leptirice dobro došla i još prije ošla:-)..koji ti je ovo pokušaj .. kakva je vaša dijagnoza?
Printable View
leptirice dobro došla i još prije ošla:-)..koji ti je ovo pokušaj .. kakva je vaša dijagnoza?
di ste cure ,, kako vama prolazi vrijeme?
Baš sam to htjela pitat...kako se osjećate'? Meni je danas peti dan od transfera i nekako
sam koma. Jutros najranije sam plakala ( valjda od hormona ), sad me neka nervoza drži...
Za poludit je ovo čekanje... Jel vi imate nekakve promjene.... ja ništa!! Jučer i danas baš
ništa, kao da ničega nije ni bilo!!!!
mene boli i imam osjećaj kako je sve napeto jutros me od dole nešto oštro onako probolo 2puta? stalno bi nešto jelaaaaa sve mi je finoo a na wc nemogu !! mrzim te utriće!! daj mi recite jel se dan kad je transfer broji kao prvi ili sutra dan sva sam zbunjena .. i stalno nešto surfam za ovu moju treću mrvu za koju su mi napisali 1 cc šta to malo detaljnije znači.. nemogu ništa pronaći..jel vi znate?
cc znači faza razvoja prije blastice, dakle skoro pa blastocita!
(ponavljam tako su meni rekli kad sam ih pitala)
KEROLAJN AJD POGLEDAJ OVO IMA ZANIMLJIVOGA ZA PROČITATI :-)
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...ciji&Itemid=75
tako je meni i dr.B rekao za moje 3 cc
evo me opet danas bila na uzv kod dr.H na Sd doktor zadovoljan trudni smo 9+4 bebice su dobro srčeka kucaju ponovno na uzv za 3 tj. zadnje vrijeme sam dosta bila u strahu da li će sve biti dobro ali opet mi se vratio osmjeh na lice:-).
Simona uzivaj sa svojim mrvicama u busi i probaj se opustiti:love2:
simona draga,malo se opusti,uživaj sad u trudnoći i svojim mrvicama...:heart::heart:
zbog čega se daje decapeptil nakon transfera? čemu on točno služi?
neznam kako je vama nakon transfera .. al mene danas boli cijeli stomak.. nemogu se ni ispraviti kak treba... imam osjećaj da me bole i crijeva i želudac i jajnici i sve unutra..i sa strane kao da sam radila trbušnjake.. jel imao netko iste takve simptome? dal da se brinem?
Ajd recimo da je normalno da te bolka...jer što si do sada već prošla...punkcija i transfer...sva si izbockana kao i sama....jedina preporuka ti je da max.odmaraš...jedino ti to može pomoći.... :-)
ma ja se sam nadam da nije hs :-/
daje se da spriječi hiperstimulaciju. e sad, ako uz ove simptome koje si opisala imaš još i napuhan trbuh mogla bi to biti HS. ako je tako miruj (leži) i pij puno tekućine, i što manje slano, sušene marelice su super jer imaju puno kalija, pogledaj si neku tabelu s namirnicama i udjelu kalija i natrija i jedi ono bogato kalijem, a izbjegavaj ono s puno natrija. i da, ako si primila decapeptyl ubrzo ce ti biti bolje... sretno :)
Nazovi svog ginekologa i pitaj
moj gin je bzvz i svaki put kad dođem kod njega samo po uputnicu ,,sa nekim nalazom i zg mi pravi scene ,,fuj je .. mislim da ću još danas ostavit stvari ovakve kakve jesu pa ću vidjeti do ujutro ak nebude ništa bolje otići ću do bolnice ..hvala vam .. ps uvijek neke komplikacije :P
Takav ti je i moj a nikako se nemože promjenit ako ne prođe godina dana.
Meni ti je isto tako bilo, tjedan dana sam ležala i minimalno tri litre tekucine sam pila.
Mene ni nisu mogli pregledat jer su mi jajnici bili koma, uglavnom meni je pomogla voda :)
Ja sam ti u 6 mjesecu imala hiperstimulaciju i na dan transfera sam završila u bolnici, u kojoj sam provela 10 dana. Mnei je sve krenulo nakon punkcije koja je bila koma, sam dr. mi je to rekao, a još sam i uslijed punkcije počela krvarit, jer je dr. nešto krivo piknuo. U par sati sam počela oticat, tj,napuhnula sam se i sve me bolilo.Mislila sam kako je to od punkcije i tako sam izdržala 4 dana.lLežanje je bilo najgore, nikako se namjestit, kao da me sve reže iznutra!! Nakon transfera sam došla doma i onda su počeli bolovi, kao da me sve ukočilo, nisam mogla ni mokrit više.. Onda na hitnu i odmah me ostavili u bolnicu. A to isto jutro dr.T. me vidila takvu, jer jedva sam i hodala, jedva sam digla noge ne onom stolu, i ona mi je samo preporučila da se odmaram!!! Moj ti je savjet da odeš dr. zbog sebe, nek te pregleda!!!
evo mene iz horizontale,, danas se možda osijećam malo bolje .. al i dalje sam napirena i boli al izdržljivo je, umor me neki stalno tjera u krevet ieto tako je to kod mene ,, šta ima kod vas ostale čekalice bete? kako ste vi?
cure pozdrav, evo ja otišla malo u BiH, da mi prije čekanje prođe, iako već osjećam da je vještica na vratima, al čekat ćemo i tu betu da budemo 100% sigurni.
sany kad trebaš vadit betu?
U ponedeljak
zadnji put mi jedošla kad sam išla vaditi betu
curke moje...svima vama koje slavite,želimo Sretan i blagoslovljen Božić i da čim prije dočekamo svoje smotuljke...:heart:
aa,i mirišu mi trudnice u ovom krugu;-)...dosta ima čekalica...sretno vam svima..
Sretan Božić svima , neka rodi žito i mi sve male bebice, jednu dve tri, no moramo biti ponizne pa nam je i po jedna blagoslov
Nadam se da se lijepo provodite, uživate i osjećate voljenima i da se taj lijepi osjećaj zadrži do sljedećeg Božića
A čekalicama velika pusa da izdrže do ponedjeljka i do ogromne bete
i ja vam svima želim sretan Božić i da nam nova godina donese najljepše poklone ;-) ... meni danas 6 dan od t i povremeno imam lagane bolove kao kad imam m ,, nadam se iskreno da neće stići ..iva mia ,, sany i ostale čekalice bete koji je vama dan i dal ima nekih simptoma ???
kerolajn...bez panike i nekakvih bezveznih simptoma koji mogu biti simptomi i menge i trudnoće...
ti si trudna...baš mi nekako mirišeš na trudnicu...;-)
cure...pitanje...ja ovo sve ništa ne kužim, ali u istom smo sosu, pa možda koja zna...na listi sam za ljekove, dolaze u 1. mj., dr. B. rekao da bude postupak u 2.,što se meni činilo daleko, ali sad vidim da je taman za sve one pretrage koje moramo napraviti...i sad sam dobila nalaz hormona i piše-povišeni TSH-treba biti pd 0,46 do 4,68, a moj je 7,37, i povišeni prolaktin-trebao bi biti od 64 do 395 a moj je na 470...i tak malo šnjofam po netu, ali sam nabasala na stranice od tumora na hipofizama do cura na forumima koje su pobacile onak, u 4.mj., a kao zbog tih hormona...naglašavam, neznam ništa o tome, pa ako koja zna...moj dr. je na god, dolazi zek iza Nove, a kopka me...pa nebudu mi valjda zbog toga odgodili postupak ili???
Inana, imaš temu "stigao moj nalaz hormona" pa možeš tamo postaviti ovo pitanje i pročitati postove na toj temi, možda pronađeš nešto što bi ti eventualno moglo pomoći.
Možda ne bi bilo loše da nazoveš sestre na SD, objasniš im o čemu se radi pa da te što prije naruče ponovo na konzultacije kod dr. B. da vidiš šta će ti on reći za to. Možda da prije toga napraviš još i T3 i T4 tako da dr. ima detaljniju sliku o hormonu štitnjače.
Sretno!