sto je SPD? ne moram ni reci da sam prvo procitala SDP :lol:
Printable View
sto je SPD? ne moram ni reci da sam prvo procitala SDP :lol:
spajka :lol: odvalih! Posebno jer je moja jedina pomisao kad se spomene bilo tko od njih :oklagija:
SPD su vrsta pedala, to su one u koje se "ukopčaš". Pala sam u prvih tjedan dana 3x. Sva 3x praktički na mjestu. 2x jer sam nespretna (i tu je stradao samo moj ego), jednom na uzbrdici jer više nisam mogla uzbrdo a nisam se stigla otkopčat. E tu sam se bome jako udarila, nabio mi se volan u prsa točno u kut između prsne i ključne kosti i bolilo me jedno 2 tjedna i nisam ni pomišljala na upper :)
Nadam se da sam se vratila, ako me primate :oops: bilo mi bed nakon toliko vremena nejavljanja......
Zhang, ne brinem ja za tebe, znam ja da si ti meni jako vrijedna :uteg:, a bome i ostale cure sve punom parom naprijed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dakle i stariji to koriste, isla ja i googlati pa sam nasla da je taj SPD i symphysis pubis dysfunction (SPD).
To sam i ja mislila. Onda sam na nagovor frenda krenula. Prva 3 dana nisam pala :)
Onda pala 2x u jednom danu. E to je već bilo, onako, hmmmmmm.
6. dan se skršila. Neko vrijeme teško disala, bilo nateknuto, ma ono, mogla sam pričat slobodno da me mm mlati :lol:
Pa je slijedio period panike: ajme hoću li se popet ili ću okinut? Hoće mi neko izletit pa ću se nabit i tako...... A onda je krenulo konačno na bolje i da pokucam, otad sve 5 ;) A doživljaj bicikliranja mrak!
Makar, za prvi odlazak bicom na Leustek planiram promjenu na flat pedale, čisto zlu ne trebalo, ipak da Danci odjednom ne narastu krila :)
Danciiiii!!
baš mi je drago da si svratila! samo ti nama piši, nemoj da ti bude bed.
ima perioda kad nam se baš ne piše i kad se malo maknemo, to je skroz ok. ali nemoj se ustručavati opet nam doći.
ja te volim čitati. i slušati :)
naježila sam se na ove padove, brrr... čuvaj se :)
:shykiss:
danci dobrodošla nazad!
ja danas https://www.youtube.com/watch?v=QihQ7-aeJAU
i https://www.youtube.com/watch?v=C-JNlC37nmY
baš mi je bilo teško.
btw- novi je sajt stvarno super. vjerujem da sad skuplja publiku, ali ovi novi treninzi su ubojiti.
Sasa, a di su tajice :mrgreen:
Tek sam na slikama vidjela da je postojala i capri verzija onih rhianinih, te su mi pak mrak! Baš mi je žao da ih nisam ulovila :(
Na ceneru je bilo bas zanimljivih sarenih tajica, ne znam gdje ih kupuju. Sasa, daj koju fotku u njima.
Spajka lol za SPD
E stavila sam jednu koju sam sad slikala minutu prije izlaska iz kuce. Stavim kasnije i top.
gdje si je stavila :neuka:
Angie je nova :mrgreen:
sasa, predobro ti stoje i genijalne su :heart:
sasa molim te i meni link i sve s njim. izbrisala sam sve iz inboxa kad sam prodavla nesto na burzi. trebalo mi je mjesta.
sasa, sisas riri :mrgreen:
ja sam jos sva preplasena mojim nalazima
sad se ponasam kao da cu se svaki tren izvrnuti :roll:
i losije se osjecam, sta je psiha
u subotu sam isla odradit najduzi trening, combat60, samo da si dokazem da mi nije nista i da mogu
i mogu, lakse to odradim, nego danasnje penjanje na drugi kat, citava se zapusem i uzlupa mi se srce
uglavnom, pijem smoothije sa ciklom i zelenjem, grickam grozdjice, bajame
sad cu se udebljat, majko moja
i pokusavam dobit doktora da mi ubrza zahvat, ako je taj nesretni polip uzrok
danci, welcome back!
uzas za padove, pazi se!
e da, pohvale za cener
gledala sam rezultate, super ste!!!
ja nisam ni znala tko je to na reklami. rihana?
summer, drži se! a kakao? probaj si s pravim kakao prahom praviti kakao. i pola žličice šećera :mrgreen:
Čitam vas, i škicam, i pratim. I od 100-te stranice si govorim da ću vam se pridružiti kad se otvori nova tema, a vi ste baš odlučili oboriti maratonski rekord u broju stranica :mrgreen:
Krećem od nule, nakon više od 2 godine štrajka (od kad sam ostala trudna, 07/12), od srijede je teretana opet moja. Sutra slijedi najbolniji dio - mjerenje :scared:
Curke trkačice, čestitam!!!!!
poslala sam vam link, andjo i spajka. i shvatila da bas ni na jednoj fotki nemam složen krevet.
Ajme, sasa, kakav si ti komad, totalno mi odvratilo pozornost od tajica :shock:
a i one su mrak i super ti stoje.
ko vidi krevet pored onih mišića. tjace ne mogu ni komentirati jer kako bi stajale nego prefektno.
cure:oops::ghug:hvala vam puno!
baš sam htjela napisati Angie da se fotka pa da ima before/after :)
bit će ti poslije drago.
i, naravno, s nama podijeliš :mrgreen:
točno kako sam i mislila, tajice ti stoje mrak
molim i meni link i pass, inbox je premali, uvik sve brisem
i Danci lijepo je da si nam se vratila :-D, baš mi je žao zbog padova, a i ja sam imala asocijaciju na sdp 8-)
Daaaancciii :-D! Nema veze što skicas, i ja sam takva, bitno je da si s nama. Doduše ja ne vjezbam :mrgreen:. Ili bi trebala staviti neki zabrinutiji smajlic :unsure:.
Sasa, diiivnaaaa.
bigblue, dobrodosla.
Sasa, odlično ti stoje tajice, ti si među rijetkima koje to mogu nositi!
BigBlue, dobro došla! Ne brini za mjere, imat ćeš se čemu veseliti kad se brojke počnu mijenjati :)
Bigblue, dobro dosla!
J-la :lool: :lool:
Jucer smo planirali odmarati, no ipak smo isli na medvednicu jesnu kracu, ali strmu setnju. I grah i strudlu, razumije se.
Jutros sam napravila onu yogu s fitnesblendera da se malo istegnem nakon velike utrke :mrgreen:
Sutra opet nastavljam, vjerojatno neku Zuzi ujutro. Idem vidjeti sto je sasa radila :prepisivacica:
Danciiiiii :-D
sasa super ti stoje!
BB dobro dosla!
j-la i ja tako, vec mjesec dana ne vjezbam :-(
Stalno je netko bolestan, a ja na rubu snaga....neispavana i iscrpljena...nemam kad...
I unatoc tome izgubila jos 1 kilu, a jedem tone slatkog :-/
Čini mi se da od kako je mala u vrtiću svaku njenu virozu i ja odbolujem. Tako da mi je kao kod tebe Ginger :love2:. Imam volju ali mi još svega treba da se pokrenem :-).
Polako cure, zivot ne ide uvijek po zacrtanoj putanji, vec ima svoje prepreke i obilaznice.
BB dobro dosla.
Larmama slicni umovi slicno misle.
bigblue dobrodosla!
sasa tajice ti odlicno stoje, nisan ni sumnjala!!
j-la :love: svi imamo takvih perioda kad nam se ne vjezba.
ginger :love:
jucer nista, cimavici je bio rodjendan. danas ne znam hocu li i na grupni stic izmedju njegovog treninga, njenog cijepljenja i mog pregleda za naocale :unsure:
uspila sam slomit naocale za vid, sad moram kupit nove. nije mi to bas tribalo trenutno aj ajd, veselim se novim naocalama. iako sam uvjerena da mi sve grozno stoje :lool:
sretan rođendan velikoj ljepotici :heart:
jutros sam si složila nešto kombinirajući par Zuzinih mini WO:
50 ktbl swings
10+10 suitcase squats (čučanj s girjom u jednoj ruci)
10 reptile push ups
20 around the world (odlična vježba, ubacite je svakako!)
20 8-figure-sqats
i tako 2 runde. baš me fino diglo ujutro.
Jutrić ljepotice moje!!!!!!! I hvala vam od srca :ghug:
Sasa, oduševljava kao i uvijek! Meni si na ovim slikama ljepša nego ikad, core ti je fantastičan!!!!!! :zaljubljen:
BB dobrodošla!
Ginger :love2:, nadam se da brzo izađete iz tog never ending circle.....poznat mi, mrzila ga...
Zaboravih ranojutarnju prijavu a neda mi više edit:
10 rundi: 20alt 1 arm swing (12kg) + 10L&10R snatch (8kg)
3 runde: 5L&5R clean&press (8kg)
za kraj 5 min plank.
Slobodno se pohvalim sa 7 novih žuljeva od kojih se jedan odmah na pola otkinuo i sad me boli za krepat.
Večeras me čeka Day 7 (radim challenge 300 swing a day i to radim neovisno od treninga, uglavnom navečer).
ja sam škicnula sasu jer još u inboxu imam njen pass . :mrgreen: A šta reći??? Bikini model.
Hvala curke moje na dobrodošlici :*
Ako me danas nije infarkt strefio, neće nikada. Kako sam lijepo strateški od poroda odbijala kupiti veliko ogledalo, sad je neumoljiva matematika pokazala realnost. Da sam u pms-u već bi dosada tražila sačmaricu... Mislila sam te usrane mjere ovdje napisati, ali :gaah: sasa, ja sam vjerojatno jedina koja te još dugo vremena neće tražiti pass za fotku :mrgreen:
Ali da čujem što vi iskusnije mislite - slijedeći tjedan idemo na put (avio karte su kupljene prije 4 mjeseca) do 1.12. Vele mi da mi se ne isplati počinjati (i plaćati članarinu za tjedan dana) i onda u startu pauzirati, da 2 tjedna u cijeloj slici ne rade razliku. A ja sam toliko zgrožena da bi najradije sad odvukla guzicu na Jarun i počela džogirati. Je li da svejedno krenem, da krenem doma sama vježbati? U svakom slučaju krećem s džogingom jer to mogu i na putu raditi.
Ajme, ajme, ovo je uistinu prava Tequila sunrise, a ja ni Južnjačke utjehe nemam doma, pa vas "malo" gnjavim :(
Upisi u youtube Jillian Michaels, 30 day shread, obuci tenisice i javi dojmove :-)
Nemas sto biti zgrozena svojim tijelom, ozbiljno! Mi smo rodile :mrgreen: i treba vremena da se stvari vrate na svoje mjesto. U zivotu se mijenjaju prioriteti.
Super je da si odlucila vjezbati. Ubrzo ces spoznati dobrobiti redovitog vjezbanja, bilo da trcis ili vjezbas u nekoj grupi ili doma.
Sve smo uglavnom pocele s jillian :mrgreen:
Ocekuj upalu, no proci ce, naravno.
Onda ces se veseliti novom komadu sportske odjece. Pa opreme. I tako to ide :)
Danas sam trcala poslijepodne, nekim netrekiranim pejsom. Iako sam napravila trening jutros, islo mi se na zrak i pasalo mi je.