ili stavim masku, stavim okoloocnu kremu
uvijek imam odluke da cu to ciniti na redovitijoj bazi i na njih zaboravim otprilike sljedeci dan :aparatic:
idem jos malo citati uz caj od djumbira i u krevet
mb da azijska kozmetika :lool:
o da, I ja sam nekad s dva rukava trčala, ma s tri ako ćemo pravo
a vani 15 c :škartoc:
valjdda ti treba iskustvo da neke stvari skontaš
kad već ne pitas iskusnije, jel...
jučer 5 km, bilo je prohladno ali taman za trčanje
jedino, trčala sam tamo gdje inače ne trčim i bilo mi je užasno dosadno
do proljeća nema šume, šmr šmrc
danas rest
Rugate se, a :lool:
Isprobala sam sve nase brandove, od skupljih do jeftinijih, nista mi nije pomoglo s problemom koji me najvise muci :unsure:
Od nasih koristim LRP effecar (tako nesto, ne da mi se dignit provjerit) liniju koju kupujem cimavici pa usput kradem :mrgreen:
Flopi bravo za trcanje!
Lili, vratila si se?
Skulirana bravo za zwow! Nikad mi nije palo na pamet stavit kusin na prepreku a znala sam zapet!
Skulirana, bravo za preskoke! I za ideju naravno :--)
Sto se mrsavljenja tice, pa to je posljedica anticandida dijete, zar ne?
Ja sam se jucer vagala i dobila sam 2 kg :-D Ali pojacala sam prehranu i kilazu utega.
Flopi, prebrodi dosadu s nekom muzikom dok trcis.
Summer, vojnikinjo ;-) bravo za odvjezbano!
Mb, odsad cu tebe ispitivati za savjet oko kreme. :-*