Kilimanju cestitam.
Kilimanju cestitam.
![]()
![]()
kilimanjuuuuuuuuu
Kilimanjuuuuuuu čestitammm od srcajako sam sretna zbog tebe
Fino sada uživaj i mazi bušu
Antony, čestitam i tebi, ak se ne varam, pročitala sam da je danas bilo fino duplanje bete...
Sretno objema![]()
Hvala vam puno cure, nadam se da će dalje kod nas sviju biti onako kako mi to želimo, sad čekamo Angie i njenu betu u četvrtak, moram reći da mi je upravo ona bila najveća podrška zadnjih dana, predivna osoba i zaslužuje uspjeh. Ljubim vas sve!![]()
Ooo draga...hvala ti punoooolijepo je znati da sam nekome pomogla, sreca je znati pruzati,dijeliti i primati srecu!!!
sva sam se raznjezila,ah ti hormoni
)
kilimanju3 čestitam od srca. Prekrasna beta.![]()
pozdrav cure..... htjela bi samo reći svoje iskustvo što se tiče kbc split....
dakle budući da se ne zna točno kada će početi sa radom.... a dr mi je rekao da idem dalje.... ja sam poslala mail na predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr (Petrova bolnica) da se naručim za konzultacije za postupak (budući da mi je 37 godina) i vrijeme prolazi... i odgovor sam dobila u roku 20 min da mi treba uputnica, otišla kod svog dr. skenila uputnicu i poslala, za tjedan dana bila na konzulatija i dobila termin za IVF u 5. mjesecu, nalazi svi vrijedi 2 godine... samo mi je suprug ipak treibao napraviti novi spermiogram gore kod njih.. sutra imam zakazano kod dr da vidim je li sve u redu i da li uzimam lijekove.... noćas putem iz zd u zg autobusom... (tako samo i u split putovalal) tako da sretno svima........ nismo mi krivi što moramo u borbu s tim.... ali čekati je najgore....
Zna li tko radi li dr Ante Mršić privatno u St?
Evo da javim svoju zalosnu betu 1,20.... Na zalost za ovaj put to je to....
Radi u klinici dr Obada
Hvala vam cure moje <3...
pozdrav drage moje! Zanima me da li je netko IVF radio u Splitu i kakvi su rezultati!
Masa dobro došla... Pročitaj ranije postove, pa budeš vidjela... KBC se još uvijek renovira, a na stranicama Cita ima nekakva statistika za prošlu godinu... Sretno![]()
Sara79, zasad sam OK, UZV imam 18.5., dotad čekam.![]()
Evo da podijelim svoje iskustvo s hsg pretragom! Bila sam kod dr Šparca i ništa nije bolilo! Tako da se ne trebate bojati! Samo opušteno!
Kina, super za HSG bez boli i dr. Š, još ne mogu prežaliti kaj je otišo iz Cita i kaj se ne bavi kod sebe IVF postupcima![]()
Pozdravko svima...
Zao mi je sto nisam ranije nasla ovu temu ali... Sutra aBd nam je zakazan ET u CITU kod dr. Poljaka... Sve same pohvale za njega i sestre svi su tako srdacni, susretljivi... Javljam se sutra sa nivim inf kako je sve proslo...
Sretno svima
Dobro jutro cure
Prvi put sam na forumu, pa evo ukratko.
Muž i ja pokušavamo dobiti bebu 2 god.
Na pretragama kod njega loš spermiogram oligoasteno, kod mene niži AMH 7,6pom/L.
Bili kod doktora Poljaka u Citu i dogovorili postupak idući ciklus.
Od 2dc - 5dc, 225 Gonala F, 6dc kontrolni UZV, pa ćemo vidjeti što dalje..
Idemo po mojoj želji odmah na ICSI/IMSI.. Jedva čekam krenuti s bockanjem, za
nekih 12 dana bi trebala menga
Ima li još neko da je u postupku, da razmijenimo dojmove????
Sretno svima..
Cure..bila sam na uzv već jer sam imala smedji íscjedak,sve je OK, zasad 2 ♥.
Hvala ti puno Sara.![]()
Posljednje uređivanje od kilimanju3 : 14.05.2015. at 09:27
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, neko vrijeme vas već pratim.
Ja i moj M već skoro 2 godine pokušavamo prirodnim putem ali bez uspjeha. Moji nalazi su do zadnjeg bili dobri, zadnji je bio nizak progesteron na 21. DC. Muž ima spermiogram nešto slabije pokretljivosti ali ok. HSG uredan.
Daljnji tijek je prirodnim putem pokušavati par mjeseci ako ne uspije ići u postupak. Dobila sam Klomiphen tablete zbog niskog progesterona. Kako mi je nakon HSG prva mestruacija jako bolna i sve mi se poremetilo pokušala bi s Klomiphenom slijedeću menstruaciju.
Moje pitanje je da li te tablete djeluju i na povećanje progesterona (laički pripremača i čuvača trudnoće) ili samo na ovulaciju? Ako imam normalne ovulacije tokom ciklusa da li bi prije nego uđem u postupak mogla to prirodnim putem izregulirati, pr. čitala sam da pomaže vitamin C, B6, Folna...?
Hvala perlice!![]()
Maris i tajana dobro došle
Maris iskustva s postupcima nemam, želim ti sreću i visoku betu
Tajana, Klomifen je stimulator ovulacije i mislim da nema nikakve veze s progesteronom...
Traži od G da ti napiše recept za progesteron - Utrogestan ili Duphastone, koji se koriste
nakon O. Sretno![]()
Kilimanju, super je čitati tvoje postove
Čestitam ti na dva mala srca, čuvaj se i uživaj u trudnoći.
Za početak imamo istu terapiju, bilo bi super da ishod bude isti.
Mani je dr. P super, jako je otvoren i direktan.
Javit ću tu na forum kako napreduje postupak, za sada ne mogu doćekat da krenem.
pratim forum svaki dan, i navijam za svaku curu.
Super ste cure, nadam se da ćemo se uskoro družiti na ljepšoj temi![]()
visoki progesteron na 21dc je dokaz ovulacije,znači uz klomifen bi trebao biti povišen progesteron na 21dc,jer bi trebala biti i ovulacija i to ne samo jedne js...ja sam uz klomifen uvijek vadila progesteron na 21dan...poslije hsg isto možeš zatrudnit lakše,kao prohodnjiji su jajovodi...meni to nije uspjelo...sretno!
Hvala Rozalija![]()
Idiopati osim amh 9,48 pmol/L. Terapiju sam točnu napísala prije u postovima,sad se ne sjećam točnog redoslíjeda. Píšem s moba, uglavnom gonali 225 jed. Hvala ti!![]()
Virujem ti, ja sam sebi jako male šanse davala..rekla sam da ako mi iz 6-og puta uspije-bit će super. Nema odustajanja!!! Jel reguliras hashimoto?
Posljednje uređivanje od kilimanju3 : 20.05.2015. at 23:35
A mirovala sam 2 dana,a iza nisam ništa teretila, nakon posla u školi obavezan odmor.
Pa gdje ste cure?? U Citu gužva kad god da dođem, a na forumu nikog
Meni u srijedu punkcija, dr. P za sada zadovoljan situacijom
Ja do punkcije, suzdržana
Sretno svima...