Hvala ljube!
Srdela cekamo teee i ja sam na iglama :unsure:
Printable View
Hvala ljube!
Srdela cekamo teee i ja sam na iglama :unsure:
Hvala ljube!
Ja vadila krv, nalaz za cca sat i pol...
Astoria, sretno! Bit će sve super :-)
Cure moje 386 je beta :heart::zaljubljen::angel:
Još ne vjerujem.
čekamo dalje dobre vijesti, javljajteee seee
Drage cure, ništa kod mene, beta negativna :-(
Jooj srdela grlim :ghug: bas sam imala dobar osjecaj hebemu
Nadam se da ces se sto prije oporavit :*
Baby jos jednom cestitke!!!
Ja evo idem s prvog uzv, sve je uredno za ove rane dane (5+2) vidi se gestacijska i zumanjcana vrecica, pravilnog je oblika, za tjedan dana ponovo.
Jos jednom te grlim Srdela, jel imas smrzlice?
Cure, hvala na podršci. Čekam da se javi doktor pa ću vidjeti šta ćemo dalje smisliti. Ne znam, opet sam nekako u tom filmu i najradije bi odmah ponovo u postupak. Nemam smrzliće.
Baby bravo za super duplanje bete!
Astoria, super, uskoro će i srčeko!
E hvala ti na informaciji, baš sam i mislila da je gužva, jer mi se ne javlja dr.
7god.nisam mogla ostati trudna nakon drugog djeteta i onda bila vanmatericna trudnoca gdje sam korictita metatrexat...i nakon toga isla sam na pregled jajovoda gdje ustanovilo se potpuno zacepljenje oba dva jajovoda...i zato sam isla u mpo vantelesno sa slikom od jajovoda... dok sad rodila onda trecu bebu nakon 7tjedana ostala prirodno trudno...i sada beba ima godinu i 2mjeseca. U 1mjesecu sam isla u FET posto mi je ostala zamrznuta morula ali taj fet nije uspije. I sada zadnja menstr.bila 24.3 i isli smo probati prvi put posto bili plodni dane a tesko njih pogodimo zato kaj muz radi vani i odmah uspjelo iz prve i to blizance.... ali tek u petak idem na uzv da vidimo dal kucaju dva srceka ili ipak jedno...tad ce mi biti 6+6...
Na 4+5 bila samo jedna gest.vrec.a na 5+4 vec bilo dvje
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ali gest.iste velicine
O ljube pored zacepljenih jajovoda toliko djecice!
Cuda se ipak događaju :heart:
O Srdelice jako mi je zao. Drzi se.
Srdelice jesi se cula s dr jeste dogovorili?
Jutro svima!!!! Opet taj iscjedak danas rozi sa smedem.... mene to bude izludilo.... a dr.u srijhedu smanjio utrog.sa 3×2 na 3×1....
Ljube,ja bih na tvom mjestu vratila Utrogestan na 3x2.Ja sam ga uzimala do 32 .tt.Ne moze ti škoditi a može pomoći.To je progesteron a zovu ga "čuvar" trudnoće.
Inace kod ivf postupaka ga daju obično do 12 tt.
Mislim da od utrogestana moze biti krvarenje. Ovo pise u uputama: Mogu se javiti i promjene u mjesečnici, prekid mjesečnice, krvarenje između dvije mjesečnice.
:heart:Ljube - nisi li ti i u prošloj trudnoći imala iscjedak do 12 tt pa je sve super prošlo?
Di ste zenske :)
Ljube opet te muci? Mozda je sto drugacije jer su duplici?
Ima li kakva tema za one sto lude od uzv do uzv :lol:
Ljube kad ti ides ponovo?
Eh da, ne snalazim se jos najbolje, vidim da imam gore obavijest al kad otvorim sve su poruke koje sam procitala :/
Aha! Ja sam isto imala hematom, zato pitam! Moja sestra je imala prirodne trudnoće i takav iscjedak, nikad nije saznala zašto. Eto, dečki su već pravi momci tako da s tim nije bilo problema.
Drage cure i ja vam se pridruzujem i javljam..danas sam 14.dnt vadila betu=1841!! Fet, 2 blastice...
Jos smo u soku, ali naravno jako happy! U srijedu idem ponovno na vadenje da vidimo je li se dupla i je li sve ok..