bio mi majstor pogledati (bolje da nije šok bi mi bio manji ) ... 700 kn nekakvo crijevo ... 700 kn novi akumulator ... pa nekakvi grijači ... ostajemo parkirani do daljnjeg((((((((((((((((((((((
bio mi majstor pogledati (bolje da nije šok bi mi bio manji ) ... 700 kn nekakvo crijevo ... 700 kn novi akumulator ... pa nekakvi grijači ... ostajemo parkirani do daljnjeg((((((((((((((((((((((
samo da vam se javim ... nuspojave sve gore i gore ... slijedeći tjedan bi trebala po nadam se zadnju rundu kemo ... razmišljam čak da ju i odbijemnemogu više ... skoro 2 godine trpam te otrove u sebe ... očito je i tijelo umorno
pusek svimaaa
marival, nemam ti ništa pametno za rećidrži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
... jedan od onih dana kad ti baš i ne ide .....
~~~~~~~~~~~~ za bolje jutro
Ne predaj se. Što je još jedna tura u odnosu na sve do sada. Možeš ti to.
~~~~~~~~~~~~![]()
uz tebe sam mislima cesce nego tu na topicu
ajde drzi se![]()
čuvaj se, mila. i ne predaji oružje, znam da možeš da se boriš protiv tog zla. mislim na tebe i ljubim te.
drzi se draga, ne daj se...![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga! Mislim na tebe i želim ti brz opotavak! Moja najdraza susjeda neki je dan dobila sluzbenu potvrdu da je rijesila sve sa karcinomom i da je napokon zdrava tako da te malo ohrabrim! Sretno
Ne odustaj, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, za bolje dane!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
I dalje puno vibri za što brži oporavak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Jel ti se mama skroz oporavila?
sve bolje je i bolje - doma hoda skroz bez štaka polako ali ide sve bolje i bolje ... sad nažalost zbog vremena nesmije u šetnju ali kaj je tu je
ja sam luda danas, sutra i preksutra - po ovom vremenu bez auta , joj pa to je užas, danas moja dokica, sutra vadim krv, preksutra na rebro ... a moj autek se smrzo pred zgradom
pusek svima i hvala na vibrama
Je*emti, baš sad auto!
Imaš koga da te otfura na Rebro?
Da znam voziti, drage volje bih te otpeljala!
Joj, hoće te voziti netko? Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
često si mi u mislima. ja sam sigurna da će nakon te zadnje runde kemo sve krenuti na bolje i da ćeš vrlo skoro biti sasvim zdrava. znam da je teško, ali imaš se za koga i što boriti!
![]()
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
došao kum sa novim akumulatoromi frendom mehaničarem pa su mi zakrpali tu rupicu di curi nafta - privremeno da izdrži ... pa kad skupim nofčeke ( naravno unaprijed zahvaljujem i na vašim doprinosima ) moraju ta crijeva naručiti jer ih nema na lageru u servisu već trebaju doć iz francuske :/
sutra na rebro sa autekom))) odmah mi je lakše - jer kakvi su mi proljevi ovih dana bojim se da bi u javnom prijevozu bila frka ... a da ste vidjeli kak su me danas čudno gledali u busu jer sam nosila onu zelenu masku - hebate ko da sam šugava
Ma je*eš kaj te netko gleda!
Baš sam i ja danas na stanici vidjela čovjeka s takvom maskom.
Super, supeeeer da ćeš autom na Rebro!
joj Marival, vjerujem kako ti je teško s tom maskom, koliko god znaš da su krelci oni koji te tako gledaju
to je užasno što ljudi pojma nemaju zbog čega bolesnici nose tu masku, o tome bi više trebalo pričati, ljudi su totalno neinformirani
ali, hvala Bogu što je auto sređen
sretno!
Super za auto i sretno na Rebru, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
obavila Rebro ... a jesu me prošetali kroz 3 zgrade i razne katove dok nisam svog doca našla ... autek upalio iz prve jutros na - 10... dobila kemo ... ja ju zovem ZADNJA ... jer se iskreno nadam da je ZADNJA ... godinu i 8 mj. bez prekida trpam u sebe te kerefeke ... umorna sam malo vjerujte mi
krvna slika nešto bolja od prošle - uspjela sam Kalcij i Natrij popraviti ... jetrene vrijednosti još povišene ali kaže doc da ga to ne zabrinjava - napisao popis koje pretrage trebam napraviti kad popijem kemo i to je to - idemo dalje
Ajde, super da si to obavila i da je krvna slika dobra!
Puno mislim na tebe i grlim te!
Odlično za krvnu sliku i za ZADNJU neka bude i posljednja!
Draga, zaista ti želim da više ne trebaš kemo, da više ne trebaš prolaziti sve te muke i da konačno uživaš u svojoj djeci i onim normalnim stvarima u životu. Drži se, još izdrži ove nuspojave ako ih bude i da se jednog dana toga sjećaš samo kao nekog ružnog sna kad budeš unucima pričala što je sve baka prošla u životu.![]()
Draga, drži se i izdrži![]()
A to što neki gledaju u zelenu masku - briga te!
Eh, da sam bliže - ja bih te vozila na Rebro, vjeruj!
Puseeee.....
~~~~~~~~~~
Drži se. Sad sigurno dolaze bolji dani.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bolje dane koji sigurno dolaze
![]()
Puse svima .... napokon kraj tjedna, svata sam obavljala cijeli tjedan
Uglavnom, obavila krvnu sliku , svoju dokicu, poreznu upravu, predala papire na HZMO za "kao" mirovinu i za utvrđivanje stope invaliditeta, roditeljski, treninge, prebacila srednje dijete iz jednog smjera u školi u drugi smjer, dobila 5 iz prirode
jučer prespavala cijeli dan jer me satralo to vozikanje okolo naokolo i to po ovakvom vremenu
vikeeeeend - moram mehaničaru da promjeni to crijevo di curi nafta bum mu dala kolko imam, a za ostalo nek čeka pa Ivan tekma oko 12 i kasno popodne Luki ima tekmu
idemo daljeeeee
uuuuuuu pa više od 7 dana se nisam javila ... u kući svi nešto bili šmrkavi i kašljavi pa sam uglavnom bježala od njih i ležala u svojoj sobu ... nuspojave sve gore mislim da više neznam što je normalna stolica- očito je organizam ful pun tih otrova ... po netu sam bila u istraživanju što uzeti za čiščenje organizma i nakon sati i dana čitanja došla do proizvoda na koji sam se odlučila - PAPAJA + ima taj neku užasno važan vitamin B17
upravo sam pričala sa gospodinom koji to distribuira ( uvoz je iz Australije ) i ima za kupiti u Lavanda- Mia biljnoj ljekarni
danas sam kupila i jedan plod papaje - pojela četvrtinu ( ide po četvrtina ujutro i četvrtina navečer ) skupa je ko vrak 17,99 komad u billa-i ...
gospodin mi je ljubazno sve objasnio bez kerefekiranja + preporučio čaj od crvotočine ( uh naziva ) te kako posaditi sjemenke papaje i jesti izdanke ( klice ) kad dosegnu cca 2 cm
1 boca od pola litre je 290 kn ( sad sam zvala u Lavandu ) i trebam popiti 3 mjesečno pa eto opet molim za pomoć ( sramim se već sama sebe ) ali jednostavno neznam što bi drugo ... do sad sam pila beta-glukan i on je bio cca 600-700 kn mjesečno + zofran ( imam još za 3 dana ) i beskrajno hvala svima vama koje ste mi to omogućile - sada prestajem sa beta glukanom i prelazim na papaju+crvotočinu+mučkanje hladnoprešanog suncokretovog ulja u ustima
pred kraj sam zadnje kutije kemoterapije i idem 28.2. na MRCT + ostale pretrage ... iskreno se nadam da beštije više nema i da ću moći malo krenuti raditi i napokon zaraditi plaću
još se i borim sa HZZMO - hoće me u invalidsku mirovinu, a ja se nedam ... sad su zatražili vještačenje sa original dokumentacijom 23.2. idem tamo - držite fige da se izborim za rad
ljubim vas sve i unaprijed zahvaljujem što će te mi opet pomoći![]()
Kudri ... javi kako je mama i kako je sa terapijom onom skupom