Bubimitka čestitam od srca
što se tiče kolijevke ja sam je vidjela i u Primi
Printable View
Bubimitka čestitam od srca
što se tiče kolijevke ja sam je vidjela i u Primi
Bubi,ískrene čestitke na malenome princu tebi i tm :-D Brz oporavak :-) :-*
Bubimitka, čestitam tebi i tvom mužu,uživajte!Luka,dobro nam došao:-D
Aaaaa ja tek sad vidila Bubimitka čestitam!!!!!!!!!!:-D:-D Mali Luka he he predivno :kiss:
Muma onda smo ja i ti!:scared:
Bubimitka :-D cestitam!!!
Luka dobrodošao!!!
Bubi čestitam!:-D
Bluebella, kakva ti se čine cosatto kolica u živo (ako su stigla)? Koji model? Ja sam isto odlučila uzeti ta, samo model za blizance, naravno (SupaDupa) pa me zanimaju dojmovi od onih koji imaju nešto njihovo. Naručivala si ih preko stranice samueljohnston ili?
Bubi cestitke tebi i D. a Luki veliki zagrljaj i pusa!
naručila sam preko amazon.uk, uz klasičnu dostavu (Royal mail) su stigla u roku od tri dana (iako su napisali da će doći za 10 do 14 dana), a uzela sam Yo! Ahoy there.
frendica je kupila Supa Bow How model i prekrasna su.
obadvije smo oduševljene kolicima, materijal je kvalitetan i po meni su kolica puno ljepša uživo nego na slikama (iako su i na slikama wow).
i da napomenem na amazon.uk su sa popustom.
ako te bilo kaj zanima pitaj, možeš na pp....
Bubimitka cestitam! Luki velika pusa!
Bbimitka čestitam od srca na malom princu! :-D :zaljubljen:
Bubimitka evo da ti ovdje čestitam na malom Luki<3 presladak jeee!
Ljubi ga, mazi ga...
Pusa
Jutroo...
Bubimitka , cestitam na Luki!!!
Moram reci da je moja cima u petak isto isla na carski i rodio se isto Luka..he he..a i bio je Sv. Luka...
A ja cu poluditi s tim orgazmima... Grrrr...pa di su bili kad nisam bila trudna???
Jutro....kavica, čaj, ness :coffee:
Ja noćas spavala 0 bodova od 1-5 se vrtila po krevetu čini mi se da su počele moje nesanice, i bebeč je isto bio aktivan zato sad lipo spava :jutro:
Muma oće sutra bit uz,jel postoji šansa da te puste kući?
Vatra :love2: hrabrice naša!
Orgazam,sex šta je to?????:?:
jutro komadi :coffee:, omlet sa sirom i špekom (kada nema šunkice)
Bubimitka čestitam na dobro obavljenom prvom dijelu posla a Luki dobrodošao u mamino i tatino naručje
vatra86 možda te orgazmi muče jer ti je dole sve osjetljivo a i tvoja pažnja je okrenuta na tu stranu a naše lude glave u snu svakaj iskombiniraju
Ja opet noćas dobro spavala i nekako sam sigurnija u javljanje bebice, jedino kada sam dulje aktivna počne me trbuh boliti, zapravo počne mi neki pritisak ali ne prema dole već prema naprijed?? prođe kada legnem. Pretpostavljam da se širim prema naprijed pa kada stojim je jači pritisak
Bluebella super za kolica, kako si se odlučila baš za njih? Ja još ne mogu prevagnuti vagu na jedo 10 različitih koje mi se sviđajun
Jutro i od mene!
Hoću kaaaaaaavuuuuuuu......
