magiz, čestitam! Prekrasno iskustvo!
Printable View
magiz, čestitam! Prekrasno iskustvo!
nešto je u zraku.... cmoljim i ja.
magriz do tada nisi trčala 21 km?
Trkacice, mizunice su snizene u intersportu
hvala
ja prodajem ove http://www.wiggle.co.uk/nike-womens-...-8-shoes-sp14/, broj 42,5. nošene jednom
Ne pasu ti?
Ja sam si kupila. Antirecesija :roll: :lool:
ipak su mi prevelike. barem mislim tako
ja se pridruzujem pljeskacima trkacicama,bila sam na trgu jucer,slikavala i bodrila.... :) znala sam da ce bit bar jedna forumasica....;)
danas kupanjac,sad se spremam odvjezbat nakon 4dn pauze i haracenja po metropoli i Zagorju...nije bilo vremena za vjezbanje naravno....LOL...
anci kakve si uzela?
magriz bravo! i :naklon: do poda
i meni su se oči zamaglile kad sam čitala tvoj opis utrke :zaljubljen:
curke, veliki pozdrav svima :-*
kavofob, baš te lijepo vidjeti
hvala, flopi :heart:
kavofob :D pa di si nam ti? falis :love:
anci dobre su, dobre! volim gledati ko je sta kupio :povrsna:
Flopice, super si! Odlične ruke :klap:
Kavofob, dobar avatar, jedva čekam zimsko trčanje :) Trčiš li?
Magriz, super si to odradila, i puno iskusniji su jučer odustali. Nadam se da se vidimo na ceneru (svečano obećajem sebi da ću sutra probati otrčati malo), a i da će nam se Anci i kavofob pridružiti :)
Anci, mizuno su izvrsne, pogotovo za asfalt. Ja sam u hervisu ljetos uzela adidas lite arrow, ove: http://ecx.images-amazon.com/images/...8L._SX395_.jpg ali mi nisu dobre, počne me Ahilova tetiva boljeti nakon nekog vremena. Možda se treba noga naviknuti. Stare mizuno isto više nisu za trčanje, u njima me bole zglobovi, ne ublažavaju više dobro (navodno bi tenisisce za trčanje trebalo promijeniti barem svakih 600 km, a ja sam u ovima napravila i puno više u dvije godine). Morat ću skoknut u intersport.
Živnulo na vježbačicama, baš dobro :-D
MB, vikki :ghug:
Trčim, konačno u kontinuitetu zadnjih par tjedana, ali nisam baš brza, a ni izdržljiva... daleko od bilo kakvih utrka :)
Nadam se jednom pm u proljeće, a do tada se veselim zimskim treninzima ;)
vikki, kad spominješ odustajanje, ima li negdje statistika koliko prosječno trkača otrči pm do cilja?
uvijek mozes pogledati rezultate utrke i vidjeti koliko ih nije zavrsilo
ja sam se premisljala da odustanem ali ipak nisam. zao mi je, to sad iz papuca i s kauca govorim, sto se nisam malo vise trudila. iako, ja nisam tip od predugog trcanja. 8-10km mi je idealno. ovdje mi dode do zamora, cak vise u glavi nego fizickog umora. i jednostavno mi se vise ne da. trebala bih imati osobnog gonica da to odradim kako spada. a mozda i uspijem jednom. ako ne, uvijek postoji cener i stafete od po 7km
vikki, magriz,
ajd pliz škicnite ovaj training plan: http://www.runnersworld.co.za/traini...hon-programme/
nije mi jasan četvrtak od trećeg tjedna. ova oznaka 8 km w/1 km @tempo pace. tempo pace je pojašnjen pa to kužim. ali što je ovo 8 km w?
ja bih rekla 8km s 1km brzo
Magriz čestitke od srca, velika je stvar to istrčati.
I ja sam zasuzila na opis a na poslu sam :D
Pošto dajes tenesice, meni su 41 nike premale a nisam sigurna da li bi ove bile prevelike.
Kavofobica evo jedna :kiss:
Sve ostale lijepo pozdravljam.
Ja bas ne vježbam, uljenila sam se, posel pa učenje s prvašicom, vožnja na aktivnosti i nestalo mojih pola sata vježbanja.
ja slabo stignem vježbati neke duže treninge. jučer sam došla doma u 20 sati! meni je to koma. izašla sam iz stana u 7. poslije posla direkt u glazbenu, prvo jedna, pa druga solfeggio, poklapaju se u nekih 15 minuta, ostalo čekaju jedna drugu.
ali u 8 sam naparvila dvije runde zuzkinog treninga za butt s girjom. linkala sam betty ranije.
danas planiram trčati, ali sam htjela još nešto pa sam napravila jedan zuzin mini WO (5 min). ustvari iskombinirala sam dva mini s vježbama.
ovako ide
one arm ktbl swings (teže je nego s obje :lool: ) 30 sec
dive bombers 30 sec
one arm ktbl swings (teže je nego s obje :lool: ) 30 sec
crab toe touch 30 sec
i tako 5 minuta u tim intervalima
dovoljno da te ujutro razbudi i da stigneš još skuhati kelj i ostaviti ga na sobnoj temperaturi :D
danas planiram svakako isprobati mizunice
Danas je bio dan za povecanje kilometraze za 10 % :mrgreen:
Dakle, trcala sam devet kilometara. Mizunice su dobre :)
Anci, eustahije brzic :-)
Ja sam jutros odradila 12min amrap. Popodne necu nista. Sama sam sa samurajima, mm je na putu do petka.
sutra je rest day, jucer sam i ujutro i popodne odradila ovako krace treninge.
bravo anci
ja još nisam došla doma. od jutros u 7. mislim da danas niš od trčanja
Joj daaaaaa... kavofob :heart:
I ja mislim tako. Dobro je držati se nekog plana, meni baš fali sad, lijena sam za bilo što započeti opet.
Anci, bravo za devetku :-D
Ribice, nadam se da ćeš ugurati negdje tih pola sata vježbanja. Ja se otkad sam počela raditi izvlačim na nedostatak vremena, ali zapravo nemam volje. Sjedim osam sati na poslu i to mi je prestrašno nakon što sam se godinu i pol dana mogla slobodno kretati po cijeli dan. Barem nastojim uposliti mišiće gluteusa svaki put kad ustajem i sjedam na stolicu :mrgreen:
Večeras sam probnih 5 km, pejs 6:18. Koljena ne bole, ali kao da nisu sve koščice na mjestu, osjetim ih, tj. osjetim kao da se pomiče nešto što ne bi trebalo, uopće ne znam što da radim, da odem na uzv, odmorim još, lagano trčim... pojma nemam.
Vikki :hug:
Nemam iskustva s tim pa ne znam sto ti reci... Nadam se da ce brzo proci.
Ribice, vikki, uhodavanje u posao i novi ritam je tesko. Kod mene nije bilo nikakvih promjena pa mi je deveti mjesec bio koma.
Danas cu odmoriti, a jutros sam radila Zuzinu yogu. Dobro je.
viki :hug:
ribice kad uhvatis ritam nadji pola sata za sebe. uz sjedeci posao to puno znaci.
jucer grupni, max interval nesto, uf tesko! danas nesto od zuzi
sinoc combat60
uf sta se dobro osjecam kad odradim sat vremena, junacki :mrgreen:
veceras bi opet, ali ne znam hocu li stici jer vodim malu na ples popodne pa mi sat vremena tesko bude ugurati
mozda zamijenim s nekim polusatnim videom
meni ovaj combat super, ovo udaranje mi super djeluje na stres :)
evo mene
jutro u 6 ujutro sam napravila 3 runde slijedećeg:
8 lunges sa 12kg kb (svakom nogom)
12 goblet squats 12kg
8 bulgarian splits (svakom nogom)
5 pokušaja pistolsa svakom nogom
15 jumping lungesa
15 swingova
15 calf raises svakom nogom
ovo mi je kolega s posla složio
eto. u komi sam što se kondicije tiče
al sam sretna jer sam konačno počela
anci, pogledala sam one što si mi linkala, sigurno ću nešto iskoristiti
:lool:
i ja ovako :mrgreen:
ja sam jutros radila jogu: http://www.youtube.com/watch?v=cfRIblum7s8
to je nešto s fitnes blendera, skroz je ok. mislim da ću jogu ubaciti jednom tjedno. nije to neko puko istezanje, ima dosta vježba u planku i koriste se mišići, a baš se lijepo istegneš. i nema cardia koji mi je ujutro nezgodan.
betty, nemam pojma što su neke od ovih pobrojanih vježbi. ali pogledat ću ako stignem.
