Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1366

Tema: ODBROJAVANJE 2011/1

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cure, tako ste me nasmijale i razveselile... pa vi poslije mog dragog prve saznate vijesti, zar sumljate!???? Svima vam šaljem ogromno hvala! Moja beta 13 dpt je 442,4, u toooootalnom sam šoku, ne može biti jedna bebica, jel da?! Presretna sam, al sutra vadim sljedeću, da slika bude jasnijai da me smiri malo!
    Watson, od srca ti čestitam, bravo curo!!!
    snekica, možda neki tvoj nepogrešivi feeling za sutrašnju betu
    vendy, kad je start?
    vala mala ona mrvica koja ti je sad na slikici, za nekih 9 mj će spavati kraj svoje mamie i buditi je cijelu noć!
    ruža82 tebi velik zagrljaj, brzo u nove pobjede...
    Svima vam želim ostvarenje ovih prekrasnih snova, čekalicama da brzo vrijeme prođe i da ima setan kraj! Pusa svima redom!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, tako ste me nasmijale i razveselile... pa vi poslije mog dragog prve saznate vijesti, zar sumljate!???? Svima vam šaljem ogromno hvala! Moja beta 13 dpt je 442,4, u toooootalnom sam šoku, ne može biti jedna bebica, jel da?! Presretna sam, al sutra vadim sljedeću, da slika bude jasnijai da me smiri malo!
    Watson, od srca ti čestitam, bravo curo!!!
    snekica, možda neki tvoj nepogrešivi feeling za sutrašnju betu
    vendy, kad je start?
    vala mala ona mrvica koja ti je sad na slikici, za nekih 9 mj će spavati kraj svoje mamie i buditi je cijelu noć!
    ruža82 tebi velik zagrljaj, brzo u nove pobjede...
    Svima vam želim ostvarenje ovih prekrasnih snova, čekalicama da brzo vrijeme prođe i da ima setan kraj! Pusa svima redom!
    bravo tally!!!!!! čestitke!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •