Željkice i ja mislim sve u jedan dan obaviti. Mislim da ću krajem mjeseca ići u shopping da me ne uhvate puni dućani i gužva pred Božićne blagdane.
Printable View
Željkice i ja mislim sve u jedan dan obaviti. Mislim da ću krajem mjeseca ići u shopping da me ne uhvate puni dućani i gužva pred Božićne blagdane.
Hvala cure. Jest, ovaj je poseban ročkas :dancingfever:...baš se pitam kaj će mi nakon tooooliko vremena ljudi ipak zaželjeti ove godine, mislim da o prošlogodišnjim željama nema potrebe diskutirati...ja bih ekspresno rađanje, hahahaha. A za početak bi da dobro razvalim torticu sa svojim curama, i da mi stolar poooooonovno ne odgodi to postavljanje ormara prolongirano za danas. :drama:
Ne brinite cure, stići ćemo se mi sve spremiti za bolnicu i bebicu, ipak smo mi povezane s našim bebonjama, znaju one da ne mogu prije van :durise:
ja skroz zaboravila danas je i mojoj sveki rođendan uf nije baš da mi se da , a šta da joj kupim!?
Željkice mojoj uvik dobro dođe neko cvijeće :)
Muma sretan rodjendan!!!
Slijedeci ce biti jos ljepsi i veseliji :-)
muma evo da i ovdje čestitam,pa sretan ti rođendan i neka ti se ostvari sve ovo što si poželjela!
hvala na torti i cugi,još da nam je i stvarno probati je :-) eh!
bbella :klap: za malog bucka,uživajte!
sve ostale puno pozdravljam i šaljem puse,ipak ja nemogu bez ove teme,osječam se ovdje kao da ni nisam rodila kolko mi je lijepo sa vama,baš mi fali pisanje o trudnoči i moja buša,ali kad pogledam svog smotuljka suze mi navru na oči od sreče...........:heart:
čitam vas svaki dan i bez brige javit ču se ja vama opet jer ne mogu bez vas! puno pusa od mene i Patrika,mazite bušeke i uživajte u trudnoči,a kad rodite onda čete uživati sa vašim bebolincima!
:kiss::
nema više mirovanja :dancingfever: još tjedan dana uzimam magnezij i onda i s tim prestajem (ne znam kak ću grčeve u nogama preživjeti, al ok)... baš sam nestrpljiva, jedva čekam zaputiti se u rodilište. nekak imam feeling da će mi prvo vodenjak puknuti.
Mumita.... sretan ti rođendan :klap: slijedeći već slaviš kao mama :-)
imaš vremena za torbu. ja sam svoju spremila nakon što me dr. upozorila da malac može van svaki tren. jedino me brine što svi preporučuju nešto slatko spakirati (za nakon poroda dok se čeka jelo) i spakiram ja tak snickers, torticu, keksiće i sve redovito pojedem isti dan.... doći ću u rodilište bez ičega.
ima tko kakav savjet kak kupiti nešto i ostaviti to zaista u torbi :lol:
tina29 :-* za tebe i P.
Sretan rodjendan Muma :mama::pivo:
Meni ni danas nema tragova od krvarenja pa sam si malo opustenija.. cekam taj utorak ko ozebli sunce da vidim jel sve ok i da napokon vidimo :heart:
Evo ja na transfuziji čekam za izvadit krv. Danas su na redu trudnice od 10-11 sati i naravno puna čekaona staraca koji ne prestaju njurgati da vidi ovih trudnica svugdi imaju prednost a mi stari ništa. Ja se u ovom čekanju i posvađala s jednim starim gospodinom i sad mi krivo jer inače nisam svadljiva osoba.
Muma, sretan roćkas!
BB, mrcina mi zet :) ak doguraš do termina (što je moguće, vjeruj mi - mojoj su pipali glavu još s 30tt i bila je skroz nisko još od 24tt), bit će to komadina i pol! kak to da Mg do 37tt? meni baš u Vg rekli nikako poslije 36tt.
E baš si me nasmijala :mrgreen::mrgreen: Bravo za velikog bebača!
Muma sretan rođendan! Ovo će biti najbolji rođendan, Božić, nova godina...ma sve :-D
Jeja drago mi je da se situacija smirila i da sad možeš mirnije čekati sljedeći pregled.
Linalena bravo za razigranog bebača!
Mene su moji baš uplašili jučer jer su tek tu i tamo lupnuli i nisu reagirali na nikakvo bockanje. Odmah sam noćas imala odvratne snove, ali su se jutros ipak odlučili javiti se nakon doručka pa mi je sad lakše :-) Proždrljivci mali, već ih sad moram mititi :-P
na pregledu prije ovog doktorica je rekla Mg do 36tt, a jučer je rekla da produžim do 37tt, a poslije toga da pijem kalcij jer on pomaže kod grčeva u nogama.
ja se sve nadam da će mali van prije termina, znam da to čudno zvući :) totalno sam nestrpljiva i još 4 tjedna mi izgleda predugo.
veli doktorica da misli da će do termina skupiti još pola kile..... meni to malo preoptimistično... bit će on i više od toga. iako, glava mu je toliko nisko da se nije dobro mogla niti izmjeriti, doktorica je sa sondom išla skroz dole kod kosti i nije se baš najbolje dao napraviti onaj krug, tak da su mi ta mjerenja dosta upitna.
bbella vjerujem da ti bude brzo doslo, muma jos jednom sve najbolje e da sam znala dosla bi danas na tortu!Jejja i tvoj pregled bude brzo dosao i sve bude ok, ja sam primjetila da ova moja reagira na lude kombinacije i pocne festa dok se smraci!
:lol: :lol: :lol: nemoj se ni truditi...dok ti počnu trudovi onda pošalji dragog po 2 doze - jedna za ubijanje psihe pod trudovima a druga za bolnicu
tina29 puse tebi i velikom preslatkom dečku! Jedva čekam biti ti u koži, ali ni ja se ziher neću dati otjerati odavde...:hand:
jejja odlično! Samo odmaraj i dalje i nek je sve čisto ko suza!
Bluebella pa ako si spremna za skoro upoznavanje započni s prirodnim metodama...lopta, ananas, keks...ali ipak čekaj još mrvicu vremena...
Uh, ja sanjala noćas keks nakon dugo vremena... valjda rođendanski poklon...grrrrrrrrrrrrrrr!
Hvala svima na čestitkama!
ma pol kile oni zveknu u 2, a ne u 4 tjedna! mene ti je za grčeve spasio sok od rajčice - više mi pomagao od Mg.
muma,sretan rođendan!
za keks znam kaj je, ali seks mi je već nepoznat pojam :lol:
i ja sam ovu noć sanjala seks i to ne sa mm,nesmem mu to ni reči :lol:,a kaj se tiče keksa,obožavam ih,ali sad mi ne pašu uopće,a prije sam sama smazala kutiju.
sex :zbunj: jel to nesto za jelo :lol: ne znam kome teze pada apstinencija meni ili mm..
Meni trenutno ne fali seks, prošla me ta faza. Ali sam neku noć sanjala da sam muža varala s nekim bivšim, baš u 5.mj, i da ne znam čija je beba :lol:
jučer sam se probudila sa upaljenim okom,ispirala sam kamilicom,malo je bilo bolje,al danas kad sam se probudila bilo je zatvoreno i jedva sam to malo s kamilicom,očistila kaj se otvorilo,još je jako crveno i boli,kaj ima smisla ići zbog tog kod dr ili da i dalje ispirem kamilicom?
Joj nemojte toliko s tom riječi na s*** da se ne napalim...ahahahahahahahaha...keksići su dozvoljeni makar i "zamaskirani" :lol: A znate kak su snovi "stvarni"...bilo je tak dobro, žestoko i awwwww. Joj idem radije jesti, zločestoća...
Bluebella joj sa tom kilazom oko bebaca, bas su nam pravi komadi,moji ravnih 3100g. Mg isto kaze da uzimam do daljnjega.
Corina da i mene je tako ulovila panika oko spremanja stavri,pa sam na kraju tri dana jurcala po trgovinama da si sve kupim,pa onda sve lijepo slozila,oprala,opeglala ...i stvarno sam bila na miru, sad jos da spremim stvari za mene naravno za izlazak iz bolnice.
Uffffff sex a nema ga kod nas od 4mjeseca... Mislim da ćemo morati ponovo učiti kako se to radi :)
I opet brljavljenje :mad: nije mi jasno, dan i pol,skoro 2 nista, sve divno i sad opet... Pa kako je to moguce?!?!
koje napaljenke :lol:
mi bili na pregledu, micika je super, ima 1.315 g, al se neda lijepo poslikati
cerviks isti, 35 mm T oblika, sto je suuper, jer su me one gadne kontrakcije bas prepale
dobila uputu da se drzim lijevog boka, pogotovo zato sto je posteljica straga- veli da je bitno u ovim tjednima, al da se ne brinem ak se probudim na ledjima
eto :-)
Jejja draga znam da te to brljavljenje muci, tako je i meni bilo na pocetku, stalno pa stane pa opet krene, doslovno sam ležala od straha, ali nemoj briniti sve je to normalno bitno da te ne boli i da nije svježe krvarenje.
Ginger super za pregled, prava curica :-)
Super Ginger
Inače, ja više ne hranim jednu trudničku paranoju - imam toaletni papir skroz roze (crvene kakve već) boje :lol:
Ginger bravo za pregled :)
Nego recite vi meni dali vas bole leđa. Mene su počela užasno boliti ima jedno 10-tak dana. Ja ujutro odem po spizu, spremim rucak i gotovo. Ne mogu više, muž makne suđe i pospremi stol a ja se bacim na kauč i to je to od mene za ostatak dana. Evo danas bila i popodne u dučanu i jedva došla doma koliko me leđa bole.
Ginger super da si sad mirna jer je sve ok! I bravo za snahu :-D ali bit će veća od svog frajera :lol:
jejja :love2:
lberc, meni su jednom na očnoj rekli ni slučajno ispirati kamilicom. zaboravila sam zašto - nešto s isušivanjem.
Ginger, super za cerviks i bucku :)
Ginger :-D za pregled!!!!!
jejja samo polako bit će sve uredu :love2:
jeste vi cure kupile za rodilište jednokratne gačice ili normalne nosite?
definitivno jednokratne...i to u ljekarni...one kao mrežaste bokserice
te sam i kupila,baš su sexy :lol: