Hvala ti perlice ;-) :-*
Printable View
Hvala ti perlice ;-) :-*
Hvala perlice, valjda cemo docekati nase betice :-)
hormoni kod mog muza su ok. Dr.poljak nam je savjetovao nakon tri bezuspjesna postupka sto smo radili u citu , da odustanemo. Ili da muz uradi micro tesu, a koju oni u citu rade. mozda cemo probat jos nedanput, posto muzu nadnju spermija u centrifugatu, malo al nadju. Ako ne onda micro tesu uradit
Ja znam za jedan slučaj para sa azospermijom kojemu je uspjelo u Cita nakon više postupaka. Ne znam sad detalje kako su se spermiji vadili, al je uspjelo. Inače, sve pozitivno o dr. i klinici.
Ne znači da nema više parova sa azzo kojima je u Cita uspjelo, nego kažem da znam par kojem je.
Kilimanju, gdje si????? Kakva je beta?
Nadam se iskreno da je fina, trocifrena :-*
Čekam još, oko 6 javim.
Beta 1158 valjda su mi oči OK
13-i, još ne virujem.
Kilimanju cestitam.
:-D :-D :-D kilimanjuuuuuuuuu
Kilimanjuuuuuuu čestitammm od srca :-D jako sam sretna zbog tebe :-*
Fino sada uživaj i mazi bušu :-)
Antony, čestitam i tebi, ak se ne varam, pročitala sam da je danas bilo fino duplanje bete...
Sretno objema :-)
Hvala vam puno cure, nadam se da će dalje kod nas sviju biti onako kako mi to želimo, sad čekamo Angie i njenu betu u četvrtak, moram reći da mi je upravo ona bila najveća podrška zadnjih dana, predivna osoba i zaslužuje uspjeh. Ljubim vas sve! :-*
Kilimanju čestitam ! Cure u postupcima sretno!!!
Ooo draga...hvala ti punoooo :-* lijepo je znati da sam nekome pomogla, sreca je znati pruzati,dijeliti i primati srecu!!! :-) sva sam se raznjezila,ah ti hormoni :-))
kilimanju3 čestitam od srca. Prekrasna beta.:-D:-D:-D:-D
pozdrav cure..... htjela bi samo reći svoje iskustvo što se tiče kbc split....
dakle budući da se ne zna točno kada će početi sa radom.... a dr mi je rekao da idem dalje.... ja sam poslala mail na predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr (Petrova bolnica) da se naručim za konzultacije za postupak (budući da mi je 37 godina) i vrijeme prolazi... i odgovor sam dobila u roku 20 min da mi treba uputnica, otišla kod svog dr. skenila uputnicu i poslala, za tjedan dana bila na konzulatija i dobila termin za IVF u 5. mjesecu, nalazi svi vrijedi 2 godine... samo mi je suprug ipak treibao napraviti novi spermiogram gore kod njih.. sutra imam zakazano kod dr da vidim je li sve u redu i da li uzimam lijekove.... noćas putem iz zd u zg autobusom... (tako samo i u split putovalal) tako da sretno svima........ nismo mi krivi što moramo u borbu s tim.... ali čekati je najgore....
Zna li tko radi li dr Ante Mršić privatno u St?
Evo da javim svoju zalosnu betu 1,20.... Na zalost za ovaj put to je to....
Angie, jako mi je žao :-(
Radi u klinici dr Obada
Hvala vam cure moje <3...
pozdrav drage moje! Zanima me da li je netko IVF radio u Splitu i kakvi su rezultati!
Masa dobro došla... Pročitaj ranije postove, pa budeš vidjela... KBC se još uvijek renovira, a na stranicama Cita ima nekakva statistika za prošlu godinu... Sretno :-)
Sara79, zasad sam OK, UZV imam 18.5., dotad čekam. :-*
Sretno!!!:-)
Evo da podijelim svoje iskustvo s hsg pretragom! Bila sam kod dr Šparca i ništa nije bolilo! Tako da se ne trebate bojati! Samo opušteno!
Kina, super za HSG bez boli i dr. Š, još ne mogu prežaliti kaj je otišo iz Cita i kaj se ne bavi kod sebe IVF postupcima :-(
Pozdravko svima...
Zao mi je sto nisam ranije nasla ovu temu ali... Sutra aBd nam je zakazan ET u CITU kod dr. Poljaka... Sve same pohvale za njega i sestre svi su tako srdacni, susretljivi... Javljam se sutra sa nivim inf kako je sve proslo...
Sretno svima
Dobro jutro cure :-)
Prvi put sam na forumu, pa evo ukratko.
Muž i ja pokušavamo dobiti bebu 2 god.
Na pretragama kod njega loš spermiogram oligoasteno, kod mene niži AMH 7,6pom/L.
Bili kod doktora Poljaka u Citu i dogovorili postupak idući ciklus.
Od 2dc - 5dc, 225 Gonala F, 6dc kontrolni UZV, pa ćemo vidjeti što dalje..
Idemo po mojoj želji odmah na ICSI/IMSI.. Jedva čekam krenuti s bockanjem, za
nekih 12 dana bi trebala menga :-D
Ima li još neko da je u postupku, da razmijenimo dojmove????
Sretno svima..
Cure..bila sam na uzv već jer sam imala smedji íscjedak,sve je OK, zasad 2 ♥.
Hvala ti puno Sara. :-*
Kilimanju, super za dva srčeka :heart: :heart: uživaj :-D