Stranica 27 od 36 PrviPrvi ... 172526272829 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da vam javim da se hsg ne radi u bolnici osijek niti u našicama, najbliža bolnica koja radi hsg je u vinkovcima a matković traži 1200 kn. Ako netkome bude trebalo da zna.
    ma glupost živa! ja radila hsg u vinkovačkoj bolnici na uputnicu! radio mi dr Juzbašić!
    i to laparaskopski...tako da se može na uputnicu. samo treba znati tražiti i imati dobrog ginekologa koji će ti je napisati

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a kada si ti radila, ja moram sutra nazvat da dogovorim ttermin i nenam na koji način će radit hsg. naravnno da ću preko uputnice, nisam luda da dam 1200 kn, zato ću i ići u vinkovce pošto bliže niko ne radi

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    a kada si ti radila, ja moram sutra nazvat da dogovorim ttermin i nenam na koji način će radit hsg. naravnno da ću preko uputnice, nisam luda da dam 1200 kn, zato ću i ići u vinkovce pošto bliže niko ne radi
    ja sam radila 2006,ali ništa se nije promijenilo! traži dr Juzbašića...on je odličan i sve će ti objasniti...tako da nemoj davati novac bzvz...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nova 21 ako budeš išla u vk. Mislim da imaš pravo na putni trošak.. Raspitati se. Sretno

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nakon odmora, moram se naručiti kod dr. P u KBO. Šta se dešava i šta ima novoga?

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ja sam naručena za 03.09. u 8 ujutro...nakon 4 i pol mjeseci odmora sve iz početka...grrr

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Simar.... Sretno držim fige

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

simar šta je bilo? šta će se događati s obzirom na najavu štrajka?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    nakon odmora, moram se naručiti kod dr. P u KBO. Šta se dešava i šta ima novoga?
    sretno curke.....iz pouzdanih izvora znam da je stanje jako loše...viđala sam dr P po bolnici jer sam ležala na patologiji tamo....osim što je mene špijunirao šta radim hehehe...

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

bila sam naručena 03.09 ali doktora P nije bilo, a nitko mi se to nije udostoio javiti tako da sam bzvz dolazila...a baš iz toga razloga sam se naručila jer sam ga tražila 2-3 puta i nije ga bilo i onda zamolim da me naruče kad će biti tamo...čekam 4 mj na pregled i njega nema...ljuta sam uffff
    ff

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Razumijem te istu stvar prošla prije par mjeseci, nisam iz Osijeka i nitko se nije udostojio javiti.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ja zvala prošli tjedan da se naručim, kažu deveti mjesec popunjen, a za deseti nemaju raspored. Idem kod dr. Šijanovića. Pitam ja njih kada da zovem, a sestra mi kaže krajem mjeseca.....difno Ja sam tek krenula o ove vode i još sam uvijek puna optimizma, za sada......

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tinika2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja zvala prošli tjedan da se naručim, kažu deveti mjesec popunjen, a za deseti nemaju raspored. Idem kod dr. Šijanovića. Pitam ja njih kada da zovem, a sestra mi kaže krajem mjeseca.....difno Ja sam tek krenula o ove vode i još sam uvijek puna optimizma, za sada......
    ako želiš i dalje ostati puna optimizma moja preporuka je da odeš dalje u zagreb....govorim ti iz iskustva

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

tako sam i ja krenila puna optimizma i ushićenja i živciralo me što ništa dobro nikada nisam čula ni pročitala o KBO, a onda sam i sama svašta doživjela, tako da savjetujem ti da se naoružaš strpljenjem i pustiš da sve polako teče...pa onda vidiš kako i šta dalje

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Moje iskustvo govori da bježite iz Osijeka. Čim se sjetim kako sam gubila vrijeme naživciram se. Dobijem terapiju klomifenom, trebam na uzv.... 7dc i na kraju me nitko ne pogleda jer dr je na godišnjem, drugi zazuet... ma grrrrrrrr. Što bi bilo da se pripremam za ivf..... Nemam riječi.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ne mogu a da se ne nasmijem , jer sam se ja iz Zagreba preselila u Baranju, a kako vidim opet ću morati put pod noge i u rodni grad......

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Samo da javim, da dr. P ne radi ambulantu do kraja 10. mjeseca. Takvu informaciju sam dobila od cure koja ima lijekve treba krenuti u postupak, kontaktirala ga je, a on joj je odgovorio da će raditi ambulantu prijepodne tek na kraju 10. meseca. Šta reći. Zatvoriti odjel za humanu reprodukciju u Osijeku, olaškali bi nam svima.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da javim, da dr. P ne radi ambulantu do kraja 10. mjeseca. Takvu informaciju sam dobila od cure koja ima lijekve treba krenuti u postupak, kontaktirala ga je, a on joj je odgovorio da će raditi ambulantu prijepodne tek na kraju 10. meseca. Šta reći. Zatvoriti odjel za humanu reprodukciju u Osijeku, olaškali bi nam svima.
    Bea, baš mi je žao, ali ovo što si napisala - zatvoriti MPO odjel u Osijeku, ne samo zbog ne-rada nego i ono što rade navodno rade jako loše i navodno im je najslabija karika biologica!
    I dalje se ponavljam Bea, odi čim prije iz OS a mogla bi svoja iskustva s OS i poslati na Ministarstvo, vjerujem iskreno da njima nije u interesu da se tako slabo radi u OS.

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kaduna, pisala sam ministarstvu, ali ništa od toga. Ministar vidi statistiku opet ništa. Moj slučaj s lijekovima također sam bila prijavila opet ništa. Iskreno izgubila sam nadu i vjeru u sustav kojem si samo broj, a ponekad ni to.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

zna li tko radi li doktor popović...šta se događa? nepada mi napamet naručivat se u ambulantu jer su me već par puta zeznili, tako da sam ga mislila ovak uhvatit...ako tko zna kada kada je tamo??

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

simar, probaj putem mob. dogovoriti se s njim. koliko znam on nema pojma kada radi, jer tek kada dođe kažu mu šta radi taj dan, a ponekad ga pošalju kući. Mislim da se nešto treba poduzeti, ili neka zatvore taj odjel humane reprodukcije kada se ništa neradi i nas prestanu zavlačiti. Ljuta sam kao i ti na cjelokupnu situaciju u KBC Osijek.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure, sve je ovo u Vašim rukama, pišite na institucije, nešto se u OS mora poduzeti!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

javila sam se doktoru u petak popodne...kaže da je kaos kod njih, da nema uopće rasporeda i da gotovo nikad nezna kad radi... rekao mi je da dođem u sri ili čet u 7 i 15 pa pretpostavljam da je tad noćna pa će me pregledati i da vidimo što dalje. Eto ako ga još tko treba da zna

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure bježite dalje od tzv. odjela "humane reprodukcije" u Os . To sto se tamo radi odnosno ne radi je žalosno,neprofesionalno i nadasve mučno za prolaziti. Imate izbora,a Os to sigurno nije ni zbog uspješnosti ni zbog humanosti -počevši od sestre iza stakla gdje predajete uputnice,preko hodnika, prvog kata i nadasve neprofesionalno nesposobne biologinje...pa sve do doktora koji tobože ne znaju raspored kad rade i tako...prestrasno toliko tužnih priča a godinama koliko postoji odjel tek pokoja uspješna inseminacija...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, pišite inspekciji ministarstva zdravstva.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Noemi prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bježite dalje od tzv. odjela "humane reprodukcije" u Os . To sto se tamo radi odnosno ne radi je žalosno,neprofesionalno i nadasve mučno za prolaziti. Imate izbora,a Os to sigurno nije ni zbog uspješnosti ni zbog humanosti -počevši od sestre iza stakla gdje predajete uputnice,preko hodnika, prvog kata i nadasve neprofesionalno nesposobne biologinje...pa sve do doktora koji tobože ne znaju raspored kad rade i tako...prestrasno toliko tužnih priča a godinama koliko postoji odjel tek pokoja uspješna inseminacija...
    možda da se okupe cure iz osijeka i nešto se poduzme...jer sam ležala tamo i vidjela sam šta se događa,odnosno ne događa....pa i preko medija

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bježite iz tog kaosa!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

utorkom radi ambulantu..... ja i ostale s foruma kao da smo isle kod dva različita dr popovica. uvijek je bio prisutan za sve što je trebao odraditi... čekam betu 5.11. i super sam zadovoljna s ponasenjem svih. iznenadila sam se kako su bili pazljivi kod punkcije , transfera......

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I ja imam slična iskustva sa marijom 111

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, sretno!
    Možete li nam još nešto napisati o lijepim iskustvima u KB Osijek?

U mpo-svijetu, najljepše je iskustvo trudnoća i sretan porod. Ima li mpo trudnoća u KB Osijek?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 28.10.2013. at 10:55

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, džaba vam pažljivost i nježnost ili što već kada rezultata nema. činjenica je da Osijek ima daleko najslabije rezultate u Hrvatskoj i svima koji trebaju više od inseminacije bilo bi pametno bježati.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Potpisujem frku!
    Marija ~~~~~~~~~~~~~ za betu molim te javi rezultat.
    Sretno

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    cure, džaba vam pažljivost i nježnost ili što već kada rezultata nema. činjenica je da Osijek ima daleko najslabije rezultate u Hrvatskoj i svima koji trebaju više od inseminacije bilo bi pametno bježati.
    potpisujem!

slavonika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj šteta da mi slavonci moramo za Zg

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

meni je dr P baš ok....i danas sam u kontaktu s njim ako trebam nešto pitati...čuli smo se i kad sam rodila (u drugoj bolnici)

i sad sam planirala skupit nove nalaze i u 9 mj krenuti opet kod njega...al sam ostala trudna prirodno....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tina, čestitam!
    Sretno dalje.
    ~~~~~

Prva trudnoća je bila nakon AIH?

Da, o tome pričamo, u KB Osijek dogodi se pokoja trudnoća iz AIH-a. Ne znam je li se zabilježila koja trudnoća nakon IVF/ICSI u KB Osijek.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Cure iduci ciklus idem prvi put na AIH, trebam predat dokumentaciju.. znate li mozda jel vjencani list moze biti stariji od 6 mjeseci?

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj jelena.. prvotno napisa Vidi poruku
    Cure iduci ciklus idem prvi put na AIH, trebam predat dokumentaciju.. znate li mozda jel vjencani list moze biti stariji od 6 mjeseci?
    da može. ...i sretno!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Živim kraj KBO 400m i žalosno je što moram voziti prema 280km udaljenom Zagrebu više puta tjedno kako bi osjetila ljudskost i humanost

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Tina, čestitam!
    Sretno dalje.
    ~~~~~

Prva trudnoća je bila nakon AIH?

Da, o tome pričamo, u KB Osijek dogodi se pokoja trudnoća iz AIH-a. Ne znam je li se zabilježila koja trudnoća nakon IVF/ICSI u KB Osijek.
    da...iz AIh-a...

sad guramo prirodnu trudnoću..nadam se sa srećom do kraja...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Živim kraj KBO 400m i žalosno je što moram voziti prema 280km udaljenom Zagrebu više puta tjedno kako bi osjetila ljudskost i humanost
    cure drage moje, ajte progovorite bar ovdje otvoreno, što točno ne štima s Osijekom, kakva su Krtice tvoja bila iskustva?
    Ako si ranije napisala a ja u svojoj brzini nisam vidjela, oprosti!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

..ja idem kod dr.Popovica i super sam zadovoljna !!!:

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hej...i ja sam takoder zadovoljna sa svima..ja cekam beru 21.11..

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

[QUOTE=tina2005;2514931]hej...i ja sam takoder zadovoljna sa svima..ja ceka

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tina2005 prvotno napisa Vidi poruku
    hej...i ja sam takoder zadovoljna sa svima..ja cekam beru 21.11..
    eh i ja sam bila s njime zadovoljna ali ipak sam morala za zg! rezultat se vidi u avataru.........rijeći sa humane kad sam pitala kako ide-katasrofa....

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

[QUOTE=sanda1977;2515072]
    Citiraj tina2005 prvotno napisa Vidi poruku
    hej...i ja sam takoder zadovoljna sa svima..ja ceka
    hejjj..kada vadis betu??

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

...ja sam imala prvi ISCI 6.11. i sada sam u cekanju.........

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

sretno!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

cure,ima li koja da je trenutno kod dr.Popovica??

mare77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pozz cure!! ima li koja od vas s područja Osijeka da je bila ili se sprema u Prag...imama nekoliko pitanja???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •