Boxica-povedi i mene...
Printable View
Boxica-povedi i mene...
Pratim, al ne prijavljujem dok ne zalijecim upalu grla. No vec je puno bolje :)
Mb, super za tatu!
Summer, supet kasno nocni trening :)
Lili, mmm... vafli! I ja bi u jedan europski hotelcic na istrazivanje hrane.
Sani, sigurno ce test pokazat napredak!
Angie i QBee, super trening. QBee, i meni kili usporili s odlazenjem - prvih 15 otislo nekako za cas, a sad ovih 5-6 samo stoje. A i ja samo razmislj sto bi jela ;) odo sad kuhat.
Ostalo sam pozaboravljala, al svima veliki bravo!
Edit: vrijeme ne da je predivno, nego je jos bolje!
QB, ja sam dobila dobar savjet od frendice, mogu ići na izvannastavne aktivnosti u krugu 2 km od kuće (ono u nuždi može i pješice) ;)
Willow-dobra ideja!
Boxica-ti si statisticarka?
J-la meni bi i 2 sata bila kirvaj...
Uspjesan dan....odradila snagu ujutro i navecer 12km setnja. Prehrana sasvim zadovoljavajuća.
Šećem s klincima i mužem. Nisu nikad bolje spavali :rofl:
Uspjesan dan :)
Bez treniga jer nam se cini da nas je nesto sklepalo od sinoc.Mm boli grlo i toplo mu je oko grla, ne oko srca. A mene uhvatilo pecenje i ciscenje. Pa sam napravila neku tortu od biskvita sa osnovnom kremom. Podjelila ju na dva djela.Cokolada/cimet i vanilija.
Izgleda da je srednja smizla bila uspjesna na audiciji. Zvali su da se svidjela redatelju i da dodemo opet sutra da odglumi jos jednu scenu. Jako se veseli tome, pa smo i svi uzbudeni zbog nje :)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris super za srednju smizlu :-D!
A tm reci da mu je to za bolnice :lool:.
Kao što sam najavila, ni danas ništa. A evo sad najavljujem da ni sutra ne mogu stići. Danas su mi 20 minuta pred kraj radnog vremena rekli da sutra moram doći na posao :ljutakopas:. A u 6 navečer imamo neku feštu s firmom mm, pa nemam pojma kako se uklopit.
Tek sad kad čitam da bi svi trčali uz more sam shvatila da ja zapravo 90% rute trčim uz more ali to ne primjećujem :roll: kad živiš na moru ni ne primjetiš ga do sezone kupanja :mrgreen:
Došla upravo s treninga 12km lagano, ne znam kako ću otrčati taj pm kad samo polako i sporo nešto treniramo.
Kris pa trebala si dragom skuhati čaj, a ne praviti tortu :lool:
Minimalist meni je prehrana jedino što ne valja, mogu vježbati po cijeli dan ali zdrava hrana bljak...
Sani bravo za vježbu.
Kris bravo za curku!!!
Plima osvijesti more draga!
Ja se vratila u 21h, sutra ujutro idem 14km isto laganije (5:40) plima zimske baze su takve, nabijanje konde i km a ibrzavanje ce krenut kad se malo priblizi pm :-)
dakle, potres u splitu
potres u splitu dok su cetiri forumasice narucivale palacinke
nije bio dug, ali bome intenzivan
bile smo vrlo cool, malo vristanja i oprastanja tu isto ubrajam
just kiddin' :aparatic:
i ne, ni potres nam nije ubio apetit :aparatic:
i bas nam je bilo lijepo :heart:
poslije neki shopping, a sad sam odradila stronger fire, hiit od 33 minute
posteno
sutra mi je dan nastupa, sredjivanja, peglanja i pakiranja
u nedjelju put, veselim se
Mislim da mu je torta vise pasala. Buduci da je smazao 2 snite.Nije mu nish :mrgreen:
ola curke!
summer baš ste cool :lool:
lako za potres, daj palačinke
mb sretan puta danas!
za tatu šajem vibre ~~~~~~~~~~
Kris super!
kakva je to audicija?
joj plima, ja sam pravi zaljubljenik u more, osvijesti malo koliko si privilegirana :mrgreen:
ovaj tjedan nisam zadovoljna odrađenim
zato ću danas otplatiti dug
nakon doručka trčanje
jest da je baš hladno ali se veselim!
Heh... ne treba more osvijestit kad zivis kraj njega... ono ti je i tako u svakok pori, ko neki dio tebe... uzivas u njemu, a da to i ne znas.
Ja sam se bas prepala potresa. Sreca pa je kratko trajao. Uf!
Flopi, gustaj u trcanju! :)
Ja nisam ni osjetila potres :lool:
Summer super za druzenje :klap:
Kris super za smizlu :klap: aducija je za..?
J-la nadam se da ces uklopit festu!
Idem se spremit do kraja :kiss:
Plima, i ja sam na moru a većina moje rute nije uz more. Cak otkad sam se preselila iz Zagreba niti ne volim ljeto. Da mi je to netko rekao......
Kako se cesto vazete, vi koje zelite smrsaviti? Ja se ne mogu kontrolirati nego svako jutro hop na vagu, i sad naravno 4.dan bez pomaka. Jasno mi je da mi se povecava misicna masa al svejedno grrrrrrrrrrr.....
Mini kao da si znala kad ćeš postavit pitanje :lool:.
Jutros sam se vagala i gadura je pokazala 2,5 više. Odmah metar u ruke. On je pokazao isto stanje od prije mjesec.
Dakle s focusom sam izgubila centimetar u obimu, ravnomjerno ali zato 2,5 kg više. Tješim se da su mišići :mrgreen:.
Nemoj se često vagati, jednom mjesečno. Ostalo se mjeri metrom.
Mi kontinentalci na moru drugačije i dišemo, mislim da smo smiješni mještanima :lool:. Svaki udah je onaj duboki, ne smije se fulat nijedan miris.
Summer :lool: na palačinke i potres.
Summer, znaci palo je istrazivanje :-)
Zao mi je zbog potresa.
Vjerujem da bih se ja prepala.
plima, bravo za 12 km!
mb, putuj vise, pocni uzivati :-*
j-la, ne vazi se. Bitno da se cm smanjuju.
Minimalist, vazi se jednom u dva tjedna.
Prisilno skidanje s vage, sakrij ju negdje.
Kris, bravo za curku!
Flopi, gustaj na trcanju :-)
Non stop neko odvikavanje :lol:
Prvo kava, pa slatko i sad vaga. Sve je dobro dok mi netko ne ukine amex :no:
Danas mi je rest day ali isto navecer ide duga setnja. Cekaju me zaostaci peglanja i dovrsiti neki posao, cisto da mi nije dosadno.
Doruckovala zobenu kasu sa cimetom i jednom malom jabukom u bademovom mlijeku. Za rucak puretina umaku od cvjetace alfredo a navecer cu trakice tikvice sa domacim pestom od rukole i badema. :mljac:
Mini ja bi jela kod tebe!
Ne vazi se cesto, dobro su cure rekle.
J-la misici su to, nego sta :mrgreen:
Ajme vec mi je dosta busa, a di je jos zg :drama: :lool:
Dobro jutro, cure :coffee:
Ja prijavljujem lošu noć i gadnu upalu nogu. Malena je zaspala tek u 4 ujutro. Mortus sam. Nikakvo skakutanje ne dolazi u obzir danas-eventualno šetnja po gradu. BTW-tražilo me da se registriram kod Zuzske kakoli se piše već-pa mi bilo tlaka i žurilo mi se i odradila sam shauna onda.
Ja bih molila objašnjenje za vaše trčanje i pace-taj pace držite cijelu rutu trčanja ili je to prosjek? I na kojoj je to distanci-ima li fixna dužina trčanja u minutama ili u pređenoj kilometraži? Uputite me, ja volim sve znati
Mini-superiška! Koliki su ti klinci? Vaganje-mišljenja sam da je optimalno svaki treći dan npr., ali u isto vrijeme i u istim uvjetima (npr. ja se važem uvijek ujutro, bez odjeće, nakon što sam piš-piš). I treba uzeti u obzir što se jelo večer i dan prije-je li bilo jako slano, je li se preskočila večera i sl. jer razlike budu i 1-2 kg.
MB-sretan put!
Summer-koliko je bio jak potres? Ne stižem vijesti pratiti kad je kod mene kao na kolodvoru
Kris-bravo za audiciju! Hoćemo ju gledati na malim ili velikim ekranima?
Dokad će mi izbacivati ovaj crveni alert prozor na rodi-živcira me
QueenBee, starija 6.5 a mladja 4.5 :love:
Ja kapitalka od 34 :uteg:
Mini-ja sam još veća kapitalka :D meni će za mjesec i pol 37..užas. osjećam se 27 u glavi...ajd imam tijelo kao da zaista imam 20 i kusur, par bora oko očiju i nešto sijedih koje sam do prije par mjeseci čupala (sad ih moram ipak farbati...)
QB pace je prosjecna brzina trcanja po km. Svak trci drugacije, neko po minutazi, neko po km. Opcenito, recimo da imas trening brzine, tempa i duzinu (to su 3 treninga tjedno).
Odmori se danas ~~~~~~
I niste kapitalke, vecina cura s ove teme je u tridesetima, a ima i starijih :)
E da, za zuzku se registriras, placa se 10$ mjesecno. Imas na youtube-u dosta njenih starih wo, ovi novi su mi postali komplicirani
Kapitalka se odnosi na gabarite :lol:
Imam skoro 190cm :uteg:
Minimalist nisi nimalo mini :lool:!
Eto sad nam je Zhang mala :lool:.
Inače Mini i ja bi kod tebe na ručak :njam:.
MB sretan put :-*!
Dodjite na druzenje i klopu :mljac:
Postala sam freak za zdravu hranu i recepte. Bas uzivam kuhati. :love:
Mini :o :scared: ja sam metar i jagodu i bojim se visokih žena :D osjećam se tako bedasto kad ih gledam odozdol i vrat me zaboli :D
MB-e to me zanimalo, 3 vrste treninga. Jeste dosad napominjale koju vrstu ste taj dan radile ili ste samo pace prijavljivale?
zuzku onda potražim na yt-hvala!
Uuuu Minimalist, visoka si :) mm je 196cm a ja ga gledam iz zablje perspektive.
Radi se o filmu(djecjem) i glavnoj zenskoj ulozi. Nemam pojma da li ovaj poziv znaci da je dobila ili ce odluciti nakon danas. Nisu na do sada zvali dvaput. U svakom slucaju lijepo iskustvo za nju. Obozava dramsku i tu se lijepo nasla.
QB, stiglo je na naplatu. Sada prisilni odmor :)
Mi trcimo prema app koji te trenira za 5k. Radi na principu minutaze a pace mjerim zasebno. Pokazuje napredak i samo to mi je vazno. Za intervale mi jos nije vrijeme:)
Tu ti je pace dosta nizi.
Predugo sam se trudila da bi uopce mogla ovih 20min istrčati da se zeznem forsanjem.
Danas prema rasporedu 25min, jeeej
Mini ti si maxi zapravo :lool:
Dosle bi mi na rucak, samo reci di si :mrgreen:
QB najcesce ne prijavljujemo vrstu samo pace :mrgreen:
Neke cure trce sa skolicom a neke po programu aplikacija.
Kris drzimo fige za smizlu!
Qb u guzvici sam s djecom.nesto radim wad ne mogu tipkat al zaviri na 1.stranicu vjezbacica pa procitaj osnovno o trcqnju ili na stranici trcanje.hr. tesko je ovako brzinski objasnit.
ja prijavljujem vrste treninga i sve detalje :-D
jutros na -5C 1.zimska duzina 14km p.5:37.
Uh bas mi je tesko u glavi usporavat i trcat tempom sporijim od inace al tako se trci zimska baza.
Bilo je jako lijepo, svjeze al ok. A veceras Bozicni tulum s klubom la la la...
MB uzivajte!!!
hvala na objašnjenjima, cure!
kod mene se još duma što za ručak. Diže mi se tijesto za kiflice i sve se kontam napravit toplo-hladnu salatu s piletinom.
Kris-nadam se da je dobila ulogu!
Sisoje nadoknađuje noć. Prištekana je na mene. Odvoji li se kako još danas-idem peglat.
Ne bih ja, ali mi sobni bicikl zatrpan ispod par mašina veša :D a baš mi nešto došlo da malo pedaliram..čisto da raazbijem upalu.
Vanka je minus 5. Haharke demonstrativno odbijaju odlazak od radijatora. Gledaju Vrlo zapetljanu priču i kašlju/šmrču u duetu. mm otišao zaradit prekovremene.
Sisavac se ne da. Odoh tipkat rad dalje..
lili-thanks, pogledat ću!
Ja sad iidm da sam stavila jkrivog smajlica koji se raduje umjesto onog koji se kesi :mrgreen:
ja sam isto na minusu trčala
bilo je genijalno
puno lakše nego kad je toplo vrijeme
pa sam s curama išla po dućanima, jednoj trebaju grudnjaci, drugoj flomići :lol:
na kraju sam sebi kupila Scrable, pa ću ih nažicati da igramo
danas ću samo uživati!
Je, dobila je :mrgreen: dobila je scenarij i sada cekamo daljne upute