Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nije loš taj ken, nije nikako osim na onoj zagorenoj fotki, ali to je nadamo se slučajno.

Wilow, ja sex i grad doživljavam ko seriju o mladim i relativnom samostalnim i uspješnim ženama koje se još pomalo traze u emotivnom smislu. Seriju s gospođama od 55 baš i ne .

Ali pogledat ću je kad dodje jer me zanima kako su to zamislili.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Wilow, ja sex i grad doživljavam ko seriju o mladim i relativnom samostalnim i uspješnim ženama koje se još pomalo traze u emotivnom smislu. Seriju s gospođama od 55 baš i ne .
    Traže se u emotivnom smislu u svakom slučaju, ali baš da su mlade, i nisu, bar ne u seriji koju sam ja gledala
    A što se tiče samostalnosti i uspješnosti, pa ni to nije bilo baš tako relativno. Mislim da je serija baš puno doprinijela tome da žene mogu i smiju biti i same, i samostalne, a bome i poslovno uspješne....

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Traže se u emotivnom smislu u svakom slučaju, ali baš da su mlade, i nisu, bar ne u seriji koju sam ja gledala
    A što se tiče samostalnosti i uspješnosti, pa ni to nije bilo baš tako relativno. Mislim da je serija baš puno doprinijela tome da žene mogu i smiju biti i same, i samostalne, a bome i poslovno uspješne....
    Ma dobro, mlade... Ja sam mlada, a starija sam od njih u oeiginalnoj seriji

Je, doprinjela je. To nije upitno.

Willow, ima neka njihova fotka kad ga ugulaš s nekog partija na kojoj je on malko prekvarcan.

Mima, koliko god se oni trudili prikazati tu vezu carrie i Face kao ultimativnu ljubavnu priču ja sam se uvijek nadala da se u stvarnosti nitko ne zadovolji tom vrstom kretena ( bila sam jako mlada i naivna kad se prvi put prikazivala serija )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •