carollija prvotno napisa
Samo sat vremena nakon mog prvog posta razocarenje,anesteziolog nece da cuje da uvede u anesteziju dete kom curi nos pet dana pred operaciju.Prvo sam bila totalno razocarana,ali onda se tesim sa "ko zna zasto je to dobro" i da je covek u pravu,jer ipak je on odgovoran za tok anestezije.Nismo dobili novi termin,ali sigurno nece biti do aprila,a kako do tada da ne budemo "slinavi" ili vec nesto drugo,ne znam ni sama!Uglavnom,pozdravljam sve roditelje sa ovim problemcicem i sto pisu o njemu,jer ste mi svi puno pomogli da na hipospadiju ne gledam sa tolikim strahom i kao ne znam kako strasnu malformaciju,vec sam citajuci sve vase postove to prihvatila normalno i zahvalna sam sto nije u pitanju nesto strasnije,sto se ne moze "popraviti" i pravo da vam kazem,jedva sam cekala operaciju u nadi da ce se problem resiti,ali sada nam se to cekanje malo oteglo...:-(,valjda ce se isplatiti:-)!
Luci2,hvala na ovim detaljima,stvarno mi puno znaci!Veliki pozdrav nasem vrsnjaku i ostalim drugarima koji su se resili hipospadije i koje to tek ceka!