Ali gest.iste velicine
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ali gest.iste velicine
O ljube pored zacepljenih jajovoda toliko djecice!
Cuda se ipak događaju![]()
O Srdelice jako mi je zao. Drzi se.
Srdelice jesi se cula s dr jeste dogovorili?
Jutro svima!!!! Opet taj iscjedak danas rozi sa smedem.... mene to bude izludilo.... a dr.u srijhedu smanjio utrog.sa 3×2 na 3×1....
Ljube,ja bih na tvom mjestu vratila Utrogestan na 3x2.Ja sam ga uzimala do 32 .tt.Ne moze ti škoditi a može pomoći.To je progesteron a zovu ga "čuvar" trudnoće.
Inace kod ivf postupaka ga daju obično do 12 tt.
Mislim da od utrogestana moze biti krvarenje. Ovo pise u uputama: Mogu se javiti i promjene u mjesečnici, prekid mjesečnice, krvarenje između dvije mjesečnice.
Ljube - nisi li ti i u prošloj trudnoći imala iscjedak do 12 tt pa je sve super prošlo?
Di ste zenske
Ljube opet te muci? Mozda je sto drugacije jer su duplici?
Ima li kakva tema za one sto lude od uzv do uzv
Ljube kad ti ides ponovo?
Eh da, ne snalazim se jos najbolje, vidim da imam gore obavijest al kad otvorim sve su poruke koje sam procitala :/
Aha! Ja sam isto imala hematom, zato pitam! Moja sestra je imala prirodne trudnoće i takav iscjedak, nikad nije saznala zašto. Eto, dečki su već pravi momci tako da s tim nije bilo problema.
Drage cure i ja vam se pridruzujem i javljam..danas sam 14.dnt vadila betu=1841!! Fet, 2 blastice...
Jos smo u soku, ali naravno jako happy! U srijedu idem ponovno na vadenje da vidimo je li se dupla i je li sve ok..
Hvala Ljube! Bas smo uzbudeni, preko 2 i pol godine smo u postupcima i napokon se primilo
Je li to sve ok da me malo malo nesto steze i pika i s desne i s lijeve strane??..i cicke su velike i bolne al se da zdurati..sad cekamo srijedu da vidimo kaj dalje..
Cestitke svima.. ja sam danas 5dnt FET..za tjedan dana vadim.
Malo da se vratima na starije postove: Cure moje ja nemam ni 30god a toliko neuspjelih postupaka iza nas.. mada su mi svi govorili oo vi ste mladi to ce brzo. Nista to ne znaci. Znam zenu koja je u 45god.iz prve ostala trudna sa blizancima. To je sve individualno..
Ugl.doce i nas dan prije ili kasnije![]()
Last edited by garava13; 07.05.2018 at 17:18.
Draga garava, nemoj gubiti nadu, meni je ovo 8.put..trebalo je i zivaca i strpljenja..i jos mi je sve nestvarno..ali zelim ti reci, glavu gore, i tebi ce sreca pokucati
Btw. ja sam krenula u postupke s 30, i isto sam nanizala 4 neuspjeha. Uzela sam pauzu i sada opet krećem. Imam 34 godine, spremnija sam nego ranije, zrelija i mudrija. Sretno nam svima!
Ej curke!
Znaci cekamo Mrenu i Garavu i naravno navijamo
Patuljcice cestitamzasluzila si posteno nagradu i to duplu
![]()
Ljube kad ti ono ides na uzv?
Imala sam dosta obaveza ovih dana pa sam se malo pogubila u svemu![]()
djesasela to i ja kazem, svaki dan sve blize cilju..![]()
Doce nam svima taj dan, kad tad![]()
Sovice - ma Ljube je mislila da je bolje da uopće ne priča koliko je boli, a ne da ju je utišavala.
Drage curke, ja sam se malo odmarala ove dane da dođem k sebi. Dogovorili smo odmor do jeseni pa onda ponovno u nove pobjede
Čestitke na novim lijepim betama i navijamo za sve čekalice!![]()
Eto me sa uzv.. po menstr.6+3 po uzv 5+6 kuca [emoji173][emoji173] ko velika i pojavila 3 GV...zasad jos neznamo kaj bude sa tim jos ne kuca tamo srceko
Ljube nisam shvatila iz poruke, kucaju dva srca i pojavila se treća gestacijska vrecica?
Katka slazem se.
Patuljcica, kad je druga beta????