Budna od 4h, prooooljev užas, bolovi...odbacujem heferol od danas jer sam od sram htjela gurnuti glavu u wc školjku, zidovi ko papir, jadna moja cima. :škartoc:
željkice nema šanse za doma, rekla je jučer moja dr da će biti pregled kroz 10 dana i to je to, okrenula se, otišla. Bila je vizita sad ujutro, dežurna doktorica mi se samo nasmijala jer im već na vratima vičem da sam dobro i nemam što prijaviti. A sestra je samo rekla da je "danas krasan dan, nek uživamo u lijepom vremenu" :storma:
Trčite sve van, neću vas vidjeti da tipkate :love:
razumijem Muma, za početak idem natrag u krevet jer sam već u 7 šetala pesa
Muma, ja sam pila neko kratko vrijeme heferol. Mislila sam da ću umrijeti pod bolova želudca. Morala sam prekinuti. Doduše, ja imam herniju na želudcu, pa je vjerovatno i to pogršalo stanje.
žene drage, čuvajte se, izdržite, sigurno je i teško i stresno, ali sve za svoje mirisne smotuljke :)
Drage moje evo da iskoristim priliku dok moj anđeo spava!
Bubimitka iskrene čestitke tebi i tm,a malenom princu Luki velika dobrodošlica i ogromne puse,želim ti brz oporavak i da uživate sa svojim zlatom,zaslužili ste! :kiss::kiss:
curama u bolnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i velike puse!
tak mi se teško odvojit od ove meni najljepše i najdraže teme zato koristim svaku priliku da vam se bar malo javim!
uživajte,pazite i mazite buše a ja i P.vam šaljemo pozdrave i puse!!!
Bubimitka cestitam na bebici Luki, uzivajte.
Bubimitka čestitam!!! Sad se svi zajedno volite, mazite i pazite
Ja nabrijana od jutra, grizem, jadan mm,kako me hormoni peru. Nije istina da sex oslobađa od stresa, jučer bilo i eto gle sad :)
Pozdrav svima, dolaze nam gosti, idemo na zrak cijelo popodne.
Pusa curama u bolnicama....
Sta bi jos moglo pomoci protiv kontrakcija osim magnezij i normabel?? Poludit cu, jer kad imam kontrakcije onda i krvarim...
Bubimitka,cestitam na princu:-)
Uzivajte i svakom trenutku s njim
vatra, a što je s crp-om? koliki je sada? teško da su kontrakcije krenule zbog previe - to je bila neka infekcija, što je crp i pokazao. dobivaš li i dalje antibiotike?
ta su jedina bila drugačija i posebna za mog čudesnog dečkića :-)
trebala su mi neka praktična i lagana, a da ne zauzimaju cijeli prtljažnik u autu jer dragi i ja planiramo nastaviti po svom i dosta putovati, pa nisam htjela da mi kolica budu teška i da mi je tlaka kad ih moram sklapati/rasklapati i dizati u auto.
mislim da ova nema nitko u zg... kad se prošetam po zg svi furaju ista kolica, ja volim biti drugačija :mrgreen:
koja kolica su ti u užem izboru?
tina29 maleni P. je :zaljubljen: samo ti nama svrati kad stigneš :-)
vatra ja mislim da ti sama tu ništa ne možeš. Meni se čini da su se meni dosta smanjile od nifedipina, ali to ne možeš sama uzeti, naravno. A i pitanje je kakve bi bile kontrakcije da ne ležim 0-24h. Možda kakav čaj za opuštanje maternice?
(cure, kaj kupiti mužiću za rođendan ovak iz "zatvora"...još se mogu snaći da netko kupi ali ne mogu tražiti i nemam ideje :-()
Cure ajde da vas cujem, alternativa za opustanje maternice. Vec sam pocela piti i vrkutu, preporucuje se... Snupi?? Ti se bavis alternativom...
Muma ako sta smislim, javim za poklon..
Bubimitka iskrene čestitke na malom Luki kojem želim duuug i sretan život. Uživajte u svakom trenutku :heart:
Tina29 prekrasan avatar :zaljubljen:
Vatra, jel ti tko preporucio magnezij? Sumece od 300mg? Al mislim da ne smijes piti vise od 2 na dan jer prevelike kolicine izazovu proljev. Kazu da je to prirodno sredstvo protiv trudova.
