Reverse push up - metla izmedju 2 stolice pa se uhvatis za drsku u povlacis prema gore.
Kick volim, a zapravo ih neko vrijeme nisam bila radila. Kod mene neko vrijeme moze biti 10-15 dana :-)
Printable View
Reverse push up - metla izmedju 2 stolice pa se uhvatis za drsku u povlacis prema gore.
Kick volim, a zapravo ih neko vrijeme nisam bila radila. Kod mene neko vrijeme moze biti 10-15 dana :-)
Ipak sam tri runde jer sam na knap s vremenom. Nisam nista pripremila za sutra i nisam otvorila skolske torbe jos.
Umjesto pull up sam radila goblete koji nisu isti, ali htjela sam dodati petu vjezbu. Sve sam po 10 ponavljanja i nekoliko puta udarila potkoljenicom u bracni krevet. Ali lijepo se osjecaju trbusni kad napravis kick!
Zhang, hvala na ideji jos jednom, bas mi je dobro bilo!
Bas mi je drago. :-*
Steta da nisi mogla ukompinirati reverse push up, ja osjetim latove od jucerasnjih zgibova.
I ja bih prepisala da zhang hoće linkat i video, od ovih pet vježbi za tri sigurno ne znam kako izgledaju (a vjerojatno ni četvrta :D).
Sinoć sam 10 km, nisam baš zadovoljna. Mogu i duže i brže, ali: 1. tenisice mi ništa ne valjaju, morat ću se strpiti da naletim opet na mizunke na sniženju, za veće kilometraže stvarno treba imati dobru opremu, inače je to mučenje; 2. puls dosta visok iako nisam brzo trčala, vjerojatno opet fali željeza; 3. nakon 6 km ispao mi je mob iz ruke dok sam ga vadila iz džepa i raspao se na sastavne dijelove, baš bi mi trebao jedan mali ženski garminček na kojem imam i pejs i puls i sve živo, ali to košta i pričekat će neka bolja vremena; 4. otkad ponovno trčim s mp3-em slabija mi je koncentracija i čini mi se da previše lupam tenisicama o pod, tj. da pretvrdo doskačem, dok sam ovih pola godine trčala bez muzike, bilo mi je lakše :/
I izgleda da me opet grlo počinje boljeti, medovi, sirupi, grgljanje slane vode, citrofiti, ništa me ne može obraniti od mog malog kliconoše.
Joj, vikki, hug za muke po trcanju...
Jesi mozda provjerila u intersportu, mozda jos traje snizenje? Mozes ih i nazvati, meni uvijek kazu preko telefona i cijenu i imaju li moj broj :)
:lool: na odsustvo videa. Zhang se nije snimala :mrgreen:
Kad budes cesce radila zuzi, bit ce lakse s terminologijom :)
Nisam dugo bila u intersportu, no ionako će mi trebati nekoliko plaća da se oporavim od ovog drugog dijela porodiljnog :(
Stare mizuno su se istrošile, bole me zglobovi u njima što znači da više ne ublažavaju dobro udarce.
Sa zuzi je problem što svaki put kad je hoću raditi imam još sto stvari za obaviti prije i onda dođe ova ura i nisam ni za šta.
Zato je trčanje zakon, pobjegnem iz kuće i ne vidim nikakav nered oko sebe :mrgreen:
vikki, probaj špricnut u grlo propolis s pumpicom. mene je spasio jedne zime, i otada ga svima preporučujem i ljudi mi se poslije jave da ne mogu vjerovati kako je "čudotvoran".
ja ne mogu dočekati svoj večerašnji trening :jupiii:
ne znam samo je li dobro preventivno popiti andol? prošli cijeli tjedan sam imala muskulfiber, sad je napokon prestao...
Ne treba ti vise andol. Najgori dio si odgulila.
Vikki :hug:
vikki :love:
ja od cetvrtka osim ovih grupnih treninga nisam nista stigla. maza bi je bio bolesta. uvatio oni virus s osipom hand-foot-mouth.
osip je uzasan ali danas smo ga ipak poslali u skolu jer nema fibre od subote. ipak ne moze toliko propustat. a i jucer je napokon poceo jest.
O mis mali ~~~~
Moja mladja je neki dan dosla iz skole i kaze da joj prijateljica ima fibru. Tipican kontinentalni izraz :mrgreen:
A prijavak...
Dvije runde:
10 sklekova
15 squat and press s girjom
20 ktbl swings
25 slide and touch (prva vjezba iz perfect absa, valjda sam ispravni napisala)
Danas planiram i trcanje poslijepodne. Dan je divan i dusa me boli sto cu trcati kad zadje sunce :(
Edit: jos sam napravila par yoga vjezbi i jedan zuzkin mini wo za ruke (diamondi, biceps curls, arm raises i dipsevi)
Meni manji ima temp, a izgleda da i mene hvata...
Anci, dobar ti je trening. Piramida :-)
fibra :mrgreen:
dobar trening anci :klap:
Evo mene opet :lool:
Prvo da pozdravim novopridosle, angie, cvijeto :mah mah:
Prosli tjedan nista od vjebanja, em cjelodnevna predavanja em gosti...
Al evo ovaj tjedan sam s malom doma, pokupila je upalu uha (kad izguramo prvu noc sve je pjesma, ko da joj nije nista a doma smo zbog antibiotika), pa imam popravni.
jucer nekih 20ak min turkish getupsa s 8kg, a zavrsila sam s par rundi snatcha, konacno sam ga savladala (ovakvi workouti s girjom su mi zakon jer ih mogu bosa i bez sportskog grudnjaka radit)
Danas zwow 2
Nisam mjerila vrijeme, bila sam sretna sto sam ga uopce zavrsila, s obzirom u kakvoj sam formi, sto puta mi je doslo da odustanem.
Htjela sam pocet s zwow 1, moj okp bi bio presretan, al kad sam vidjela dive bomberse i pistolse, odustala
Grozno se osjećam i pao mi je imunitet, vidim po afti, konjukutivitisu i temperaturi.
Jučer sam počela vježbati s BR 5 i 6, mislila sam da je to topla voda ali figu danas sve osjećam...
Mislim da cu danas preskociti vjezbanje. Bas se osjecam kao pred prehladu.
I lose jedem zadnjih dana. I puno.
grrrrr
e sad cu te ja copy-paste jer bas nisam imala inspiraciju sto cu veceras...
ali za ovu mi zadnju vjezbu mr google izbaciva neke ecco sandale...:lol: pa cu ja to zamijenit s nekom vjezbom na TRX-u....
i ja u zadnje dosta vise jedem i nekako nemam forze kad vjezbam...mozda me MM oplodio....:facepalm:
Skulirana, drago mi je da si prepisala trening ;)
Ovo je ta zadnja http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
Tatianna ima malo drugaciji princip od zuzi, ali je jako dobra.
Angie, hvala, dobro si me podsjetila, to sam prije koristila :)
MB, zhang, betty ~~~~~~~ da se dječica što prije oporave. I ja sam doma već deveti dan samo zbog antibiotika, maleni je isto ok nakon što je temperatura pala.
Večeras sam trčala 6,8 km, od toga 4x1000 oko 5:00 min/km. Atletska je odmor za noge. Hladno je, već bi mi i rukavice trebale, baš su mi se ruke smrzle (je l' to moj mob laže ili su stvarno samo 3 stupnja?).
Jutros su samo 2 stupnja :brrrr:
Jučer odradila aerobni trening, i stvarno mi više ne trebaju andoli, ništa me ne boli i super se osjećam :-D
ja sam jučer novi zshred i mini za leđa, a danas 31 i 32. 31 preporučam- 10 sklekova, 20 competition burpija, 30 jump squatsa, 40 climbersa, 50 sit- upsa, 3 runde. 32 je ok, ali fakat prelagan.
sasa, hvala za prijedlog! to je zshred ne zwow?
Angie, super! vidiš kako si se već ufurala! sad će ti faliti ako preskočiš vježbanje :ovisnica:
ja ipak nisam trčala jer je bilo prekasno. bilo bi lijepo pod pauzom oko 12 :mrgreen: ali ništa od toga.
jutro sam si složila ovo:
combo around the world + press s girjom- 10
cross leg push up- 10
ktbl swings- 20
air squats- 40
broj rundi po želji. ja sam dvije.
Malo da se hvalim s novom aplikacijom (za mene novom), koja bilježi kuda sam išla, koliko prešla, koliko je bilo uspona i spuštanja, kojom brzinom...
Evo: https://www.flickr.com/photos/254712...4616/lightbox/
To je bilo na Medvednici. Od tunela preko Puntijarke, Hunjke, Gorščice, Lipe do Čučerja.
krece hladno i zima,
bolescure i moja lagana hibernacija. svaku jesen kazem ovu necu hibernirati, ali......
mozda uspijem se izvuci, no ovim tempom tesko.
Jutros perfect abse nakon duze vremena: http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
bravo
spjalice, sad ćeš mi i ti biti u mislima :yes:
A ja ću misliti na tebe pa možda i ti prekineš hibernaciju. Ili da dogovorimo čvenk preko skypa 8-) pa udri sa zajedničkim vježbanjem :uteg:
ja tri dana pauze, zbog periode i grceva, veceras nastavljam
a taman sam odradila finu upalicu misica
kod mene obrnuto, ja uskrsnem kad zaladi. ne stignem pisati, a ni vježbati baš često, ali sam konačno ubola pravo vrijeme za vježbanje, pa se možda sad to sve popravi. nego imam 2 onda Lidl topica za vježbanje, ovakva http://www.lidl.de/media/product/0/1...ons-top--8.jpg ciklama boje, za pokloniti. veličina m. mislim da sam ih koristila jednom ili dvaput, al nisu mogli zdržat moje sise. dajte na pp ako ih netko želi, trzaim samo 10-15kn za poštarinu.
Ja ne bih topiće, ali si ne mogu oprostiti što sam propustila njihove tajice, one sive s narančastom trakom na struku :(
Ako to slučajno netko prodaje, tu sam :mah:
imam i to al ne prodajem, trebaju mi.
angie ne radi ti link
marta takve topice ali s sam ja cimavici kupila i super su joj!
fakat, nevjerojatno :-/
maloprije je radio!
Marta, ja se biljezim za topice. Ak mi ne budu veliki :skarnicl:
Nego, jel vjezba tu tko? :lool:
Meni je tako zao da ne stignem trcati, a idem na utrku :mrgreen:
Nemojte mi samo prodavati tu :*