Stranica 26 od 54 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    KEROLAJN AJD POGLEDAJ OVO IMA ZANIMLJIVOGA ZA PROČITATI

http://potpomognutaoplodnja.info/ind...ciji&Itemid=75
    pročitala sam to al htjela sam laički to čuti al evo kaže annemary .. mislim da je to ok

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tako je meni i dr.B rekao za moje 3 cc

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo me opet danas bila na uzv kod dr.H na Sd doktor zadovoljan trudni smo 9+4 bebice su dobro srčeka kucaju ponovno na uzv za 3 tj. zadnje vrijeme sam dosta bila u strahu da li će sve biti dobro ali opet mi se vratio osmjeh na lice.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Simona uzivaj sa svojim mrvicama u busi i probaj se opustiti

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

simona draga,malo se opusti,uživaj sad u trudnoći i svojim mrvicama...

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zbog čega se daje decapeptil nakon transfera? čemu on točno služi?

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

neznam kako je vama nakon transfera .. al mene danas boli cijeli stomak.. nemogu se ni ispraviti kak treba... imam osjećaj da me bole i crijeva i želudac i jajnici i sve unutra..i sa strane kao da sam radila trbušnjake.. jel imao netko iste takve simptome? dal da se brinem?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajd recimo da je normalno da te bolka...jer što si do sada već prošla...punkcija i transfer...sva si izbockana kao i sama....jedina preporuka ti je da max.odmaraš...jedino ti to može pomoći....
    Posljednje uređivanje od Iva Mia 2009 : 23.12.2010. at 14:29

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma ja se sam nadam da nije hs

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kerolajn5 prvotno napisa Vidi poruku
    zbog čega se daje decapeptil nakon transfera? čemu on točno služi?
    daje se da spriječi hiperstimulaciju. e sad, ako uz ove simptome koje si opisala imaš još i napuhan trbuh mogla bi to biti HS. ako je tako miruj (leži) i pij puno tekućine, i što manje slano, sušene marelice su super jer imaju puno kalija, pogledaj si neku tabelu s namirnicama i udjelu kalija i natrija i jedi ono bogato kalijem, a izbjegavaj ono s puno natrija. i da, ako si primila decapeptyl ubrzo ce ti biti bolje... sretno

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj misur prvotno napisa Vidi poruku
    daje se da spriječi hiperstimulaciju. e sad, ako uz ove simptome koje si opisala imaš još i napuhan trbuh mogla bi to biti HS. ako je tako miruj (leži) i pij puno tekućine, i što manje slano, sušene marelice su super jer imaju puno kalija, pogledaj si neku tabelu s namirnicama i udjelu kalija i natrija i jedi ono bogato kalijem, a izbjegavaj ono s puno natrija. i da, ako si primila decapeptyl ubrzo ce ti biti bolje... sretno
    jučer sam primila dec. i od jutros mi je tako sve bolno i fuj .. teško mi je kretati se.. neznam šta da radim pošto je sutra badnjak pa dugi vikend ..dal da odem da me danas netko pregleda .. šta mislite

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nazovi svog ginekologa i pitaj

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moj gin je bzvz i svaki put kad dođem kod njega samo po uputnicu ,,sa nekim nalazom i zg mi pravi scene ,,fuj je .. mislim da ću još danas ostavit stvari ovakve kakve jesu pa ću vidjeti do ujutro ak nebude ništa bolje otići ću do bolnice ..hvala vam .. ps uvijek neke komplikacije

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Takav ti je i moj a nikako se nemože promjenit ako ne prođe godina dana.

Meni ti je isto tako bilo, tjedan dana sam ležala i minimalno tri litre tekucine sam pila.
    Mene ni nisu mogli pregledat jer su mi jajnici bili koma, uglavnom meni je pomogla voda

