možda niste žene protiv žena ali ste i na mene ostavile dojam da u biti jeste..
poznajem nekoliko mama odgajateljica, sasvim različitih po svemu a neke od vas sve takve mame trpaju u isti koš.. nikako mi se ne sviđa što neke od vas podcjenjujući pišu o njima u smislu da su nesposobne ponovno se vratiti na tržište rada.. možda neke i jesu no ove koje ja poznam imaju planove što i kako poslije..
meni je kao prvo divno što imate izbor.. ja imam troje male djece, visoko sam obrazovana i u ovom trenutku s obzirom da sam još na rodiljnom dopustu ne znam da li bi koristila tu mjeru da mogu, ali jako bi htjela da imam mogućnost izbora.. i to ne zato što ne volim raditi, baš suprotno jako volim svoj posao, no i bivša i sadašnja vlada su mi oduzele svu volju i prostor za raditi...
mogu razumjeti da vas ljuti što se toliko novaca troši na to ali baš kao što je već rečeno, more novaca se troši na sulude stvari i projekte i nikom ništa..
i da, i ja sam za nove i univerzalne mjere, ali dok se ne donesu, a mislim da se ne budu nikada, nemam ništa protiv da bar dio žena to koristi, pa koliko trajalo trajalo..