E i jos sam ti htjela reci da sam pitala mamu je li imala kontrakcije od placente previe, ona kaze da je cesto imala gadna krvarenja ali da nikada nije imala nikakve bolove, trudove, stezanja. Kaze da su joj serklaz obavili negdje na pola trudnoce (al kod mame se zbog mioma nije maternica normalno rastezala, moguce je da je serklaz bio i preventivna mjera).
Pijem Mg 300 mg onaj Direkt i apaurun 2 mg jednu na dan i prenatal vitamine i vrkutu i zeljezo i duphastone 3x2.. Ma kontrakcije su navodno zbog nekog hematona na koji maternica reagira..ne znam zasto su te kontrakcije...ali zivciraju...
Netko je pitao da li mi jos daju antibiotik.. Prestali su mi davati jer sutra imam UK i briseve a mozda i crp, zadnji crp je bio 9..
vatrice :*:love2:
nov@ jel se popravilo stanje na ratnom frontu ili je dady to be morao po sok od jabuke? I ja grizem , pogotovo kada kasni na ručak više od 15min
vatra86 ne znam puno osim ovoga kaj si i sama već napisala. Stavrno je grozno da si u bolnici i da informacije moraš tražiti okolo umjesto da ti pomognu nekim savjetom. Jel daju tebi heparin ili nešto slično, sjećam se da je Bluebella dobivala nešto dok joj se cjedio hematom ??
cam cortina, concord, hartan, peg perego, Jane - meni je najvažnije da budu čvrsta i za svakojake terene jer smo puno u prirodi s pesima. Iako sada nakraju možda uzmemo od frendova pegperego košaru i osnovu p aće to onda odrediti i ostalo. Što više razmišljam bliže sam da uzmeme nekaj rabljenoga pa kupim nekaj kaj inače nismo namjeravali, tipa kolijevku ili one lude ležaljke kaj sviraju i nunaju bebu
Ja tako kada sam ležela poslije operacije u bolnici naručila kožni privjesak koji je USB, a ti mu sada nekaj gore nasnimi. Ili neku knjigicu/film - kaj voli?
I lijepa vijest: sigurna sam da osjetim bebonju, baš me na jednom mjesto s lijeve strane često zaškaklji
I bili na ručku u Plješivičkoj, mmm krvavice i zelje a poslije u Cukeraju kolač - parfe od maka - odličan, preodličan
pikala sam se fragminom od 5000 a nakon tjedan dana 2500, antibiotici mikromicin, injekcije Proluton depot 250 i Utrogestan 2x2. (kod mene su bili hematomi bez kontrakcija)
jesi vidjela concord uživo ili samo na slikama? meni su se svidjela na slikama a uživo ni najmanje, još kad mi ih je prodavačica krenula sklapati a ona sva škripe....
:-D
A sta..u bolnici mi mogu davati samo lijekove koje oni bas ne daju sakom i kapom jer....
Pa pokusavam nesto s alternativom...
E i sad izmisljam tehnike relaksacije, jer mi mozak radi non stop pa i to nije dobro...
BB još ništa nisam vidla uživo, osim kaj uhvatim u šetnji da prođu pored mene:lol:. Predivna su mi bila Bugaboo koja ima Gabi25
Vatrice joj da taj naš glupi stalno vrtajući mozak, jel ti tu mogao pomoći psiholog?
Pa ja bi rado psihologa, samo bi to trebala privatno pozvati nekog.. Kod nas u bolnici ne postoji psiholog, samo psihijatar
[QUOTE=linalena;2501791]nov@ jel se popravilo stanje na ratnom frontu ili je dady to be morao po sok od jabuke? I ja grizem , pogotovo kada kasni na ručak više od 15min
hehe i ja poludim kad kasni, još kad sam k tome i jaaaako gladna....uffff :)
Smirila sam ˝strasti˝ čim su gosti došli i čim sam počela s prežderavanjem :lol: Curka nam je bila mirna cijeli dan i eto sad navečer se javila pa možemo mirno na spavanje.
Laku noć curke!