Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pomoć, evo me i ovdje iako sam pisala na temi iza transfera, ne znam gdje je pitanje pametnije postaviti!
    sva sam izbezumljena, danas mi je 8dpt, a počelo smeđe brljavljenje, budući da nisam uopće uzimala utriće iza FETa,već samo dobila injekciju Pregnyl, da li da ih sada uključim il tako samo produžujem ovu agoniju, oprostite al sam u totalnoj komi nikada mi ciklusi nisu ispod 28-30 dana a danas 25-i dan i...
    hvala!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    Pomoć, evo me i ovdje iako sam pisala na temi iza transfera, ne znam gdje je pitanje pametnije postaviti!
    sva sam izbezumljena, danas mi je 8dpt, a počelo smeđe brljavljenje, budući da nisam uopće uzimala utriće iza FETa,već samo dobila injekciju Pregnyl, da li da ih sada uključim il tako samo produžujem ovu agoniju, oprostite al sam u totalnoj komi nikada mi ciklusi nisu ispod 28-30 dana a danas 25-i dan i...
    hvala!
    darmar..ja da sam na tvom mjestu ja bih smjesta uzela 3x2 vaginalno utriće.vidiš postavlja se pitanje zašto žene koje idu u sek.ivf također uzimaju utriće kao da su imale punkciju...ne mogu ti škodit..vec samo pomoć..to može biti implantacija..ne gubi nadu..ne znam koji dan ti je vraćeno?5ti?ne znam kad se fet vraća.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hvala mirna, al me strah da samo ne produžim ovu agoniju
    inače vraćen mi je jedan embrij u stadiju balstociste, poslala sam i upit na mail u Mb.
    hvala!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala mirna, al me strah da samo ne produžim ovu agoniju
    inače vraćen mi je jedan embrij u stadiju balstociste, poslala sam i upit na mail u Mb.
    hvala!
    ma kakva agonija...fino ti to stavi pa za par dana izvadi betu i ko Bog....barem ćeš biti na miru da si napravila sve što je u tvojoj moći..ajde ajde..samo ti to stavi..ne znam dal ih imaš

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

hvala!
    moze biti implatacijsko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •