Jao, saučešće svima koju su izgubili voljene:cry:.
Marival, evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~ za još puno dobrih vijesti.
Jao, saučešće svima koju su izgubili voljene:cry:.
Marival, evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~ za još puno dobrih vijesti.
o moj Bože, ne!
o draga Mamice
uopće ne znam što napisati, njezina je djevojčica malo starija od moje Maše
Marival, oprosti što sad koristim tvoj topic
naravno, u mojim si molitvama
Marival, imas li gdje nabaviti stopostotno ulje jojobe? Ako ne, mogu ti ja poslati, samo sto ce trajati par tjedana sve skupa. Vjerojatno nisam otkrila toplu vodu, ali meni je pomoglo pomijesano s obicnom belobazom, u odokativnim velikim omjerima - koza mi je strasno pucala na jednom mjestu zbog suhoce izazvane AD-om, plus tko zna cime sto sam na to navukla.
Danas je još jedan od mnogih dana koje bi mogla nazvati novim rođendanom :roll:
Jutros moje srednje dijete imalo finale na Final 8 ... i zaspalo ... narafski ajde mama brzo vozi
sjeli mi u auto ... neće upaliti - akumulator gecrk ... pozvonim svom super majstoru susjedu
dođe on sa kablovima i upalimo narafski iz prve ... ( Mario u međuvremenu otrčao do bazena )
kaže meni susjed nemoj ga sad gasit nek radi malo ... i ode on sparkirat svoj auto - Luka i ja sjeli taman da kenemo kad susjed izbezumljeno počne vikat, gasi auto, gasi auto ?! ja zbunj - reko kaj je sad - gasi viče on ko lud ... ugasim ja auto i susjed kaže curi ti nešto, a nije iz kilera ( što mi je bila prva pomisao )
dignemo mi haubu i imamo šta vidjet - pršti benzin na sve strane, mašina i sve zašpricano benzinom - pukla neka cjevčica i pršti .... sreća a nismo krenuli jer bi se zapalili :-(
cure moje - šok nad šokovima ... zamislite Luka samnom u autu ... prestrašno - hvala Bogu što mi je poslao susjeda koji nas je spasio
eto ... i taman kad sam došla na neku normalu sa novcima još mjesec dva i puno stvari će se riješiti
kad opet unazad .. opet sranje ... a lipe nemam za popravak :cry: a slijedeći tjedan opet Mario kontrola holtera ... ja trebam po novu rundu kemo ( zadnju nadam se ) ...
fakat meni nemože bit 3 dana za redom sretna ... 4. ko da me urekao neko ... prošli tjedan stizale neke super vijesti, odpečatili nam lokal i može u prodaju, muž javio da će plača njegova malo porasti za mjesec - dva , stara bakina kuća ima kupca .... i fljus ... opet u rikverc i guraaaaaj :cry:
Draga Marival,fascinira me tvoja snaga mame lavice.U sretan ishod tvoje situacije uopće ne sumnjam.Često razmišljam koliko su sretna tvoja djeca.Zaista sretna.
Marival, sreća da je susjed vidio:-o! Evo još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marival samo lijep pozdrav, uz tebe smo...
Marival, čitam postove redom i šaljem puno dobre i pozitivne energije i vibracija! Drži se!
bio mi majstor pogledati (bolje da nije šok bi mi bio manji ) ... 700 kn nekakvo crijevo ... 700 kn novi akumulator ... pa nekakvi grijači ... ostajemo parkirani do daljnjeg :(((((((((((((((((((((((
samo da vam se javim ... nuspojave sve gore i gore ... slijedeći tjedan bi trebala po nadam se zadnju rundu kemo ... razmišljam čak da ju i odbijem :( nemogu više ... skoro 2 godine trpam te otrove u sebe ... očito je i tijelo umorno :(
pusek svimaaa
marival, nemam ti ništa pametno za reći :love2: drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
... jedan od onih dana kad ti baš i ne ide .....
:heart:
~~~~~~~~~~~~ za bolje jutro
Ne predaj se. Što je još jedna tura u odnosu na sve do sada. Možeš ti to.
~~~~~~~~~~~~ :heart:
uz tebe sam mislima cesce nego tu na topicu
ajde drzi se :heart:
Drži se, marival!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čuvaj se, mila. i ne predaji oružje, znam da možeš da se boriš protiv tog zla. mislim na tebe i ljubim te.
drzi se draga, ne daj se... :heart: :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga! Mislim na tebe i želim ti brz opotavak! Moja najdraza susjeda neki je dan dobila sluzbenu potvrdu da je rijesila sve sa karcinomom i da je napokon zdrava tako da te malo ohrabrim! Sretno
Ne odustaj, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, za bolje dane!
Marival, grlim te jako! :heart:
Drži se!
:heart::love2::heart:
mislim na tebe
:love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
I dalje puno vibri za što brži oporavak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~:heart:~~~~~~~~~~
Uspjet ćeš i to proći....znam da hoćeš :love2:
Ma nepobjediva si, ženo!
Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Jel ti se mama skroz oporavila?
sve bolje je i bolje - doma hoda skroz bez štaka polako ali ide sve bolje i bolje ... sad nažalost zbog vremena nesmije u šetnju ali kaj je tu je
ja sam luda danas, sutra i preksutra - po ovom vremenu bez auta , joj pa to je užas, danas moja dokica, sutra vadim krv, preksutra na rebro ... a moj autek se smrzo pred zgradom :(
pusek svima i hvala na vibrama
Je*emti, baš sad auto!
Imaš koga da te otfura na Rebro?
Da znam voziti, drage volje bih te otpeljala!
Joj, hoće te voziti netko? Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
često si mi u mislima. ja sam sigurna da će nakon te zadnje runde kemo sve krenuti na bolje i da ćeš vrlo skoro biti sasvim zdrava. znam da je teško, ali imaš se za koga i što boriti!
:heart::heart::heart::love2::love2:
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
došao kum sa novim akumulatorom :) i frendom mehaničarem pa su mi zakrpali tu rupicu di curi nafta - privremeno da izdrži ... pa kad skupim nofčeke ( naravno unaprijed zahvaljujem i na vašim doprinosima ) moraju ta crijeva naručiti jer ih nema na lageru u servisu već trebaju doć iz francuske :/
sutra na rebro sa autekom :)))) odmah mi je lakše - jer kakvi su mi proljevi ovih dana bojim se da bi u javnom prijevozu bila frka ... a da ste vidjeli kak su me danas čudno gledali u busu jer sam nosila onu zelenu masku - hebate ko da sam šugava