chris ovaj trening smo jednom radili na grupnom i svidio nam se :klap:
Printable View
chris ovaj trening smo jednom radili na grupnom i svidio nam se :klap:
krumpiric, pa što ja znam, i zadovoljna sam s obzirom na objektivne okolnosti :lol: ( površna)
najvažnije mi je da održavam kontinuitet, da ne zapadnem u stanje nerada...
ovo po 3 x tjedno mi je čisto ok.
štitnjača mi je baš bila podivljala pa onda nema smisla ćerati formu
a s druge strane jedva dan na nogama preživim...
ovako mi je taman
Ja dosla prijaviti svoje kceri
Jedna 3 godine i 11 mjeseci, druga 5 godina i 11 mjeseci - danas osvojile vrh Ivancice 8-)
Ja nisam mogla s njima, jer bebi idu zubici i nemoguca je, ne spi ni danju, niti nocu
Radujem se kad cemo moci zajedno :-)
Inace, ja picim i dalje BR
Doduse, ne predvidjenim tempom, al obzirom na okolnosti, cist mi dobro i ide
Do kraja tjedna bih trebala zavrsiti fazu 1 i onda mozda nabacim i slike
Da, bravo za utrke, ako nisam vec rekla
Ginger, bravo za djevojcice! I tatu, pretpostavljam :mrgreen:
Nije to malo, bravo, bravo!!!
Ja sam imala uzasan vikend (po jelu :lool:)
Valjda komad povrca nisam pojela, uzas. Jucer ujutro sam trcala, ne duljinu kao inace jer mi je bio prvi dan ciklusa pa sam nekako stekala. Danas zwow by anci:
10 forw backw burpee
20 ktbl swings
10 side plank lifts svaka strana
20 side lunges
Tri kruga, oko 12 min. Nelose uz svu losu hranu koju sam pojela :D
ginger bravo za cure :klap:
ja sam danas plivala :mrgreen:
a na grupnom smo radili asylum back to core.
sutra se nadam zuzki
Plivala je! Ne mogu vjerovati :heart:
hehe isla bi i danas da ne idem frizerki. more je malo ohladilo ali ugrijes se dok plivas
Je, Anci, i tata :lool:
Nista bez tate!
Ma bas sam ponosna, male su, a to je uspon od preko 1000 m
mb plivala! aaaaaaaa
ja izgleda necu odraditi ovaj tjedan do kraja orvu fazu BR-a
probudila sam se virozna, zastopan nos, grlo grebe, temp lagano povisena
ginger ozdravi brzo :love:
jucer zwow 60, danas insanity pure cardio. nikad ga nisam lakse odradila!
i ja danas konacno na plazi/plivanju nakon 10ak dana....
kad sam izasla iz mora i legla na sugaman tako me je ljepo sunce ugrijalo da sam zaspala i probudila se izgubljena nakon 1,5h..:)
mala nije htjela ic samnom,nisam se previse bunila....:-)
sinoc sam se izgleda preforsirala jer me sad boli donji dio ledja pa cu sada samo odradit neki yoga/stretch....
skuzila sam sto bi mi falilo dok vjezbam - nadjem na you tube neki motivational workout music i raspali....:uteg:
a gdje je nestala Danci?
niko ne vjezba? :mrgreen:
jucer nista, danas zwow57, sutra ce na grupnom biti asylum s utezima :)
nabavila blender napokon, ako imate neku dobru kombinaciju za smoothie, vicite :)
Ja vjezbam. Jucer rest danas w1 BRa. Od ponedjeljka krece w3 i w4. Imas i na fitmami dobrih recepata.
Mb, ja volim smoothije.
Banana, jogurt/mlijeko, zobene. Mozes i bademe unutra.
Ili u sve to dodas blitvu.
ja smutije radim s vodom. malo borovnica, jabuka, zobene, bademi, limun i malo blitve ili kelja
ako imam malo ananasa ili manga :mljac:
sjeme lana!!!!!
Ja obavezno s mlijekom i onda jos sira ili jogurta. Fali mi maslac od badema. Tako mi je najbolje i najzasitnije.
hvala cure :* ve cu isprobati:)
sinoc poslin vjezbanja popila jogurt+sok od narance+malo mlika+banana+sumsko voce. uf, sta je dobro!
Ja sam se malo ulijenila. Ovaj tjedan sam jednom trcala. Jednom vjezbala doma.
Danas planina :)
ja sam standardno redovita. jučer zwow 13- tabata style od 16 minuta + još 10 minuta high knees 30s, kb swings 30s, competition burpes 30s, jumping lunges 30 s, ninja jump tuck 30s.
pošto mi je prošli tjedan rest day prisilno bio u utorak, a volim da mi je nedjeljom, vježbam već 11 dana u komadu i baš sam umorna. sutra ću uživati.
danas ću opet dvije tabate od po 12 minuta.
Sto ces raditi, kakve tabate?
sasa bome si vrijedna :klap:
danas zwow 59, sutra rest
Jucer 10-ak kilometara po Medvednici, bilo je predobro, cure su bile bas super raspolozene!
Danas sam trcala 7 km.
dupe me boli :lool:
Sutra cu, ako uopce budem vjezbala, raditi samo plank i upper :lool:
Danas 13 km po Medvednici :)
Sutra krećem sa W3 i W4 Body revolutiona.
ne citam tu sam i penzic sam i dalje.
Cubana, najs... Gdje si isla?
cubana&anci :klap:
spajka penzic :lool:
jucer ipak nije bio rest, obaveze zavrsile ranije pa sam bila na vjezbanju, insanity+trbusnjaci, danas ce biti zuzka, ne znam jos sta
ja sam prosli tjedan bila par dana na putu, pa sam razrijedila
ali jucer sam opet pocela i osjecam danas fino zatezanje u nogama
veceras combat 60 - uf
Ja sam obisla prosli tjedan hrvatsku uzduz i poprijeko. Zadnji dan mi je doslo da sparkam auto na sred autoputa i nastavim pjesice. A ja imam vozacke kondicije. :mrgreen:
Uglavnom, prosli tj dva treninga, od cega jedan yoga iz p90x3.
Ovaj tjedan se vracam normalnom rezimu.
danas zwow 14. zadnji put sam ga radila 1.1. i trebale su mi 22 minute. ovaj put samo 17. sad radim nove koje stavi i po redu zwowove. na početku se puno više orijentirala na upper body imam dojam, a sad puno radi donji dio. u novim treninzima cijelo vrijeme pistolsi... već mi ih je dosta.
vjerujem ti. ja sam prošli tjedan jedan dan bila sedam sati u autu i blago je reći da sam pop***
ono, baš te ubije to sjedenje. a i tamo gdje sam bila sam sjedila. i pričala, istina :D
meni je vikend bio baš super! nisam vježbala doma, istina, ali boravak vani mi je neprocjenjiv kad cijeli tjedan jedva stignem :/
danas moram sa starijom u glazbenu i u knjižnicu jer je pročitala sve što je htjela i to mi govori da ću doći doma poslije pola 8 i opet vjerojatno neću ništa doma. ma, briga me :lool:
cubana, ta je staza od lagvića ljetos bila još gora, ovo je čak malo sređeno. mi smo išli tom stazom do kraljičinog i onda prema grafičaru.
nazad smo kraj medvedgrada. može se zaobići ova staza prema kraljičinom, ali mi se čini da počinje uspon onako baš naglo. što mi djecu demotivira, da se poslužim tim lijepim eufemizmom :lool:
ovako im je uspon bio lakši pa su bile super raspoložene.
Kaj je zabusantice? :lool:
Danas probijen jos jedan limit- trcala sam 8 km! Jos jedna prepreka i idem na 10.
bravo anci :klap:
jucer insanity max cardio conditioning (ili kako vec),
vcrs bude zuzka.
a di su ostale cure??
Bravo, Anci :-D Limiti su samo u glavi, kad se polako i pametno napreduje, tijelu to nije nikakav problem.
MB. jesi se i danas kupala? Ove godine bi se do Božića moglo kupati, izgleda :mrgreen:
Vježbačice, bravo za sve treninge :klap:
Ja se ne stižem javiti, nije mi neka karma u zadnje vrijeme. Počela sam raditi i dočekale su me promjene nagore na poslu (uz smanjenje plaće i povećanje opsega posla).
Dijete je krenulo u jaslice i iz trećeg se pokušaja uspješno adaptiralo (nakon što je u rujnu svega sedam dana proveo tamo, ostalo je bio bolestan), ajde to je dobro.
Trebala sam na zg polumaraton u nedjelju, ali sam na zadnjem treningu dužine prije deset dana na 14. kilometru pala (petljala sam nešto oko novog mp3, trake za kosu, nisam dovoljno digla nogu kad sam doskočila na trotoar i poletjela sam ko da me torpediralo, natukla oba koljena, lijevo više, ruke i ramena). Uglavnom, neću tako skoro trčati, čini se, još me boli kad silazim niz stepenice. Zato ću navijati i čekati magriz u cilju :)
Da to ne bi bilo sve, MM je u bolnici.
Eto, nadam se da će krenuti nabolje.
uf viki :love: nadam se da ces se brzo oporavit. a sta je TM?
moze se i danas kupat al nisan otisla, imam drugih obaveza