a onda drugu :uteg:
Printable View
a onda drugu :uteg:
:lool:
ma napravit ću ga pa makar kilavo!!!
Vristim betty! Spajka je u pravu. Mozes bar jednu rundu, a ako mozes jednu mozes jos dvije!
nisam se prijavila. zwow 44 i zwow 45. 44 sam napravila za 12 minuta, a 45 za 10 + 45 ima buy in od 30 competition burpija sa knee hugsom sto je dodatnih 4 minute. dakle sve skupa 26 minuta. ništa. a fakat sam se iscrpila.
joj sasa :lool: da ništa :lool:
a 30 burpeea u 4 minute :lool:
lude ste :mrgreen:
ja nastavljam s combatom, ali sam mrviiiicu smanjila
sad bas primjecujem da se zapusem i kako mi srce ludo lupa
vise mi smoothie sa ciklom izlazi na nos
al srecom, heferol dobro podnosim, ne smeta mi
u svakom slucaju, jedva cekam da se bar malo trgnem i nastavim vjezbati novim elanom, ja isto imam puno vise force za vjezbanje kad zahladi
i probat cu s kakaoom, anci :)
vidim da su opet aktualni pistolsi, pičnjevi i čustolsi... :mrgreen: (mamicuim)
neka, neka, bit će dobrih guza ovo ljeto.... još malo (dva, tri mjeseca i pridružujem vam se) :uteg:
Sweet mother of lord... umrla sam! Morala sam modificirati jer su mi pistolsi kilavi, ma sram me to uopce zvati pistolom, to je vise polucucanj na jednoj nozi, pa nisam isla na ledja nego ravno u sklek. Al odradila sam sve tri runde.
Ima da mi se isplati i da iduci put odem dublje!
betty, tri runde! pa jel ne radi ona dvije :mrgreen:
ja sam (mislim :lool: ) napravila dvije. grozno mi je bilo, grozno!
ona prva s rolanjem je bila ok što se tiče forme, mogla sam kao i Zuzi, ali ne tom brzinom, šišala me za tri, četiri :D pa sam stiskala pauzu. jbg, ne ide drugačije.
a ono s pistolom i jump lungeom nisam mogla pistol do kraja nego jedva do pola
iscrpljena sam, ali nekako mi se ne sviđa vježba kad ne mogu sve napraviti kako treba pa imam osjećaj da nije dovoljno :/
ja sam bila na grupnom treningu ale mm tako raspizdio prije toga da mi se nije ni vjezbalo. a nije mi se ni svidio trening :/
natjerat cu se ujutro napravit nesto!
nisam se pohvalila da i ja imam korisnicki racun za zgym zahvaljujuci betty :) :* hvala draga :*
Malo vas citam, malo vjezbam. Ne stignem onoliko koliko bi htjela. Skoro svaki dan se dvaput vozim na relaciji Pirovac Sibenik pa mi ta voznja ubi zelju za zivotom.
Inace kad se vec govori o izgledu, shvatila sam da krafna oko pupka nece otici dokle god ja veceram creme brulee s crnim vinom.
Nego ta zuska, jel moze kakav popis laksih treninga pa da se okaci negdje na pocetak topica. Btw mogli bi zapoceti novi, ovaj je suludo velik, ko da se za iron mana pripremamo od prve do zadnje.
Marta, dobra ideja za zuzi. Samo zahtijeva malo vremena- ja cu probati veceras ako se ne zapeglam :lool:
Nema na cemu mb! :*
Anci, ja pistol ne mogu napravit ni da se na glavu posadim i odmah sam znala da vjezbu necu izvest kako treba. Al eto, imala sam uvod u pistol a i burpiji na jednoj nozi su mi nesto novo sto ipak mogu izvest. Sporo, al mogu. :) tri runde je trebalo napravit. Nisam si mjerila vrijeme, al mislim da je meni trebalo oko pola sata :/
Ujutro cu onaj kb trening, idem odmah navit sat.
Mislim da ce mi sutra trebat invaldska kolica :scared:
Tooooo betty, bravo i Anci. Marta zamolim ja da nam otvore novi topic.
Ipak je dvije runde trebalo :lool:
Aaaaa vristim!!! :lol:
A nista, bar sam utvrdila da ne znam pistol napravit
Sad sam skuzila da je meni 15.11. bilo 4 godine kako vjezbam doma. :-D
betty, pistolsi hoce upaliti gluteuse.
ja sam se slozila neki dobar raspored, ujutro odradim neki kraci cardio amrap, a popdne vise snagu. sad cu ujutro zuzku po njenom programu, a popodne nesto svoje. S time da ce u srijedu biti rest, a subotu i/ili nedjelju bih mogla ubaciti yogu/streching. Ako se natjeram na to.
Betty, bolja si od zuzi, tko je sisa! :mrgreen:
Koji kb trening radis?
Procitajte komentare na tom postu guns&pistols 9, nase gore list kometira da je izvela sve isto ko zuzka u 8om mjesecu trudnoce!
!
A nije sasa :mrgreen:
Anci, ovaj cu: https://zuzkalight.com/workouts/kettlebell-workout/
Dzizs!! Nevjerojatno! Pa kako moze u plank od trbuha?
I betty, vecina ljudi je radila tri runde:lool:
Da, ja sam post citala jutros, valjda je u medjuvremenu popravila lapsus. A nisam gledala video osim pocetka.
A trudnica, jebate, lako za plank, kako u pistol moze s trbuhom???!!!
Ne znam, uvijek mozemo pitati! Ulogirana si pa pitaj :lool:
KB trening izgleda odlican! Nisam ga radila, a izgleda kao rodjen da razboli gluteuse. Koji su vec jadni naruseni, barem moji.
Sad citam komentare- ima jedna koja moze pistol do dolje, ali se ne moze ustati pa ce zavezati povodac od psa za vrata i vuci se :lool:
Ajme meni!!
Zeljezo se kuje dok je vruce! :lool:
Necu tamo pitat, ja sam sramezljiva :mrgreen:
betty :lool: idem pogledat taj video!
jutros zwow60 jer se nisam stigla pripremit sinoc. kad se natjeram vjezbat ujutro uvik se zapitam zasto to ne radim cesce :mrgreen:
napravila sam onaj KB trening koji je betty linkala. jako je dobar! baš je bilo super.vidim da je stavila novi cardio shred #6 :jupi: pa bih to mogla ubaciti popodne. još dva dana ovako, još ću postati kao sasa. ok, ona radi odjednom dva treninga, ja s 10 sati razmaka :lool:
a cuj, prvo sa 10 sati razmaka, pa 8, pa 6, pa 4, pa onda jedan iz drugoga, znas ono step by step
Evo padobranca :-)
Mislim da bi vi mogle znati odgovor.....
Vjezbam na orbitreku, ali planiram uvesti i vjezbe snage (bucice, trnusnjaci....)
Zanima me da li moram to vjezbati odmah poslije orbitreka ili je isti ucinak ako jedan dio odradim ujutro, a drugi poslijepodne?
I jos, je li isto ako u toku dana napravim npr. 3 serije od 50 trbusnjaka ili bolje odjednom 150?
mimi, nije isto
isto kao što nije isto pretrčiš li 100 metara za 15 sekundi ili za 10 minuta
ja bih na tvom mjestu izbacila orbitrek i uvela burpije :mrgreen:
anci, i ja sam napravila kb trening jutros, odličan mi je! radila sam s 12icom, taman mi je bila. sigurno ću ponoviti
ovaj cardio shred ću sutra ujutro
betty, bravo za 12-icu!
ja mislim da sam ja zrela za 12-icu. kad radim klasičan swing, 8-ica mi je sad mala. prerasla sam je :D
ajme pogledala sam ove najnovije zuzkine treninge o.O
tribat ce mi jos malo proucavanja da skuzim kako sta napravit
ja sam na crossfitu swing radila sa 16icom
za swing ti girja mora biti teška, preteška za snatch npr.
ja sam novi cardio shred, ali po uzoru na betty 3 runde, a ne predviđene dvije. trebalo mi je 30minuta. super je trening. nemojte se prevariti pa ga ne pogledati prije. naime swingovi idu između svake dvije vježbe. dakle ima ih 100 po rundi. ja sam radila sa 12kg swingove i russian twist, clean, squat and press sam radila sa 8kg. imam opake žuljeve po dlanovima- nisam stavila rukavice, jer sam mislila da je samo 20 swingova po rundi.
anci, zhang, malena beba, koji su lakši zwowovi? da napišemo za cure koje kreću sa zuzi? 56! 60!??
to baš zuzi priča na kraju ovog treninga. ona radi snatch i sve s 12icom, a swinga sa 20 kg. ja ne mogu dizat jednom rukom 12 kg, to radim s 8icom, ali twistove i swingove mogu bez problema sa 12.
da, zato i jeste problem imati jednu girju
ja imam posuđenu osmicu i svoju dvanaesticu
a htjela bih još jednu 12icu i jednu 16icu
meni su svi teski :lool:
ajd cekajte s listom zuskinih laksih treninga, mozda dobijemo novi nastavak pa da ne trazimo.