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moj gin je bzvz i svaki put kad dođem kod njega samo po uputnicu ,,sa nekim nalazom i zg mi pravi scene ,,fuj je .. mislim da ću još danas ostavit stvari ovakve kakve jesu pa ću vidjeti do ujutro ak nebude ništa bolje otići ću do bolnice ..hvala vam .. ps uvijek neke komplikacije
    Ja sam ti u 6 mjesecu imala hiperstimulaciju i na dan transfera sam završila u bolnici, u kojoj sam provela 10 dana. Mnei je sve krenulo nakon punkcije koja je bila koma, sam dr. mi je to rekao, a još sam i uslijed punkcije počela krvarit, jer je dr. nešto krivo piknuo. U par sati sam počela oticat, tj,napuhnula sam se i sve me bolilo.Mislila sam kako je to od punkcije i tako sam izdržala 4 dana.lLežanje je bilo najgore, nikako se namjestit, kao da me sve reže iznutra!! Nakon transfera sam došla doma i onda su počeli bolovi, kao da me sve ukočilo, nisam mogla ni mokrit više.. Onda na hitnu i odmah me ostavili u bolnicu. A to isto jutro dr.T. me vidila takvu, jer jedva sam i hodala, jedva sam digla noge ne onom stolu, i ona mi je samo preporučila da se odmaram!!! Moj ti je savjet da odeš dr. zbog sebe, nek te pregleda!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo mene iz horizontale,, danas se možda osijećam malo bolje .. al i dalje sam napirena i boli al izdržljivo je, umor me neki stalno tjera u krevet ieto tako je to kod mene ,, šta ima kod vas ostale čekalice bete? kako ste vi?

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure pozdrav, evo ja otišla malo u BiH, da mi prije čekanje prođe, iako već osjećam da je vještica na vratima, al čekat ćemo i tu betu da budemo 100% sigurni.

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sany kad trebaš vadit betu?

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

U ponedeljak

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

zadnji put mi jedošla kad sam išla vaditi betu

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sany 7 prvotno napisa Vidi poruku
    zadnji put mi jedošla kad sam išla vaditi betu
    znaš i sama da su simptomi trudnoće i menze jako slični! samo se ti zamišljaj sa velikim stomakom i misli pozitivno!!!! držim ti fige

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke moje...svima vama koje slavite,želimo Sretan i blagoslovljen Božić i da čim prije dočekamo svoje smotuljke...

aa,i mirišu mi trudnice u ovom krugu...dosta ima čekalica...sretno vam svima..

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sretan Božić svima , neka rodi žito i mi sve male bebice, jednu dve tri, no moramo biti ponizne pa nam je i po jedna blagoslov

Nadam se da se lijepo provodite, uživate i osjećate voljenima i da se taj lijepi osjećaj zadrži do sljedećeg Božića

A čekalicama velika pusa da izdrže do ponedjeljka i do ogromne bete

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    curke moje...svima vama koje slavite,želimo Sretan i blagoslovljen Božić i da čim prije dočekamo svoje smotuljke...

aa,i mirišu mi trudnice u ovom krugu...dosta ima čekalica...sretno vam svima..
    x

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i ja vam svima želim sretan Božić i da nam nova godina donese najljepše poklone ... meni danas 6 dan od t i povremeno imam lagane bolove kao kad imam m ,, nadam se iskreno da neće stići ..iva mia ,, sany i ostale čekalice bete koji je vama dan i dal ima nekih simptoma ???

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kerolajn...bez panike i nekakvih bezveznih simptoma koji mogu biti simptomi i menge i trudnoće...
    ti si trudna...baš mi nekako mirišeš na trudnicu...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure...pitanje...ja ovo sve ništa ne kužim, ali u istom smo sosu, pa možda koja zna...na listi sam za ljekove, dolaze u 1. mj., dr. B. rekao da bude postupak u 2.,što se meni činilo daleko, ali sad vidim da je taman za sve one pretrage koje moramo napraviti...i sad sam dobila nalaz hormona i piše-povišeni TSH-treba biti pd 0,46 do 4,68, a moj je 7,37, i povišeni prolaktin-trebao bi biti od 64 do 395 a moj je na 470...i tak malo šnjofam po netu, ali sam nabasala na stranice od tumora na hipofizama do cura na forumima koje su pobacile onak, u 4.mj., a kao zbog tih hormona...naglašavam, neznam ništa o tome, pa ako koja zna...moj dr. je na god, dolazi zek iza Nove, a kopka me...pa nebudu mi valjda zbog toga odgodili postupak ili???

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    kerolajn...bez panike i nekakvih bezveznih simptoma koji mogu biti simptomi i menge i trudnoće...
    ti si trudna...baš mi nekako mirišeš na trudnicu...
    jooj kiara iz tvojih usta u Božje uši

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    cure...pitanje...ja ovo sve ništa ne kužim, ali u istom smo sosu, pa možda koja zna...na listi sam za ljekove, dolaze u 1. mj., dr. B. rekao da bude postupak u 2.,što se meni činilo daleko, ali sad vidim da je taman za sve one pretrage koje moramo napraviti...i sad sam dobila nalaz hormona i piše-povišeni TSH-treba biti pd 0,46 do 4,68, a moj je 7,37, i povišeni prolaktin-trebao bi biti od 64 do 395 a moj je na 470...i tak malo šnjofam po netu, ali sam nabasala na stranice od tumora na hipofizama do cura na forumima koje su pobacile onak, u 4.mj., a kao zbog tih hormona...naglašavam, neznam ništa o tome, pa ako koja zna...moj dr. je na god, dolazi zek iza Nove, a kopka me...pa nebudu mi valjda zbog toga odgodili postupak ili???

Inana, imaš temu "stigao moj nalaz hormona" pa možeš tamo postaviti ovo pitanje i pročitati postove na toj temi, možda pronađeš nešto što bi ti eventualno moglo pomoći.
    Možda ne bi bilo loše da nazoveš sestre na SD, objasniš im o čemu se radi pa da te što prije naruče ponovo na konzultacije kod dr. B. da vidiš šta će ti on reći za to. Možda da prije toga napraviš još i T3 i T4 tako da dr. ima detaljniju sliku o hormonu štitnjače.
    Sretno!

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče prolaktina to ti je još uvijek u ok granicama, ali ti je tsh veliki, vjerojatno češ prvo kod endokrinologa morati po lijekove, da ga smanjiš. sretno

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sretna Božić svima

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

[QUOTE=inana;1776694]cure...pitanje...ja ovo sve ništa ne kužim, ali u istom smo sosu, pa možda koja zna...na listi sam za ljekove, dolaze u 1. mj., dr. B. rekao da bude postupak u 2.,što se meni činilo daleko, ali sad vidim da je taman za sve one pretrage koje moramo napraviti...i sad sam dobila nalaz hormona i piše-povišeni TSH-treba biti pd 0,46 do 4,68, a moj je 7,37, i povišeni prolaktin-trebao bi biti od 64 do 395 a moj je na 470...i tak malo šnjofam po netu, ali sam nabasala na stranice od tumora na hipofizama do cura na forumima koje su pobacile onak, u 4.mj., a kao zbog tih hormona...naglašavam, neznam ništa o tome, pa ako koja zna...moj dr. je na god, dolazi zek iza Nove, a kopka me...pa nebudu mi valjda zbog toga odgodili postupak ili???[/QU
    inana draga,TSH ti je definitivno preeevisok,vjerojatno ćeš trebati uzimati Euthyrox tabletice...neki doktori preporučuju TSH do 2 za MPO ...ja svoj držim na 2,5 i dr B kaže da je to ok...a ovaj kod tebe od 7 i nešto baš i nije za postupak...žao mi je...
    ali bolje ti je to smanjit i ići u postupak pa znati da imaš šansu,jer budimo realni ovaj TSH ti neće dati nikakve mogućnosti da zatrudniš,samo ćeš se živcirati i potrošiti lijekove a od toga ništa...
    piješ Euthyrox mjesec dana,i u veljači idemo zajedno u postupak...
    mislim da je glupo sad forsirati neki IVF,jer prvo moraš riješiti sebe i svoje zdravlje...
    govorim iz vlastitog iskustva,operirala sam tumor štitnjače i TSH mi je znao otići nebu pod oblake,ali riješila sam to ....
    sretno i ako što trebaš,tu smo..

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i ja vam svima želim sretan Božić i da nam nova godina donese najljepše poklone ... meni danas 6 dan od t i povremeno imam lagane bolove kao kad imam m ,, nadam se iskreno da neće stići ..iva mia ,, sany i ostale čekalice bete koji je vama dan i dal ima nekih simptoma ???

Evo i mene .... potpisala sam Kiarine želje...još jednom sretan Božić svima koliko vas ima....

Curke moje meni je danas 9 dpt ... simptoma imam takvih da sve miriše na mengu.... al već znate kako hrpa žena kaže da su indentični simptomi menge i trudnoće...tako da mi je apsolutno sve na rezervi....npr. od simptoma.....klasika lagano probadanje ... jajnici .... pa malo bole leđa ....a cice ko baloni, al opet ne baš toliko bolne....neki dan me glava ubijala(to mi tako obično bude nekoliko dana pred mengu)...a plačem kao kišna godina...bemti...sama sebi idem na živce....
    U četvrtak je dan D....curke moje ja nemam nikakvu intuiciju....totalno nemam osjećaj da imam tri mrvice u trbuhu i to mi tako ide na živce...
    Jel netko od vas radio testić...ja nemam snage i mislim da ni neću
    Evo vibrica za Sany koja sutra vadi betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~....stara javi troznamenkastu

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pridružujem se vibricama za sany ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iva mia ja isto nikako da povjerujem u taj isti osjećaj menze i trudnoće .. ... jer čim osjetim da me jajnici bole odma se izbediram ,, i malo prije me jedno sat vremena stomak bolio kao pred menzu pa sam sva pokisla ,,ipak mislim da joj je još rano !!! 6dpt??? šta vi mislite ??

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nisam ti nešto pametna....mislim da ne treba baš previše posvećivati pažnju simptomima....ja čekam čatvrtak...pa kako Bog da

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sretno iva-mia

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala cure, jedva čekam da sutra prođe. Loše sam spavala ovih dana, nikako zaspat, sanjam da vadim betu itd...

laku noć

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno iva-mia
    Crvenkapice nadam se da će biti ...baš si što misliš na mene!!!

Sany javi nam veeeeeliku betu

Sitno brojim al još se moramo strpiti!!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nisi jedina koja loše spava ,, ja neznam koliko se puta po noći probudim preznojena .. valda je i to od utrića ili je sad već na psihi i noćas je bilo bolova sretno sany još jednom >3

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nisi jedina koja loše spava ,, ja neznam koliko se puta po noći probudim preznojena .. valda je i to od utrića ili je sad već na psihi i noćas je bilo bolova sretno sany još jednom >3
    To jedino ja nemam problema s spavanjem....hoćeš preko dana, noć....spavam kao dobra beba...osim što moram svako malo piškiti

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ti mora da imaš neku mirnu bebicu u pupi

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kerolajn ...iz tvojih riječi u Božja usta...

A ja sad lagano dolazim u iskušenje da nazovem MM i da mu kažem da mi kupi testić....na vagi sam ... nemam pojma...danas 10 dnt...hmhmhm

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Svima želim sretan i blagoslovljen Božić te uslišene molitve.
    Posljednje uređivanje od Sonječka : 27.12.2010. at 12:34

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

strpi se još malo znaš da su testovi nepouzdani .. čekaj jel nisi rekla da ideš tek u četvrtak vadit betu,, koji će tii to onda dan biti 14?? a vraćene ti blastociste ?? di griješim

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Sonječka prvotno napisa Vidi poruku
    Svima želim sretan i blagoslovljen Božić te uslišene molitve.
    oooo sonječka pa gdje si nam ti nestala??? šta ima kod tebe??

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kerolajn ....18.12 je bio ET...30.12 beta...znači 12 dan.....ma više ne znam niti računati...sonječka jesi živa...ja i ti skupa vadimo bete

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kerolajn ...iz tvojih riječi u Božja usta...

A ja sad lagano dolazim u iskušenje da nazovem MM i da mu kažem da mi kupi testić....na vagi sam ... nemam pojma...danas 10 dnt...hmhmhm
    Vidim da dolaziš u iskušenje i da smo sve na iglama. Ja pak žicam MM da uopće ne odemo raditi ß u četvrtak već poslje nove g. Naravno da on nije za to a ja stalno nešto čitam, radim i zujim u okolo samo da ne mislim. O simptomima u opće ne želim raspravljati i ako mi nešto je zanemarujem i ne opterećujem se. U glavi si cijelo vrijeme mantram pozitivu. Općenito osjećam se baš OK.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Sonječka prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da dolaziš u iskušenje i da smo sve na iglama. Ja pak žicam MM da uopće ne odemo raditi ß u četvrtak već poslje nove g. Naravno da on nije za to a ja stalno nešto čitam, radim i zujim u okolo samo da ne mislim. O simptomima u opće ne želim raspravljati i ako mi nešto je zanemarujem i ne opterećujem se. U glavi si cijelo vrijeme mantram pozitivu. Općenito osjećam se baš OK.
    Bravo, bravo ženska ....tako treba i ja se trudim al mi nešto ova zadnja dan-dva već lagano dosadilo čekati...pa me kopa jel se zaljepilo što

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kerolajn ....18.12 je bio ET...30.12 beta...znači 12 dan.....ma više ne znam niti računati...sonječka jesi živa...ja i ti skupa vadimo bete
    Gdje ćeš vaditi ß? Ja sam uvijek prije išla u Breyer (ili kak se već piše) i tamo mi je uvijek bila neg. Rekla sam MM da tamo ne želim ni proći ulicom više.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja ću kod nas u bolnici....(Vk)...tamo sam i zadnji put....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •