Jučer sam na HBO počela gledati odličnu dramedy seriju Ramy, o mladom američkom muslimanu, prvoj generaciji useljenika iz Egipta rođenoj u Americi. Jajo duhovito, pametno, preporučujem.
Printable View
Jučer sam na HBO počela gledati odličnu dramedy seriju Ramy, o mladom američkom muslimanu, prvoj generaciji useljenika iz Egipta rođenoj u Americi. Jajo duhovito, pametno, preporučujem.
To nisam znala
Eye candy je navodno novi James Bond?
Ma dobro, ima toga još glupog. Meni su nakon početnog privikavanja baš dobro sjeli crnci u tim ulogama.
Poldark mi je odličan iako sam nakon 3 sezone lagano izgubila interes.
Virgin river sam prije nekog vremena pogledala prvu epizodu i nije me dalje zainteresirala, baš ću probati ponovo.
Pa mene ne smetaju crnci u ulogama, dapače, krajnje mi je glupo kad ljudi prigovaraju radi povijesne netočnosti u seriji kakva je ova. Ili kad su u Witcheru prigovarali radi Yennefer. Samo mu je glupo to objašnjenje, potpuno nepotrebno a nesuvislo.
muž gleda Tiny pretty things, kaže da mu se sviđa
Ja sam pogledala Virgin river, na kraju mi je bila draga. Ma ono, prosječna serija, ništa posebno. Ali nekako mi je legla. Ona šumska priroda. I glavna glumica, nekako mi je drugačija od danas tipičnog. Sviđaju mi se njeni izrazi lica, djeluje mi ljudski i domaće.
Gradonačelnica mi je krajnje iritantna, ne znam bi li to trebalo bit simpatično, meni nije.
E, i bar. U biti, šuma i bar, skroz mi je pasalo malo boravit tamo.
Počela sam triput gledat, nije mi sjelo. Probat ću opet.
S mm sam počela gledat Lupin. Na netflixu, francuska.
Zanimljiva je i napeta :)
Virgin River krajolik mi je toliko super da sam ga trazila po netu. Ali nije u Kaliforniji, vec u Kanadi. :lool:
IMDB kaze 5 sezona. Na Epic je bila i ta 5. ako se ne varam.
I ja volim Poldarka, ali gledam ga samo kad naletim, tako da je to skroz napreskokce. Nemam pojma točno ni kako počinje, ni kad se što stvarno dogodilo, nego povezujem kako znam i umijem. Al uvijek mi je gušt pogledati epizodu kad naletim na nju :)
Ja sam tako stara da sam gledala staru verziju serije Poldark. :škartoc:
ajme, ja volim te kanadske... nemam netflix (još :mrgreen:) pa pitanjce, ima li možda Kalebove kćeri, Put za Avonlea i Anne of Green Gables, e to su krasne serije
ovu imas
https://www.imdb.com/title/tt5421602/
za druge dvije mislim da ne
spajalica, hvala :)
počela i ja gledati bridgerton i čisto je ok (očekivala sam totalni trash pa sam zapravo ugodno iznenađena, gledljivo je), samo ne znam jesam li samo ja pala na Anthonyja 8-) e, to je meni muško.
Vojvoda je prema njemu blah.... Morat ću gledati i drugu sezonu :lol:
Ma dobar je i vikont :)
Znači, Lupin. Serija je bombon. Odgledali u jednom dnau, pet epizoda, Omar Sy famozan glumac, priča zanimljiva, ima twistova koji su očekivani i koji nisu.
Ja jako ne volim francuski , ali ovdje mi nije smetao, čak dapače, paše u cijelu atmosferu.
Serija nije gotova, jako je friška, čekaju se još tri epizode i ja jedva čekam da dodju
I ja sam je u jednom danu. Ponese te.
Ja ne mogu vjerovat da je Normal people dobio 8.6 ...koji srač
Outsider odličan
Kad vec spominjete zgodne frajere, mala digresija: pogledajte decka Sandre Bullock hhmmmmm....
Bridgerton - odradila.
Najzgodniji lik - kraljica :lol:.
Super su mi njezine frizure/perike.
Ne mogu niti za jednog muškarca u seriji reći da mi je super zgodan, nije da nisu zgodni, ali nisam ni “pala” na nijednog od njih ovaj put, kako se inače znam “zaljubiti” :lol:.
Ali serija mi je baš dobra, da, baš iznenadi kako nije totalni trash i kako svi likovi nose neku svoju priču, i baš je zanimljivo i napeto pratiti svaku od tih priča. Dva glavna lika zapravo i nisu nešto što mi bilo najnapetije u seriji, više mi se sviđao ukupni dojam cijelog tog razdoblja i kako su ga prikazali. Prilično je zabavno i opuštajuće.
I moram se još požaliti - prvo su mi serije “liječile” nesanicu i bile super jer ionako ne mogu spavati. Sad mislim da je već obrnuto, da bi mogla zaspati, ali ja “moram još jednu epizodu pogledati”. Ne smijem više otvarati niti jednu novu, stvarno je zarazno kad ti je cijela sezona odmah dostupna.
To je i meni problem. Ali zdravorazumski namjestim timer da se tv ugasi i onda nema više :lol:
Sinoć opet nisam mogla spavati, pa sam pogledala the dutchess. E pa to je najgluplje utrošwnih tri sata mog života. Serija niočemu, negdje su hvalili njezine outfite koji su uglavnom bezveze, ko maškara je žena i sva šljokasta. Mala je čudna, bivši kreten, sadašnji lignja.... Niđe veze. Srećom je kratka.
To je Bryan Randall, momak od Sandre? Meni je nacrtano lijep, ali time ništa manje privlačan. Slike na kojima pozira manje, općenito mi to muško poziranje nije nešto napeto. Ali ove na kojima je u prirodnom pokretu, tu mi je jako zgodan.
Ove druge ne stignem sad pogledati, a baš je zanimljiva tema :D
Da upravo na te prirodne fotke sam mislila, kad ih lovaju, meni je mljaaac...a nasle smo i neku paparazzi ulovljen s golim torzom...njamiii....
Bas je zgodan lik, meni bas muzevan i privlacan :zaljubljen:
A nemam te neke vase serije da mogu druge likove/frajere komentirat :lool:
ooo, pa s obzirom da mu je 55, neloš 8-)
a kako vi gledate uopće na ove u najboljim godinama... evo najavili su nove epizode Sex and the city i ne znam ni sama...
ovog tipa bi mogla gledati u sex and the city ali i Sarah Jessica Parker je istih godina (mislim da je "Samantha" i starija) pa ni sama ne znam...
za takav tip serije bih nekako ipak radije gledala mlađe :raspa::unsure: (etoga dobna diskriminacija žene prema ženama :lol: )
sorry na duplom postu, sad sam pročitala da u novoj sezoni nema više Samanthe :-o
Nije loš taj ken, nije nikako :) osim na onoj zagorenoj fotki, ali to je nadamo se slučajno.
Wilow, ja sex i grad doživljavam ko seriju o mladim i relativnom samostalnim i uspješnim ženama koje se još pomalo traze u emotivnom smislu. Seriju s gospođama od 55 baš i ne .
Ali pogledat ću je kad dodje jer me zanima kako su to zamislili.
Traže se u emotivnom smislu u svakom slučaju, ali baš da su mlade, i nisu, bar ne u seriji koju sam ja gledala :lool:
A što se tiče samostalnosti i uspješnosti, pa ni to nije bilo baš tako relativno. Mislim da je serija baš puno doprinijela tome da žene mogu i smiju biti i same, i samostalne, a bome i poslovno uspješne....
Ja mislim da je Samantha već na početku serije bila u četrdesetima, a ostale su par godina mlađe.
O kojoj zagorenoj fotki Sandrinog momka se radi? Ja sam naišla na neku u ružičastoj dolčeviti i s puno gela u kosi, rekla bih da je tu prililčno mlad, što bi značilo da je fotka od prije minimalno 20, a bit će i 30 godina. Ja mu je opraštam :D
Ako je to to, nije jedna, nego je cijeli fotosešn i to iz 91.:
https://www.kikapress.com/gallery/il...e-mai-visto/29
Nikad nisam baš voljela seriju Sex i grad, premda sam je naravno gledala. U početku možda i nije bila loša, dok je vjernije slijedila atmosferu knjige.
Veza Carrie i mr Biga mi je katastrofa, kad gledam reprize te serije doslovno me boli želudac od načina na koji su prikazane njene veze s muškarcima.
SJP mi je upravo grozna u seriji Divorce, cijelo vrijeme radi duck face, a glumi jako loše.
Ma dobro, mlade... Ja sam mlada, a starija sam od njih u oeiginalnoj seriji :mrgreen:
Je, doprinjela je. To nije upitno.
Willow, ima neka njihova fotka kad ga ugulaš s nekog partija na kojoj je on malko prekvarcan.
Mima, koliko god se oni trudili prikazati tu vezu carrie i Face kao ultimativnu ljubavnu priču ja sam se uvijek nadala da se u stvarnosti nitko ne zadovolji tom vrstom kretena ( bila sam jako mlada i naivna kad se prvi put prikazivala serija )
O da, tad sam se počela doživljavati odraslom, kad sam shvatila da Facu gledam kao kretena zapravo.
Iako su ga mislim u onom drugom filmu malo “upristojili” ;).
slažem se za Facu ;)
a Kim Catrall ima bome već skoro 65
nije blesava Sandra B., ovaj njezin je malo metro-modelast ali da više takvih 55-godišnjaka hoda okolo, ne bismo se bunile :mrgreen: a fit je ono :uteg:
https://www.heffnermanagement.com/Po.../bryan-randall
pogledala sam home for christmas, meni je bas bila zabavna...
i meni je bryan cool :mrgreen: