tuznicama, jedan topli zagrljaj,
Medena tebe mi je pogotovo zao... bit ce jednom. I ovo je biokemijska, a to znaci nesto se ipak dogadja.
Watson i ovdje cestitke, bila sam sigurna.
Printable View
tuznicama, jedan topli zagrljaj,
Medena tebe mi je pogotovo zao... bit ce jednom. I ovo je biokemijska, a to znaci nesto se ipak dogadja.
Watson i ovdje cestitke, bila sam sigurna.
medena i ruža tako mi je žao... ne mogu vjerovati. Budite hrabrice, napravite sve što trebate da se ispucate i odmah dalje u borbu. Grlim vas jako!
Watson, WOW koja beta! Čestitam!
medena8 i ruža82 cure baš mi je žao:love2:
watson vau prava beta, čestitam od srca:-D:-D:-D
Watson cestitke!!!
Hvala drage moje!!!
Pinky,u pravu si!Irena mi je rekla"sve cure koje su dolazile na kavu su ostale trudne.Tako ćeš i ti!"Ima nešto u tome...
A gdje je tally? javi seeeee
medena i ruža žao mi je cure :love2:
watson beta je pravi bonbončić!! :-D
Valamala superišk za transfer, sad mazi svoju savršenu mrvu!!
medena8 i ruža82, :love2:
Watson :Moja beta 14 dnt je 665!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
tally :cekam:~~~~~~~
watson super beta :-D
ruža i medena :love2:
ValaMala za uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:angel:
tally sigurno slavi negdje!
Watson :klap: :zaljubljen:
Ruza82 :love2:
Cure, hvala vam na podršci, ja sam već punooo bolje...Nema odustajanja dok ne stignemo do cilja, sutra je novi dan!!! :) Jedino mi je još bolno kad vidim da je mm-u višestruko teže palo ovaj put nego meni samoj, ne volim ga i nisam navikla vidjeti tužnog... :(
P.S. Aleksandraj, kako misliš, i ovo je biokemijska (ß=1,2)?
ValaMala, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za savršenu 8-staničnu mrvicu da ostane kod svoje mame slijedećih 9 mj. !!!
Watson Čestitke :-D :-D
Ruža82 :love2:
Mojim dragim curkama koje imaju sutra i prekosutra veliki dan,
~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Hvala puno,curice moje!!
ValaMala,neka se mrvica zakaći za svoju mamicu!Sretno
mene brine di je tally već dan ipo nakon pozitivnog testa...
Cure, tako ste me nasmijale i razveselile... pa vi poslije mog dragog prve saznate vijesti, zar sumljate!???? Svima vam šaljem ogromno hvala! Moja beta 13 dpt je 442,4, u toooootalnom sam šoku, ne može biti jedna bebica, jel da?! Presretna sam, al sutra vadim sljedeću, da slika bude jasnijai da me smiri malo!
Watson, od srca ti čestitam, bravo curo!!!
snekica, možda neki tvoj nepogrešivi feeling za sutrašnju betu :cekam:
vendy, kad je start?
vala mala ona mrvica koja ti je sad na slikici, za nekih 9 mj će spavati kraj svoje mamie i buditi je cijelu noć!
ruža82 tebi velik zagrljaj, brzo u nove pobjede...
Svima vam želim ostvarenje ovih prekrasnih snova, čekalicama da brzo vrijeme prođe i da ima setan kraj! Pusa svima redom! :-D:-D:-D:-D
tally, kako preprepredivno! Čestitam od sveg srca, tako se radujem zbog tebe! I hvala ti na divnim riječima, neka i bude tako!
Tally, čestitke!
tally cestitam :-D
watson cestitam i ovdje :-D
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Promasila sam temu pa sam tally cestitala na Nakon transfera umjesto ovdje. :oops: Ali moram i ovdje obavezno!
tally bravo za odlicnu betu, neka se sutra lijepo podupla i da ti cijela trudnoca bude takva da u njoj mozes uzivati maksimalno. :zaljubljen:
Čestitke novim trudnicama!!
A ja moram objaviti jednu radosnu vijest!!
Naša forumašica Natalina,koja je ostala trudna u 6.mj. u Mariboru,rodila je jučer prekrasnog dječaka!!:-D:-D:-D
Nije se javljala tijekom trudnoće iz tehničkih razloga,ali eto,došao je i taj dan susreta mame i maloga L.
Oboje su dobro!
Čestitke ponosnim roditeljima:klap::klap:
tally, čestitam. to su bile odmrznute jajne stanice?
Bravo Tally čestitam :-D