Stranica 260 od 288 PrviPrvi ... 160210250258259260261262270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,951 do 13,000 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ignis prvotno napisa Vidi poruku
    ž
    Da draga isto iz FET-a!!! Ma Prag je čaroban zar ne ?????
    baš tako, čaroban. jedva čekam odvesti malca da vidi grad u kojem je začet i boravio 9mj u zamrznutom stanju, ne znam dali na temelju toga ima pravo tražiti državljanstvo

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Bleubella
    evo me, potrajao pregled. u 17h bili naručeni, pa malo sve kasnilo, pa 20min ctg, cuga poslije i evo me tek sad doma.
    malac je nisko da ne može niže, al kaže dr. da je to sad ok jer sutra nam je 36tt, 3040gr, trbuščić mu je veliki i odgovara veličini za 37+4.. bucko mali plodne vode u izobilju....
    ctg uredan i nema trudova. opet se gledamo i mjerimo za dva tjedna...
    i da.... od zadnjeg pregleda sam dobila samo jednu kilu (prošla sezona ajvara ) i za tu jednu kilu se malac udebljao, tak da sam sad na +16.

Danas 22+0, ušli u 6ti mjesec
    Bravo

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bleubella za tvog bucka!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    baš tako, čaroban. jedva čekam odvesti malca da vidi grad u kojem je začet i boravio 9mj u zamrznutom stanju, ne znam dali na temelju toga ima pravo tražiti državljanstvo
    vjerojatno ne, ali da možeš hvaliti državu s modernim zakonima sigurno
    za pregled , jel to znači da ne moraš sada dalje mirovati?

I naravno jutro ljepotice - paše toplo ha? Sinoć prvi puta tata osjetio svoga sina, baš nenadano je lupnuo točno ispod ruke a ovaj se ukipio dal će ponovo, nije ni disao koju minutu (a može dugo). A još je uterus ispod pupka ali zna me zaboliti i iznad, točno ispod desnog luka rebara, ajme samo zvjezdice sam vidla - valjda se to prenosi unutra po ligamentima. A da ne kažem da je izgleda skužio i gdje mi je bubreg, al to nije tako bolno samo ful friki. A sa glavom mi pleše po lijevoj strani dolje

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Bluebella prava momčina!
    Ja vas odmah častim za ročkas s torticom od čokse i bananica koju mi je dragi jučer napravio a ima i za piti sokića, čaja, kavice, cappuccina....
    Uživajte i pazite i mazite bušeke!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Muma čestitamo rođendan -sve najbolje

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

muma sretan rođendan ! najljepši do sad jel da?nekako poseban!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro jutro drage moje.... Muma sretan rođendan ti i sve naj naj

Ja sinoć legla na spavanje i kažem sebi ajde da pogledam šta mi sve treba za rodilište pa me na kraju uhvatila panika da necu sve stići kupiti za sebe i za bebu a kao imam jos vrimena.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma sretan ti rodendan

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Muma Sretan rodjendan, sve najbolje ti zelim

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro drage moje.... Muma sretan rođendan ti i sve naj naj

Ja sinoć legla na spavanje i kažem sebi ajde da pogledam šta mi sve treba za rodilište pa me na kraju uhvatila panika da necu sve stići kupiti za sebe i za bebu a kao imam jos vrimena.
    a šta ću ja reć ja još sebe nisam opremila evo baš sad čitam šta treba da odem danas u kupovinu,ma sve ćeš to u jedan dan kupit tako ću i ja danas

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Željkice i ja mislim sve u jedan dan obaviti. Mislim da ću krajem mjeseca ići u shopping da me ne uhvate puni dućani i gužva pred Božićne blagdane.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala cure. Jest, ovaj je poseban ročkas ...baš se pitam kaj će mi nakon tooooliko vremena ljudi ipak zaželjeti ove godine, mislim da o prošlogodišnjim željama nema potrebe diskutirati...ja bih ekspresno rađanje, hahahaha. A za početak bi da dobro razvalim torticu sa svojim curama, i da mi stolar poooooonovno ne odgodi to postavljanje ormara prolongirano za danas.
    Ne brinite cure, stići ćemo se mi sve spremiti za bolnicu i bebicu, ipak smo mi povezane s našim bebonjama, znaju one da ne mogu prije van

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja skroz zaboravila danas je i mojoj sveki rođendan uf nije baš da mi se da , a šta da joj kupim!?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Željkice mojoj uvik dobro dođe neko cvijeće

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma sretan rodjendan!!!
    Slijedeci ce biti jos ljepsi i veseliji

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

muma evo da i ovdje čestitam,pa sretan ti rođendan i neka ti se ostvari sve ovo što si poželjela!
    hvala na torti i cugi,još da nam je i stvarno probati je eh!
    bbella za malog bucka,uživajte!
    sve ostale puno pozdravljam i šaljem puse,ipak ja nemogu bez ove teme,osječam se ovdje kao da ni nisam rodila kolko mi je lijepo sa vama,baš mi fali pisanje o trudnoči i moja buša,ali kad pogledam svog smotuljka suze mi navru na oči od sreče...........
    čitam vas svaki dan i bez brige javit ču se ja vama opet jer ne mogu bez vas! puno pusa od mene i Patrika,mazite bušeke i uživajte u trudnoči,a kad rodite onda čete uživati sa vašim bebolincima!
    :

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jel to znači da ne moraš sada dalje mirovati?
    nema više mirovanja još tjedan dana uzimam magnezij i onda i s tim prestajem (ne znam kak ću grčeve u nogama preživjeti, al ok)... baš sam nestrpljiva, jedva čekam zaputiti se u rodilište. nekak imam feeling da će mi prvo vodenjak puknuti.

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vas odmah častim za ročkas s torticom od čokse i bananica koju mi je dragi jučer napravio a ima i za piti sokića, čaja, kavice, cappuccina....
    Mumita.... sretan ti rođendan slijedeći već slaviš kao mama

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    imaš vremena za torbu. ja sam svoju spremila nakon što me dr. upozorila da malac može van svaki tren. jedino me brine što svi preporučuju nešto slatko spakirati (za nakon poroda dok se čeka jelo) i spakiram ja tak snickers, torticu, keksiće i sve redovito pojedem isti dan.... doći ću u rodilište bez ičega.
    ima tko kakav savjet kak kupiti nešto i ostaviti to zaista u torbi

tina29 za tebe i P.
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 07.11.2013. at 10:27

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sretan rodjendan Muma
    Meni ni danas nema tragova od krvarenja pa sam si malo opustenija.. cekam taj utorak ko ozebli sunce da vidim jel sve ok i da napokon vidimo

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo ja na transfuziji čekam za izvadit krv. Danas su na redu trudnice od 10-11 sati i naravno puna čekaona staraca koji ne prestaju njurgati da vidi ovih trudnica svugdi imaju prednost a mi stari ništa. Ja se u ovom čekanju i posvađala s jednim starim gospodinom i sad mi krivo jer inače nisam svadljiva osoba.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Muma, sretan roćkas!

BB, mrcina mi zet ak doguraš do termina (što je moguće, vjeruj mi - mojoj su pipali glavu još s 30tt i bila je skroz nisko još od 24tt), bit će to komadina i pol! kak to da Mg do 37tt? meni baš u Vg rekli nikako poslije 36tt.

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

jedino me brine što svi preporučuju nešto slatko spakirati (za nakon poroda dok se čeka jelo) i spakiram ja tak snickers, torticu, keksiće i sve redovito pojedem isti dan.... doći ću u rodilište bez ičega.
    E baš si me nasmijala Bravo za velikog bebača!

Muma sretan rođendan! Ovo će biti najbolji rođendan, Božić, nova godina...ma sve

Jeja drago mi je da se situacija smirila i da sad možeš mirnije čekati sljedeći pregled.

Linalena bravo za razigranog bebača!

Mene su moji baš uplašili jučer jer su tek tu i tamo lupnuli i nisu reagirali na nikakvo bockanje. Odmah sam noćas imala odvratne snove, ali su se jutros ipak odlučili javiti se nakon doručka pa mi je sad lakše Proždrljivci mali, već ih sad moram mititi

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    BB, mrcina mi zet ak doguraš do termina (što je moguće, vjeruj mi - mojoj su pipali glavu još s 30tt i bila je skroz nisko još od 24tt), bit će to komadina i pol! kak to da Mg do 37tt? meni baš u Vg rekli nikako poslije 36tt.
    na pregledu prije ovog doktorica je rekla Mg do 36tt, a jučer je rekla da produžim do 37tt, a poslije toga da pijem kalcij jer on pomaže kod grčeva u nogama.
    ja se sve nadam da će mali van prije termina, znam da to čudno zvući totalno sam nestrpljiva i još 4 tjedna mi izgleda predugo.
    veli doktorica da misli da će do termina skupiti još pola kile..... meni to malo preoptimistično... bit će on i više od toga. iako, glava mu je toliko nisko da se nije dobro mogla niti izmjeriti, doktorica je sa sondom išla skroz dole kod kosti i nije se baš najbolje dao napraviti onaj krug, tak da su mi ta mjerenja dosta upitna.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bbella vjerujem da ti bude brzo doslo, muma jos jednom sve najbolje e da sam znala dosla bi danas na tortu!Jejja i tvoj pregled bude brzo dosao i sve bude ok, ja sam primjetila da ova moja reagira na lude kombinacije i pocne festa dok se smraci!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

jedino me brine što svi preporučuju nešto slatko spakirati (za nakon poroda dok se čeka jelo) i spakiram ja tak snickers, torticu, keksiće i sve redovito pojedem isti dan.... doći ću u rodilište bez ičega.
    nemoj se ni truditi...dok ti počnu trudovi onda pošalji dragog po 2 doze - jedna za ubijanje psihe pod trudovima a druga za bolnicu

tina29 puse tebi i velikom preslatkom dečku! Jedva čekam biti ti u koži, ali ni ja se ziher neću dati otjerati odavde...
    jejja odlično! Samo odmaraj i dalje i nek je sve čisto ko suza!
    Bluebella pa ako si spremna za skoro upoznavanje započni s prirodnim metodama...lopta, ananas, keks...ali ipak čekaj još mrvicu vremena...
    Uh, ja sanjala noćas keks nakon dugo vremena... valjda rođendanski poklon...grrrrrrrrrrrrrrr!
    Hvala svima na čestitkama!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma pol kile oni zveknu u 2, a ne u 4 tjedna! mene ti je za grčeve spasio sok od rajčice - više mi pomagao od Mg.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

muma,sretan rođendan!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bluebella pa ako si spremna za skoro upoznavanje započni s prirodnim metodama...lopta, ananas, keks...ali ipak čekaj još mrvicu vremena...
    Uh, ja sanjala noćas keks nakon dugo vremena... valjda rođendanski poklon...grrrrrrrrrrrrrrr!
    Hvala svima na čestitkama!
    ovdje sexa baš i neupražnjavamo ali keksa u velikim količinama
    možda postoji keks sa ananasom, ili bi djelovao keks u obliku pimpeka hmmm mašta radi svašta

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

za keks znam kaj je, ali seks mi je već nepoznat pojam

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja sam ovu noć sanjala seks i to ne sa mm,nesmem mu to ni reči ,a kaj se tiče keksa,obožavam ih,ali sad mi ne pašu uopće,a prije sam sama smazala kutiju.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

sex jel to nesto za jelo ne znam kome teze pada apstinencija meni ili mm..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni trenutno ne fali seks, prošla me ta faza. Ali sam neku noć sanjala da sam muža varala s nekim bivšim, baš u 5.mj, i da ne znam čija je beba

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jučer sam se probudila sa upaljenim okom,ispirala sam kamilicom,malo je bilo bolje,al danas kad sam se probudila bilo je zatvoreno i jedva sam to malo s kamilicom,očistila kaj se otvorilo,još je jako crveno i boli,kaj ima smisla ići zbog tog kod dr ili da i dalje ispirem kamilicom?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj nemojte toliko s tom riječi na s*** da se ne napalim...ahahahahahahahaha...keksići su dozvoljeni makar i "zamaskirani" A znate kak su snovi "stvarni"...bilo je tak dobro, žestoko i awwwww. Joj idem radije jesti, zločestoća...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jutro!
    Bluebella prava momčina!
    Uživajte i pazite i mazite bušeke!

Muma sretan rodjendan..... mozda te muz nagradi jednim slatkim keksom...hehe

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bluebella joj sa tom kilazom oko bebaca, bas su nam pravi komadi,moji ravnih 3100g. Mg isto kaze da uzimam do daljnjega.

Corina da i mene je tako ulovila panika oko spremanja stavri,pa sam na kraju tri dana jurcala po trgovinama da si sve kupim,pa onda sve lijepo slozila,oprala,opeglala ...i stvarno sam bila na miru, sad jos da spremim stvari za mene naravno za izlazak iz bolnice.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    sex jel to nesto za jelo ne znam kome teze pada apstinencija meni ili mm..
    meni MEENIIII, muž svremenom nažica malo intimnijeg maženja a ja samo mi je san ostao, a i on tako rijetko dolazi

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Uffffff sex a nema ga kod nas od 4mjeseca... Mislim da ćemo morati ponovo učiti kako se to radi

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

I opet brljavljenje :mad: nije mi jasno, dan i pol,skoro 2 nista, sve divno i sad opet... Pa kako je to moguce?!?!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

koje napaljenke

mi bili na pregledu, micika je super, ima 1.315 g, al se neda lijepo poslikati
    cerviks isti, 35 mm T oblika, sto je suuper, jer su me one gadne kontrakcije bas prepale
    dobila uputu da se drzim lijevog boka, pogotovo zato sto je posteljica straga- veli da je bitno u ovim tjednima, al da se ne brinem ak se probudim na ledjima
    eto

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jejja draga znam da te to brljavljenje muci, tako je i meni bilo na pocetku, stalno pa stane pa opet krene, doslovno sam ležala od straha, ali nemoj briniti sve je to normalno bitno da te ne boli i da nije svježe krvarenje.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ginger super za pregled, prava curica

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Super Ginger

Inače, ja više ne hranim jednu trudničku paranoju - imam toaletni papir skroz roze (crvene kakve već) boje

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ginger bravo za pregled

Nego recite vi meni dali vas bole leđa. Mene su počela užasno boliti ima jedno 10-tak dana. Ja ujutro odem po spizu, spremim rucak i gotovo. Ne mogu više, muž makne suđe i pospremi stol a ja se bacim na kauč i to je to od mene za ostatak dana. Evo danas bila i popodne u dučanu i jedva došla doma koliko me leđa bole.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ginger super da si sad mirna jer je sve ok! I bravo za snahu ali bit će veća od svog frajera
    jejja

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lberc, meni su jednom na očnoj rekli ni slučajno ispirati kamilicom. zaboravila sam zašto - nešto s isušivanjem.

Ginger, super za cerviks i bucku

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ginger za pregled!!!!!
    jejja samo polako bit će sve uredu

jeste vi cure kupile za rodilište jednokratne gačice ili normalne nosite?

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    lberc, meni su jednom na očnoj rekli ni slučajno ispirati kamilicom. zaboravila sam zašto - nešto s isušivanjem.
    išla sam ipak kod dr,dala mi je kapi i mast i rekla da bi trebalo proći za par dana

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ginger za pregled!!!!!
    jejja samo polako bit će sve uredu

jeste vi cure kupile za rodilište jednokratne gačice ili normalne nosite?
    Jednokratne definitivno (planiram ali još nemam), nemaju nikakvih rubova, gumica i sl...ako će biti epiziotomije ili pucanja, želim "gotovo ništa" na sebi

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

definitivno jednokratne...i to u ljekarni...one kao mrežaste bokserice

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

te sam i kupila,baš su sexy

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor