Darmar i Iberc žao mi je...al neka beta ipak kaže svoje...
Printable View
Darmar i Iberc žao mi je...al neka beta ipak kaže svoje...
lua ,tina čestitam :-D :-D bravo!
darmar,Iberc evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~da nas beta ipak razveseli :-)držite mi se...
Lua i tina :-D :-D, čestitke!!!
darmar i Iberc, držite se cure, evo vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da beta ipak pokaže suprotno od onoga što mislite da je, da su ta brljavljenaj implantacije vaših mrvica!!!
Hakya i Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, te svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Cure nemojte odustati prije nego izvadite betu. Ja sam brljavila 7-9 dnt i opet 11. dnt, a na kraju 13. dnt lijepa beta i cak blizanacka trudnoca. Vama zelim isti scenarij;-)
cure, evo malo friške jutarnje kavice :coffee:, poslužite se!
darmar i Iberc, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta ipak pokaže suprotno od onog što mislite!
Lua i tina2701 čestitke na pravilnom duplanju :bouncing:
svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro!
Kitty,baš mi paše kavica!
Napravila sam danas test i naravno nema druge crtice,znam da je test onaj skroz običan i da mu je rok trajanja do 10 mjeseca,al da sam trudna bila bi bar slaba crtica.U utorak ću ipak izvadit betu,da imam još jednu nulu(za uspomenu na našem dugom i mukotrpnom mpo putu),pa onda dogovor za dalje,nadam se bar nekom prirodnom dok opet čekam stimulirani.
Evo,šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve za kaj vam treba i za ljepše scenarije od mog:kiss:!!
Iberc :love2: pa kad će već jednom taj plusić? Još ima nade pa šaljem ~~~~~~za lijepu betu
tina2701 ČESTITAM :-D :-D
Lua bravo za lijepu betu!
darmar~~~~~~da je implantacijsko.
Čestitam svim trudnicama!!!!
Darmar,glavu gore,nije još sve gotovo...vjerujem da je to implantacijsko
Danas mi je 2.dnt. vracene su mi 5-dnevne bc. Od transfera mene ljudi boli kao da cu dobit, pa nesto zateze dole, pa opet boli.
Danas sam cjelo jutro osjecala veliku nadutost kao da sam se najela a i stomak mi se napuhao. Kad sam isla u wc na papiru su mi se pojavili krvavi tragovi, nesto jako malo, pa sam se ponovno obrisla i opet na tom papiru. Kad sam otisla ponovno na wc nakon nekih 3 sata nista vise nije bilo, papir cist. Sta bi to moglo biti? Dali to moze biti implantacija ili nesto drugo? Jeli mozda rano jos za implantaciju? Inace mengu moram dobiti tek oko 20.10. tako da je za nju jos rano.
Svima saljem puno pozitivne vibre i zelim svima naj naj:-D
Ibrec i Darmar nista nije gotovo do bete, ona je jedini pravi pokazatelj, nadam se i ja da vam je to implantacijsko i da ce sve bit ok:zaljubljen:
Kitty puno dobre energije i da se veselimo zajedno:-D:-D:-D
Ja do sada na žalost nisam imala iskustva niti sa implatacijom niti sa uspješnim postupkom pa ti ne bi znala reći jel to normalno ili ne. Po onom šta sam čitala mislim da nije prerano...Ja sam uvijek poslije transfera napuhana i teška ko bačva. Jedina razlika između postupaka je ta što sam ovaj put isto drugi dan od transfera po noći imala oštre bolove u trbuhu a to mi se još nikada nije dogodilo.
Danas je 8dnt i prvi dan da me ama baš ništa ne boli i da se osijećam super.
Hakya vibram iz sve snage da se radilo o implatacijskom!!!
Hakya znam da je u ovom postupku bila cura sa mnom imala et 2 blastice rekla joj je biologica da su toliko dobre i očekuje implantaciju odmah drugi dan od et-a...i trudna je....tako da je implantacija moguća.....sretno....
hakya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implantacija!
i ja se nadam da ćemo se zajedno veseliti :zaljubljen:
kitty , hakya i svim ostalim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro!Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve za kaj vam treba!
Ja danas prokrvarila onak za prav,tak da nema smisla ići vadit betu,zovem sd.da se naručim za dalje,al to je još teže nek dočekat pozitivnu betu...ostala bum još do srijede doma,jer imam poplavu,a i da se isplačem...stvarno sam već na rubu..
Iberc zao mi je:love2:
Iberc, užasno mi je žao.
Isplaći se (plakanje je dobra terapija) i hrabro kreni u nove pobjede! Biti će bolje.
Iberc, žao mi je:love2:
ajoj iberc..baš mi je žao....evo ja ti već vibram za slijedeći put da uspije.....puno zagrljaja...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajoj miga24...tak je i meni bilo...nije rano za implantaciju..jer blastice ti vrlo brzo skidaju omotač i traže mjesto za implantaciju...može biti da je to to...sretno..držim fige da je to to:)
Iberc,žao mi je
ispravljam se...ne miga24 već Hakya...ma rano je još pa ne znam kaj pišem:)
Iberc :love2:
lberc, darmar, žao mi je
nije nam dobro započeo tjedan:-(
iberc.....ah draga moja....baš mislim na te..samo mi se brzo digni i smij mi se..to je najvažnije..vjeruj mi...samo se smij....nek svi misle da si skrenula baš te briga:)..samo piči naprijed...puno pusa i pozitive ti šaljem
iberc:love2: žao mi je draga
Iberc :love2: draga isplači se, odkrvari i odleži, i onda idemo dalje hrabro, veliki veliki zagrljaj i pusa
Meni danas vratili 1 cc i 1 6st iz postupka sa zamrznutim stanicama
iberc :love2:
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
linalena,~~~~~~~~~~~~~~nek baš ti budeš prva trudnica iz sek. ivf u klubu 39+
Mury, posebne ~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvoj cito sek. ivf
linalena......sreeeeetnooo!!!!ajde uhvatite se sada...~~~~~~~~~~~~~~~~~:)
linalena sretno...da se zalijepe za mamu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iberc jako mi je žao potpuno te razumijem:-(:-(
kod mene se dešavaju čudne stvari, nakon jučerašnjeg brljavljenja uz malo sukrvice ujutro, od podne pa na dalje samo ponekad na papiriću smećkasti iscjedak, a sve ostalo čisto, sada mi još više niš nije jasno, ujutro ipak vadim betu, mada jutros test negativan,(al imala sma neki izlomljeni čak sam mu spužvicu onu za upijanje morala vratiti natraga, pa, zrno nade je tu, al bojim se da se na ovaj način ova moja agonija samo produžava...:-(¨)
linalena ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨, neka se mrvice lijepo ugnijezde, sretno!
Darmar,sami izvadi betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno da je test pokazao krivo i da nam sutra javiš dobre vijesti,evo još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti ne sfali.
iberc, jako mi je žao :love2:
darmar da nas sutra ljepo iznenadiš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
linalena, za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
I svima ostalim ako sma koga zaboravila~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke pratim vas i vibram za velike bete i okrugle trbuscice sto prije! Evo curica i ja saljemo obilje trudnicke prasine!
Iberc žao mi je:love2:
linalena neka se mrve lijepo prime i smijeste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darmar neka sutrašnja beta pokaže da si dobila jednog malog svojeglavog mišića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim tužnicama hrpa dobra vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a svim slavljenicima šaljemo pusiceeee
Iberc žao mi je.