Vikki! Anci! Sretno!
Jeeej! Prvi cener istrcan
Atmosfera odlicna, jako sam zadovoljna kako sam trcala i malo sam euforicna!!
Super anci! Na kraju je isao Mm. Trcao je bez broja, trebalo mu je 44 min i cijelo vrijeme je psovao sto sam ga nagovorila na rucak u Yellow Submarineu.
Hvala
Sasa
To sam ja htjela za rucak, ali muz me odgovorio. Glas razuma.
Rezultat mu je odlican!
Anciiiiiii jeeeee evo me veselo ko da sam ga i ja istrcala. Bas sam sretna.
Viki super za broj, sad javi kako je bilo.
Poslije YS ici trcati loool, siroti covijek
Kako je lijepo kad supružnici zajedno trče utrku..., ja to sa onim svojim nikad neću moći...
cure (i njihovi muževi) BRAVO!!!!!!!!!!
Pa oni "izgledaju" manje, al na drgom shvats da izgled vara lool. Onako u nizu njami sad bih i ja.
Posljednje uređivanje od spajalica : 08.11.2014. at 22:06
Bravo, Anci![]()
Sasa, 44 minute? Jel to tipfelerTm je jako brz, svaka čast
![]()
Hvala magriz još jednom na broju. I ona je trčala, ali bez broja, i dobila zasluženu medalju
Zahvaljujući njoj, ovo je moja najbrža utrka i najbolje vrijeme ove godine. Koliko točno, ne znam (tipično). Endomondo pokazuje 5:06 min/km, ali i 440 metara dužu stazu, što znači da sam ipak sporija.
53 minute i koja sekunda više ili manje, ne znam, bila sam presmotana da odmah skužim rezultate na displeju, čekam da objave na webu.
Ajmo, Anci, još dojmova![]()
ja nisam trčala, ali hvala na pohvalama. mm je uzasno kompetitivan, kad je sam nikad ne trči tako brzo.
To je normalno, ponese te masa. Tako se zapravo pomiču granice.
I ja sam krenula dosta brže nego što sam planirala i bilo mi je užasno teško zadnja dva kruga.
Ima jako brzih trkača pa kad projure pored tebe čini ti se da si spor, a uopće nisi.
Bravo Anci!
sasa, super za muža i novu opremicu!
Čekam da mi zarastu rane i otoci od prošlovikendnog leta na asfalt pa se vraćam u tajice.
I bravo vikki, magriz!
Ako sam još nekog izostavila bravo i njemu!![]()
Vikki, bravo za rezultat! I magriz, bravo!
Ja isto cekam rezultate sa vidim koliko sam ustvari trcala. Ok, nisam kao vikkiali mislim da sam bila brza nego dosad.
anci bravo! i javi se na mob kad te se traži
bravo vikki i bravo sašinom mužu
ja sam ipak otišla, bez broja, i kad sam prošla kroz cilj velim curama - nemam broj, neću medalju, ali me nisu slušale, nego objesile oko vrata. nadam se da netko neće ostati bez nje :/
inače, bilo je super, toplo (trčala sam u kratkim rukavima) i ok, mogla sam i bolje, ali ipak je bolje (za 5') noćnog 1/4 na nasipu krajem ljeta. atmosfera je bila odlična, navijača je bilo jako puno i baš su bili super. ma cener je cener <3
Hej, magriz! Super, super!
Zvala si me? Jedino mi pada na pamet da imas moj stari broj koji vise ne koristim :/
Mala se igra s tim mobitelom :D a mene nervira nositi dva pa koristim samo jedan.
Navijaci su me odusevili! I bake, i djeca, i gajdasi, i one cure koje regiliraju promet.
Inace, cijela utrka mi je bila odlicna i super sam se osjecala- bez ikakvih bolova, grceva! Jedino- zadnji krug mi je bio zaista tezak. Od HNK pa do cilja sam skoro stala i hodalano rekla sam si- neces. I cak sam malo ubrzala, pred sam kraj.
Mm i ja samo trcali cijelo vrijeme skupa i moram mu priznati da me je bas vukao. Kad god malo usporim, on me bodrio- ma daj, mozes, pa znas da tako trcis...
Taj zadnji krug, ono trcis i ne mozes dočekati kraj i onda ti neka baka viče- bravo, curo!pa ti neki klinac gurne ruku i da 5, pa ona cura na krizanju kod cvjetnog trga (regulatorica prometa :D) ti da 5... Ma sve te to vuce da trcis.
Upravo tako, najviše je u glavi!
Baš mi je drago da ti se svidjelo
Navijači su svake godine sve bolji, stvara se polako kultura navijanja i kod nas(barem više ne psuju što im ometaš promet)
bravo trkačice, ja sam vas bodrila iz publike nakon hamburgera iz Yellow Submarina
![]()
Hvala, cure. Ono što me najviše oduševljava je da je broj trkačica gotovo jednak kao i trkača (422 : 509 ili tu negdje). Dok se recimo u susjednoj državi trči polumaraton na kojemu je tek 20-ak žena i 150 muškaraca.
Vidi Danci, javi se nakon sto godina pa samo bravo cure :D
Kako si, vjezbas, bicikliras...?
Prvo pohvale svima! Vidim da ste vrijedne i aktivne
Kako si mi Vikki? Kako maleni? Kako koljeno? Iskreno, škicala sam tu i tamo, rijetko, ali kako me dugo nije bilo da sam van svih info a i što je vrijeme više prolazilo, nikako se ponovo javit.....
Anci me na kavi malo bocnila
Ja sam imala neki žjshfbdsj period nakon pada i loma mm s bica i nisam stizala ništa pa sam se morala distancirati. Jedino slobodno vrijeme koje bi skupila bi otišlo uglavnom na bic, rijetko ostalo.
Sad se sve konačno smirilo, vremena i dalje malo, vježbanje u zoru standardno.
U međuvremenu sam okusila dječje radosti vožnje off road po blatu, travi, kozjim putevim, padove zbog SPD-a (pa i na mjestu čekajući semafor pred ranojutarnjom gužvom), osvojila bicom Sljeme (cestom, Leusteku se nadam na proljeće) ali i planinarila na Sljeme (što me trenutno oduševljava ali nažalost idem rijetko zbog organizacije koja izgleda ko da na Mars putujemo
).
Eto ukratko![]()
danci pa di si ti?! falila si
jucer asylum game day, danas imamo goste pa onda danas preskacem
Danci, moj svekar je zbog spd-a prakticki pri brzini puza slomio kuk.
Daaaaanci...
ja vas malo skicam na onom drugom forumu. A slabo pisem i na jednom i na drugom.
Ali vjezbam redovito![]()
Ajme, SPD, horor...
Bravo za Sljeme!!!
Nadam se da ti sad slijedi bolji period i da ces nam se vratiti![]()
sto je SPD? ne moram ni reci da sam prvo procitala SDP![]()
spajkaodvalih! Posebno jer je moja jedina pomisao kad se spomene bilo tko od njih
SPD su vrsta pedala, to su one u koje se "ukopčaš". Pala sam u prvih tjedan dana 3x. Sva 3x praktički na mjestu. 2x jer sam nespretna (i tu je stradao samo moj ego), jednom na uzbrdici jer više nisam mogla uzbrdo a nisam se stigla otkopčat. E tu sam se bome jako udarila, nabio mi se volan u prsa točno u kut između prsne i ključne kosti i bolilo me jedno 2 tjedna i nisam ni pomišljala na upper
Nadam se da sam se vratila, ako me primatebilo mi bed nakon toliko vremena nejavljanja......
Zhang, ne brinem ja za tebe, znam ja da si ti meni jako vrijedna, a bome i ostale cure sve punom parom naprijed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od Danči29 : 10.11.2014. at 12:08
dakle i stariji to koriste, isla ja i googlati pa sam nasla da je taj SPD i symphysis pubis dysfunction (SPD).
To sam i ja mislila. Onda sam na nagovor frenda krenula. Prva 3 dana nisam pala
Onda pala 2x u jednom danu. E to je već bilo, onako, hmmmmmm.
6. dan se skršila. Neko vrijeme teško disala, bilo nateknuto, ma ono, mogla sam pričat slobodno da me mm mlati![]()
Pa je slijedio period panike: ajme hoću li se popet ili ću okinut? Hoće mi neko izletit pa ću se nabit i tako...... A onda je krenulo konačno na bolje i da pokucam, otad sve 5A doživljaj bicikliranja mrak!
Makar, za prvi odlazak bicom na Leustek planiram promjenu na flat pedale, čisto zlu ne trebalo, ipak da Danci odjednom ne narastu krila![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 10.11.2014. at 12:14
Danciiiii!!
baš mi je drago da si svratila! samo ti nama piši, nemoj da ti bude bed.
ima perioda kad nam se baš ne piše i kad se malo maknemo, to je skroz ok. ali nemoj se ustručavati opet nam doći.
ja te volim čitati. i slušati
naježila sam se na ove padove, brrr... čuvaj se![]()
danci dobrodošla nazad!
ja danas https://www.youtube.com/watch?v=QihQ7-aeJAU
i https://www.youtube.com/watch?v=C-JNlC37nmY
baš mi je bilo teško.
btw- novi je sajt stvarno super. vjerujem da sad skuplja publiku, ali ovi novi treninzi su ubojiti.
Sasa, a di su tajice
Tek sam na slikama vidjela da je postojala i capri verzija onih rhianinih, te su mi pak mrak! Baš mi je žao da ih nisam ulovila![]()
Na ceneru je bilo bas zanimljivih sarenih tajica, ne znam gdje ih kupuju. Sasa, daj koju fotku u njima.
Spajka lol za SPD
E stavila sam jednu koju sam sad slikala minutu prije izlaska iz kuce. Stavim kasnije i top.