Upisala.... :oops: ali nisam dobro upisala prvi puta pa od mene ima 2 posta....
Printable View
Upisala.... :oops: ali nisam dobro upisala prvi puta pa od mene ima 2 posta....
Nazovi 512307 , dobices informaciju od sestre na recepciji
Zar se u KBO ništa ne dešava? Otkako sam se ja premjestila na drugu temu ovdje sve utihnulo... beta je za 2 dana.. al ne očekujem ništa.... 2 testa su negativna... više ništa ne očekujem i službeno sam završila s KBo zauvijek.... svima Vama ostalima sretno...
Marnel drzim fige da ipak beta bude pozitivna. pusti testove.
Trenutno se ne desava, vreme je godisnjih odmora .
A ima nas puno koji ne pisemo svoja iskustva.
A zašto ne pišete o svojim iskustvima.... ovdje smo svi pod nickom.... i svi smo tu baš iz tih razloga, da podijelimo iskustva i pomognemo jedni drugima, stoga ne vidim potrebu za takvom tajnovitošću...
Nije u pitanju nikakva tajnovitost !!!
Ne pisem o svojim iskustvima zato sto se razlikuju od vasih.
I ne bih zelela nikog da uvredim svojim komentarima.
Bez obzira na moj neuspesni IVF prezadovoljna sam sa bilogom i svojim doktorom.
Pa baš iz tog razloga što imaš ( kako ti kažeš ) drugačija iskustva, trebala bi ih podijeliti to s ostalima... možda iz toga netko nešto nauči... a ovaj dio ( uvrijedim s komentarima ) ne razumijem... zaista... zašto bi se netko uvrijedio... Ja sam isto jako zadovoljna sa svojim doktorom... biologinjica je uvijek bila korektna prema meni... iako sam o njoj čula svašta... no tko sam ja da o njima sudim... nekome valjaju, nekom ne... pa nismo svi isti...
Uostalom svi kažu kako treba bježati iz KBO ja ću ti osobno reći da sam tamo upoznala parove koji su pobjegli iz VV i došli u KBO ... nekome negdje valja...
treba pisati o iskustvima,pa za to i je ovaj forum. ja osobno nisam zadovoljna bila u kbo-u i otisla na vv. i od prve mi je uspjelo. danas sam bila na ctg-u i dosao je jedan hitan slucaj,zena i sestra je trazila i molila dr da dodje neko zenu pregledati. od 8 dr ni jedan se nijja e udostojio sici dolje i raditi svoj posao. dok sestra nije pukla i napravila reda.
generalno u kbo treba cvrsta ruka. ja sam danas trebala biti pregledana,ali nisam. pocela sam se otvarati i imam kontrakcije. svaka dva dana sam isla na kontrolu. napisala tam nesto kao da me pregledala i otisla na pauzu. nije mi se dalo raspravljati,nego otisla kuci. ma cast izuzecima,ali tamo neki dr nisu ni za k! da ne imenujem.
jos jednom cu ovdje napisati, Osijek i medju kolegama biolozima i lijecnicma - humanim reproduktivcima - prati jako los glas i navodno imaju najnizu stopu uspjesnosti u cijeloj Hrvatskoj.
E sad, meni bi to bio dovoljan razlog da odem iz KBO (naravno ukoliko si mozemo organizirati postupke u gradovima koji su nekoliko stotina km udaljeni), drugima nije dovoljan razlog za otici ....................
No ako sto imate pisati o postupcima u Osijeku, pisite..... bitno je!
slazem se s Kadaunom.
Mislim da većina ostaje u KBO iz finacijskih razloga, ali i mnogima poslodavci nemaju razumijevanja za izostanke s posla. Osobno mislim da su to glavni razlozi, jer tko bi bio lud i nepoželio si bolnice i privatne klinike s boljim uspjehom, bez čekanja.
zna li netko da li se trenutno moze radit spermogram u kbo?
tko je išao na hsg u osijeku. molim iskustva?
Nova21 ja sam bila još prije par god. Radio mi je dr. šJovanovic. Mislim da ti je to bolje napraviti u bolnici nego kod matkovića. Zato što matković ti može samo napraviti pretragu odnosno pustiti onu tekućinu da se vidi prohodnost jajovoda, a ako su oni npr. Zacepljrni on ti tu nemože pomoći. U bolnici ti to ide laparoskopski i pod općom anestezijom i odmah ti pregledaju sve..
Sorry pišem s moba pa ako ima koja greška..
Evo da vam javim da se hsg ne radi u bolnici osijek niti u našicama, najbliža bolnica koja radi hsg je u vinkovcima a matković traži 1200 kn. Ako netkome bude trebalo da zna.
a kada si ti radila, ja moram sutra nazvat da dogovorim ttermin i nenam na koji način će radit hsg. naravnno da ću preko uputnice, nisam luda da dam 1200 kn, zato ću i ići u vinkovce pošto bliže niko ne radi
Nova 21 ako budeš išla u vk. Mislim da imaš pravo na putni trošak.. Raspitati se. Sretno;-)
nakon odmora, moram se naručiti kod dr. P u KBO. Šta se dešava i šta ima novoga?
ja sam naručena za 03.09. u 8 ujutro...nakon 4 i pol mjeseci odmora sve iz početka...grrr :(
Simar.... Sretno:-) držim fige
simar šta je bilo? šta će se događati s obzirom na najavu štrajka?
bila sam naručena 03.09 ali doktora P nije bilo, a nitko mi se to nije udostoio javiti tako da sam bzvz dolazila...a baš iz toga razloga sam se naručila jer sam ga tražila 2-3 puta i nije ga bilo i onda zamolim da me naruče kad će biti tamo...čekam 4 mj na pregled i njega nema...ljuta sam uffff
ff
Razumijem te istu stvar prošla prije par mjeseci, nisam iz Osijeka i nitko se nije udostojio javiti.
Ja zvala prošli tjedan da se naručim, kažu deveti mjesec popunjen, a za deseti nemaju raspored. Idem kod dr. Šijanovića. Pitam ja njih kada da zovem, a sestra mi kaže krajem mjeseca.....difno :-) Ja sam tek krenula o ove vode i još sam uvijek puna optimizma, za sada......:fige:
tako sam i ja krenila puna optimizma i ushićenja i živciralo me što ništa dobro nikada nisam čula ni pročitala o KBO, a onda sam i sama svašta doživjela, tako da savjetujem ti da se naoružaš strpljenjem i pustiš da sve polako teče...pa onda vidiš kako i šta dalje
Moje iskustvo govori da bježite iz Osijeka. Čim se sjetim kako sam gubila vrijeme naživciram se. Dobijem terapiju klomifenom, trebam na uzv.... 7dc i na kraju me nitko ne pogleda jer dr je na godišnjem, drugi zazuet... ma grrrrrrrr. Što bi bilo da se pripremam za ivf..... Nemam riječi.
Ne mogu a da se ne nasmijem :lol:, jer sam se ja iz Zagreba preselila u Baranju, a kako vidim opet ću morati put pod noge i u rodni grad......
Samo da javim, da dr. P ne radi ambulantu do kraja 10. mjeseca. Takvu informaciju sam dobila od cure koja ima lijekve treba krenuti u postupak, kontaktirala ga je, a on joj je odgovorio da će raditi ambulantu prijepodne tek na kraju 10. meseca. Šta reći. Zatvoriti odjel za humanu reprodukciju u Osijeku, olaškali bi nam svima.
Bea, baš mi je žao, ali ovo što si napisala - zatvoriti MPO odjel u Osijeku, ne samo zbog ne-rada nego i ono što rade navodno rade jako loše i navodno im je najslabija karika biologica!
I dalje se ponavljam Bea, odi čim prije iz OS a mogla bi svoja iskustva s OS i poslati na Ministarstvo, vjerujem iskreno da njima nije u interesu da se tako slabo radi u OS.
Kaduna, pisala sam ministarstvu, ali ništa od toga. Ministar vidi statistiku opet ništa. Moj slučaj s lijekovima također sam bila prijavila opet ništa. Iskreno izgubila sam nadu i vjeru u sustav kojem si samo broj, a ponekad ni to.
zna li tko radi li doktor popović...šta se događa? nepada mi napamet naručivat se u ambulantu jer su me već par puta zeznili, tako da sam ga mislila ovak uhvatit...ako tko zna kada kada je tamo??