Evo i mene. Radim svoje stare treninge. Zabrijala sam da sam pala u svemu, ali nisam, uspijem oboriti svoje vrijeme.
Skicam, ali mi je malo guzvovito pa manje pisem...
svima
Evo i mene. Radim svoje stare treninge. Zabrijala sam da sam pala u svemu, ali nisam, uspijem oboriti svoje vrijeme.
Skicam, ali mi je malo guzvovito pa manje pisem...
svima
bravo cure koje ste bile na TFR, ja sam setala, ali ne oko jezera, tek poslije mi je palo na pamet zasto je takva guzva
sasa nakon toga sto odradis dobro je da imas ikakvu frizuru, kod mene bi bili rezanci.
ja i dalje ko penzic.
Evo današnjeg: http://www.fitnessblender.com/v/work...Lower-Body/hf/
Pokušavam s trčanjem također, ali, iskreno, očajna sam - jedva proguram 3 km i svega mi bude dosta.
pozz svima iz Bruggesa, ja vec 5dn samo tamanim coksu i pijem....
po prvi put u zivotu mi je bas krivo sto ne znam vozit biciklu jer odi svi jure na njima i naravno krajolik je idealan za taj vid rekreacije...
MMov kolega s broda svaki dan dolazi i odlazi na posao sa bickom, 80km dnevno....ludjak!
FB je po meni stvarno relativno laganini,osim ako ne odaberes neki muski workout i difficulty 5.... ok,za ove od uru vremena nemam zivaca....
Anci,zaboravih prije par dana komentirat,ne mislim ja da sam u dobroj formi ko Zuska,daleko od toga, nego prije da se ona vjerojatno bas ne ubija u svojim AMRAP-ima,mozda da ne demotivira pocetnike jer bi ih presisala za previse krugova....a i za nekoga tko onako dugo vjezba previse se uspuse u cardio dijelovima,ispada da je one misice ipak dobila u teretani sa staticnim izolacijskim vjezbama,dead-liftu itd..... evo,pogledaj npr. ovu curu iz BR-a, ruke joj uopce ne izgledaju kao da ful dugo vjezba,a godinama je u fitnessu....
ja sam od veceras sam doma i nazad u svoju gym sobicu,moram priznat da mi fali....
ako je netko kupio one sportske grudnjake u lidla jeli vam valjaju? meni su super ali bice jer nemam sisa,prijateljica se zali da su joj nedovoljno cvrsti...![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 23.09.2014. at 10:44
chris, za trčanje treba vremena. iznimke su kavofob i sasa koje iz prve istrče 8 km
meni se trčanje prije nije sviđalo, sad mi je odlično! nije mi nikad lako- da se razumijemo, ali se poslije osjećam super.
bravo cure za trčanje na TFR, baš je bilo vruće. Nas troje smo bicikliraliJa opet ne vježbam doma. Morala sam to ovdje prijaviti možda me to potakne da krenem.
otkad sam napisala prethodni post sazrela je odlukada krenem s 6w6p Očito mi Focus nije motivirajući pa neću prijeći na beta.
Ja sam natrag. BR.
Ovo ljeto mi se radilo sve osim onoga sto sam trebala (po kuci jel) pa sam sve jill treninge koje imam poslozila u neku tromjesecnu rotaciju. Jer nemam živaca drviti po jednom tjedan dana, a volim strukturu, red i programAko nekoga zanima, šaljem od doma.
I prihvacam sve sugestije![]()
meni combat pase
drugi je princip od focusa, ima vise pauza, recimo set od 6 minuta, pa 30 sec pauza, pa 4 minute, pa 8, sve tako
ima i dijelova gdje se malo duze radi snaga pa ne izgleda zahtjevno kao focus
ali bome ja sve misice osjecam
i brzo mi prodje i jos ima faktor novog i nepoznatog
tako da sam zadovoljna
veceras combat 45 min![]()
Danas sam konacno probila granicu od 6.5 km. istrcala sam 7.3 km, mogla sam jos, ali netko je rekao da ne treba ici s vise od 10% povecanja tjedno.
![]()
(jučer i prekjučer nema prijava vježbanja i nitko se ne hvali)
anci
ja nisan imala vrimena vjezbat osim na grupnom.
danas fit test, ajme! iako sam puno bolja nego prosle godine
od ponedjeljka se vracam zuzki![]()
Ja vas pročitam kad netko nešto napiše, ali malo imam vremena za pisanje.
No da prijavim kad već Optimistična proziva :D: u utorak 15 km, pejs 6:02 (možda ima nade za zg polumaraton, ako uspijem napraviti još jednu dužinu od 19 km u ponedjeljak).
Preksinoć nekakav lower doma (dugo nisam vježbala doma, baš mi se ne da, nemam motivacije, lakše mi je trčati jer se bar nadišem zraka).
Sinoć 4x1000 m (plus zagrijavanje i rastrčavanje, ukupno 8 km). Ove intervale od kilometra sam trčala na 5:00, napredak je očit, bez obzira na bolest, zato bi mi bilo žao da sad stanem.
Anci, bravo!!! Točno da ne treba dizati više od 10% tjednu kilometražu, moraju se zglobovi i mišići priviknuti. Inače je sve to u glavi, tijelo sigurno može, alimoraš imati volju i želju da napraviš više.
ja podignem željezo
smirim štitnjaču
odradim br prema rasporedu i
dobijem mengu...
Flopica
Mislim da smo svi zapravo vrijedni, samo ne stignemo prijaviti. A svi smo evoluirali do faze da se racuna i ako ne prijavimo
Ja navecer budem krepana, budim se ujutro raaano da uguram vjezbanje dok mi jos mozak ne skonta sto se dogadja, pa onda posao, dok se vratimo doma, skuhaj, sredi, ovo, ono i proleti mi dan. Naver se samo onesvijestim u krevet.
ponekad mi se cini da samo mi imamo takav uzasan ritam, ali znam da nije. U to ime, danas me ceka rintanje po kuci.
Valjda kad klinci malo porastu bude drukcije. Ili ne bude.![]()
E da, bravo za istrcane utrke
Palci, kako tvoja stitnjaca?
Posljednje uređivanje od zhang : 27.09.2014. at 08:20
flopi
ja sam skoro popila zeljezo, kontrola mi je za dva-tri tjedna pa cemo vidit
Ma ne znam, baš mi je teško trčanje. odradim trening i onda kad nakon njega krenem trčati, nakon 3, ajd, 3 i pol km, već mi je svega dosta. Voljela bih doći do 5.
Danas kapitalac: http://www.fitnessblender.com/v/work...0-Calories/j9/
chris ovaj trening smo jednom radili na grupnom i svidio nam se![]()
krumpiric, pa što ja znam, i zadovoljna sam s obzirom na objektivne okolnosti( površna)
najvažnije mi je da održavam kontinuitet, da ne zapadnem u stanje nerada...
ovo po 3 x tjedno mi je čisto ok.
štitnjača mi je baš bila podivljala pa onda nema smisla ćerati formu
a s druge strane jedva dan na nogama preživim...
ovako mi je taman
Ja dosla prijaviti svoje kceri
Jedna 3 godine i 11 mjeseci, druga 5 godina i 11 mjeseci - danas osvojile vrh Ivancice
Ja nisam mogla s njima, jer bebi idu zubici i nemoguca je, ne spi ni danju, niti nocu
Radujem se kad cemo moci zajedno
Inace, ja picim i dalje BR
Doduse, ne predvidjenim tempom, al obzirom na okolnosti, cist mi dobro i ide
Do kraja tjedna bih trebala zavrsiti fazu 1 i onda mozda nabacim i slike
Da, bravo za utrke, ako nisam vec rekla
Ginger, bravo za djevojcice! I tatu, pretpostavljam
Nije to malo, bravo, bravo!!!
Ja sam imala uzasan vikend (po jelu)
Valjda komad povrca nisam pojela, uzas. Jucer ujutro sam trcala, ne duljinu kao inace jer mi je bio prvi dan ciklusa pa sam nekako stekala. Danas zwow by anci:
10 forw backw burpee
20 ktbl swings
10 side plank lifts svaka strana
20 side lunges
Tri kruga, oko 12 min. Nelose uz svu losu hranu koju sam pojela :D
ginger bravo za cure
ja sam danas plivala
a na grupnom smo radili asylum back to core.
sutra se nadam zuzki
hehe isla bi i danas da ne idem frizerki. more je malo ohladilo ali ugrijes se dok plivas
Je, Anci, i tata
Nista bez tate!
Ma bas sam ponosna, male su, a to je uspon od preko 1000 m
mb plivala! aaaaaaaa
ja izgleda necu odraditi ovaj tjedan do kraja orvu fazu BR-a
probudila sam se virozna, zastopan nos, grlo grebe, temp lagano povisena
ginger ozdravi brzo
jucer zwow 60, danas insanity pure cardio. nikad ga nisam lakse odradila!
i ja danas konacno na plazi/plivanju nakon 10ak dana....
kad sam izasla iz mora i legla na sugaman tako me je ljepo sunce ugrijalo da sam zaspala i probudila se izgubljena nakon 1,5h..
mala nije htjela ic samnom,nisam se previse bunila....
sinoc sam se izgleda preforsirala jer me sad boli donji dio ledja pa cu sada samo odradit neki yoga/stretch....
skuzila sam sto bi mi falilo dok vjezbam - nadjem na you tube neki motivational workout music i raspali....
a gdje je nestala Danci?
niko ne vjezba?
jucer nista, danas zwow57, sutra ce na grupnom biti asylum s utezima
nabavila blender napokon, ako imate neku dobru kombinaciju za smoothie, vicite![]()
Ja vjezbam. Jucer rest danas w1 BRa. Od ponedjeljka krece w3 i w4. Imas i na fitmami dobrih recepata.
Mb, ja volim smoothije.
Banana, jogurt/mlijeko, zobene. Mozes i bademe unutra.
Ili u sve to dodas blitvu.
ja smutije radim s vodom. malo borovnica, jabuka, zobene, bademi, limun i malo blitve ili kelja
ako imam malo ananasa ili manga![]()
Posljednje uređivanje od magriz : 03.10.2014. at 21:16
Ja obavezno s mlijekom i onda jos sira ili jogurta. Fali mi maslac od badema. Tako mi je najbolje i najzasitnije.
hvala cureve cu isprobati
sinoc poslin vjezbanja popila jogurt+sok od narance+malo mlika+banana+sumsko voce. uf, sta je dobro!
Ja sam se malo ulijenila. Ovaj tjedan sam jednom trcala. Jednom vjezbala doma.
Danas planina![]()
ja sam standardno redovita. jučer zwow 13- tabata style od 16 minuta + još 10 minuta high knees 30s, kb swings 30s, competition burpes 30s, jumping lunges 30 s, ninja jump tuck 30s.
pošto mi je prošli tjedan rest day prisilno bio u utorak, a volim da mi je nedjeljom, vježbam već 11 dana u komadu i baš sam umorna. sutra ću uživati.
danas ću opet dvije tabate od po 12 minuta.
sasa bome si vrijedna
danas zwow 59, sutra rest
Jucer 10-ak kilometara po Medvednici, bilo je predobro, cure su bile bas super raspolozene!
Danas sam trcala 7 km.
dupe me boli
Sutra cu, ako uopce budem vjezbala, raditi samo plank i upper![]()
Danas 13 km po Medvednici
Sutra krećem sa W3 i W4 Body revolutiona.
ne citam tu sam i penzic sam i dalje.
cubana&anci
spajka penzic
jucer ipak nije bio rest, obaveze zavrsile ranije pa sam bila na vjezbanju, insanity+trbusnjaci, danas ce biti zuzka, ne znam jos sta