Jučer prvi dan školice :)
8,6 km s dionicom brzine minutnih izmjena 5'30''/6'30''
totalno sam van forme pa sam jutros očekivala žešći muskulfiber... ali ništa, kao da nisam ni trčala.
nevjerojatna je razlika trčati sam i trčati u grupi. sama bih odustala 5x, ali energija grupe vodi mozak tamo gdje misli da ne može.
očito u nogama nije problem. nikad nije ;)
Lijepo je opet čitati neke stare face :)
Ja sam opet na čekanju. Imam neke radove, pa idem na put... Uglavnom do studenog ništa.
I to me baš muči.
kavofob bravo :klap:
cubana :love:
betty :lool: na pokusaj pistolsa, tako i ja
anci bas cu pogledat ovu yogu malo.
jucer zwow 17 da malo utvrdimo gradivo :mrgreen:
danas neman pojma, vidit cemo.
ja ne znam kako ću idući tjedan vježbati, jer mi počinju predavanja, koja će trajati do 7 navečer
a nije isključeno da ću nakon predavanja morati na posao :unsure:
jedino ako se ustanem vrlo vrlo rano pa to onda ujutro odradim...
betty, najbolje tako. makar 15 minuta ujutro jer, ako sudim po sebi, navečer budem koma. i ne vidim djecu prije i ima posla po doma- večera, gledati zadaće i sl.
onda, u takvim danima, znam vježbati onih 10 min dok se cure tuširaju i spremaju knjige.
al sve je to nabrzinu i baš budem umorna.
ja sam prekjučer napravila novi zwow i još zwow 20. 25 min. uglavnom imam takav muskulfiber gluteusa da sam jučer kad sam dofurala malu u vrtić i sjela na klupčicu da obuje šlape jauknula naglas. zuzkini novi treninzi su postali predobri- jako su zanimljivi, stalno radi neke combo vježbe, teške, ali brzo prođe.
anci ja već dugo radim jogu jednom tjedno. pola sata. naravno zuzkinu :uvijek vjerna:. i super mi je jer me lijepo istegne što ja inače izbjegavam. nije da se ne oznojim, ali ipak je to značajno laksi trening od mojih uobičajenih pa mu se posebno veselim. srijeda je taj dan, jučer sam radila power yogu 20 i 21.
baš mi je drago da nam kavofob i betty opet pišu!
sasa to su oni na placenom programu? koliko to placas i na koji nacin?
košta 9 dolara mjesečno. pretplatiš se preko njene stranice i onda ti mjesečno skinu tih 9 dolara s kartice... evo, ja tako od prošlog ljeta. svaki tjedan stavi barem 2 nova ozbiljna treninga. pa radim te i kombiniram stare. uglavnom, besplatni su zwowi do 69og, a tamo ih imaš do 118, plus zshredovi, butt i abs i kettlebell workoutovi i yoga. aha i z- rope i neki za početnike.
o, pa ima svašta. super zvuči. hm. možda da se i ja pretplatim koji mjesec pa vidim.
a power jogu mislim da čak imam negdje... moram doma pogledati.
meni je kao i tebi, sasa- nije mi baš lagano, kad si malo-malo u planku i nešto radiš i nogama i rukama, pa side plank... malo se uznojiš. no, nije to onaj tip treninga kakav inače radim, drugačije je, a opet dobro.
i ja ću sad jogu svaki tjedan. posebice dan nakon duže kilometraže trčanja (ovo duže nije polumaraton, da se razumijemo :lool:)