Citam ja skoro svaki dan sa svojom princezicom kaj se tu dešava. Svima puno srece i barem jednog takvog zvrka ko sto je noja žabica:)
Milivoji ima šta, mi nestrpljivo cekamo, nama pomogla zvecka il ljuti gulaš koji sam pojela vecer prije!
Printable View
Citam ja skoro svaki dan sa svojom princezicom kaj se tu dešava. Svima puno srece i barem jednog takvog zvrka ko sto je noja žabica:)
Milivoji ima šta, mi nestrpljivo cekamo, nama pomogla zvecka il ljuti gulaš koji sam pojela vecer prije!
tu smo još u komadu...u ponedjeljak hospitalizacija ak ne prije :)
~~~~~~~~~~za praške akcije
amaria pusa malom ricastom :)
Marijakr uzivaj u svojoj najdrazoj ljepotici!
Milivoji vasa princezica nece pa nece,bas joj je lijepo samo sa mamicom,;ne zna kako je i tatica
nestrpljivo ocekuje tamo negdje u vanjskom svijetu!
Sneki kokice,jeeee,mi kucamo na praska vrata-hvala na ljepim zeljama..Pratimo i tvoju temicu i nestrpljivo ocekujemo
svaki vas korak koji vas vodi ka uspjehu!
Svim Cehinjama i Cesima,a moram spomenuti cekalice bete,Meki,Venddy,Andjeo i Hop-sve hiiigh i naaaj!!!
Milivoji,ponajvise Ana,sretno sutra!!
[QUOTE=mare41;1947160]nego, jel bi hrabri na zg druženje na 100 stupnjeva? kia? simicv, jel preveliki kiamet za to?
QUOTE]
Vise kiameta nema,a nasoj uvrijezenoj organizatorici ceskih kava je vjerovatno puna kapa pokusaja,pa eto samo jedan mali podsjetnik
da bi ja rado-srijeda,cetvrtak next vik,moze li jos neka?
Bubzi jel nas citas?Dodji.
Tlatincici special invitation i naklon.
Kapa je prazna, a trenutno nam je život u pokušajima, pa i onim pivskim:-), podjećam i ovdje na ovo druženje: http://forum.roda.hr/threads/67429-F...rijedu-31.08.-................ a ako ne, nama onda stoji četvrtak. Sela, zadnja kontra popijena? Idemo u akcijuuuuuu? Milivoji, navijamo s vama, i naravno mislimo na naše 4 čekalice i ~~~~~~.
Mare jeeeste,danas drugi dan bez kontre,cekam 1dc i zaista se veselim kavi i vidjenju.:yes:Ova forumska je zapazena,ali imam lagani
feeling da bih se izgubila medju puno curki,a i imam kompleks doci na Kadauninu kavu a zna se ko mi je potpisnik i sluzbeni dr:lol:8-).
Sela, e jesi me nasmijala, nadam se da će nas moderatorica upozoriti što začetavamo:-), samo ti dođi, a ako će trebat skrij se u moje naručje od strašne kadaune :lol: i njene drage male curice
Mare ti si zaista anđeo!!!:heart:
Kud ću prije u aneđele, oni nemaju djecu, a ja još nisam gotova s pokušajima dobivanja istih:-). Dogovorit ćemo se za srijedu i/ili četvrtak.
Hej drage, ja bi rado na kavicu da sam malo bliže...
Noćas sam osjetila tolike kontrakcije da su me probudile iz sna. Nisu baš bile ni kratke ni lagane. Uplašena sam jaaaaako da to moje tijelo odbacuje embrije. Nisam više mogla spavati i cijelo jutro sam jako tužna i uplašena.
Danas nam je 5 dnt i bojim se :-(...
Milivoji mislimo na vas, ostale čekalice bete i koječega ~~~~~~~~~~~~
anđeo, Sela i ja smo ti već pisale da je to može biti implantacija (neću reći garant jer nisam to nikad osjetila). Zaista su simptomi trudnoće različiti-od toga da svakakvih simptoma ima ili da ih uopće nema ili da ih ne kužimo pa nagađamo (đurđa, kiss), al ta 2 tjedna čekanja su jako stresna, želim ti da ti što prije prođu i da završetak čekanja bude najsretniji!
Praške čekalice, kako se osjećate? Kod mene više ništa ne boli, samo povremeno osjećaj nelagode iščekivanja m i to je to.
Pa ja sam dobrooo...i što mi je čudno uopće nisam tako nervozna,nestrpljiva i živčana..a inače sam tempirana bomba.!imam povremene bolove ali ništa strašno,jučer sam se uplašila jer se nešto pojavilo na ulošku pa sam malo bila u bedu ali me sestričina koja je isto prošla što i svi mi na ovom forumu umirila,kaže da je to vjerojatno samo implantacijsko...nadam se da je u pravu...venddy jesi li i ti imala nešto slično?pozzz
ja nisam imala ništa takvo, ni onaj put kad sam bila trudna nisam imala nikakvo krvarenje. Ali puno naših trudnica jeste pa se nadam da je i kod tebe to slučaj i da će biti lijepa beta u pitanju:yes:
3 noćenja za 2 osobe u Hotelu Clarion Congress****!možda će nekome značiti,imate na Kolektivi kupon,pa pogledajte
http://forum.roda.hr/threads/67504-m...57#post1950757
drage naše čehinje kao što vidite stigla je KARLAAAAAA :)
sretni smo neizmjerno i sve vas volimo...
neka se ova naša čarolija prospe po ovom forumu i donese još puno čuda kao naše :)
HVALA PFC timu...kupili ste dio naših srca :heart:
ajmeeee milivoji čestitam:-D...odoh sad u prave čestitare!!!
