vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
je l se to pojačalo nakon skidanja s tokolize? ako je, to nije ništa čudno. a čudno je da su te skinuli...
Printable View
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
je l se to pojačalo nakon skidanja s tokolize? ako je, to nije ništa čudno. a čudno je da su te skinuli...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra draga svi smo uz tebe, drži se i nadam se da ce na kraju biti sve u redu.
Vatra, ne mogu ni citat ovo, drzi se!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra, vibre do kraja svemira...
Vatra draga :( :(
Večeras ću se pomoliti za tebe i bebicu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Vatra draga drz se. Molim se da onaj gore cuva tebe i malog borca i da nekim cudom iz ovoga izadjete 2u1. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dso neba
Vatra, bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti i tvoja bebica izdržite zajedno.
Draga vatra,šaljem sve vibre ovog svijeta da beba izdrži!drži se..
Draga vatra vibre do svemira i oko njega...drzi se draga. Mislimo na tebe
Vatra drži se~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra ~~~~~~~~~~~
Ajme vatra, nisam ovo ni u ludilu očekivala :( Drži se, molimo za malog borca..
ajme majko mila koja strava, drži se vatra!!
čuvajte se! :-(
Nikome ovu agoniju ne zelim...
Za sad je sve stalo, a i bio je problem da ako krene spontani nije dobro jer imam i previju..cekam da me netko pregleda...ovo je prestrasno...
Ah ovi pametni tel pa nemozes ni pp. Drzi se draga.
Vatrice moja mila, grlim moju bebicu u buši i molim sve koje znam i ne znam da se jednog dana zajedno igraju. O Bože mili daj nam snage, daj nam nade, ne trebaju ti novi anđeli
Vatra, kako je jutros? Jesu te mozda opet prikopcali na partusisten? U kojoj si bolnici (Ri?)?
Pulska bolnica. Sigurno ceka jos vizitu. Nece oni jos
Vatra sreco u mislima si mi.. drzi se i nek stane to sve, od srca se nadam da ce se sve smiriti i da je bebac borac kao i ti i da cete jos ostat 2u1 do termina..
Vatra,drzi se puno,puno vibri i molitvi da se sve smiri i izdrzite sto dulje 2u1
Vatro, draga, drži se ~~~~~~~~~
vatra draga drži se!
vatra draga, šaljem puse tebi i bebici, i nadam se lijepim vijestima.
Ja sam bila na pregledu ipak danas. Rekla je doktorica da je beba nisko i da je sve napeto, da vodenjak može puknuti i ostajem tu, valjda do kraja. Eh.
Muma samo leži u bolnici, nije ni to sigurno ali je mirnije nego doma. Drž se
Bubimitka kako si?
Bluebella je bila teška beba pa je vidite sada, a ja rođena s 1,2kg a kakva sam sada (od faxa muku mučim)
Vatrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Muma ah šta reći teško je ali nema druge moraš čuvat bebicu, brzo će to proć ja sam danas ušla u 32 tt ti si sad u 30 ,jel da? mogu ti reć da kad sve ovo čitam strah me hvata i samo se osluškujem.
Vatra, mislimo na tebe! Drži se! ~~~~ za najbolji mogući ishod!
Muma, znam da nije lijepo za čut da ostaješ, ali šta je sigurno je sigurno, bar si im na oku tamo, jest da bi bilo ljepše doma, ali...
Vatra, drž se, nadam se da ćeš se javiti sa dobrim vijestima
Muma, sve za malog pišulinca, proći će i to vrijeme... :*
Vatra drži se ti si borac kao i tvoja bebica,,,,,
Sve jasno. :peace: I na zadak je mala ljenčina, ali uvijek se stigne okrenuti. Sutra je punih 30tt.
Muma, drži se. Čini se da je daleko tvoj termin, ali doći će i to brzo. Glavno da si tamo na sigurnom. Nadam se da su uvjeti ok (koja uopće bolnica?)
Vatra i muma ~~~~~~~~~~~~~ držite se cure.
Vatra dali su te vratili na tokolizu? Zasto su te uopce i skinuli? Dali ti je tko objasnio?
Nek ti dragi nazove bolnicu u Rijeci i objasni tvoj slucaj, mozda da se kod njih prebacis kad prodje ovo najgore...
jutro! Cijelu noc sam se vrtila po krevetu i mislila na vatru i njeno stanje, onda me spopala zakaj se meni moj smjesskic ne zeli javiti vec bi mu bilo vrijeme! Muma u cetvrtak nosim briseve pa te dođem vidjeti, bolje da si pod kontrolom nego da ti se nesto dogodi- znam da je u bolnici dosadno! Anđeli moji budite sa vatrom i njenom bebicom!!
Vatra, čuvam fige da sve bude uredu. drži se...
Vatra draga, bit ce sve ok... Grlim i mislim na tebe i bebicu :love2:
O Boze zasto se to sve dogadja :-(
:fige: do neba i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj Muma zar i ti? K vragu, ali neka, bar si pod nadzorom i bit ces mirnija, cuvaj se....
Nama zakazan carski u petak, beba procjenjena na 3100, ali plodna voda na donjoj granici...
Yesss, nekakve lijepe vijesti. Bubimitka čekamo i veselimo se s tobom, ne brini, sad si u finishu, porodit će te prije ako se išta zakomplicira.
Vrci u VŽ sam.
Inače, moj maleni se sakrio nakon pregleda, negdje otraga i na suprotnu stranu, jedva su mu malo prije našli srčeko na ctg-u (već sam se ukenjala)
vatra još malo ~~~~~~~~~~~~~
Vatra ~~~~~~~~~~~~ do neba mila
Muma, visoke doze c vitamina sprecavaju prijevremeni prsnuce vodenjaka
Uzmi one od 500 mg i drmni jednu ujutro jednu navecer
Ja to uzimam vec jedno vrijeme, sto zbog zeljeza, sto zbog viroza koje mi se lijepe jedna na drugu- jucer me satralo, ne mogu iz kreveta, temp srecom nemam
Bubi ~~~~~~~~~ za petak