Muma pa tko je tvoja? Dr. M, tj. H?
Bbella ja sam u cetvrtak na ogtt-u :zbljuv:
zaboravih...zasto ides opet?
Muma pa tko je tvoja? Dr. M, tj. H?
Bbella ja sam u cetvrtak na ogtt-u :zbljuv:
zaboravih...zasto ides opet?
Ginger ona s dva prezimena, dr.C iliti poznata dr.D....najstarija![]()
Baš je zbljuv....
idem zato što se moj dragi na zadnjem pregledu pohvalio pred doktoricom kak je on rođen sa 4350gr a ja sa 4550gr... pa je doktorica ostala lagano u šoku i rekla da idem opet na ogtt za svaki slučaj (prvi put sam bila u 23tt).
na zadnjem pregledu je malac bio 1553gr, baš me zanima na koliko će biti procjenjen u srijedu
eh, da.... htjedoh još nešto napisati....
dosta sam čitala članaka na temu zubi u trudnoći i da se preporučavaju redovne kontrole kod stomatologa u trudnoći na što sam ja samo odmahivala rukom, dok mi u petak nije puknuo komadić cakline sa zuba. odem danas to riješiti i zubar mi pregleda ostale zube i veli da imam dva karijesa koji su svježi i po njegovom mišljenju nastali unazad dva do tri mjeseca i da mi je zubno meso na dosta mjesta upaljeno.... malo sam bila iznenađena jer sam par mjeseci prije trudnoće bila na kontroli i sve je bilo ok. tak da nije od viška otići i to provjeriti![]()
Ajme, majku mu, pa gore nisi mogla strefiti...mesarka, tako ju ja zovem...
Najgori i najbolniji pregled u mom zivotu...nakon toga sam krvarila ko nikad i dobila trudove...
Nadam se da tebi nije tako grozna...
Iako, odgovorila mi je na sva pitanja i bila po tom pitanju fakat susretljiva, al guba uzas jedan
Moje medjunozje vise nece vidjeti...osim ak ne budem takve srece da radjam u njenoj smjeni...
Bbella, fakat ste ogromni bili!
A zube ne spominji...ja bila prije i pocetkom trudnoce, rjesila neke sitnice i prije mjesec dana -bum! Jos uvijek muku mucim, zubarka veli da tak nesto ne vidja cesto...tjedan dana mi je bila strava...
Zato-rijesi to dok je vrijeme
Prvi dan me raskrvarila a poslije više nisam imala pregled, osim briseva iduće jutro, dok sam već i onak bila u komi od tog pregleda večer prije. Čekam sad idući "tretman"![]()
Bbellamala i debela
Ne odgovara tvom opisu
Mumasuosjecam i nadam se da ce biti bolje na slijedecem pregedu
Bbella ma ona je opcepoznata po tomeuzas jedan...
Kad sam je ugledala i u radjaoni nakon pregleda, htjela sam pobjeci...srecom, zavrsavala joj je smjena (iako je unatoc tome porod bio...uf...)
U TA cu je izbjegavati, al ak ju ugledam u radjaoni, ozbiljno razmisljam da zapicim za cakovec
Ne spadam još u ovu temu,ali moram prokomentirat dr mesare...do sad sam imala dva pol satna transfera i bolnija od punkcije i obadva su radile doktorice,svaki drugi kaj su radili doktori pjesma..ne znam zakaj su doktorke tak grube.
nemam snage za drugo pa samo kopiram poruku mile vatrice...
"Ej. .zavrsila sam u radaoni sa obilnim krvarenjem i kontrakcijama..sad cekamo konacan ishod iako se, beba jos bori..javi curama na forum...tnx..ja se jos nekako drzim..."
zasto?![]()
BB, vatra je imala ab, ali bebica se jos bori... prestrasno.
danas 18+5
Ajoooj,vatra
Tako mi je zao....
Ja tu informaciju ne mogu nikak probaviti, srce me boli, suze idu.vatra toliko mi je žao!!!
ajme vatra![]()
ne mogu vjerovati
zasto se dogadjaju tako grozne stvari
drzi se draga, nemam rijeci...
Samo na brzinu, ja sam cure u radjaoni, jako krvarim i imam kontrakcije...a beba u busi se jos bori...stavili su me tu ako slucajno krene abortus...sta da vam kazem.. Nekako zelim da sve to sto prije prodje jer sam psihicki izmorena.... Javim ako uspijem dalje info...
vatra držite se!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Argente : 14.10.2013. at 19:58
vatra drži se, nadam se da će ipak sve biti ok....
mila, krivo sam te shvatila... drzi mi se.
vatra draga svi smo uz tebe i molimo da sve ipakmprođe uredu drži se![]()
Vatra draga držite se ti i bebica!!!
šaljem sve ~~~~~~~~~ ovog svijeta da ipak sve bude u redu![]()
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
je l se to pojačalo nakon skidanja s tokolize? ako je, to nije ništa čudno. a čudno je da su te skinuli...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra draga svi smo uz tebe, drži se i nadam se da ce na kraju biti sve u redu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra draga![]()
![]()
Večeras ću se pomoliti za tebe i bebicu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Vatra draga drz se. Molim se da onaj gore cuva tebe i malog borca i da nekim cudom iz ovoga izadjete 2u1. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dso neba
Vatra, bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti i tvoja bebica izdržite zajedno.
Draga vatra,šaljem sve vibre ovog svijeta da beba izdrži!drži se..
Draga vatra vibre do svemira i oko njega...drzi se draga. Mislimo na tebe
Vatra drži se~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme vatra, nisam ovo ni u ludilu očekivalaDrži se, molimo za malog borca..
ajme majko mila koja strava, drži se vatra!!
čuvajte se!![]()
Nikome ovu agoniju ne zelim...
Za sad je sve stalo, a i bio je problem da ako krene spontani nije dobro jer imam i previju..cekam da me netko pregleda...ovo je prestrasno...
Vatrice moja mila, grlim moju bebicu u buši i molim sve koje znam i ne znam da se jednog dana zajedno igraju. O Bože mili daj nam snage, daj nam nade, ne trebaju ti novi anđeli
Vatra, kako je jutros? Jesu te mozda opet prikopcali na partusisten? U kojoj si bolnici (Ri?)?