Urnebeeesne ceeeestiiiitke!!!!!:-D:-D
Čestitamo!!!!!!!!!!!!!!! :-D
milivoji VEEEEELIIIKKKEEE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
Milivoji čeeesssttitaaam!!!!!:-D......................i nadam se da ćemo si svi mi uskoro moći međusobno čestitati...
Milivoji čestitam i mogu zamisliti kako ste sretni:-D:-D
Milivoji veeeeeelike čestitke!!!!:-D:-D
Milivoji, iskrene čestitke!Uživajte,zaslužili ste!
Kratko od mene, od petka smo u Pragu, sutra 11. dan ciklusa, ujutro punkcija...
Pozdrav iz predivnog Praga!
milivoj73, čestitke na prilično zgodnoj ženskoj kako kaže njena ponosna mama, jako se veselim vašoj srećici:-D
kratko od nas, prvi uzv kaže 10tak folikula u skladu sa stanjem antralaca pobrojanih na konzultacijama u lipnju, pa je dr. zadovoljna reakcijom na protokol
sutra nova kontrola, nastupa mm, dobio je čašicu radi zamrzavanja uzorka - nisu još odlučili što od metoda će nam raditi, sve ovisi o sadržaju u čašici:-)
medeni, sretno na punkciji i nakon nje!
I mi se pridružujemo cestitkama!!!
Čestitke od srca, predivno! Neka se brzo oporave i što prije dođu kući tatici :)
Milivoji, čestitam!!!!:-D Uživajte sa svojom princezom!
Da poželim sreću i ohrabrim sve čekalice i one koje se spremaju u najlepši grad: ja sam upravo saznala da sam trudna. :-D
Bio je FET u 8. mesecu na PFC. Ponovo sam se oduševila pristupom i pažnjom dr Lazarovski, dr H, Mirne i ostalih.
Što se tiče simptoma, više ih je bilo proletos kad je bio - tako da ih ne tražite, sve može biti i ne mora.
Puno pozdrava i kissića svima!
Nora, čestitkeeeeeeee! Divna vijest!!!!!!
ivica_k i medeni~~~~~~~~~
milivoji:zaljubljen: (a šta tata negdje slavi:-))
Nora, možemo čestitat na Odbrojavanju?
Možda ova blic ponuda nekog zainteresira (soba 16 eura): http://www.booking.com/hotel/cz/alex...r_month=2011-9
milivoj čestitam od :heart:, novopečenoj mamici želim brz oporavak
a Karli puno sreće i zdravlja jer sam sigurna da joj uz ovako
predivne roditelje neće ničega nedostajati.
kad vidim kako se ovdje zahuktava pomalo me hvata tuga jer
sam i ja trebala biti u niskom startu a umjesto toga sa strahom
čekam nalaze štitnjače i prolaktina jer ako opet budu povišeni ode
moj postupan na odgodu do daljnjega, a godine idu.
sretno svima!
Milivoji velike čestitike od srca!
još jednom milivoji čestitke od srca!
Ivica_k sretno u postupku!U kojem ste onda hotelu odsjeli?
nema prostora i potrebe bilo kakvim kompleksima. Svatko sebi odabire liječnika po svojim nekim kriterijima i prioritetima a kava nije ekskluzivna, nema ekskludiranja nikoga, svatko može doći, pa i sami liječnici ako to žele:yes:
Samo ti Sela dođi ako ti se da na forumsku kavicu, na prošloj na kojoj smo bile obe sam upravo bila friško trudna (malo tko je to znao), ti sjedila do mene i nije se činilo da te peru neki kompleksi LOL
Cure drage,samo da javim,punktirano 8 folikula, 1 zrela jajna stanica.Nisam sigurna jeli ti sve ili ih ima još loših.Znati ću više sutra.Poljubac svima i sreeetnooo svima u postupcima!
Milivoj još jednom čestitka od srca i na ovoj temi na dolasku vaše princeze.
Nora, čestitke neka sve i dalje bude lijepo
ivica_k i medeni~~~~~~~~~~~~~~~~
Milivoji velike, velike čestitke :-D:-D
Nora bravo, drago mi je čuti da i kod FET-a ima dobrih rezultata :klap:
Danas sam sa svojom dr. dogovorila UZV za petak (12 DC) i ako sve bude OK početkom tjedna smo u Pragu :klap:.
Svima, čekalicama i onima koje će to biti uskoro puno, puno sreće i da uskoro svi slavimo ko Milivoji