Nisam ni ja sa 160 ali sa 170 i kojim jesam.
Printable View
Ma što ne bi mogla brže mb, sigurno možeš, samo treba pametno trenirati što je nama samoukima naravno teže. Pa moramo ove naše educirane potezat za rukav :-)
Rahela, bravo na dvije dobivene :-)
Drzi se i nadam se da ce sve uskoro sjesti na svoje mjesto.
J-la, a meni se bas nekako cini da je Tony tezi.
Istina, jest teži ako se rade pull-up i chin-up, ja nisam. Prvo jer nemam šipku, a i ne bih imala snage za to.
Možda ima i do toga što mi se njegovi programi stvarno sviđaju pa nemam tu mentalnu barijeru.
Vježbačice, znate li gdje kupiti/naručiti dobru šipku za vrata? Mislim da u obzir dolaze samo teleskopske, jer su nam sva vrata nestandardna.
meni je puno teži P90x3 od focusa, P90x3 mi je više za snagu, focus više za cardio
ali i kad se sve skupa zbroji, focus se više može modificirati i mogu ga raditi i početnici, a P90x3 bome moraš biti već fit da bi ga mogao raditi (pa i s modifikacijama)
na više mjesta sam pročitala da je focus beginner-intermediate a P90x3 intermediate-Advanced ;)
zato je body revolution taman :mrgreen:
Willow, di spada onaj bodyshred? :lool:
vertex, fitness.com.hr, polleosport, zna ih biti i u lidlu i intersparu; sve su ok.
Opa bit će zanimljivo :mrgreen:
Što se tiče pulsa, nažalost nedovoljno se priča o njemu, a mislim da je jako bitan kad pričamo o trčanju.
Ja svoj dugo nisam mjerila, no rekla bih da je taj subjektivni dojam da se uspušeš i da ti je teško, dobar pokazatelj. Hoću reći netko na pulsu 175 trči normalno i nije mu ništa posebno teško a netko na istom pulsu "umire".
ovisi o puno faktora od osobe do osobe, o najnižem pulsu u mirovanju i onom najvišem tako da ne možemo govoriti o doživljaju određenog pulsa pri naporu kod 2 različite osobe, al ono što se može je izračunati najniži i najviši puls pa provjerit u kojoj zoni trenirate većinu svojih treninga. Ne bi svi treninzi trebali bili u 5-oj zoni.
Frendica mi ima probleme s pulsom jer trči polumaraton na pulsu 200 pa je rekla potražit stručnu pomoć. Čim nešto sazna, prenesem vam.
nisam vam dala baš neke pametne savjete :/
MB pa ti super trčiš!!! jedva čekam tvoj Split.
Evo odradila rip-t circuit, ne mogu se maknuti od bete previse mi se svida.
Ginger bas super sto vjezbas u trudnoci, ja sam u prvoj kupila knjigu s vjezbama za trudnice i par puta je procitala :)
Willow di na netu mogu naci p90x3
plima, je, i meni je super
prve dvije trudnoce su bile sa strogim mirovanjem, treca je bila super, al nisam vjezbala, tako da mi je ovo sad super
i da ti odgovorim, ne, ne pomaze kod kila, tu je prehrana presudna
a ja se davim u cokoladi i kolacima :škartoc:
Complex lower odradjen. S modifikacijama, naravno. Bas je tezak. Cijeli elite block je takav. Ali je zato jako zabavan. Tjera do krajnjih granica. :-)
evo i ja upravo zavrsila stronger soldier, 36 min
uh
jos mi jedan nalaz nije ok pa i dalje hodocastim po doktorima, ceka me vesela zima, pregledi, nalazi i operacija/e
jutros sam isla kod ginicke (i sinoc isto), pa na higijenski, pa na posao, pa na primanja (jer su samo u tijeku radnog vremena), pa na posao do 19
pa onda tek rucala, odmorila, pa sredila djecu i sad odskakala soldier
proci ce, proci ce, mantram
bravo za sve odvjezbano i otrcano! :-*
deaedi :ghug:
Summer samo polako koliko se to može u tvom danu, no prije svega si uzmi vremena sa operacijama. Kirurg će uvijek reci reži, ja sam recimo prije odstranjivanja maternice ipak iskopala nešto sto se zove embolizacija (sprečava dovod krvi u odredjeni dio tijela, konkretno je to kod mene bio miom, i na taj način zaustavlj rast izrasline), i na taj način odgodila operaciju za godinu dana. Meni to nije u potpunosti uspjelo, miom je opet počeo rasti i praviti probleme, no uspješnost tog postupka je dosta visoka - doktoru se šalju Mjere svakih 3 mjeseca i to ide u službene statistike. Mogu dalje na pp ako hoćeš.
a sad priča za mb - u ponedjeljak muž nije mogao pa sam otišla sama na trčanje. Sama sa svojim teškim mislima, južinom koja vlada i stresom. Prvi km javlja 6.20, drugi 6.40, ubrzam ja malo i znam da sam brza, no opet me misli odvedu - uglavnom standardni krug oko Jaruna koji sam dva dana prije otrčala za 5:43 sam sama trčala 6:37. A bas sam se umorila! Jako je teško trčati u nekom tempu kad si sam i kad nisi Full koncentriran. Tako da treniraj ti intervale i tempo trčanja po nekom rasporedu, a ova obična lagana trčanja odrađuj kako ide i ne zamaraj se rezultatom.
ajme summer, zeno, stani malo na loptu
umorim se samo citajuci o tvome danu
kbj baš si to super objasnila
meni je nevjerojatno kako isti teren trčim različito u istom tjednu
prvi put ni ne osjetim da trčim, drugi put kaao da sam teški početnik
ja moram definitivno nove tenisice kupiti za trčanje po neravnom, travnatom i zemljanom terenu
ove što sad imam i na koje se stalno žalim nisam ni isprobala na cesti sve do nedavno, savršene za cestovno trčanje...
i sat mi je neophodan, dosta sam se i mučila sa mobom...
dok ja opremu odgovarajuću nabavim kredit mi treba :drama:
ima li koja trkačica da uspješno hendla trčanje i smanjen unos uh?
ja od kad jedem uh nisam svoja
a kad idem na trčanje i vratim se s istog, pojela bih kamion uh.a valjda...
to mi je baš problem, treba mi neki plan...
summer draga naša, sve će to proći, nadam se da nije nešto baš strašno :love2:
supe rmi zvuče te tvoje vježbe, gdje se mogu naći?
sani koje ti to vježbe odrađuješ?
i to mi zvuči primamljivo...
summer :love: svaka cast da ti se jos da i vjezbat nakon takvog dana :naklon:
kjb :kiss: ma znam da je tako ali nekad zbilja frustrira.
ja kao flopi, gotovo uvijek trcim po istoj stazi, nekad sam brza, nekad uzasno spora :unsure: ali planiram uvesti i intervale i uzbrdice i svasta nesto...
jucer grupni trening, danas sam obecala prijateljici da cemo se nac u teretani ali vidit cu da uguram i trcanje negdi, bar neke intervale...
Flopi ja vjezbam p90x3.
Ovo sto sad radim je elite block, odnosno bonus.
Summer, draga, nemam ti nista pametno za reci samo saljem hug
summer, drž se!Ti si naša turbo žena ali morala bi malo i usporit ponekad, možda je sad vrijeme da se ipak malo opustiš :love:
Flopi, i mene umela ta oprema za trčanje! A stalno bi nešto kupovala. Ajde dok nisam išla na utrke pa se obućeš kako-tako a sad još gledaj da upariš sve skupa pa ljetna pa zimska kombinacija, uh.... Nego tenisice virim ove, baš ću otić isprobat poslije posla veličinu u dućan jer adidas nisam još imala.
Jučer zcut ktb #3 i #4, našla se sama doma pa da iskoristim.
Jutros 6km s 5 kratkih intervala po 20 sek, ukupni pejs 5:39.
Mb, jel se držiš plana trčanja na endom.?
Lili, baš me zanima što će ti reći frendici za puls, javi obavezno.
Flopi ja sam primjetila, da od kako sam na skakutajućem focusu da mi se traži više uh. Ne mogu biti na LCHF -u, ne paše mi, a s njim sam imala najbolje rezultate samo u prvih dva-tri mjeseca.
Ali nije problem što ujutro pojedem komad integralnog peciva koje sama pravim, već što poslije trpam u sebe svašta. Prije dvije sedmice, kolegica je donijela halve, one prave iz slastičarnice, i imali smo ih za svih pet radnih dana. Ajd joj odoli.
Summer zar još nešto :-(? Kao što kaže Flopi, proći će :-*!
Sani kako opisuješ taj elit blok, dođe mi da ga probam.
Sinoć core cardio, hvalimtebože, zadnji u beti. Baš ga ne volim. Ali sam primijetila napredak :-D.
ivana s lipe tenisice :)
i ja trebam nove :mrgreen:
drzim se plana, za sada :lool:
j-la kuzim te. ja sam jucer doruckovala tortu jer je ostalo od rodjendana :škartoc:
hvala, cure :-*
kjb, tebi cu na pp, hvala ti
ma, znam da sam trenutno pretrpana, ali nije puno akcija opcionalno
do doktorice, na higijenski i na posao sam morala
ostaju primanja, jucer sam bila s autom, sljedeci tjedan valjda necu (ako ce muz biti u pogonu, jos je u gipsu) pa mi je bilo zgodnije
i onda ostane vjezbanje
a od toga ne odustajem
treba mi i psihicki i fizicki, jer bez njega se osjecam jadno, slabo i bolesno
kad odradim osjecam se zdravo i mocno, a sad mi treba taj osjecaj
pokusavam vise spavati, kljukam se vitaminima/mineralima, i duboko disem :aparatic:
ivana, super tenisice
inace, ja sam trcala bit ce dvadesetak puta, a imam svu opremu :first_things_first: :skartoc:
e da, flopi, ovo je stronger, imas ga na youtube i na stranicama besplatno, citavog
http://www.livestrong.com/stronger/
ivanas lijepe su, javi dojmove kad ih isprobaš
bravo za jutarnjih 6 km
j.la, srećom ne živim u Bosni :lol:
luda sam za vašim slasticama, mljac mljac
Sani imaš taj program snimljen možda?
Willow mi je dala link na kojem mogu potražiti ali ja sam lijena za tražiti svaku vježbu posebno
a i volim imati cijeli program pred sobom..
mb :lool:
Mb, meni je to sasvim normalno ako imam doma kolač da ću pojest ujutro uz kavu. Ali ne mogu prerano, tek iza 10 :lool:
Flopi, imaš na sportsshoes trenutno i nekoliko modela Mizuno vrlo povoljno, čini mi se 39 funti.
I meni je najdraže kad imam cijeli program i ne trebam ništa tražit i proučavati.
ah, bosanski kolaci
srecom mi je vecina preslatka, nisam inace luda za kolacima
ja u sarajevu poslovno, otisli s kolegama na kavu u neku slasticarnu
nude oni meni kolace, ono krema visoka 6 centimetara
ja kazem hvala, ali ne bih bas, ne volim kolace
a kolega ce:
ajde bolan, summer, vidi se na tebi da volis :lol:
summer :lol:
suptilni Bosanac
odoh virnuti na sd
summer crkla sam na komentar :lol:
draga moja i ja mislim da moraš naći način da malo usporiš a hebem mu nek mu više skinu taj gips i nek preuzme dio obveza :mrgreen: :držimženskustranu:
kjb vrlo mudro zbori kao i inače, nisu svi dani isti, a ni treninzi, ne treba puno dramit oko toga. i trčanje u društvu je isto tako puno lakše nego solo.
Flopice molim lijepo daj prednost tenisicama pred satom, ipak od loših tenki nastradaju stopala.
Bravo, bravo za sve vrijednice! :klap:
ja sam si uzela rest ova 3 dana nakon pm, a sutra imam u planu počet s nečim samo trebam naći vremena jer muž ide na put, a ja s djecom moram do zubara poslije posla.Možda naveče u obližnji fitness centar na neki grupni probno.
Skroz mi čudno imat slobodna popodneva, al lijepo za promjenu :-)
mizuno girls koje su naručivale sa SD molim pomoć?
koji broj odgovara za 39.5?
to je 6.-tica?
sva sam u upitnicima :mrgreen:
Flopi, nisam 100% sigurna ali mislim da je 6-tica europski 40, pogledam ti kad dođem doma ako nije kasno. Možeš me i cimnut na mob ako zaboravim.
nije kasno, nije tolika greda..
takvog i ja imam doma :lol:
ja sam jučer odradila bodyweight, prezadovoljna sam kako sam ojačala i nisu mi više teške vježbe, samo moram priznati da nisam sretna što sam dobila možda i 2 kg
i to u bokovima gdje mi baš ne treba :-/
flopi, mislim da je 6 - 39? morala bi i ja pogledat na patikama, hm.
mislim da su moje 6,5 a racunala sam da je to 40. bice da se varam onda :lool:
ivana s aj bas javi koji su broj tvoje!
i ja sam gledala neke mizunice na sport shoes, moram vidit oce li MM sebi narucivat, njemu tribaju nove, ja bi se samo prikrpala :mrgreen:
summer :lool:
ni ja ne volim te preslatke bosanske kolace :škartoc:
angie bravo za vjezbanje :klap:
a te 2 kg ce sigurno brzo otic!
Lili, sad je pauza od trcanja ili? mislim, kad gledas te grupne?
flopi, moje su mizuno 39, pogledam doma koji je to američki broj.
Ja sam doručkovala pečenu teletinu s kupusom i krumpirom na lešo, beat that!:lool:
To sam jutros skuhala prije posla.
Budući da nemam više ideja za doručke, i sve mi je dosadno za jesti, uvela sam da doručkujem i ručam ručak, i tako mi trenutno paše.
Tako da se ne čudim torti mb za doručak, eto, ima i gorih:mrgreen:.
Samo je problem što sam opet nabavila bananko iz kraša..čekam dok mi se smuči. :mrgreen:.
Je, kupus i krumpir na lešo. :mrgreen:. I jednostavnije mi je tako, ne moram pripremat doručak, ovako ponesem veću količinu,i super.